atesz. írta:A kemény védekezéstől kurva messze van ez a mai focihoz képest lötyögés, és az hogy sok a passz opció, a nyíló terület az ellenfélnek.petiamadridista írta:
Nekem az a nagy bebaszás?? Bebaszta, berugta, belőtte. Nem gondolom nagy gólnak, a masodik szép volt. Ne haragudj meg, sztem régóta nem írtam ezt le a fórumon pedig 15 éve itt vagyok, de sztem te hülye vagy.
Te ezt a meccset lattad anno?? Nekem erős a gyanúm hogy nem. A németek mai szóval mondva buszoztak. Keményen védekeztek, itt is többszor kiképnek rá. Azért jutottak el a dajcsok a döntőig mert nem lehetett nekik gólt lőni.
Az hogy itt elcsúszott a védelem már, meg Kahn R9 elé paskolta a labdát... hát ez volt a dráma ebben a meccsben. Bazze.. erre mindenki emlekszik aki nezte azt a VBt. Hat ez volt a lémyeg, a dráma, a nagy csalódás a döntőben,.hogy a torna legjobb játekosa bakizott. Utána hetekig erről írtak a lapok.
R9et nem ezért a meccsért tartják nagy játékosnak, de ezt már leírtam, csak itt lettek vilagbajnokok pont az ő duplájával.
Én néztem a tornát, ez egy iszonyat rossz, az ebken leégő, mákos német csapat volt, az egyik legrosszabb álománnyal, jó sorsolással a kiseséses szakaszra.
Ez egy vb döntő volt. Amit az ő góljaival megnyertek.
Nem tudom ezen mit kell magyarázni..
R9 amikor formában volt, amikor ment neki akkor a maga idejében a legjobb csatár volt.
Most ezen mit kell magyarázni ? Hogy ő is volt h hagyott ki ziccert, mert volt hogy elbaszott eztazt?
Vagy most mi??
Mit akarsz? Mit akarsz megmagyarázni ??