Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Én is esélyesebbnek tartom a City továbbjutást, de azért ne felejtsük el, hogy tavaly sem volt könnyű dolga a Realnak... A PSG és a City ellen is azt gondolta mindenki, hogy kiesik a csapat, mégis tovább mentek.. Most ugyan ez az általános vélekedés. Miért ne lehetne meg idén is? Én bízom bennük, de csalódott se leszek ha idén nem jön össze.
Beszélünk itt a Cityről, a végén meg kiüti őket a Bayern...
Beszélünk itt a Cityről, a végén meg kiüti őket a Bayern...
Az általános vélekedés, hogy a City esélyesebb nem túlzás.
Talán én is így gondolom.
Aztán elolvasom a meccs utáni interjúkat a srácoktól, és rájövök, hogy már megint magyarázzuk ami vélünk, amit látunk, a csapat meg rohadtul hisz a továbbjutásban, és arról beszélnek, hogy meg tudjuk nyerni a BL-t.
Azért gondoljuk végig a védelmünket, a középpályánkat, a támadóinkat. Mit tettek ezek a játékosok idén is, csak az elmúlt 4 BL meccsen. Bárkit legyőzhetünk, félni valója a Citynek van, Haaland ide vagy oda.
Courtoisnak meg lesznek a védései, a védelem ha megkapja a segítséget előlről stabil. Modric-Kroos-Fede kp-val kapcsolatban van kétely?
Itt van nekünk Camavinga, Rodrygo bármikor villanhatnak. Cserének ott van Asensio, aki múlt héten is gólt lőtt.
Vinzema meg tudja hozni, nem olyan földönkívüliek ezek a city védők, és a kapusuk sem.
Talán én is így gondolom.
Aztán elolvasom a meccs utáni interjúkat a srácoktól, és rájövök, hogy már megint magyarázzuk ami vélünk, amit látunk, a csapat meg rohadtul hisz a továbbjutásban, és arról beszélnek, hogy meg tudjuk nyerni a BL-t.
Azért gondoljuk végig a védelmünket, a középpályánkat, a támadóinkat. Mit tettek ezek a játékosok idén is, csak az elmúlt 4 BL meccsen. Bárkit legyőzhetünk, félni valója a Citynek van, Haaland ide vagy oda.
Courtoisnak meg lesznek a védései, a védelem ha megkapja a segítséget előlről stabil. Modric-Kroos-Fede kp-val kapcsolatban van kétely?
Itt van nekünk Camavinga, Rodrygo bármikor villanhatnak. Cserének ott van Asensio, aki múlt héten is gólt lőtt.
Vinzema meg tudja hozni, nem olyan földönkívüliek ezek a city védők, és a kapusuk sem.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Amekkora segitseg a norveg, annyira hatrany is. Teljesen megvaltozott a jateka a csapatnak, nem teljesen elonyukre. Ha nem megy a piszipaszi, full emberhatrany ilyenkor, mert nagyon labdaugyetlen, annak ellenere, hogy a legjobb befejezo. Ha Rudigert ratesszuk, szerintem siman meglehet, a lenyeg, hogy fizikalisan nagyon oda kell neki baszni. Ezeket rendre szarul kezeli, Mu ellen raraktak Caset, konkretan momentuma nem volt, Chelsea ellen Silva szoszerint ugy lemosta a palyarol, mintha valami nb1 es jatekosrol beszelnenk es nagyon durvan frusztralt volt vegig. Egyebkent rola erdekes mod nem jonnek a videok neten, hogy mennyit magyaraz, mennyire hisztis, mennyire provokativ es mennyire szarul viseli a dolgokat a meccseken.Sierra írta: Igazából "csak" egy Hólandnyival jobbak mint tavaly, mondjuk az épp elég is.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nagelsmann mindenkepp alairt volna, de van egy zaradek, amit a nemet es a Bayern kotott, hogy ha iden meg vallal munkat, hatalmas penzt kell leraknia. 35 millio fontrol beszelnek.h3x0r írta:Nagelsmannt akarták ők Potter helyére, nem Lampardot. Csak a német nem hülye, hogy egy Real elleni BL párharc előtt vegye át a csapatot. Lampardnak meg szinte mindegy, edzőként már nagyon úgyse bukhat. Valószínűleg nyáron úgyis leül Nagelsmann a padra, kivéve ha Carlo tényleg megy a brazilokhoz, akkor szerintem inkább minket választana._Bushido_ írta: Talan így inkább hagyni kellett volna Pottert. Ennél azért jobb volt ő is, plusz x millió volt a kirúgása is.
Igazából "csak" egy Hólandnyival jobbak mint tavaly, mondjuk az épp elég is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remelem Pep-nel beüt a csak a Real Madrid nyerheti a BL-t gát, es elter a mukodo dolgaitol.Tjacks írta:Azért is kérdeztem hogy túl beszari-e ,lehet már annak is örülnék ha a tizi rúgásokig eljutnánk.Realista24 írta:
Jo, de azt nem irta, hogy a vegen ki jut tovabb.
nyerni fogunk, nyernünk kell vhogy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azért is kérdeztem hogy túl beszari-e ,lehet már annak is örülnék ha a tizi rúgásokig eljutnánk.Realista24 írta:Jo, de azt nem irta, hogy a vegen ki jut tovabb.Tjacks írta:
Hatalmas +1 !
Tollat viszek csak pecsétet adjál és már írom is alá. Vagy ez túl beszari hozzáállás?
nyerni fogunk, nyernünk kell vhogy.
- h3x0r
Nagelsmannt akarták ők Potter helyére, nem Lampardot. Csak a német nem hülye, hogy egy Real elleni BL párharc előtt vegye át a csapatot. Lampardnak meg szinte mindegy, edzőként már nagyon úgyse bukhat. Valószínűleg nyáron úgyis leül Nagelsmann a padra, kivéve ha Carlo tényleg megy a brazilokhoz, akkor szerintem inkább minket választana._Bushido_ írta: Talan így inkább hagyni kellett volna Pottert. Ennél azért jobb volt ő is, plusz x millió volt a kirúgása is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rodrygo poenbol mondta, hogy neki kellett volna kapnia a MOTM dijat, amikor errol kerdeztek.
Ami meg jobb, hogy Fedenek, amikor odaadtak, nezett hogy mi a szar
Ami meg jobb, hogy Fedenek, amikor odaadtak, nezett hogy mi a szar
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo, de azt nem irta, hogy a vegen ki jut tovabb.Tjacks írta:Hatalmas +1 !Pad'em írta: Laza meccs volt de csak azért mert a Chelsea egy töketlen csapat. Azokból a helyzetekből a City alsó hangon lő majd 3-at, úgy hogy fel kell kötni a gatyát.
Tollat viszek csak pecsétet adjál és már írom is alá. Vagy ez túl beszari hozzáállás?Halfkey írta:
(aztán így hogy leírtam most majd lesz két baromi nagy 0-0 )
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hatalmas +1 !Pad'em írta: Laza meccs volt de csak azért mert a Chelsea egy töketlen csapat. Azokból a helyzetekből a City alsó hangon lő majd 3-at, úgy hogy fel kell kötni a gatyát.
Tollat viszek csak pecsétet adjál és már írom is alá. Vagy ez túl beszari hozzáállás?Halfkey írta:
Szerintem ott kezdünk hogy Haaland lő legalább kettőt a két meccs alatt. Tudunk-e eleget lőni, az lesz a kérdés.
- Pad'em
Laza meccs volt de csak azért mert a Chelsea egy töketlen csapat. Azokból a helyzetekből a City alsó hangon lő majd 3-at, úgy hogy fel kell kötni a gatyát. Pláne, hogy nem lesz Militao otthon. Hatalmas párharc lesz, ha nem variálja ma meg a fix továbbjutásukat Pep.
Rodrygo hihetetlen a BL-ben. Vini KO statja se rossz, 4 meccs 2 gól, 5 gólpassz.
Az a második gól tegnap. Fapfap, zseniális volt.
Rodrygo hihetetlen a BL-ben. Vini KO statja se rossz, 4 meccs 2 gól, 5 gólpassz.
Az a második gól tegnap. Fapfap, zseniális volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én amúgy biztosra vettem, hogy nem fogunk gólt kapni idegenben se. Mondjuk volt pár meleg szitu, de összességében nagyon gyámoltalan volt ez a Chelsea, azért ezeket lehozzuk most már rutinból, lásd Liverpool elleni visszavágó is.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a 80. percben a StamfordBridge annyira néma, hogy lazán hallani Carlo utasításait. kb, mint covid alatt a DiStefanoban
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Másik oldalról nézve
Frank Lampard's last 18 games as a manager
𝐋𝐋𝐋𝐋𝐋𝐋𝐋𝐃𝐋𝐋𝐋𝐋𝐃𝐖𝐋𝐋𝐋𝐋
Talan így inkább hagyni kellett volna Pottert. Ennél azért jobb volt ő is, plusz x millió volt a kirúgása is.
Vinicius pedig minden BL idén meccsén gól lőtt vagy gólpassz adott.
Ötlet szinten: vini bal, rodrygo közép, ase jobbos. És akkor rodrygo is közelebb lenne a baloshoz, mint jobbról indulva. Benz is pihenhetne néha. Pl bajnokikon, mint CR ittléte végén.
Frank Lampard's last 18 games as a manager
𝐋𝐋𝐋𝐋𝐋𝐋𝐋𝐃𝐋𝐋𝐋𝐋𝐃𝐖𝐋𝐋𝐋𝐋
Talan így inkább hagyni kellett volna Pottert. Ennél azért jobb volt ő is, plusz x millió volt a kirúgása is.
Vinicius pedig minden BL idén meccsén gól lőtt vagy gólpassz adott.
Ötlet szinten: vini bal, rodrygo közép, ase jobbos. És akkor rodrygo is közelebb lenne a baloshoz, mint jobbról indulva. Benz is pihenhetne néha. Pl bajnokikon, mint CR ittléte végén.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A buzis zene miatt nem hallani, de 0:11-nél Carlo kiabál, hogy nyugi
Hát nyugodtak voltak..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Piszok nehéz lesz a City ellen de egyáltalán nem reménytelen a továbbjutás. A tegnap azért vezettünk pár nagyon fincsi kontrát. Már már a Mou-s idők jutottak eszembe. Tetszik a Vini Rodri szélsőpáros. Remélhetőleg a City ellen is Rodry lesz a jobbon és nem Fede. A labda náluk lesz valószínűleg de lehet majd kontrázni. Így hogy Rodry van a jobbon nehezebb levedekezni a támadásainkat. Fede energiája kelleni fog középre főleg hogy Cama balbbekkben nyomja. Militaoért valóban kár majd megoldja Naglcho vagy Rüdi. Meg aztán BL, ott bármi lehet. Akár még az is hogy végül a Bayern jön szembe .
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ah ertem, koszi. Kozben latom az uefa honlapjan is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema