Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Kicsit mintha farmerligásodna a PL ezzel az állandó Man. City győzelemmel.
Remélem érzed hogy egy vicc az érvelésed.ferni írta:Figyu màr bástya.coolrob írta:
Az meg van hogy kaptatok egy 7-0át ettől a vérgyenge Pooltól?
Az meg van hogy kiestetek a spanyol 13. Helyezett Sevilla ellen?
Az meg van hogy arra veri magát a United, hogy jelenleg a bajnoki negyedikek és egy Newcastle szinten vannak?
Komoly eredmények mit mondjak.
De legalább valami kupadöntőbe elszenvedtétek magatokat, hogy majd kikapjatok a City ellen
Szóval így belegondolva az tényleg az év momentuma volt nektek
Vicces volt ahogy a United drukkerek, hogy elhitték magukról milyen jók mikor volt egy pár jó meccsük
Szegények azt hitték, hogy mostantól Rashford örökké élete formájában fog jàtszani meg Casemiro is akkor végig top volt meg még nem egy ember felül teljesített…
Titeket ez a hulladék Barca vert 5 ből 4x idén és épp a Girona vert tegnap 4-et. Ez az eredmény kiragadás egy vicc, de ha te így jobban alszol akkor hajrá.
Senki nem veri magát, a City meg pont úgy fog elverni minket ahogy titeket is a BL-ben.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hülyeséget és a pökhendiséget itt nehezen fogadjuk...Menjél vissza a Mu fórumra örvendezni hogy nincs ott CR de ott van Wonghortst vagyki a faszom. BIG WIN.coolrob írta: Látom érdemes volt beköszönni.
Meddő vita úgy látom.
Kár hogy nem ment vissza hozzátok, akkor lehetne mokázni...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Látom érdemes volt beköszönni.
Meddő vita úgy látom.
Meddő vita úgy látom.
Figyu màr bástya.coolrob írta:
Az meg van hogy kaptatok egy 7-0át ettől a vérgyenge Pooltól?
Az meg van hogy kiestetek a spanyol 13. Helyezett Sevilla ellen?
Az meg van hogy arra veri magát a United, hogy jelenleg a bajnoki negyedikek és egy Newcastle szinten vannak?
Komoly eredmények mit mondjak.
De legalább valami kupadöntőbe elszenvedtétek magatokat, hogy majd kikapjatok a City ellen
Szóval így belegondolva az tényleg az év momentuma volt nektek
Vicces volt ahogy a United drukkerek, hogy elhitték magukról milyen jók mikor volt egy pár jó meccsük
Szegények azt hitték, hogy mostantól Rashford örökké élete formájában fog jàtszani meg Casemiro is akkor végig top volt meg még nem egy ember felül teljesített…
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Elöző évben meg ő tartott benneteket életben te szerencse csomag
Palinak volt pár magán traumája de a fasza drukkerek meg az okádék klub kiállt mellette ugye...
Ten hag egy bohoc. Sir a szája gólvágóért...Nem igy kellett volna kezelni CR-t es kapott volna egyet.
Palinak volt pár magán traumája de a fasza drukkerek meg az okádék klub kiállt mellette ugye...
Ten hag egy bohoc. Sir a szája gólvágóért...Nem igy kellett volna kezelni CR-t es kapott volna egyet.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
szokták volt mondani hogy rövidre nem kaphat gólt. na ez igaz erre is. de attól még szép gól volt, jól csinálta KDBferni írta: Én is éreztem, hogy ez védhető volt azért, főleg hogy egyértelmű is volt hova rúgja kb
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja hogy ManU drukker vagy mindjárt más.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
CR nagy lofax volt már csak nem tudod felfogni. Xarul játszott és konstans emberhátrány volt, mellette kifelé is gusztustalanul viselkedett.hehetheoriginal írta:ugy.Realista24 írta:
Arra gondolt szvsz hogy erre a célra ott volt a tökéletes játékos CR személyében.
de valakinek ez magas már, pár pöttyöt összekötni ceruzával, egyszerűbb triggerelődni
igazaból megjött a megváltó edzőbá, kibaszta a legnagyobb leghatalmasabb klubikont, akinek semmi baj nem volta teljesitmenyevel, a fele szurkolókkal megutáltatta, aztan ugyanott tartanak, mint tavaly, vagy tavalyelőtt.
most meg bőg, hogy nincs befejezőember előre
de majd megint ellőnek pár százat a nyáron, jó lesz az
Most írjam le századjára is hogy el akart igazolni nyáron csak a kutyának nem kellett?
Kár hogy nem vittétek vissza Madridba, akkor boldogítana meccsről meccsre.
Legnagyobb ikon volt számomra sokáig a hozzáállása miatt, de ezt le is nullázta teljesen és bizton állíthatom, hogy a legtöbb United drukkernél ledöntötte a szobrát, így messze az év legjobb momentuma volt, hogy végre megszabadultunk tőle.
Én is éreztem, hogy ez védhető volt azért, főleg hogy egyértelmű is volt hova rúgja kb
Az ilyen góloknál vagyok úgy, hogy baszki, de jó nekünk, hogy ilyeneket nem kapunk, mert van egy Courtois-nk.
Sajnos az Arsenal kevés ehhez, pedig szép lett volna. Azért erőn felül teljesítettek a szezon nagy részében, így is szép eredmény ez.
Sajnos az Arsenal kevés ehhez, pedig szép lett volna. Azért erőn felül teljesítettek a szezon nagy részében, így is szép eredmény ez.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt hamar beszopta az Arsenal.
Mi vajon hány percig fogjuk bírni?
Mi vajon hány percig fogjuk bírni?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Gyors volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ugy.Realista24 írta:Arra gondolt szvsz hogy erre a célra ott volt a tökéletes játékos CR személyében.coolrob írta:
Minden kibaxott drukker azt mondja hogy csatár kell, de ha az edző mondja akkor nyomorult és ostoba... Annyira reménytelen vagy, csak tudnám hogy egyáltalán minek követed a MU meccseket/híreket akkor.. nem tudom a te idegeidre ez milyen hatással van, de engem hetente triggerelsz a baromságaiddal. Tudom nem kell ide járni, csak sajnos a szokások rabja vagyok...
de valakinek ez magas már, pár pöttyöt összekötni ceruzával, egyszerűbb triggerelődni
igazaból megjött a megváltó edzőbá, kibaszta a legnagyobb leghatalmasabb klubikont, akinek semmi baj nem volta teljesitmenyevel, a fele szurkolókkal megutáltatta, aztan ugyanott tartanak, mint tavaly, vagy tavalyelőtt.
most meg bőg, hogy nincs befejezőember előre
de majd megint ellőnek pár százat a nyáron, jó lesz az
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nagyon elkenik az arsenalt ma
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sima City.pheco írta: Ki mit tippel a City-Arsenalra? Szerintem legalabb 2 lesz kozte a City javara.
Saliba offos, azóta szenvednek is. Holding kész életveszély.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ki mit tippel a City-Arsenalra? Szerintem legalabb 2 lesz kozte a City javara.
- h3x0r
Tisztara mint a Chelsea, sirnak, hogy nincs egy csataruk se, kozben meg ott volt nekik Lukaku. Ők még persze mondhatjak, hogy azota ketszer is edzot csereltek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gondolom itt az lenne a kulcs, hogy ceronaldo távozott (foleg ugy, ahogy tavozott) es ekozben meg pont egy golvago kellene aki a 16-oson belul kegyetlen.
bar osszer a ketto, es szerintem is kellene oda egy cr tipusu befejezo, de inkabb fiatalabb/modernebb kontosben.
mondjuk weghorst mezonymunkajaval nem vagyok kepben, igy javits ki, ha tevedek, de konkretan o a portugal potlasa es finoman szolva is karcsuak a szamai.
bar osszer a ketto, es szerintem is kellene oda egy cr tipusu befejezo, de inkabb fiatalabb/modernebb kontosben.
mondjuk weghorst mezonymunkajaval nem vagyok kepben, igy javits ki, ha tevedek, de konkretan o a portugal potlasa es finoman szolva is karcsuak a szamai.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arra gondolt szvsz hogy erre a célra ott volt a tökéletes játékos CR személyében.coolrob írta:Minden kibaxott drukker azt mondja hogy csatár kell, de ha az edző mondja akkor nyomorult és ostoba... Annyira reménytelen vagy, csak tudnám hogy egyáltalán minek követed a MU meccseket/híreket akkor.. nem tudom a te idegeidre ez milyen hatással van, de engem hetente triggerelsz a baromságaiddal. Tudom nem kell ide járni, csak sajnos a szokások rabja vagyok...hehetheoriginal írta:
Nyomorult egy ember
Ostoba is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema