Értem a célzást.h3x0r írta: Visszahoznád Mourinhot?
Igen 31 (23%)
Nem 102 (77%)
Lassan aktuális lesz ugyanez a kérdés ZZ-vel
Amúgy én úgy olvastam ezt a hírt hogy nem volt kontakt de biztosak benne hogy ha megkeresnek, akkor azonnal igent mondana.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 27., csütörtök 19:25
Értem a célzást.h3x0r írta: Visszahoznád Mourinhot?
Igen 31 (23%)
Nem 102 (77%)
Lassan aktuális lesz ugyanez a kérdés ZZ-vel
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 27., csütörtök 19:10
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 27., csütörtök 18:15
koszi inkabb neRemy írta:BREAKING: Real Madrid have made contact with Zidane if Ancelotti leaves.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. április 27., csütörtök 18:12
Carloval sincs éppen örömfociFaust írta: Akkor offolom egy-ket evre az osszes meccsunket, ami nem BL.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. április 27., csütörtök 18:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 27., csütörtök 17:47
Hmm.BREAKING: Real Madrid have made contact with Zidane if Ancelotti leaves.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. április 27., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. április 27., csütörtök 12:57
Lassana Diarra emlékeztet, aki tolt világklasszis fél évet miután hoztuk, aztán ugyanazzal a lendülettel le is eresztett(mentségére legyen mondva nála azért volt egy csúnya betegség)Realista24 írta: Mendy új szerződést akar, amit aligha kap meg, imadtam az első évében, nem volt nála jobb. De ki kell szállni belőle ha lehet és problémás, akar szerződés miatt akar sérülések miatt.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. április 27., csütörtök 12:17
Realista24 írta:Oda lehet adni a kezdet Mendynek csak jó eséllyel hamar kiesik.Anthony írta: Nem néztem le, mondtam is hogy jöjjön, örülök neki, csak nem biztos hogy egyből a garantált kezdő posztot kell belelátni. De lehet hogy igen, kiderül. Mondom, nagyon is jó lenne ha olyan szintet hozna, spanyol is, fiatal is, én örülnék a legjobban.
A nyarat Fran fel és beépítésére használnám, mert igeretesnek tűnik.
Ő sem lesz Marcelo, nekem kicsit Theo Hernandez jut eszembe róla.
Mendy új szerződést akar, amit aligha kap meg, imadtam az első évében, nem volt nála jobb. De ki kell szállni belőle ha lehet és problémás, akar szerződés miatt akar sérülések miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 27., csütörtök 11:14
Oda lehet adni a kezdőt Mendynek csak jó eséllyel hamar kiesik.Anthony írta: Nem néztem le, mondtam is hogy jöjjön, örülök neki, csak nem biztos hogy egyből a garantált kezdő posztot kell belelátni. De lehet hogy igen, kiderül. Mondom, nagyon is jó lenne ha olyan szintet hozna, spanyol is, fiatal is, én örülnék a legjobban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 27., csütörtök 9:18
Az sem lenne nagy baj ha padra érkezne, Mendy sérülései nem fognak javulni, játszik majd eleget és ha hozza amit kell akkor a kezdőben is megragad. Az a baj hogy szerintem nem elég egy ember a balosra, főleg ha Mendy menne, szóval szerintem fixen marad a francia_Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
• Assist vs Real Madrid
• MOTM vs Barça
• MOTM vs Real Madrid
• Has one of the highest number of progressive carries in Top 5 leagues.
• Defensively Solid.
Nagyon reméljük, nem a padra jön. Nyáron legyen szépen beépítve. Kell egy "balos, friss, fiatal carvajal" a csapatnak. Igen egyoldalas minden támadás Vini miatt. Most nyáron első körben elég olcsón legyen megoldva a balos védő pozíció. Camavingára közepén lesz, lenne szükség! Mendy meg el kéne boltolni egy angol csapattal....
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 27., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 27., csütörtök 8:39
Van ellenünk golpassza is pl., de nem hinnem hogy a golloves alapján kell megítélni egy szélső védőt.Anthony írta:Az a két gólja van az egész szezonban_Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
Szóval nehogy most elájuljak és leterítsem neki a vörös szőnyeget. Jöjjön, főleg olcsón, legyen egy versenyhelyzet, de nem ugyanaz egy Rayo és egy Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. április 27., csütörtök 8:28
Egy balhátvédtől... azért nem rossz a legerősebb csapatok ellen, ráadásul egyik gólja se az a belebotlok bepattan stíl. Bőven lehet reménykedni, bár kétlem hogy Mendyt eladnánk hiába diktálná ezt a logika. Szóval nyilván a padról kell majd beverekednie magát, mondjuk betonunk injury recordját látva meglesz az esélye.Anthony írta:Az a két gólja van az egész szezonban_Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
Szóval nehogy most elájuljak és leterítsem neki a vörös szőnyeget. Jöjjön, főleg olcsón, legyen egy versenyhelyzet, de nem ugyanaz egy Rayo és egy Real Madrid.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. április 27., csütörtök 8:21
És a Gironanal Miguel Gutierrez is jó kis player. Ellenünk is megmutatta, úgyhogy tényleg mehet mendy és ketten megoldják._Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
• Assist vs Real Madrid
• MOTM vs Barça
• MOTM vs Real Madrid
• Has one of the highest number of progressive carries in Top 5 leagues.
• Defensively Solid.
Nagyon reméljük, nem a padra jön. Nyáron legyen szépen beépítve. Kell egy "balos, friss, fiatal carvajal" a csapatnak. Igen egyoldalas minden támadás Vini miatt. Most nyáron első körben elég olcsón legyen megoldva a balos védő pozíció. Camavingára közepén lesz, lenne szükség! Mendy meg el kéne boltolni egy angol csapattal....
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. április 27., csütörtök 8:18
Az a két gólja van az egész szezonban_Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. április 27., csütörtök 7:50
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. április 25., kedd 18:57
KurtoaAnthony írta:
Az Atma akadémia..volt valaha hasznuk belőlük? Theo asszem onnan jött, őt végülis meg lehetett volna tartani.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. április 25., kedd 16:39
Azt nem tudom, de a United onnan hozta el Garnachot 16 evesen.Az Atma akadémia..volt valaha hasznuk belőlük? Theo asszem onnan jött, őt végülis meg lehetett volna tartani.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. április 25., kedd 16:39
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem