Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
CS0ki

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. április 20., csütörtök 9:55

p.csabi1 írta: Igazából pont ezt akartam írni,hogy minden évben összesorsolnak velük előbb vagy utóbb úgyis tovább fognak menni ellenünk.
Már 3 éve is megtették.

Esélyek alapján most is az a valószínűbb, hogy ők mennek tovább. Persze nem vagyunk esélytelenek, ha kijön a lépés( főleg a második meccsen), akkor tovább is juthatunk. De ahhoz Benzema elő kell kapja az aranylabdás formát, meg igazából a többieknek is. :)

Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. április 20., csütörtök 9:30

[quote="el magico" post_id=1237113 time=1681975270 user_id=204

Illetve mostmár tényleg legalább erre a 2 meccsre el kell engedni Kroos-Modric együtt játszatását. Egyikük kezdjen, és melléjük Valverde-Cama, hogy legyen dinamika meg erő is a középpályán.
[/quote]

Ki lenne a balszélső védő ebben a helyzetben?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 20., csütörtök 9:25

Igazából pont ezt akartam írni,hogy minden évben összesorsolnak velük előbb vagy utóbb úgyis tovább fognak menni ellenünk.
Nekem a fontos most az hogy a kupa legyen meg én már akkor teljesen elégedett leszek az idei évvel.

Amúgy tegnap ha a Bayernben van egy baszógép akkor simán nyerhettek volna.
De ezek a játékosok akik vannak nekik elől... :(
Azért Haalandnak a 11-se gyönyörű volt.Majd én bebaszom alapon állt oda annyira látszódott a fején. :roll: Nekem egyáltalán nem szimpatikus ez a gyerek. :hmmm:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2023. április 20., csütörtök 9:21

Csakis kizárólag Haaland miatt tartok ettől a Citytől.
Még mindig ugyanaz a csapat, mint eddig is voltak, de a viking mentálisan is baromi nagy boost náluk. Militao nagyon nagyon fog hiányozni :/

Illetve mostmár tényleg legalább erre a 2 meccsre el kell engedni Kroos-Modric együtt játszatását. Egyikük kezdjen, és melléjük Valverde-Cama, hogy legyen dinamika meg erő is a középpályán.

Én 65-35-re adom az esélyeket a City javára. A nagy számok törvénye alapján nálunk is ki kell jöjjön rosszul a lépés lassan. Nem dőlök a kardomba, ha kiesünk ellenük, viszont szomorú lennék, ha az olajosok BL-t nyernének :|

+1: alig várom, hogy lássak egy izomsprintversenyt a térdemelős Rüdink, meg a bolond mozgású Haaland között :mrgreen: :mrgreen:

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2023. április 20., csütörtök 9:11

Impostor írta: Ami jobban aggaszt, hogy a MC elott 3 vagy 4 nappal játszunk kupadöntőt az Osasunaval?
Ott nem lesz pihentetés.. Ergo azert - 1ről indulunk a meccsen :kivagyhe:
City folyamat nyomni fogja az éles meccseket, szóval ez nem lehet kifogás.
Ha behúzzuk a kupát és sérülés nélkül hozzuk, az nagy boost lehet a párharc előtt.
Egy döntetlent legalább hozni kell otthon és nem hátránnyal menni.. akkor mindenképp lesz esélyünk.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 20., csütörtök 8:43

Realista24 írta: Next Real Madrid, going for a revenge?

Bernardo Silva: “Hopefully Yes, We are going for it, The team is very confident and I think we are going through”
Jajj de jó újabb avengers :lol: Szagértő exfocisták is rögtön elkezdték adni az extra motivációt nekünk, ez tetszik. Csinálják csak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. április 20., csütörtök 8:40

Őt kell leginkább megfogni, De Bruyne lekvár most, Grealish egyedül nem képes csodákra, bár megint kell majd Carvajal BL formája.

Camavinga megkapta a legnagyobb falatot, ha ezt is lehozza, akkor nálam egyértelmű az újabb Gavi golden boy. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 20., csütörtök 8:35

Next Real Madrid, going for a revenge?

Bernardo Silva: “Hopefully Yes, We are going for it, The team is very confident and I think we are going through”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 20., csütörtök 8:32

Persze, egyértelmű. Az esélyek nálam 50-50.
Amugy.
Olyan nincs és nem létezik, hogy ne mi menjünk tovább.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 20., csütörtök 8:31

Realista24 írta:
flori írta: Jamie Carragher: "I'm sure Manchester City will beat Real Madrid and make it to the final."

Akkor kezdjük el. :lol:
Thierry Henry: "I'm betting against Real Madrid, I am going with Manchester City, they will reach the final." #UCL
annyiszor csinaltuk mar ezt, egyszer el kell jonnie a pontnak, hogy nem nyerhetunk meg mindent.
80-20 a citynek nalam. es nem feltetlen hali miatt, mar tavaly is lefociztak minket, csak leolvadtak
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 20., csütörtök 8:20

A játékosaink motiváltak lesznek, azzal nem kéne gond legyen.

Én részemről úgy vagyok vele, hogy Bad Boys for life one more time, ez már jutalomjáték nekünk, a másik oldalon kell izgulni hátha 1.3 milliárd euró elköltése után végre sikerül felmutatni valamit.

ElRamos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: ElRamos » 2023. április 20., csütörtök 8:13

Ancelotti már megmondta, hogy a Milannal játszuk a döntőt. Azóta nem izgulok :mrgreen:
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 20., csütörtök 8:09

flori írta: Jamie Carragher: "I'm sure Manchester City will beat Real Madrid and make it to the final."

Akkor kezdjük el. :lol:
Thierry Henry: "I'm betting against Real Madrid, I am going with Manchester City, they will reach the final." #UCL
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. április 20., csütörtök 8:02

Kupadöntő és az odavágó között 3 nap van.

Ennyit a pihenésről. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 20., csütörtök 7:45

Én úgy képzelem mint a Wall Street farkasaban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

atesz.

HozzászólásSzerző: atesz. » 2023. április 20., csütörtök 7:21

R. Carlos írta: itthon sikerült felszívni magunkat.
Ezt hogy kell elképzelni?
A meccs előtt a játékosok az öltözőben szúrós tekintettel nagy levegőket vettek? Vagy kalimpáltak a kezükkel és üvöltöztek, hogy továbbjutunk?

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2023. április 20., csütörtök 7:09

R. Carlos írta: Kurva kemény lesz ez az első meccs a City ellen. Tavaly idegenben kezdtünk, ami talán előnyös is volt, mert itthon sikerült felszívni magunkat. Idén viszont hazai pályán játszunk elsőnek és Haalanddal kb. tökéletesen kiegészült a csapatuk. Megvan a hiányzó láncszem nekik. Előnyünk lehet, hogy mi tudunk pihentetni erre a meccsre, ők viszont harcban állnak a bajnoki címért és kaparniuk kell. Hátrány, hogy a középső védőinknek az első meccsre tuti, hogy lőttek. Nachot és Rüdigert kell felkészíteni rendesen ebből az állatból, mert nekem Haaland nem ember.
Nachonak ha jó napja van akkor rendesen meg tudja keseriteni Haaland eletet. A lényeg úgyis az lesz, hogy minél kevesebb labda jusson el a vikinghez.

Nem mi vagyunk az esélyesek, de nem is tőlünk varja a világ hogy megnyerjuk valahára az első címünket a sorozatban. A merleg a City fele billen, de mind tudjuk hogy voltunk mar ilyen helyzetben.

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. április 20., csütörtök 7:04

Ami jobban aggaszt, hogy a MC elott 3 vagy 4 nappal játszunk kupadöntőt az Osasunaval?
Ott nem lesz pihentetés.. Ergo azert - 1ről indulunk a meccsen :kivagyhe:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. április 20., csütörtök 7:03

Kurva kemény lesz ez az első meccs a City ellen. Tavaly idegenben kezdtünk, ami talán előnyös is volt, mert itthon sikerült felszívni magunkat. Idén viszont hazai pályán játszunk elsőnek és Haalanddal kb. tökéletesen kiegészült a csapatuk. Megvan a hiányzó láncszem nekik. Előnyünk lehet, hogy mi tudunk pihentetni erre a meccsre, ők viszont harcban állnak a bajnoki címért és kaparniuk kell. Hátrány, hogy a középső védőinknek az első meccsre tuti, hogy lőttek. Nachot és Rüdigert kell felkészíteni rendesen ebből az állatból, mert nekem Haaland nem ember.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

atesz.

HozzászólásSzerző: atesz. » 2023. április 20., csütörtök 0:02

Caraway írta: Realba azert az oreg Benz ennel kegyetlenebb, szerintem otthon siman megcsapkodhatjatok oket. Az is fontos, hogy ki kezdi otthon a parharcot ?
Ez már shutter szintű dörgölőzés :lol:

2.4 xg volt, egyet még rúghattak volna. Szóval a 4 gól nagy adag faszmákkal jöhetett volna nekik össze.

Vissza: