Ez a szomorú magyar igazság. Ha majd egyszer már a jelenkori magyar 65+-os, nyugdíjas társadalom nem lesz velünk, akkor a fiatal, telefonturkász népség váltja őket, akik végtelenül el vannak butítva és az internet nélkül egyszerűen életképtelenek. Őket nyugodtan be lehet sorozni a gyárakba, amit építettek és gondolkodás nélkül húzzák nekik az X-et.hehetheoriginal írta: menthetetlen roncstársadalom.
ha ezek kihalnak, az új generáció annyira le van butitva es/vagy meg van véve kilóra, hogy semmi sem változik.
mindenki elégedett, jön az ujabb 2/3
A baj az, hogy egyre kevesebben vannak ők is. Nincs aki ezt az ellátó rendszert fenntartsa. Magyarán jelenleg még ott tartunk, hogy nyugdíjkorhatárt tolják kifelé, illetőleg egyre több mindent adóztatnak meg és drágulnak a dolgok. Ha kevesebb lesz a munkaerő, eljutunk odáig is, hogy majd a fizetéseket is csökkentik, illetve az államcsőd is bejátszhat, mivel nem lesz, aki termeljen.
Amúgy én 2022. tavaszán a választás előtt belegondoltam, hogy mi lett volna, ha ezek nem nyerik meg a választást. Ilyen 2006 környéki állapotokat valószínűsítettem. Akkor is ők hergelték fel a népet, most is meg tudják azt tenni, hogy szétverik Budapestet, majd 15-20-30 évig mutogatnak a bal oldalra, illetve ott pénzelnek valakit, hogy az élükön maradjon és mutogatnak rá, hogy bezzeg ő.