akkor hajráRealista24 írta: Nico Paz keretben, Karim kimaradt.
1-2 Castillás szerepet fog ma este kapni
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. május 2., kedd 14:53
akkor hajráRealista24 írta: Nico Paz keretben, Karim kimaradt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 2., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 2., kedd 8:29
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. május 2., kedd 6:33
A kérdés jogos. Érthetetlen a brazil játszatása.ELSiete írta:Amúgy ha mar a City ellen is valószínű Nacho Rudi páros lesz, akkor nem akarja őket együtt játszatni? Fontos Militanonak mindig ott lennie?Pad'em írta: Expected 11 vs Sociedad @diarioas:
Courtois; Vazquez, Militao, Rüdiger, Nacho; Ceballos, Tchouameni; Asensio, HAZARD, Rodrygo; Benzema
Hehe beszabadult az AS szerkesztőségébe?
Amúgy simán játszhatna, bár az a kp így nagyon hurka lesz.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 1., hétfő 22:36
Amúgy ha mar a City ellen is valószínű Nacho Rudi páros lesz, akkor nem akarja őket együtt játszatni? Fontos Militanonak mindig ott lennie?Pad'em írta: Expected 11 vs Sociedad @diarioas:
Courtois; Vazquez, Militao, Rüdiger, Nacho; Ceballos, Tchouameni; Asensio, HAZARD, Rodrygo; Benzema
Hehe beszabadult az AS szerkesztőségébe?
Amúgy simán játszhatna, bár az a kp így nagyon hurka lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 1., hétfő 22:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: atesz- » 2023. április 26., szerda 21:39
Aztán ez a MI focizott-e valaha, hogy így ugatni mer a fociról?Mester77 írta: Az Olacip nevű mesterséges intelligencia (amely alapítója Esteban Granero, volt saját nevelésű játékosunk) kiszámította, melyik U21 játékost kellene a királyi gárdának leigazolnia Karim tehermentesítésére, ill. pótlására.
Íme a sorrend:
1. Gonçalo Ramos (portugál, Benfica)
2. Folarin Balogun (angol-amerikai, Reims)
3. Elye Wahi (francia-elefántcsontparti, Montpellier)
4. Benjamin Šeško (szlovén, Salzburg)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 21:03
120m a kivasarlasi ára.SzB írta:Ramoson nem sokat gondolkoznék emberi intelligenciaként sem. Nagyon jók a számai, és most még elérhető áron meg tudnánk szerezni.Mester77 írta: Az Olacip nevű mesterséges intelligencia (amely alapítója Esteban Granero, volt saját nevelésű játékosunk) kiszámította, melyik U21 játékost kellene a királyi gárdának leigazolnia Karim tehermentesítésére, ill. pótlására.
Íme a sorrend:
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. április 26., szerda 21:00
Ramoson nem sokat gondolkoznék emberi intelligenciaként sem. Nagyon jók a számai, és most még elérhető áron meg tudnánk szerezni.Mester77 írta: Az Olacip nevű mesterséges intelligencia (amely alapítója Esteban Granero, volt saját nevelésű játékosunk) kiszámította, melyik U21 játékost kellene a királyi gárdának leigazolnia Karim tehermentesítésére, ill. pótlására.
Íme a sorrend:
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. április 26., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. április 25., kedd 14:47
10 percet kap reméljükPad'em írta: Ideális meccs lenne megnézni Arribast kezdőként, Vini simán pihenhetne.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. április 25., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 25., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 12:24
Vagy Luninbabaking írta:Miután a sajtótájékoztatón pont szóba került Lunin, lehet, hogy a szakács elintézte nekiRealista24 írta: Coutrois off a Girona ellen.
Gyomorrontas.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. április 25., kedd 12:23
Miután a sajtótájékoztatón pont szóba került Lunin, lehet, hogy a szakács elintézte nekiRealista24 írta: Coutrois off a Girona ellen.
Gyomorrontas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 25., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 24., hétfő 20:05
ja hogy tőlük...na baszki akkor elég hülyén értelmeztem amit írtál, na mind1, ez egy jel hogy ideje eltenni az internetet holnapraraul 4 ever írta:CucurellawZoLee7 írta:
Ez nekem új, Ő kicsoda? Olvastam már pár érdekeset, de akárhogy gondolkodok nem tudok rájönni kire gondolsz
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 24., hétfő 20:02
CucurellawZoLee7 írta:Ez nekem új, Ő kicsoda? Olvastam már pár érdekeset, de akárhogy gondolkodok nem tudok rájönni kire gondolszraul 4 ever írta: Cucu megoldotta mindkét meccsen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 24., hétfő 20:01
Ez nekem új, Ő kicsoda? Olvastam már pár érdekeset, de akárhogy gondolkodok nem tudok rájönni kire gondolszraul 4 ever írta: Cucu megoldotta mindkét meccsen
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem