Egyébként jah, ha kapna végre normális embereket minden kritikus posztra, biztos feljavulnánk.reeed_ati írta:Èn mèg egy èvre hagynám Carlòt
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Èn mèg egy èvre hagynám Carlòt, addigra Xabibòl.is többet látnánk ès ha a mostanihoz hasonlò szezont hoz a leverkusennel, akkor nálam ő lenne a Carlo utòd.
Másik rèsze, hogy le is rabolhatnánk őket szèpen , wirtz,diaby,frimpong harmasbòl bárki erősìtès lehetne.
Másik rèsze, hogy le is rabolhatnánk őket szèpen , wirtz,diaby,frimpong harmasbòl bárki erősìtès lehetne.
Hát kb... én nem szeretném már ide. Az a foci amit nyomatott a Reallal, azzal vallatni lehetett, kivéve a 16-17-es idényt, az baszó volt. Meg nyilván volt egy-két kiemelkedő meccs, de összességében (főleg a második regnálása alatt) szerintem gyengék voltunk támadásban, Ancelottival határozottan több gólt szerzünk, pedig az alapanyag csontra ugyanaz. Imádom, hatalmas amit itt elért, de én többet nem kérnék belőle. Előbb próbálnám meg Raúlt amúgy, vagy Xabi Alonsot.Faust írta: Minek? A keret ugyanaz, ami mar nala is keves volt, ertelmes igazolas hianyposztra aligha varhato, a haverjai meg oregebbek, nincs Macifej, es ketlem hogy Pintus maradna ha jonne a francia. Megint lenne ket ev Juventus fuszball, aztan megunna es megint pihenne ket evet.
Minek? A keret ugyanaz, ami mar nala is keves volt, ertelmes igazolas hianyposztra aligha varhato, a haverjai meg oregebbek, nincs Macifej, es ketlem hogy Pintus maradna ha jonne a francia. Megint lenne ket ev Juventus fuszball, aztan megunna es megint pihenne ket evet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha itt lenne Bappé vagy Haaland, meg két új szélső védő, akkor hoznám.
Nélkülük MOST nem.
Nélkülük MOST nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Értem a célzást.h3x0r írta: Visszahoznád Mourinhot?
Igen 31 (23%)
Nem 102 (77%)
Lassan aktuális lesz ugyanez a kérdés ZZ-vel
Amúgy én úgy olvastam ezt a hírt hogy nem volt kontakt de biztosak benne hogy ha megkeresnek, akkor azonnal igent mondana.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Visszahoznád Mourinhot?
Igen 31 (23%)
Nem 102 (77%)
Igen 31 (23%)
Nem 102 (77%)
koszi inkabb neRemy írta:BREAKING: Real Madrid have made contact with Zidane if Ancelotti leaves.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ateeemadrid
Carloval sincs éppen örömfociFaust írta: Akkor offolom egy-ket evre az osszes meccsunket, ami nem BL.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Akkor offolom egy-ket evre az osszes meccsunket, ami nem BL.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hmm.BREAKING: Real Madrid have made contact with Zidane if Ancelotti leaves.
Mondjuk igazolások nélkül nem látom mitől lennénk előrébb vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
amíg itt sincs Fran, miért kell leszólni?
ez év alapján csak Camavinga nyúlt hasonló teljesítményt, mint ő Mendy Alaba Nacho
gyengébb a bal oldalon…
ha bírja majd a nyomást, nem lesz vele baj
ez év alapján csak Camavinga nyúlt hasonló teljesítményt, mint ő Mendy Alaba Nacho
gyengébb a bal oldalon…
ha bírja majd a nyomást, nem lesz vele baj
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Lassana Diarra emlékeztet, aki tolt világklasszis fél évet miután hoztuk, aztán ugyanazzal a lendülettel le is eresztett(mentségére legyen mondva nála azért volt egy csúnya betegség)Realista24 írta: Mendy új szerződést akar, amit aligha kap meg, imadtam az első évében, nem volt nála jobb. De ki kell szállni belőle ha lehet és problémás, akar szerződés miatt akar sérülések miatt.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Realista24 írta:Oda lehet adni a kezdet Mendynek csak jó eséllyel hamar kiesik.Anthony írta: Nem néztem le, mondtam is hogy jöjjön, örülök neki, csak nem biztos hogy egyből a garantált kezdő posztot kell belelátni. De lehet hogy igen, kiderül. Mondom, nagyon is jó lenne ha olyan szintet hozna, spanyol is, fiatal is, én örülnék a legjobban.
A nyarat Fran fel és beépítésére használnám, mert igeretesnek tűnik.
Ő sem lesz Marcelo, nekem kicsit Theo Hernandez jut eszembe róla.
Mendy új szerződést akar, amit aligha kap meg, imadtam az első évében, nem volt nála jobb. De ki kell szállni belőle ha lehet és problémás, akar szerződés miatt akar sérülések miatt.
Durva, hogy az elso ev utan mennyire elszallt. Mar akkor jottek a hirek, hogy a fizetesenek megduplazasat kerte. Akkor meg probalta a vezetoseg nyugtatni, hogy idovel leulnek vele targyalni, csak nem az elso ev utan. Utana mar nem volt annyira stabil, egyre problemasabb lett es ahogy irod az evek alatt egyre serulekenyebb lett. Ekozben itt van a honfitarsa, Benzema, aki madridi karriere alatt alig kapott uj szerzodest nagyobb fizetessel, megis milyen teljesitmenyt tett le…
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Oda lehet adni a kezdőt Mendynek csak jó eséllyel hamar kiesik.Anthony írta: Nem néztem le, mondtam is hogy jöjjön, örülök neki, csak nem biztos hogy egyből a garantált kezdő posztot kell belelátni. De lehet hogy igen, kiderül. Mondom, nagyon is jó lenne ha olyan szintet hozna, spanyol is, fiatal is, én örülnék a legjobban.
A nyarat Fran fel és beépítésére használnám, mert igeretesnek tűnik.
Ő sem lesz Marcelo, nekem kicsit Theo Hernandez jut eszembe róla.
Mendy új szerződést akar, amit aligha kap meg, imadtam az első évében, nem volt nála jobb. De ki kell szállni belőle ha lehet és problémás, akar szerződés miatt akar sérülések miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az sem lenne nagy baj ha padra érkezne, Mendy sérülései nem fognak javulni, játszik majd eleget és ha hozza amit kell akkor a kezdőben is megragad. Az a baj hogy szerintem nem elég egy ember a balosra, főleg ha Mendy menne, szóval szerintem fixen marad a francia_Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
• Assist vs Real Madrid
• MOTM vs Barça
• MOTM vs Real Madrid
• Has one of the highest number of progressive carries in Top 5 leagues.
• Defensively Solid.
Nagyon reméljük, nem a padra jön. Nyáron legyen szépen beépítve. Kell egy "balos, friss, fiatal carvajal" a csapatnak. Igen egyoldalas minden támadás Vini miatt. Most nyáron első körben elég olcsón legyen megoldva a balos védő pozíció. Camavingára közepén lesz, lenne szükség! Mendy meg el kéne boltolni egy angol csapattal....
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem néztem le, mondtam is hogy jöjjön, örülök neki, csak nem biztos hogy egyből a garantált kezdő posztot kell belelátni. De lehet hogy igen, kiderül. Mondom, nagyon is jó lenne ha olyan szintet hozna, spanyol is, fiatal is, én örülnék a legjobban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van ellenünk golpassza is pl., de nem hinnem hogy a golloves alapján kell megítélni egy szélső védőt.Anthony írta:Az a két gólja van az egész szezonban_Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
Szóval nehogy most elájuljak és leterítsem neki a vörös szőnyeget. Jöjjön, főleg olcsón, legyen egy versenyhelyzet, de nem ugyanaz egy Rayo és egy Real Madrid.
Szóval ne ájulj el és nem kell leteriteni neki semmit, de lenézni sem kell. Mert arra sem szolgált rá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Egy balhátvédtől... azért nem rossz a legerősebb csapatok ellen, ráadásul egyik gólja se az a belebotlok bepattan stíl. Bőven lehet reménykedni, bár kétlem hogy Mendyt eladnánk hiába diktálná ezt a logika. Szóval nyilván a padról kell majd beverekednie magát, mondjuk betonunk injury recordját látva meglesz az esélye.Anthony írta:Az a két gólja van az egész szezonban_Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
Szóval nehogy most elájuljak és leterítsem neki a vörös szőnyeget. Jöjjön, főleg olcsón, legyen egy versenyhelyzet, de nem ugyanaz egy Rayo és egy Real Madrid.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
És a Gironanal Miguel Gutierrez is jó kis player. Ellenünk is megmutatta, úgyhogy tényleg mehet mendy és ketten megoldják._Bushido_ írta: Fran García this season:
• Goal vs Barça
• Goal vs Atléti
• Assist vs Real Madrid
• MOTM vs Barça
• MOTM vs Real Madrid
• Has one of the highest number of progressive carries in Top 5 leagues.
• Defensively Solid.
Nagyon reméljük, nem a padra jön. Nyáron legyen szépen beépítve. Kell egy "balos, friss, fiatal carvajal" a csapatnak. Igen egyoldalas minden támadás Vini miatt. Most nyáron első körben elég olcsón legyen megoldva a balos védő pozíció. Camavingára közepén lesz, lenne szükség! Mendy meg el kéne boltolni egy angol csapattal....