Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
CR is lenyilatkozott ezt azt. Az hazugsag.
A tobbi nem…
Akkor
Most?
De nalam itt vegyel vissza. Ki nem allhatom a fideszt
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 22:45
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
A tobbi nem…
Akkor
Most?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 26., szerda 22:43
Nagyon masszivak, de szerintem Arteta nem tudta elhitetni ezzel a csikocsapattal, hogy ezt a bajnoksagot be tudjak huzni. A spanyol raadasul utolso 4 meccset durvan eltaktikazta, ha mast nem is, ezt nagyon megtanulta Peptol, hogy a leheto legrosszabb idoben jojjenek ezek a betlik. (Csak Pep a blben.) En azt mondom, hogy ha mindenki hozza azt, amit tud a csapatban, akkor verheto ez a City. Bar ez az uj felallas lehet nem fog fekudni nekunk, mert ez a plusz egy fo kpn meg jol is elsulhet nekik.ELSiete írta: Amúgy nézitek is a meccset vagy CRen és a kula Manchesteren pörögtök?
Mit jósoltok a Real ellen? Elég massziv tényleg ez a City, Militao nagyon fog hianyozni.
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. április 26., szerda 22:43
Jó a City nem kérdés de ma ez az Arsenal egy lepkefing. Bayern se volt éppen toppon úgy hogy jó kérdés valójában milyen szinten is nyomják. Kiderül hamarosan. Ha teli gatyesszal mennek ki a srácok akkor csúnya lesz az fix. Emberes a feladat az biztos.ELSiete írta: Amúgy nézitek is a meccset vagy CRen és a kula Manchesteren pörögtök?
Mit jósoltok a Real ellen? Elég massziv tényleg ez a City, Militao nagyon fog hianyozni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 26., szerda 22:40
coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
A tobbi nem…
Akkor
Most?
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 26., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 22:37
es megerkeztunk.coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
A tobbi nem…
Akkor
Most?
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 22:32
Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
A tobbi nem…
Akkor
Most?
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 22:30
CR is lenyilatkozott ezt azt. Az hazugsag.coolrob írta:Tekintve hogy többen lenyilatkozták, így ez tény igen. Nem random ember hallotta valakitől.M1Ö írta:
Ez nem blikk? Ez tény?
A Frankfurt elnöke meg is szólalt ez ügyben, nyugodtan rá lehet keresni.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 22:28
Tekintve hogy többen lenyilatkozták, így ez tény igen. Nem random ember hallotta valakitől.M1Ö írta:Ez nem blikk? Ez tény?coolrob írta: közben meg gyakorlatilag minden BL résztvevő csapathoz bekopogtatott...
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. április 26., szerda 22:26
Szokásos színház.Professore írta: Érthetetlen hogy ez a Pep most is mire veri magát mikor mennek hárommal és csödtömeg ez az Arsenal... Pfej edző zseni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 26., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. április 26., szerda 22:24
Ez nem blikk? Ez tény?coolrob írta: közben meg gyakorlatilag minden BL résztvevő csapathoz bekopogtatott...
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. április 26., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 22:20
lestat írta: Akkor elmondom hogy megértsd. Bár Mu drukker létedre tudnod kéne amugyis.
Lehet fos idényeteket volt tavaly. Nehéz megmondani mert évek óta lent vagytok. De hogy ne legyen szarabb CR góljai mentettek meg. A legtöbb gólja tavaly győzelmet ért.
Nem bulvár ezt maga CR is elmondta abban a fasza kis interjuban. Nem igazan erezte hogy kiall mellette a klub…
Meg mindig nem jobb CR-nél. Lett volna annyi esze és megvárni amig kijön a hullámvölgyből most nem kéne gólokért sirni a kopasznak.
Tények.
Na tenyleg befejeztem
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. április 26., szerda 22:16
Nézd biztos jobban képben vagy az MUval.coolrob írta:Lehet kevesebb blikket kéne olvasnod. Attól hogy odaírod hogy tény, attól még nem lesz az..lestat írta:
A szarbol mentett ki bennetetek tavaly-Tény
Fasza drukkerek meg a csapat nem allt ki mellette..konkretan azt mondtak hazudik a lanya allapotarol- Tény
Jobb lenne mint wonghorst vagyki- Tény
Gyere sirjal meg.
Anyu meg büszke rám köszi
A tavalyi volt messze az egyik legxarabb idény, szóval ez nem tény hanem hülyeség, hogy ő bármin javított volna.
Linkelj légyszives videót, ahol bárki mondta hogy hazudik a lányáról.. nincs ilyen mert sose mondta senki, dehát blikk ugye.
Weghorst olyan amilyen, de CR sem lenne jobb, mert ő meg a labdát se tudta már megtartani, ráadásul látványosan lexarta a meccsket.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 26., szerda 22:16
Egy Brentfordnak 3-mal több rúgott gólja van mint nekikM1Ö írta:
Ja, mióta elment, csak úgy szárnyal a támadó focitok
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 26., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 26., szerda 22:13
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 22:11
Sosem anyázok, de nyugodtan bannolj, hosszú távon mindenképpen nekem tennél szivességet vele, mert hiába kezdene az ember érdemi vitát, úgyis jön 1-2 ember aki kihasználja a hazai pálya előnyét.Realista24 írta:
Múltkor felháborodott a nép hogy hamar kivagtam valami Barcas arcot.
Szívem szerint már nem lennel itt, de most nem én döntők, hanem a közösség.
De ha jön az anyázás és társai, akkor ők sem tudnak itt tartani.
HozzászólásSzerző: coolrob » 2023. április 26., szerda 22:08
Lehet kevesebb blikket kéne olvasnod. Attól hogy odaírod hogy tény, attól még nem lesz az..lestat írta:
A szarbol mentett ki bennetetek tavaly-Tény
Fasza drukkerek meg a csapat nem allt ki mellette..konkretan azt mondtak hazudik a lanya allapotarol- Tény
Jobb lenne mint wonghorst vagyki- Tény
Gyere sirjal meg.
Anyu meg büszke rám köszi
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem