Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jöhetnek végre a tétmeccsek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Alabának a vezér szerepe a szükséges. Összetartja a védelmet. Ez nincs meg Militaoban, Rudegerben meg aztán végképp.wZoLee7 írta: En amugy Alabatol sem estem hasra es szerintem jovore mar kellene valalki Militao melle aki fiatalabb mint a tobbiek, de legkesobb 2 ev mulva
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En amugy Alabatol sem estem hasra es szerintem jovore mar kellene valalki Militao melle aki fiatalabb mint a tobbiek, de legkesobb 2 ev mulva
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A City ellen muszáj Rudigernek bizonyítania.RaúlCF írta: Rüdiger eddig nagyon kevés. Se Militaoval se Alabával se Nachoval nem működik. Sajnos eddig pont azt hozza amit gondoltam róla. 3 védős defenzív csapatban megvolt, de 2 védős rendszerben a totál átlag és képzavar mint a Chelsea előtt a Romában. Ami viszont tényleg aggályos, hogy egyik védőnkkel sincs kémia. Elég harmatos, hogy a legemlékezetesebb Real teljesítménye a hülye futása.
Vininek súlyos segítségre van szüksége. Lazán a világ egyik legjobb játékosa és 22 éves erősen cipeli a Real támadójátékát ami idén is eddig 22gól 20assistot hozott ami elképesztő statisztika. de mentálisan segíteni kell neki megugrani a szintet mert abban még gyerek.
Ha nem jön össze és ott is lemaradozgat, meg gólt kapunk róla, akkor mehet a levesbe. Most dől el igazából, hogy megérte-e miatta Alabat kihozni középről és megbolygatni az amúgy jól működő védőparosunkat. Alabat ráadásul úgy, hogy a szélen erőltetik, amit fizikailag sem bír már.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ők maximum a kupa döntőre adnák magukat. A BL meccsig a Nacho-Rüdiger párost kell nyomatni a bajnokságban. Valahogy össze kellene csiszolódniuk. Ha Militaot ennyire nyomatni akarja, akkor a jobb szélen vesse be addig.Jim írta: adnà magát a Nacho-Militao páros, mint Zizu utolsó évében, kérdés miért nem lépi meg Carlo
Nacho középen még mindig jó volt idén
szélen gyenge/ átlagos
Amúgy van még 6 forduló és 11 pont a hátrány, itt már felesleges a kezdőt fárasztani, Modricnál is pont most jött ki a hosszú szezon, még az kell, hogy Benzemát, Kroost vagy akárki mást a kezdőből bukjunk a BL meccsre/kupadöntőre.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
wZoLee7 írta:Szerintem mind a kettő kapott gól a kp hibája volt főként. Ez egyiknél ugye Kroos eladta majd teljesen rosszul védekezett, de főleg a mi kp-nk legnagyobb hiányossága, hogy senki nem követi az üresbe futó támadókat. A védők felállnak teljesen jól, de a két védő közé fellépő támadót senki nem kíséri, hogy legalább megnehezítsék az életét, inkább szépen nézik.raul 4 ever írta: Bl meccsre Rüdi szedje össze magát jobban, kaptunk, meg kaphattunk volna még gólt róla, nekem egyedül vele volt ma bajom.
Nem fikázni akartam, meg az eladott labda miatt nehéz helyzetbe lettek hozva hátul, tényleg.. Csak azt írtam, hogy a city ellen legyen jobb ..
Ohne Militao ő kb az egyetlen, akire rá lehet bízni Haalandot, ott nem hibázhat, vagy max 1szer, a többit büntetni fogja.
De igaz, a city ellen a kp is jobban kell majd muzsikáljon..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Galacticos
Zznel is csak a serulesek miatt volt ugy. Ha akkor nincsenek a serulesek, olcsoert eladtuk volna militaot a plbe.Jim írta: adnà magát a Nacho-Militao páros, mint Zizu utolsó évében, kérdés miért nem lépi meg Carlo
szélen gyenge/ átlagos
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
adnà magát a Nacho-Militao páros, mint Zizu utolsó évében, kérdés miért nem lépi meg Carlo
szélen gyenge/ átlagos
szélen gyenge/ átlagos
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Rüdiger eddig nagyon kevés. Se Militaoval se Alabával se Nachoval nem működik. Sajnos eddig pont azt hozza amit gondoltam róla. 3 védős defenzív csapatban megvolt, de 2 védős rendszerben a totál átlag és képzavar mint a Chelsea előtt a Romában. Ami viszont tényleg aggályos, hogy egyik védőnkkel sincs kémia. Elég harmatos, hogy a legemlékezetesebb Real teljesítménye a hülye futása.
Vininek súlyos segítségre van szüksége. Lazán a világ egyik legjobb játékosa és 22 éves erősen cipeli a Real támadójátékát ami idén is eddig 22gól 20assistot hozott ami elképesztő statisztika. de mentálisan segíteni kell neki megugrani a szintet mert abban még gyerek.
Rüdiger ennyit tud, tényleg egy klasszis katona, fasza verőember, óriási fizikummal, de nekem ettől focistaként nem klasszis. Helyezkedése, játékintelligenciája nekem kevés. Mentálisan biztos kemény ellenfél, de én inkább a higgadt és/vagy vezér típust szeretem. Az ilyen pszichopatákat sosem bírtam.
Militao óriási kontraszt mellette, az elmúlt másfél évben meccsről meccsre jobban szeretem, abszolút a kedvencem a hátvéd sorból. Alabával jobb párost is alkotnak, csak hát az osztráknak lassan vége fizikailag TOP szinten...
Kis brazilok elől jók voltak megint, nem rajtuk fog múlni a szezon talán, ők a belüket kihajtják, Benzema is meglesz.
A KP még rizikósabb, Fede formán kívül, Kroos kétarcú, Modric se a tavalyi formában tolja...azért maciarc rohadtul hiányzik. Nekem Tchouával nincs nagy bajom, kedvelem a játékát, nyomatnám minden meccsen hadd szokja.
Camavinga übberalles, nagyon bízom benne hogy bernardo silvát megfogja, de aggódom mennyire nem kap szerepet a kp-n. Azért ott neki helyet kell szórítani, hát ne basszuk már el bekkben a nuevo seedorfot.
Militao óriási kontraszt mellette, az elmúlt másfél évben meccsről meccsre jobban szeretem, abszolút a kedvencem a hátvéd sorból. Alabával jobb párost is alkotnak, csak hát az osztráknak lassan vége fizikailag TOP szinten...
Kis brazilok elől jók voltak megint, nem rajtuk fog múlni a szezon talán, ők a belüket kihajtják, Benzema is meglesz.
A KP még rizikósabb, Fede formán kívül, Kroos kétarcú, Modric se a tavalyi formában tolja...azért maciarc rohadtul hiányzik. Nekem Tchouával nincs nagy bajom, kedvelem a játékát, nyomatnám minden meccsen hadd szokja.
Camavinga übberalles, nagyon bízom benne hogy bernardo silvát megfogja, de aggódom mennyire nem kap szerepet a kp-n. Azért ott neki helyet kell szórítani, hát ne basszuk már el bekkben a nuevo seedorfot.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem mind a kettő kapott gól a kp hibája volt főként. Ez egyiknél ugye Kroos eladta majd teljesen rosszul védekezett, de főleg a mi kp-nk legnagyobb hiányossága, hogy senki nem követi az üresbe futó támadókat. A védők felállnak teljesen jól, de a két védő közé fellépő támadót senki nem kíséri, hogy legalább megnehezítsék az életét, inkább szépen nézik.raul 4 ever írta: Bl meccsre Rüdi szedje össze magát jobban, kaptunk, meg kaphattunk volna még gólt róla, nekem egyedül vele volt ma bajom.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Bl meccsre Rüdi szedje össze magát jobban, kaptunk, meg kaphattunk volna még gólt róla, nekem egyedül vele volt ma bajom.
Benzemától az elvett tizi nálam necces, mert lassított Ely, Benz meg beleakadt a sebességkülönbség miatt. Értem, hogy összekoccolta a lábát, de mégse.. Szerencse nem múlt ezen már semmi.
Benzemától az elvett tizi nálam necces, mert lassított Ely, Benz meg beleakadt a sebességkülönbség miatt. Értem, hogy összekoccolta a lábát, de mégse.. Szerencse nem múlt ezen már semmi.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Modricnak kezdonek se kene lennie ahogy iden jatszik.Realista24 írta:De nem varhatod el, hogy egy elveszitett bajnoksagban belemenjenek teljes erovel, es minden ketes szituacioba, foldon csuszva maszva.zoli0415 írta: Mennyire unom már ezt az állandó takarózást, ezt a gyenge dumát, hogy majd a Bl ben jók leszünk, meg majd a kupában megmutatjuk, a bajnokságot már úgyis buktuk ez csak edzőmeccs volt, nem vettük komolyan, pihentünk...stb. Én nem azért lettem RM szurkoló és labdarúgást szerető, hogy évi 5-6 meccset tudjak élvezni, az esetek túlnyomó részében pedig a drága időm rovására nézzem ezt a hígfos semmit hétről hétre. Tudom, tudom nézzek PL meccseket, vagy keressek másik csapatot...de én a Real Madridot szeretem és akarom nézni, de egyre jobban elveszti számomra a varázsát a BL címek ellenére is. Én nem adtam el a lelkem évekre, szórakozni akarok, jól érezni magam...és ez most nagyon rég óta nem adatik meg, kivéve azt az évi 5-6 meccset, ami viszont nem ellensúlyozza az egész éves nézhetetlen semmit.
Tele vagyunk serulttel es eltiltottal, tegnap Modric labat is jegelni kellett es Rudiger is santitott.
Alapbol tehat egyetertek, de van amikor a teljes kepet nezve, meg ha kellemetlen is, belefer az ilyen teljesitmeny.
Es igen, azert lettel Real drukker, hogy tavasszal izgulhass, ezt most is meg tudod tenni.
Ekkora teher es nyomas mellett meg nem realis elvaras az egesz eves paradezas, foleg egy VB-vel a szezon kozepen, keretfrissites nelkul.
Engem csak az bant, hogy van egy alap strategia rs Ancelottinak semmi mas elkepzelese. Talan 2 alkalommal volt 4231 fele felallasunk, aztan nyomjuk q sablon 433at.
Erdekes 2 honap lesz, de az ilyen gyalazatos teljesitmenyeket azert jo lenne elkerulni.
Vininek meg napi 2 ora pszihologust kene eloirni, mert mar szekunder szegyen, amit muvel neha a futballon tul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Addig nem akarok vagy nem tul szerencses kritizalni, amig nem tudom a hatteret a dolgoknak. Konnyen raszalad az ember fals dolgokra.gutihaz14 írta: nehogymar kb elnezest kelljen kerned ha kritizalni mersz egy forumon. hadd lehessen ez mar kritika carlo fele. aztan ha valami ugybol kiderul a miert akkor max kaptal egy valaszt a kritikara. szerintem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nehogymar kb elnezest kelljen kerned ha kritizalni mersz egy forumon. hadd lehessen ez mar kritika carlo fele. aztan ha valami ugybol kiderul a miert akkor max kaptal egy valaszt a kritikara. szerintem
vagy hivhatjuk kerdesnek nekem mindegy
vagy hivhatjuk kerdesnek nekem mindegy
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igygutihaz14 írta: majd meglatjuk a kovi 2 hetben
Amugy en is ezzel kezdtem kb. megy a meccsben, hogy miert nem kezdhet Tchu pl., de ezt nem kritikakent fogalmaztam meg, csak marha jo lenne tudni.
Es csak bizni tudok benne, hogy szakmai es nem erzelmi alapon megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
majd meglatjuk a kovi 2 hetben
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kérdezd meg a stábot arról hogy éppen milyen szakaszban vannak a formaidozitesben és akkor megtudjuk.gutihaz14 írta: igen ez a magyarazkodas oke de akkor kroos minek jatszott 90 percet fede minek jatszott 90-et stb. 4et cserelt az 5 helyett...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
igen ez a magyarazkodas oke de akkor kroos minek jatszott 90 percet fede minek jatszott 90-et stb. 4et cserelt az 5 helyett...
valamelyik univerzumban:
- Galacticos
de akkor miert ok kezdenek? A 38eves modricnak miert kell kezdenie egy lefutott bajnoki cimnel gironaban?Realista24 írta: Tele vagyunk serulttel es eltiltottal, tegnap Modric labat is jegelni kellett es Rudiger is santitott.
Jatsszon akkor inkabb tchouameni hatha osszekapja magat, vagy hozzanak fel valakit az ifibol mert ezt a tegnapit a castilla is lehozta volna.
Vini meg egy agyatlan, de rajta legalabb latszott hogy erdekli a meccs es gyozni akar. A tobbieken semmi.
Ja es engem hidegen hagy kb az eredmeny, meg elfogadom hogy akkor dobjuk a ligat, az se izgat ha harmadikok leszunk, de akkor ezeken a meccseken az amugy is csapagyasra hajtott idosebb jatekosaink ne kezdjenek mert felesleges. En vinit is lekaptam volna meg mielott lerugjak valamelyik agyhalott.