Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 7., vasárnap 14:37

Kerlon írta: Senki nem a jatekarol beszelt, hanem a minosithetetlen viselkedeserol, de szeretem ahogy nem sikerul megerteni a masik mondandojat, illetve hogy nem birjatol elviselni a teljesen jogos kritikat.
Fejben gyengenek tartod.
Aztan minden meccsen osszehoz egy golt.
Annyira nem lehet gyenge akkor.

Jogos hogy koncentralhatna inkabb a jatekra. En csak arra celoztam hogy ertheto valahol a fusztracioja. Meddig kell varni amig valaki kette tori a bokajat? Mert abszolut nincs semmilyen szereles ellene szankcionalva…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 7., vasárnap 14:34

Senki nem a jatekarol beszelt, hanem a minosithetetlen viselkedeserol, de szeretem ahogy nem sikerul megerteni a masik mondandojat, illetve hogy nem birjatol elviselni a teljesen jogos kritikat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 7., vasárnap 14:31

Szidjátok aztán a válogatott szunet ota mindem meccsen hozza magát. Golpassz vagy gól.

Tegnap is nèztem ahogy megindult az elsö fèlidöben pl. az a lendület. Elnyomni nemtudtàk.

Kurva tökös gyerek. Mert ujra es ujra belemegy pedig daraljak mint a szart.

Kurvara ertekes. Es meglehet nezni mas szelsok miket csinalnak top csapatoknal.
Alibi visszapasszok stb…

1v1-ben a vilag legjobbja.

Az meg hogy folyton veszekszik abbol jon hogy itt spanyolban abszolut nincs megvedve. Europai porondon nincs baja. Èrdekes.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. május 7., vasárnap 14:27

Mi történt? Elbuktuk tegnap a döntőt és Vini kihagyott 2 ziccert meg egy büntetőt?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 7., vasárnap 14:22

Mindenjel arra utal, hogy fejben erosodik. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 7., vasárnap 14:09

Kerlon írta: Látom a birokkal nrm sikerult krzet fognia a meccs elejen, azert ez derek dolog volt tole.

Par ev aztan megy a sullyesztobe, mert olyan keresztet rak magara, amit ket iqval ugysem sikerul elbirnia.
Szidhatod, hogy hülye (valszeg tényleg nem iq világbajnok), én még azt is kinézem, hogy a gól előtt középre akarta passzolni, nem is Rodrynak a hosszún, de letojom.

Letojom a hülyeségeit, a bugdácsolásait, mert úgy aprítják, hogy más ketté nyekkenne bele, amilyen dinamika van benne és ahogy semmi más nem érdekli, csakhogy 1az1-ben megverje a falat is, azt senki nem tudja rajta kívül.

Igen, lehet, hogy hülye, a viselkedése a pályán kritizálható (ami valszeg összefügg azzal, hogy nem túl okos), de perpill ő a csapat szíve. Olyat tud adni, amit más nem..

Ha fejben megerősödik, 90 percig lesz megállíthatatlan, ha nem, akkor az első kemény szerelésig.. Az hiba. De perpill kincs/kulcsember.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 7., vasárnap 11:06

Látom a birokkal nrm sikerult krzet fognia a meccs elejen, azert ez derek dolog volt tole.

Par ev aztan megy a sullyesztobe, mert olyan keresztet rak magara, amit ket iqval ugysem sikerul elbirnia.
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 6., szombat 22:55

dzsi91 írta: Ma jó meccset jatszik egyenlőre. A többit meg megmondtuk már egy ideje. A jóisten óvjon meg minket attól, hogy ez az ideggyenge iq bajnok legyen a vezér amikor a többiek kiöregednek :D
egyenlőre a pizzát szeled
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 6., szombat 22:53

Ma jó meccset jatszik egyenlőre. A többit meg megmondtuk már egy ideje. A jóisten óvjon meg minket attól, hogy ez az ideggyenge iq bajnok legyen a vezér amikor a többiek kiöregednek :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 6., szombat 22:52

Most nem a foca...mert nagy király.

De én ezt utálom nézni egész évben.
Minden egyes ki...szott meccs erről szól.

Ez egyszerűen a klub imázsába nem fér bele, hányinger ez a viselkedés.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 26., szerda 23:04

hehetheoriginal írta: - csak itt padmé kollega ugy allitja be, hogy aki nem latta a meccset, az azt hiszi, hogy itt undorito modon a sipszo utan a foldon fekvo jatekosba belebikaztak a labdát....
Hogy mit állítottam be jar-jar koma? :D Leirtam ami történt, földön fekve rárúgták a labdát, ennyi. Amúgy ez a tegnapi elég baszó volt tőle ismét, kb az összes létező mód szopatott folyamat 2-3 embert. Tán még a te zord szívednek is tetsző volt.

vs Girona

Mi lenne ha a jobb oldalt is lenne egy hasonló emberünk...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 26., szerda 17:02

Gavi szabalytalankodott a legtobbet a ligaban, 66-ot, es csak 8 sargaja van.
csoda hogy gecigavi henteléseit egyáltalán befújják szabálytalanságnak, ha ténylegesen minden szarját befújtak volna 66 helyett kb 100 nál járna. az csak hab a tortán hogy ebből a 66-ból 8 ért sárgát...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 26., szerda 16:39

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Vinicius szenvedte el eddig a legtobb szabalytalansagot a ligaban, 113-at es van 9 sargaja.

ezt stat nelkul, szabad szemmel is látni es erezni lehet.
kurvára szembeötlő.

úgy tűnik, tartanak még azok a kifizetések.
egy csomag rasszizmus is van a dologban sztem, tipikus spanyol vonás - csak max suttogva lehet róla beszelni -, hogy van a goldenboi-nak kikiáltott aranyat fosó szimpatikusfejű fehérgyerek, meg a gonosz néger nagypofájú külföldiek, az ilyen camavingák meg biniciusok.
sima pozitiv diszkrimináció van dulifuli irányába.
Ez pontosan így van.
Tegnap is beszólt a bírónak az meg kibaszásból azinte semmit nem fújt le neki utánna.
Szép. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 26., szerda 15:17

Realista24 írta: Vinicius szenvedte el eddig a legtobb szabalytalansagot a ligaban, 113-at es van 9 sargaja.

ezt stat nelkul, szabad szemmel is látni es erezni lehet.
kurvára szembeötlő.

úgy tűnik, tartanak még azok a kifizetések.
egy csomag rasszizmus is van a dologban sztem, tipikus spanyol vonás - csak max suttogva lehet róla beszelni -, hogy van a goldenboi-nak kikiáltott aranyat fosó szimpatikusfejű fehérgyerek, meg a gonosz néger nagypofájú külföldiek, az ilyen camavingák meg biniciusok.
sima pozitiv diszkrimináció van dulifuli irányába.
thereisonly1ronaldo

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. április 26., szerda 15:06

besteve7 írta: Az a baj, h már minden idegenbeli meccset idegből kezd el. Amint megvan az első kontakt ellene, ami csak idő kérdése, rögtön megy a heppciáskodás, lökdösőfés.
Értem én, h a közönség is hecceli, de amig ezt folyamat felveszi, addig nem lesz változás.
Azért hepciaskodik amit már párszor leirtam. Ezek a parasztok akiket raallitanak mind arra mennek, hogy megfelemlitsek, agyon rúgják, lesérítsék, teszik ezt úgy hogy a paraszt szurkoló taboruk öröm mámorba ünneplik azt, hogy sikerült szarrá rúgni. Rohadt szerencsések vagyunk hogy ilyen fizikuma van, mert ha egy Bale kapott volna ilyeneket akkor 10 meccse lenne egy szezonba.
Az meg hogy felkapja a vizet nem csoda, folyamat rugdosnak, pofaznak minden bírói következmény nélkül... Nem állítottak még róla ki játékost mikor már nem egyet ki lehetett volna, ha a bírók normálisan kezelnék neadjisten kiveteleznenek vele ( mint gavival csak a másik oldal szempontjabol) sztem ő se pofazna ennyit.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 14:50

Vinicius szenvedte el eddig a legtobb szabalytalansagot a ligaban, 113-at es van 9 sargaja.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 26., szerda 11:58

Az a baj, h már minden idegenbeli meccset idegből kezd el. Amint megvan az első kontakt ellene, ami csak idő kérdése, rögtön megy a heppciáskodás, lökdösőfés.
Értem én, h a közönség is hecceli, de amig ezt folyamat felveszi, addig nem lesz változás.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 26., szerda 11:35

Michel (Girona coach): "Vini is the best in the world when it comes to 1v1. I told him sometimes we have to stop him with fouls because of how good he is, but with sportsmanship. It may seem that he disconnects because he gestures a lot, but he is still plugged into his game."

Ilyen korrekt nyilatkozatot se sokat láttam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. április 26., szerda 8:29

Igazabol van tobbszaz játékos a ligaban. Egyikuknel sincs ezzel rendszeres probléma, legutóbb kb. az agyilag hasonlóan stabil Neymarral volt.
Nem kellene felvenni. Meg nem kellene a legkisebb fuszalban elesni, szabálytalansagnal meg 30at pörögni a földön, vitatkozni, az ellenfelnek odakonyokolni, és a biro minden donteset szamon kerni, provokalni -2nel klubvb cimer simogatassal az ellenfél jatekosait meg szurkoloit stb.
Mióta a táncos balheja volt, és az egész világ moge állt, rossz nezni a vergodeset.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 26., szerda 8:25

lehet itt mar nyomkodtam a telot annyira jo volt a meccs de errol lemaradtam

https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... no_second/