Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!+1.A jedi rend,a tanítás,minden értelmetlen így,ha végülis aztán anélkül is csomóan Jedik lettek.csababarca írta:
btw, ez most nem Mando-hoz kapcsolódik, de azért Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit rontja az order 66 dramaturgiáját, hogy azóta kiderült, hogy nem csak Yoda és Obi-wan maradt életben, hanem még vagy két tucatnyi másik Jedi is.
És jön a Jedi Survivors játék, gondolom ott is lesz pár túlélő.
Na mindegy, ezt csak megjegyeztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt is elvinném mostmár másik irányba, mert az ST is arra épült, hogy Luke maradt a Jedi, meg Rey.
Aztán közben meg ki tudja, hányan kolbászolnak a galaxisban, meg majd jön Finn mint erőhasználó, stb.
Vicc már az egész amúgy. Meg ez a mindenki mindent túlél.
Quigont meg leszúrták és meghalt azonnal.
A legjobb,hogy vannak akik totál belemagyarázzák,hogy ú hát igen,túllehet ezt élni stb.
Pedig az egész arról szól,hogy nem mernek belenyúlni a készítők,vagy nem mertek,csak maradtak a jól beváltnál. Maul,Palpatine stb.
Nekem ez az Ahsoka is egy kabaré. Hogy lehet amúgy Anakin tanítványa,amikor Ő is még az volt. Tudom-tudom,lehet mert blablablabla..
Nekem ezért,van a 6 film,ami számomra jó,nem tökéletes,de okés.
A jóslat beteljesül,Anakin aki végülis egyensúlyt teremt,Vaderkent. Erre épült 3+3 film.
Kész,vége.
Többi engem nem érdekel,hogy kánon vagy nem kánon. Egyszerűen szar,mert ellentmond rengeteg dolognak.
Ezt észrevették szvsz,ezért a Mandonál semmivel nem is próbálkoznak.