Ez nem blikk? Ez tény?coolrob írta: közben meg gyakorlatilag minden BL résztvevő csapathoz bekopogtatott...
Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Érthetetlen hogy ez a Pep most is mire veri magát mikor mennek hárommal és csödtömeg ez az Arsenal... Pfej edző zseni.
lestat írta: Akkor elmondom hogy megértsd. Bár Mu drukker létedre tudnod kéne amugyis.
Lehet fos idényeteket volt tavaly. Nehéz megmondani mert évek óta lent vagytok. De hogy ne legyen szarabb CR góljai mentettek meg. A legtöbb gólja tavaly győzelmet ért.
Nem bulvár ezt maga CR is elmondta abban a fasza kis interjuban. Nem igazan erezte hogy kiall mellette a klub…
Meg mindig nem jobb CR-nél. Lett volna annyi esze és megvárni amig kijön a hullámvölgyből most nem kéne gólokért sirni a kopasznak.
Tények.
Na tenyleg befejeztem
Azért remélem vágod hogy az interjú jó rész sima hazugság volt. Lenyilatkozta hogy a MU-ban akart maradni, közben meg gyakorlatilag minden BL résztvevő csapathoz bekopogtatott...
Meddő vita ez továbbra is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nézd biztos jobban képben vagy az MUval.coolrob írta:Lehet kevesebb blikket kéne olvasnod. Attól hogy odaírod hogy tény, attól még nem lesz az..lestat írta:
A szarbol mentett ki bennetetek tavaly-Tény
Fasza drukkerek meg a csapat nem allt ki mellette..konkretan azt mondtak hazudik a lanya allapotarol- Tény
Jobb lenne mint wonghorst vagyki- Tény
Gyere sirjal meg.
Anyu meg büszke rám köszi
A tavalyi volt messze az egyik legxarabb idény, szóval ez nem tény hanem hülyeség, hogy ő bármin javított volna.
Linkelj légyszives videót, ahol bárki mondta hogy hazudik a lányáról.. nincs ilyen mert sose mondta senki, dehát blikk ugye.
Weghorst olyan amilyen, de CR sem lenne jobb, mert ő meg a labdát se tudta már megtartani, ráadásul látványosan lexarta a meccsket.
Az MU 10 éve keresi önmagát, tavaly szarok voltak idén olyanok amilyenek már korábbi években volt hogy voltak.
Hogy sikeres lesz -e a hollanddal a csapat??.
Hát franc se tudja, az idő ekdönti, tavalyhoz képest van előrelépés a 10 évhez képest nem. Szal. Mittomén.
De a CR7 ügyet biztos lehetett volna mind2 félnek jobban intézni.
Ez a 3-0 azért már kicsit sok.
Egy Brentfordnak 3-mal több rúgott gólja van mint nekikM1Ö írta:
Ja, mióta elment, csak úgy szárnyal a támadó focitok
Most ha be is pótolják a 3 meccsüket és rúgnak mindegyiken egyet X-re kihozhatják még....
oriasi tanar ez a KDB
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Akkor elmondom hogy megértsd. Bár Mu drukker létedre tudnod kéne amugyis.
Lehet fos idényeteket volt tavaly. Nehéz megmondani mert évek óta lent vagytok. De hogy ne legyen szarabb CR góljai mentettek meg. A legtöbb gólja tavaly győzelmet ért.
Nem bulvár ezt maga CR is elmondta abban a fasza kis interjuban. Nem igazan erezte hogy kiall mellette a klub…
Meg mindig nem jobb CR-nél. Lett volna annyi esze és megvárni amig kijön a hullámvölgyből most nem kéne gólokért sirni a kopasznak.
Tények.
Na tenyleg befejeztem
Tények.
Na tenyleg befejeztem
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Sosem anyázok, de nyugodtan bannolj, hosszú távon mindenképpen nekem tennél szivességet vele, mert hiába kezdene az ember érdemi vitát, úgyis jön 1-2 ember aki kihasználja a hazai pálya előnyét.Realista24 írta:
Múltkor felháborodott a nép hogy hamar kivagtam valami Barcas arcot.
Szívem szerint már nem lennel itt, de most nem én döntők, hanem a közösség.
De ha jön az anyázás és társai, akkor ők sem tudnak itt tartani.
Gyanítom engem a gyökerezésért rég kivágtál volna ugye..
Lehet kevesebb blikket kéne olvasnod. Attól hogy odaírod hogy tény, attól még nem lesz az..lestat írta:
A szarbol mentett ki bennetetek tavaly-Tény
Fasza drukkerek meg a csapat nem allt ki mellette..konkretan azt mondtak hazudik a lanya allapotarol- Tény
Gyere sirjal meg.
A tavalyi volt messze az egyik legxarabb idény, szóval ez nem tény hanem hülyeség, hogy ő bármin javított volna.
Linkelj légyszives videót, ahol bárki mondta hogy hazudik a lányáról.. nincs ilyen mert sose mondta senki, dehát blikk ugye.
Weghorst olyan amilyen, de CR sem lenne jobb, mert ő meg a labdát se tudta már megtartani, ráadásul látványosan lexarta a meccsket.
- lestat
Tőlem mehet.
Én befejeztem vele.
Btw kár ezért az Arsenal szétesésért az elmult 3-4 meccsen.
Jó idényük volt parádés fordításokkal. Jó lett volna megint látni őket PL-t nyerni.
Én befejeztem vele.
Btw kár ezért az Arsenal szétesésért az elmult 3-4 meccsen.
Jó idényük volt parádés fordításokkal. Jó lett volna megint látni őket PL-t nyerni.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Múltkor felháborodott a nép hogy hamar kivagtam valami Barcas arcot.coolrob írta:Szerencsére teljesen élvezhetőek a meccsek, pláne mióta CR el lett hajtva.hehetheoriginal írta: valaki a lelátóra triggerelte magát épp
én megértem amúgy, ennyi év szopást, mindig csak szopni szopni nyelni vég nélkül....
mint mi 2004 után, volt egy pár szomorú év.
de fel a fejjel, még 2-3 milliárd font es jók vagytok a 2. 3. helyre valahova
Te viszont tuti belezúgtál EtH-ba, mert nincs olyan hét hogy ne foglalkoznál vele. Tuti a magas, vékony kopasz az eseted
Szívem szerint már nem lennel itt, de most nem én döntők, hanem a közösség.
De ha jön az anyázás és társai, akkor ők sem tudnak itt tartani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
A szarbol mentett ki bennetetek tavaly-Ténycoolrob írta:Kár hogy egyetlen tényt sem mondtál, de hazai pályán úgyis te vagy a király. Közben végülis csak legyökereztél meg szerencsecsomagnak neveztél, miközben az én stilusomat kifogásolod.lestat írta: Tények Tények Tények.
Más kérdés hogy neked fáj az igazsság.
Veled nem lehet. Nézd meg azt a stilust amit idehánytál aztán jössz hogy a másik mennyire értelmes. Gyökér.
Örvendtem!
Anyukád biztos nagyon büszke, hogy így szemlélteted a dominanciád.
Gyere sirjal meg.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Szerencsére teljesen élvezhetőek a meccsek, pláne mióta CR el lett hajtva.hehetheoriginal írta: valaki a lelátóra triggerelte magát épp
én megértem amúgy, ennyi év szopást, mindig csak szopni szopni nyelni vég nélkül....
mint mi 2004 után, volt egy pár szomorú év.
de fel a fejjel, még 2-3 milliárd font es jók vagytok a 2. 3. helyre valahova
Te viszont tuti belezúgtál EtH-ba, mert nincs olyan hét hogy ne foglalkoznál vele. Tuti a magas, vékony kopasz az eseted
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Hát, nem lesz egyszerű feladat, nagyon egyben vannak.gutihaz14 írta:ugy kell nekiLiamGallagher írta: Szegény Peet, most hogy érezheti magát? Biztos szomorú.
nekunk meg egy nagyobb csoda hogy ezen a cityn tuljussunk 2 meccsen
Hazai pályán 2-vel kéne verni őket, idegenben pedig max 1-el kikapni.
Fuhhh ez a Pete.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
pedig nem volt les. Stones karja lógott előre és mögötte a védő lába mégjobban. mivel a válláig számít ezért nem les. tökéletes var használat. a partjelző behúzta mert lesnek nézett ki de nem volt az és a bajnokságról dönthet.ikelemen5 írta: Nem hiszem el, hogy ez nem volt les.
Lassítás után egyértelmű volt számomra, hogy les, aztán a Varnál már nem mutattak teljes kepet egyszer sem.
Gondolom nem csalnak, de na..
A nagy holland futballzseni aki már gyerekként is kioktatta Cruyffot majd jobban tudja
Aki szerint CRt nem lehetne használni ebben a szintén vérgyenge Unitedben szimplán nem ért hozzá.
Rohadt nagy pofára esés lesz ebből a ten Hag sztoriból.
Ha CR akkora probléma lett volna akkor most szárnyalna a United, ehelyett ugyanott vannak mint a kis túlteljesített időszakuk előtt.
Harapjátok a hülye holland dumájàt, azt mentetek neki CRnek miatta.
Az egyiknek van hátra kb még egy éve mielőtt megunja mindenki a sok faszságát, azt ő miatta el lett kergetve a klub legendátok, aki utoljára kiemelte abból a fostengerből a Unitedet amiben van és csúcsra vitte a klubbot.
Vérprofi az ember, már csak a munkamorálja miatt nagy hatással van bármilyen csapatra, hogy baszki ő van ott elsőnek minden edzésen és hiába nyert meg mindent is többször, ugyanúgy csinálja és full profi a tag.
Ha rúg hármat nem elégszik meg, ha kihagyja a ziccert a 4.nél ő csapkodni fog.
Ez a maximalizmus és munkamánia vitte el idáig és ez hiànyzik a sok elkényeztetett kis szupersztárocskából a Unitedben is.
Erik ten Hag meg szó szerint a semmibe nézte a valaha élt egyik legjobb labdarúgóját, úgy bánt vele mint valami szardarabbal és itt is mi lett ki hozva a sztoriból?
ETH egy géniusz, ő jobban tudja, CR mit hisztizik
Elmegy az egész United a picsába ott ahol van.
Majd meg látjátok mi lesz ebből a nagy holland zseniből
Még több 7-0 meg kiesés 5-2vel egy spanyol alsóházi csapat ellen
Aki szerint CRt nem lehetne használni ebben a szintén vérgyenge Unitedben szimplán nem ért hozzá.
Rohadt nagy pofára esés lesz ebből a ten Hag sztoriból.
Ha CR akkora probléma lett volna akkor most szárnyalna a United, ehelyett ugyanott vannak mint a kis túlteljesített időszakuk előtt.
Harapjátok a hülye holland dumájàt, azt mentetek neki CRnek miatta.
Az egyiknek van hátra kb még egy éve mielőtt megunja mindenki a sok faszságát, azt ő miatta el lett kergetve a klub legendátok, aki utoljára kiemelte abból a fostengerből a Unitedet amiben van és csúcsra vitte a klubbot.
Vérprofi az ember, már csak a munkamorálja miatt nagy hatással van bármilyen csapatra, hogy baszki ő van ott elsőnek minden edzésen és hiába nyert meg mindent is többször, ugyanúgy csinálja és full profi a tag.
Ha rúg hármat nem elégszik meg, ha kihagyja a ziccert a 4.nél ő csapkodni fog.
Ez a maximalizmus és munkamánia vitte el idáig és ez hiànyzik a sok elkényeztetett kis szupersztárocskából a Unitedben is.
Erik ten Hag meg szó szerint a semmibe nézte a valaha élt egyik legjobb labdarúgóját, úgy bánt vele mint valami szardarabbal és itt is mi lett ki hozva a sztoriból?
ETH egy géniusz, ő jobban tudja, CR mit hisztizik
Elmegy az egész United a picsába ott ahol van.
Majd meg látjátok mi lesz ebből a nagy holland zseniből
Még több 7-0 meg kiesés 5-2vel egy spanyol alsóházi csapat ellen
ugy kell nekiLiamGallagher írta: Szegény Peet, most hogy érezheti magát? Biztos szomorú.
nekunk meg egy nagyobb csoda hogy ezen a cityn tuljussunk 2 meccsen
valamelyik univerzumban:
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szegény Peet, most hogy érezheti magát? Biztos szomorú.