HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. április 29., szombat 21:49
Rüdiger ennyit tud, tényleg egy klasszis katona, fasza verőember, óriási fizikummal, de nekem ettől focistaként nem klasszis. Helyezkedése, játékintelligenciája nekem kevés. Mentálisan biztos kemény ellenfél, de én inkább a higgadt és/vagy vezér típust szeretem. Az ilyen pszichopatákat sosem bírtam.
Militao óriási kontraszt mellette, az elmúlt másfél évben meccsről meccsre jobban szeretem, abszolút a kedvencem a hátvéd sorból. Alabával jobb párost is alkotnak, csak hát az osztráknak lassan vége fizikailag TOP szinten...
Kis brazilok elől jók voltak megint, nem rajtuk fog múlni a szezon talán, ők a belüket kihajtják, Benzema is meglesz.
A KP még rizikósabb, Fede formán kívül, Kroos kétarcú, Modric se a tavalyi formában tolja...azért maciarc rohadtul hiányzik. Nekem Tchouával nincs nagy bajom, kedvelem a játékát, nyomatnám minden meccsen hadd szokja.
Camavinga übberalles, nagyon bízom benne hogy bernardo silvát megfogja, de aggódom mennyire nem kap szerepet a kp-n. Azért ott neki helyet kell szórítani, hát ne basszuk már el bekkben a nuevo seedorfot.