Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Én rühelltem a Badboy Pistonst, de ez a Memphis viszont tetszik, kamugengszer Moranttel és ultrafasz Brooksal együtt. Simán skillek és tapasztalat alapján egy kör van bennük, de ha meg tudják törni fizikailag vagy mentálisan az ellenfélt akkor lehet több.
Brecketben döntőbe hoztam ki őket, ahol a Bucks veri őket 6 meccsen
Brecketben döntőbe hoztam ki őket, ahol a Bucks veri őket 6 meccsen
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fegyverlobalo moront nelkul eskü jobb a memphis
ad 13 pont, egy csereember lejatszotta a palyarol
brooks jol mondja, lebron öreg, ez a dzsungel torvenye, amint megerzik, attaposnak rajtad.
meg mindig a memphist erzem eselyesebbnek.
ad 13 pont, egy csereember lejatszotta a palyarol
brooks jol mondja, lebron öreg, ez a dzsungel torvenye, amint megerzik, attaposnak rajtad.
meg mindig a memphist erzem eselyesebbnek.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az hagyján, de ez a Brooks játssza a lebutított, béta verziós Draymond Greent anélkül, hogy bármit letett volna az asztalra De megnézném, hogy valaki rendesen betakarja...Yazid írta: Pl ezért nem bírok ilyeneknek szurkolni, hiaba masszív csapat,il yen páva morant miatt utalom az egesz csapatot
Jaja egyetértek. Randle szenvedésében talán benne lehet a PO előtti sérülése is, persze nem kifogás. Fizikalitást odatette most a Cavs, szószerint folyt egy kis vér, erre válaszolni kell egy brutálisan hajtós meccsel. Most Brunson is gyenge volt, míg a Clevelandnél többen, de főleg Garland sokat javult az elsőhöz képest.nmate írta:Game 2:Rabiosa írta: Cleveland - New York game 1:
Helyre rakta a Cavs a lepattanózást, meg a védekezést is, sima is volt a meccs.. Lapozni kell, msg-ben meg állat mód menni, mert nem fér bele a vereség, ha akar valamit a NY.
Mikor jöttek sorban a turnoverek már közte kb. 20al akkor éreztem hogy ez kapufa lesz sajna.
- nmate
Totál el tud borulni az agya meccs közben, nem hülye a fazon, csak elég magas vérmérsékletű. Szerintem nem szándékosan ilyen.ziro4vr írta:Nem vágom annyira, de amúgy a pali civilben full értelmesnek tűnik, saját elemzőműsor stb..ehhez hogy jön ez a tapló, játékban balfasz perszóna?nmate írta: Most ilyen hehe szinten mondom: hadd menjen ki, aztán valami 13. ember majd szépen ad neki egy könyököst a palánk alatt a meccs folyamán. Kb. ebből ért Green.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szándékosan ekkora paraszt. De ez nem új Nála sajnos, pár éve tökön rúgta Adamst , hogy csak 1 durvább példát hozzak.ziro4vr írta:Nem vágom annyira, de amúgy a pali civilben full értelmesnek tűnik, saját elemzőműsor stb..ehhez hogy jön ez a tapló, játékban balfasz perszóna?nmate írta: Most ilyen hehe szinten mondom: hadd menjen ki, aztán valami 13. ember majd szépen ad neki egy könyököst a palánk alatt a meccs folyamán. Kb. ebből ért Green.
- nmate
Game 2:Rabiosa írta: Cleveland - New York game 1:
Helyre rakta a Cavs a lepattanózást, meg a védekezést is, sima is volt a meccs.. Lapozni kell, msg-ben meg állat mód menni, mert nem fér bele a vereség, ha akar valamit a NY.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem vágom annyira, de amúgy a pali civilben full értelmesnek tűnik, saját elemzőműsor stb..ehhez hogy jön ez a tapló, játékban balfasz perszóna?nmate írta: Most ilyen hehe szinten mondom: hadd menjen ki, aztán valami 13. ember majd szépen ad neki egy könyököst a palánk alatt a meccs folyamán. Kb. ebből ért Green.
Nem illik.
- hehetheoriginal
Tokmindegy jatszik e vagy nem.
Vedekezes lofasz, plane belul, tovabbra is hajigalocsapat az egesz
Vedekezes lofasz, plane belul, tovabbra is hajigalocsapat az egesz
thereisonly1ronaldo
- nmate
Gondolom mert kb. lottónyeremény szinttel ér fel így is. Meg a sok sérülés miatt is lehet ez.Tjacks írta:várjál,várjál,várjál : ilyet lehet ?nmate írta: át is rendeztem a bracketemet
Nekem úgy tűnt logikusnak hogy a PO kezdetéig lekell adni ( életembe elöször tolom ezt a sztorit ) és utána nem módosítható. Így mi értelme van ?
Most ilyen hehe szinten mondom: hadd menjen ki, aztán valami 13. ember majd szépen ad neki egy könyököst a palánk alatt a meccs folyamán. Kb. ebből ért Green.DinhoL írta:Csak szerintem kevés egy mellkason taposásért? Visszaesőként. Sabonisnak adtam volna ennyit..nmate írta: 1 meccset kapott Draymond. Így kb. megpecsételték a Warriors sorsát, át is rendeztem a bracketemet
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Csak szerintem kevés egy mellkason taposásért? Visszaesőként. Sabonisnak adtam volna ennyit..nmate írta: 1 meccset kapott Draymond. Így kb. megpecsételték a Warriors sorsát, át is rendeztem a bracketemet
Som i Serem!
6oat
6oat
-
várjál,várjál,várjál : ilyet lehet ?nmate írta: át is rendeztem a bracketemet
Nekem úgy tűnt logikusnak hogy a PO kezdetéig lekell adni ( életembe elöször tolom ezt a sztorit ) és utána nem módosítható. Így mi értelme van ?
- nmate
1 meccset kapott Draymond. Így kb. megpecsételték a Warriors sorsát, át is rendeztem a bracketemet
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Érdekes egy story AR-é.
De nagy grat neki, hogy kivárta a sorát.
Last time the Lakers won a playoff game, a 6’5” farm boy from Arkansas was preparing for the 2021 NBA Draft. When draft day came, Austin Reaves was home with 20 of his closest family and friends. He would not hear his name called, but that was always the plan.
Reaves guaranteed his future with Lakers by telling teams before the draft he would require a guaranteed deal. No team was ready to do that, but the Lakers already guaranteed Reaves a two-way contract. Reaves took that deal.
Two years later, AR started in his first playoff game, scoring 14 points in the 4th Q to lead the Lakers to their first playoff win since 2021.
He argued with cows on a farm. Now he’s an invaluable piece to Los Angeles Lakers and their hopes for an 18th championship.
De nagy grat neki, hogy kivárta a sorát.
Last time the Lakers won a playoff game, a 6’5” farm boy from Arkansas was preparing for the 2021 NBA Draft. When draft day came, Austin Reaves was home with 20 of his closest family and friends. He would not hear his name called, but that was always the plan.
Reaves guaranteed his future with Lakers by telling teams before the draft he would require a guaranteed deal. No team was ready to do that, but the Lakers already guaranteed Reaves a two-way contract. Reaves took that deal.
Two years later, AR started in his first playoff game, scoring 14 points in the 4th Q to lead the Lakers to their first playoff win since 2021.
He argued with cows on a farm. Now he’s an invaluable piece to Los Angeles Lakers and their hopes for an 18th championship.
- nmate
https://youtu.be/-BX6HyTB1KQ
Még az első meccs elemzése. Azért ilyen hosszút nem sok csapat meccseiről lehet csinálni
Még az első meccs elemzése. Azért ilyen hosszút nem sok csapat meccseiről lehet csinálni
-
Draymondtól ez nem új, tőle rutinszerűen jönnek a patkány-sunyi megoldások. Szerintem nyáron offos lesz mindenképp.Zsombor írta:Amugy eltakarodhat az anyjaba Kerr is meg Thompson ezzel a szamarral karoltve, ritka antipatikus banda ez a GSW. Az, ahogy bevedtek meccs utan a taposast, egészen nevetseges.hehetheoriginal írta: Draymond milyen rasszista fekete bakancsok taposnak a foldon szenvedo feheremberen
Amugy eltakarodhat az anyjaba Kerr is meg Thompson ezzel a szamarral karoltve, ritka antipatikus banda ez a GSW. Az, ahogy bevedtek meccs utan a taposast, egészen nevetseges.hehetheoriginal írta: Draymond milyen rasszista fekete bakancsok taposnak a foldon szenvedo feheremberen
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mindket meccs nyerheto volt, de iden nem tudjak lezarni a meccseket a vegen.
Van meg esely, de eleg keves.
Van meg esely, de eleg keves.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- nmate
Azért idegenben a Warriors ellen más lesz.Tjacks írta: Innen ez már maximum 7 meccs lehet a warriorsnak, de nyilván 2-0 után ebben is nehéz hinni.
Klay pedig amikor bevágta azt a két nagy triplát a végén, azt hittem van visszaút, de nagyon könnyű kétpontosokat tudott szerezni a Kings, így nem tudott elég közel jönni a Warriors.
- hehetheoriginal
Draymond milyen rasszista fekete bakancsok taposnak a foldon szenvedo feheremberen
thereisonly1ronaldo