Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sámat

Re: Politika

HozzászólásSzerző: sámat » 2023. április 22., szombat 12:52

gutihaz14 írta: https://www.facebook.com/hadhazyakos/po ... 2815470348

gyakorlaitlag mindennapra jut egy fideszes lopás. ez a következmények nélküli ország, orbánisztán

polt öööööö petike ööööööö

ja és persze amikor számonkérés van akkor jön a szokásos fideszes pökhendi válasz
El kell fogadni azt, hogy a német autóipar bevédi a hátsó felünket az EU-ban, az olcsó adózás és az olcsó munkaerő miatt, cserébe szemet hunynak a több 1000 milliárdos lopások felett. Kiváncsi lennék, mekkora összeget kaptunk az elmúlt x évben támogatásként és mennyit vittek ki a nemét autógyártáshoz kapcsolódó cégek az országból, szerintem a többszörösét.

Nem véletlen hordja ide ezeket a gyárakat Vitya meg Peti, eszük ágában sincs kilépni az EU-ból és nem a pénz miatt, hanem a hatalom miatt. Ha kilépünk, hazaküldik azt az 1 millió magyart éhbérért dolgozni, aki kint vannak, ők pedig emiatt dühösek lesznek és rossz helyre szavaznak.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 22., szombat 12:40

https://www.facebook.com/hadhazyakos/po ... 2815470348

gyakorlaitlag mindennapra jut egy fideszes lopás. ez a következmények nélküli ország, orbánisztán

polt öööööö petike ööööööö

ja és persze amikor számonkérés van akkor jön a szokásos fideszes pökhendi válasz
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. április 22., szombat 10:18

Es az, hogy a magyar miniszterelnok felert a kommunikacio csucsara, megmaszta a beszedek Kilimandzsarojat, sikerult szebben forgatnia a mondanivalojat mint Paganininek a hegedujet, es sikerult kiirnia, hogy WHAT?!, az mar szart er?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. április 22., szombat 10:13

gutihaz14 írta: fidesz propaganda célba ért. remekül ábrázolja a okos kétharmadot
Még 15 vagy 16ban, mikor indult a migráció, dolgoztam dgy fekvőbeteg öregasszonynál. Éjjel-nappal az M1et nézte és sírva retteget, hogy mit fog csinálni, ha jönnek a migránsok és kirabolják vagy megölik. Na akkor utáltam meg a Fideszt... Úgyhogy már nagyon rég célba ért a gusztustalan propagandájuk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 22., szombat 9:47

gutihaz14 írta: https://youtu.be/-JU-2vJN0aI?t=1113

fidesz propaganda célba ért. remekül ábrázolja a okos kétharmadot
menthetetlen roncstársadalom.
ha ezek kihalnak, az új generáció annyira le van butitva es/vagy meg van véve kilóra, hogy semmi sem változik.
mindenki elégedett, jön az ujabb 2/3
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 22., szombat 9:36

https://youtu.be/-JU-2vJN0aI?t=1113

fidesz propaganda célba ért. remekül ábrázolja a okos kétharmadot

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 20., csütörtök 20:12

https://www.facebook.com/hadhazyakos/po ... 0702023226

a ner és a balaton

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 18., kedd 21:08

Faust írta:
Santi írta:
Könnyű ott, ahol te vagy a teljhatalom és még nyalatlan, befásult anyukák sincsenek. :mrgreen:
gutihaz az, de neha hehe is erosen gyanus nekem.
hogy mi?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 17:16

Valaki.... :kalapos:
thereisonly1ronaldo

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 18., kedd 17:08

csababarca írta: Hehe bedobta a videófelvételt, most pont szó van róla egyébként, ha azt bevezetik egy lépésre leszünk a 101-es szobától.
Nálunk a folyosók meg az infó termek be voltak kamerázva.

(Én 11-ben érettségiztem, akkor vezették be, hogy be kell kamerázni a termeket. Azt viszont már nem tudom, hogy leszedték őket vagy maradtak)

Egyszer viszont egy délutáni/esti ünnepség után valaki az egyik terem elé szart. Fix telibe kapta a kamera :lol: pedig eskü, jó iskola volt. :kalapos:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 17:03

jo nyilvan viccelek es tulzok, kurvara nem lenne turelmem ilyen fisfos korulmenyek kozt nap mint nap kuzdeni, es emiatt nem a munkara magara koncentralni..
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 18., kedd 16:37

hehetheoriginal írta: De ne mar mester,
Hat a sajat fuzetukbol kitepett lapra iratod, te meg szunetben felkarcolod a tablara a feladatokat, vagy kikeviton kicsapod elejuk.
Fenymasolas, kiserik forog a jovendobeli sirjaban a teslajaval egyutt :kalapos:
És akkor jön az önérzetes szülő, hogy hogy merem a füzetből kitépetni a lapot :lol: megtörtént eset.
Másrészt, amikor pl próbaérettségit íratunk, vagy TZ-t, azt nem tudjuk kitépett fecnikre íratni.

Na de nem ez a lényeg, mert meg lehet oldani, én ki szoktam vetíteni a kérdéseket, egy A4-es lapot elnegyedelek, és arra válaszolnak :mrgreen:
Hanem csak a metódus, hogy a tankerületek a realitással nincsenek tisztában, mert életükben nem láttak egy tanórát sem.

de megemlíthetem azt is, hogy WC-papírt, kéztörlőt nem akartak rendelni, mert hogy a negyedéves keretet elhasználta az iskola...és miért van ez? Nagy nehezen aztán rendeltek persze, addig megint csak mi vittünk be a tanáriba kéztörlőt magunknak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 16:29

De ne mar mester,
Hat a sajat fuzetukbol kitepett lapra iratod, te meg szunetben felkarcolod a tablara a feladatokat, vagy kikeviton kicsapod elejuk.
Fenymasolas, kiserik forog a jovendobeli sirjaban a teslajaval egyutt :kalapos:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 18., kedd 16:26

kiserik írta: Végzős gimisek voltunk, mikor beszédtéma volt, hogy az akkori elsősök már mennyire másak.

Azt viszont nem vitatom, hogy a tanárok is változtak. Nagyon rossz az az irány, hogy az ment tanárképzőbe, akit máshová nem vettek fel.
És most is ugyanezt mondja egy 12.-es egy 9.-esre, és ezt fogja mondani 4 év múlva a már 12.-es az új 9.esre. Ez mindig is így volt és így is lesz.

Én benne vagyok a rendszerben, és ismerem is ezeket a féle/fajta tanárokat, akikről írtok, kollégám is van ilyen, meg anno tanáraim is voltak ilyenek.
Kivédhetetlen.

Hehe bedobta a videófelvételt, most pont szó van róla egyébként, ha azt bevezetik egy lépésre leszünk a 101-es szobától.
Normális tanárképzés, élhető és normális jövőkép kellene a pedagógusoknak. Már a képzésben is kőkemény követelmények, pszichológiai tesztek, terepre kiküldeni őket, ott megfigyelni hogy viselkednek, stb.
És ehhez mondjuk az kellene, hogy olyan bérezés legyen, hogy tényleg akarjon valaki tanár lenni, ne csak azért menjen el akár egy tanítóképzőbe, mert ez maradt és ide vették fel. Hát ha ez a hozzáállás, akkor ilyen tanárok fognak kikerülni a rendszerből, sajnos.

Szerintem a közoktatás 10 éven belül meghal ebben az országban, tarthatatlan állapotok vannak, csak el vannak fedve a problémák.
Nálunk most nem lehet fénymásolni, mert a tanker szólt, hogy túl sok papír fogy...előtte azért figyelmeztette a vezetőséget, hogy a tanárok (értsd mi) írassanak több dolgozatot, legyen több jegy a krétában...elkezdtünk többet íratni,majd jön a lecseszés, hogy miért fogy ennyi papír.

Na és akkor ez egy porszem, amit itt leírtam.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 18., kedd 16:21

hehetheoriginal írta: Olyan segge volt lefosod a bokad, aztan jott mindig a full passzos farmerokban kurvaanyjat :lol:
Kozben dobalta az egyeseket, meg ahol a naplo kinyilik, gyere csak ki, minden nap matekota, vmikor dupla, minden nap házi, hetente tobbszor röpdoga, otnis meg kellett volna baszatni, nem lett volna ideje ennyi dolgozatot osszeallitani meg javitgatni szabadidejeben. De sztem azert csinalta, mert valami gigantikus deszantos fasz jol elbant vele. :lol:

Nade off vege :mrgreen:
Bmeg ez a legnagyobb volt anno, hogy ahol a naplo kinyilik az felel. :lol: :lol:
A legidegorlobb masodpercei voltak az oraknak, mindenki total bevolt csokizva, kurvanagy igy visszagondolva. :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. április 18., kedd 15:15

zsuninnyo írta:
kiserik írta: Ma meg a tanár a hibás, hogy minek alázza meg, meg miért nem hagyja békén? :hmmm: Baromira öreg vagyok én már ehhez, de hogy pár szülőt meg fogok csapkodni mikor a törpe odakerül, az egyre nyilvánvalóbb...
Jaj ez a boomer hozzaallas a leggazabb amit egy ember csinalhat. Persze a "te idodben" minden mas volt, kis mimozalelku lett mindenki.

Hagyjad már, hát azt sem tudom, hogy mi az a boomer (Far cry 5-ben a kutya, ha jól rémlik :lol: ).

Én mindenkinek elhiszek mindent, csak fura, hogy nekem ilyen emlékeim nincsenek. Pedig akkoriban még simán repült a kulcscsomó, ha beszélgettél órán. A tisztelet viszont még létező fogalom volt. Végzős gimisek voltunk, mikor beszédtéma volt, hogy az akkori elsősök már mennyire másak.

Azt viszont nem vitatom, hogy a tanárok is változtak. Nagyon rossz az az irány, hogy az ment tanárképzőbe, akit máshová nem vettek fel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. április 18., kedd 15:08

hehetheoriginal írta: nalunk is volt matekfakton fiatal tanarnene - kurvajo teste volt, ha jol emlekszem
ált iskolában nekünk is volt egy nagyon fullos ofőnk, de még alsóban, 4.-ben asszem. gyönyörű csaj volt, sztem akkor lehetett ilyen 25-30 között. mondjuk ő legalább jófej és kedves is volt. :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 15:04

Olyan segge volt lefosod a bokad, aztan jott mindig a full passzos farmerokban kurvaanyjat :lol:
Kozben dobalta az egyeseket, meg ahol a naplo kinyilik, gyere csak ki, minden nap matekota, vmikor dupla, minden nap házi, hetente tobbszor röpdoga, otnis meg kellett volna baszatni, nem lett volna ideje ennyi dolgozatot osszeallitani meg javitgatni szabadidejeben. De sztem azert csinalta, mert valami gigantikus deszantos fasz jol elbant vele. :lol:

Nade off vege :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2023. április 18., kedd 15:00

hehetheoriginal írta:nalunk is volt matekfakton fiatal tanarnene - kurvajo teste volt, ha jol emlekszem :kalapos: - de kibaszott kegyetlen volt
...
nincs videofelvetel, semmi bizonyitek a terrorra :lol:
Pl. amikor odahajol és telemegy a szemed csöccsel. Hogy lehet így a tananyagra koncentrálni? :(

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 18., kedd 14:52

h3x0r írta: Nekem volt egy biologia tanarnom, aki elvarta, hogy a szuletesnapjan nem hogy csak felkoszontsuk, hanem ajandekot is vigyunk neki.
- Elso oran errol senki nem tudott, majd masfel perc nema csend utan megszolalt, hogy "na, senki? ma van a szulinapom, ilyenkor illik ajandekot adni. na semmi baj, akkor vegyetek elo egy lapot".
- Akikkel a masodik oraja volt, azok szunetben megtudtak mi tortent, valaki gyorsan elszaladt venni egy viragot meg egy csokit. Arrol viszont nem tudtak, hogy a tanarno utalja a sarga viragot (ami vicces, mert sarga szinu ruha volt rajta. durva, hogy 15 ev utan ilyesmire emlekszem) ugyhogy megfogta a viragot es bevagta a kukaba. Majd hozzatette, hogy "ennel az is jobb lett volna, ha semmit nem kapok", dolgozat a legszivatosabb kerdesekkel.
- Harmadik ora velunk, mi mar tanultunk a tobbi osztaly "hibajabol" kapott egy nagy csokor talan voros rozsat meg egy nagy merci csokit. Mar vartuk, hogy mibe fog bele kotni, de csak annyit mondott, hogy koszoni szepen, de nem kellett volna :lol: Meg szolt, hogy keszuljunk kovetkezo orara, mert dolgozat lesz.

6 osztaly volt az evfolyamban, ebbol 4-et o tanitott, mindenki utalta. Egyetlen tanar, akinel az ora elso 10 perceben, amig feleltetett, mindig fixen megvolt a gyomorideg. Egyszer semmit nem tanultam, gondoltam biztos most fog feleltetni. Viszont mondta, hogy ez most hosszabb anyag lesz, kivetelesen elmarad a feleles. 3 vagy 4 perccel korabban befejezte, mondta tokeletes, egy feleles meg belefer. Persze hogy az en nevemet mondta. Teljes lemondottsaggal alltam fel. Egyetlen alkalom, amikor jofejnek lattam, mosolyogva mondta, hogy inkabb uljek le, majd jovo oran. 2 napig mindenki azzal szivatott, hogy titokban biztos kefelem. :lol:
a baszatlan feminista kurva mindapeldanya :lol:

nalunk is volt matekfakton fiatal tanarnene - kurvajo teste volt, ha jol emlekszem :kalapos: - de kibaszott kegyetlen volt, gyomorideg itt is, csipobol szorta az egyeseket, mikor nagyon jol tudta, hogy kellenek a jo jegyek meg a pontok mindenkinek a tovabbtanulasra :lol:

amugy ebbol is latszik, hogy vicces ez a rendszer, valahogy kiköpi a tanart, es utana elengedi a kezet, azt csinal kb, amit akar, nincs videofelvetel, semmi bizonyitek a terrorra :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: