Ha jól igazolnak nyáron miért lennének esélytelenek? Nem azt mondtam h megnyerik, de versenyben szerintem lehetnek. Ten Hag kérte Casemirót meg Lisandrót is, ők beváltak, ezért írtam hogy ha nem az Antony, Weghorst vonulatot vesznek hanem inkább előbbit, akkor léphetnek feljebb. Előre vesznek mondjuk egy Osimhent, kpra egy Frenkiet, védelembe is valami épkézláb embert, aztán sztem egy Arsenal szintű menetelés kinézhet nekik. BL az persze más tészta.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
Amúgy CR-t fikázó külsősök: miért meglepő, hogy egy Realos fórumon Real drukkerként bírjuk a világ legsikeresebb klubjának all time gólrekorderét? Csak 4 BL-t nyert nekünk, engedtessék már meg
Persze ten Hag szapulását azért túlzásba visszük, ha nem csak kb 13 használható embere van akkor nem konyulnak így le a szezon végére. Van ott azért fejlődés, ha nyáron kér és kap pár értelmes igazolást (na mondjuk nem Antony meg Weghorst szintűeket) akkor talán már a bajnoki versenybe is beleszagolhatnak szerintem.
Szerintem eselytelen a bajnoki cimre ten Haggal az Mu. Egyebkent Weghorstot es Antonyt kifejezetten o kerte. Casemiro hatalmas upgrade volt, meg hogy kikerult Maguire, igazabol ez volt a fordulopont, hogy elindultak felfele, nem Cr hianya, meg ten Hag “varazslata”. Brighton is sokkal jobb volt mezonyben toluk.
Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem eth az akadály (még) a bajnoki címhez, hanem hogy az út elején vannak.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
Amúgy CR-t fikázó külsősök: miért meglepő, hogy egy Realos fórumon Real drukkerként bírjuk a világ legsikeresebb klubjának all time gólrekorderét? Csak 4 BL-t nyert nekünk, engedtessék már meg
Persze ten Hag szapulását azért túlzásba visszük, ha nem csak kb 13 használható embere van akkor nem konyulnak így le a szezon végére. Van ott azért fejlődés, ha nyáron kér és kap pár értelmes igazolást (na mondjuk nem Antony meg Weghorst szintűeket) akkor talán már a bajnoki versenybe is beleszagolhatnak szerintem.
Szerintem eselytelen a bajnoki cimre ten Haggal az Mu. Egyebkent Weghorstot es Antonyt kifejezetten o kerte. Casemiro hatalmas upgrade volt, meg hogy kikerult Maguire, igazabol ez volt a fordulopont, hogy elindultak felfele, nem Cr hianya, meg ten Hag “varazslata”. Brighton is sokkal jobb volt mezonyben toluk.
Perpill van egy jó kezdő, de a cityjénél nem jobb, az arsenalé is jobb és őket már "csak" mélyíteni kell, nem javítani, mert most már ők is egy jó csapat. Aztán jövőre valószínű a pool se lesz mégegyszer ilyen rossz, a newcastle/Howe is inkább okosan fognak igazolni.
A mu-nál perpill a kezdőn túl a védelemben (nem legalalja) szint még Dalot és Malacia, de aztán Case-Eriksen szinten senki sincs más a középpályán, elöl meg Elangában van valami, meg nyilván Anthonyt lehet még berakni a vicc dolgai ellenére, de 14 emberrel nem lesz PL cím.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
atika amúgy simán lehet hogy Peet, csak álnéven.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Pad'em írta: Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
atesz-- írta: A fideszezéshez csak annyit, hogy itt nagyítóval kell keresgélni azokat, akik nem tapsolnak a foci propagandájuknak és adópazarlásuknak.
De hát a Fradi bejutott 10 év után a Bl-be, meg kijutottuk 2 Eb-re, mert megemelték a létszámot.
Ronaldoval az a valóság, hogy odament az Ole féle csapatba, ami előtte 3. és 2. helyeket ért el, aztán úgy szétbaszta a csapatjátékot, de főleg a védekezést, hogy edzőt váltottak és a Ferguson utáni éra legrosszabb szezonját hozták.
Aztán idén nélküle valahogy megint Bl pozícióban vannak
Erről persze mindegyik kussol
Végülis csak olyan vélemények mentek itt tavaly, hogy Ronaldo nélkül ezek valahol az alsó házban lennének.
Ki gondolta volna hogy valami olyasmi lesz az ok, hogy nem hiszik el vagy akarják eléggérealmadrid95 írta: Arteta nem tudta elhitetni ezzel a csikocsapattal, hogy ezt a bajnoksagot be tudjak huzni.
Ha nezed a focit, nem csak latod, akkor lathatod a jatekosokon a ketsegbeesest. Liverpool ellen es a Whu ellen is 0-2 re mentek, az elso bekapott gol utan latszott az arcukon a felelem es teljesen megzuhantak. Mondjuk, igazabol en vagyok a hulye, hogy tarsalgok veled.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Brutalis ami ott folyik. Az a durva, hogy szerintem siman benne van, hogy a maradek 6 meccsuket mind elbukjak. Jatszanak az Arsenallal, Cityvel, Uniteddel, Newcastevel, plusz a kieses ellen menekulo Bournemouth es Nottingham kettossel.Sierra írta: Azért ez durva meddig süllyedt a cselszi. 32 meccsen sikerült 30 gólt összekaparniuk. Még a 1/1-es átlaguk sincs meg.
Lehet kóklerezni Tukkelt, de tavaly simán bevitte őket a top3-ba ugyanezzel a kerettel, idén meg.. hagyjuk.
39 ponttal meg ki lehet esni…
Oriasi lenne, de valoszinuleg ilyen 13-16.hely kozott fognak vegezni szerintem, ami igy is ultragaz.
Azért ez durva meddig süllyedt a cselszi. 32 meccsen sikerült 30 gólt összekaparniuk. Még a 1/1-es átlaguk sincs meg.
Lehet kóklerezni Tukkelt, de tavaly simán bevitte őket a top3-ba ugyanezzel a kerettel, idén meg.. hagyjuk.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én vicceltem mondjuk mert a fideszezes egy Pl topikban komikusnak tunt…Jezusom. Tolem mondhatsz amit akarsz.coolrob írta:Tehát manapság a gyökér és hasonlók belefér, ez nem személyeskedés, és a Fidesznél húzzuk meg a határt.lestat írta:
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.
De nalam itt vegyel vissza. Ki nem allhatom a fideszt
Le lehetne ezt írni a szabályzatba, hogy az újak tudják.
Majd R24 eldönti meddig maradsz köztünk.
De ahogy leirtak volt egy allitas amire nemtudtal semmi ertelmeset irni.
Tema lezarva.
Egesz évben amugy jó csata ment a City és az Arsenal között…végére a Londoniak elfogytak. Kár érte de nincs ennyi közöttük ha az egész éves teljesítményt nézem. Többnyire a City futott az Arsenal után.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Pad'em
Ez az ati mint a kretén törpe a mesében kibasszák az ajtón visszaugrik az ablakon, csak hogy elpuffogtassa ugyanazt a fáradt semmitérő szöveget. Hihetetlen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- h3x0r
Volt egy allitas: CR nem erezte a klub tamogatasat, nem hitt neki a vezetosegetek, amikor a gyerekevel a korhazban volt. Ezt az interjuban mondta.coolrob írta:Tehát manapság a gyökér és hasonlók belefér, ez nem személyeskedés, és a Fidesznél húzzuk meg a határt.lestat írta:
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.
Majd ahelyett, hogy hoznal egy vezetotol egy idezetet, amiben megcafoljak CR szavait, azt irod, hogy de hat abban az interjuban mondott valamit, ami ferdites, hazugsag, tehat az 'allitas' is, meg ugy az osszes tobbi mondata is kamu. Valahogy nem gyoztel meg
Most meg azon porogsz, hogy mi fer bele es mi nem; vagy hogy a masiknak miert szabad valamit mondani, mig neked nem.
szerk.:
ugy nez ki atesz nem sok hsz-t olvasott a politika topikban mondjuk a legutobbi valasztasok elottatesz-- írta: A fideszezéshez csak annyit, hogy itt nagyítóval kell keresgélni azokat, akik nem tapsolnak a foci propagandájuknak és adópazarlásuknak.
De hát a Fradi bejutott 10 év után a Bl-be, meg kijutottuk 2 Eb-re, mert megemelték a létszámot.
A fideszezéshez csak annyit, hogy itt nagyítóval kell keresgélni azokat, akik nem tapsolnak a foci propagandájuknak és adópazarlásuknak.
Ronaldoval az a valóság, hogy odament az Ole féle csapatba, ami előtte 3. és 2. helyeket ért el, aztán úgy szétbaszta a csapatjátékot, de főleg a védekezést, hogy edzőt váltottak és a Ferguson utáni éra legrosszabb szezonját hozták.
Végülis csak olyan vélemények mentek itt tavaly, hogy Ronaldo nélkül ezek valahol az alsó házban lennének.
Ki gondolta volna hogy valami olyasmi lesz az ok, hogy nem hiszik el vagy akarják eléggérealmadrid95 írta: Arteta nem tudta elhitetni ezzel a csikocsapattal, hogy ezt a bajnoksagot be tudjak huzni.
Világ legerősebb bajnoksága az angol, fogadjuk el. De hát az sem vet rájuk jó fényt, hogy a bajnoki döntőnek is beillő meccsen a győztes agyonveri a vesztest. Ez nekem nem azt mutatja, hogy olyan hatalmas harc folyik itt a bajnoki címért. Itt macska-egér játék folyt a pályán, ami azért elég erősen rontja a PL imidzsét.
Haaland mindent kihagyott, kiengedte a sörényét, egyből gól
Tehát manapság a gyökér és hasonlók belefér, ez nem személyeskedés, és a Fidesznél húzzuk meg a határt.lestat írta:Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.coolrob írta:
Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetsz
- Pad'em
Chelsea komoly. 5 hátralévő meccsükből lesz egy Arsenal, egy City, egy MU meg két kiesés elől menekülő ellen. Lampardnak lenne még pár plusz fordulója szép halivudi kiesést kanyarintana nekik
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lehet hehe-t nem zavarta hogy szemelyeskedsz.coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
CR is lenyilatkozott ezt azt. Az hazugsag.
A tobbi nem…
Akkor
Most?
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
Nagyon masszivak, de szerintem Arteta nem tudta elhitetni ezzel a csikocsapattal, hogy ezt a bajnoksagot be tudjak huzni. A spanyol raadasul utolso 4 meccset durvan eltaktikazta, ha mast nem is, ezt nagyon megtanulta Peptol, hogy a leheto legrosszabb idoben jojjenek ezek a betlik. (Csak Pep a blben.) En azt mondom, hogy ha mindenki hozza azt, amit tud a csapatban, akkor verheto ez a City. Bar ez az uj felallas lehet nem fog fekudni nekunk, mert ez a plusz egy fo kpn meg jol is elsulhet nekik.ELSiete írta: Amúgy nézitek is a meccset vagy CRen és a kula Manchesteren pörögtök?
Mit jósoltok a Real ellen? Elég massziv tényleg ez a City, Militao nagyon fog hianyozni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Jó a City nem kérdés de ma ez az Arsenal egy lepkefing. Bayern se volt éppen toppon úgy hogy jó kérdés valójában milyen szinten is nyomják. Kiderül hamarosan. Ha teli gatyesszal mennek ki a srácok akkor csúnya lesz az fix. Emberes a feladat az biztos.ELSiete írta: Amúgy nézitek is a meccset vagy CRen és a kula Manchesteren pörögtök?
Mit jósoltok a Real ellen? Elég massziv tényleg ez a City, Militao nagyon fog hianyozni.
-
coolrob írta:Szerintem te remek Fidesz szavazó lehetszlestat írta:
CR is lenyilatkozott ezt azt. Az hazugsag.
A tobbi nem…
Akkor
Most?
Kicsit unalmas lettel, repuljon az a banhammer legalabb egy hetre.