Mindig jót derülök ezen a topikon. A legmókásabb az, mikor olyanokat olvashatunk, miszerint a kritikusai nem a játékáról beszélnek és társai. Persze ugyan ezek a kritikusok 1 éve, 2 éve, 3 éve ugyan ilyen vehemenciával szidták, csak épp az instája, frizurája, nevetése, labdakezelése, lövése, passza, bármilye miatt
aztán a nagy jósok azt is előre látták, hogy soha nem lesz belőle focista, mert rosszul áll a lába
Jelenleg a legjobb balszélső a világon. A mi fiunk. Persze sok hülyesége van, de nálam nem minden fekete vagy fehér. Tavaly odapakolta a pályára, amit kellett. Idén szintet lépett. Az év első felében brutális amit kapott és a bírók gyakorlatilag félre néztek. Jó, ha minden második szabálytalanságot lefújták ellene és így is magasan ő ellene szabálytalankodnak a legtöbbet a világon. Volt meccs, ahol 10-szer és senki nem kapott lapot. Hát nyíltan ordította az ellenfél edzője, hogy rúgják agyon a bíró pedig nevetett rajta. És akkor jött az, ami felett mindenki elsiklik: a Barca botrány. Ja, beigazolódik, hogy a Barca sok-sok éve megveszi a bírókat, de az, hogy Vinit legálisan szétrúghatják, az csak a brazil hibája?
És akkor jöttök itt Neymarral. Felrúgják, lefújják, minden ok. A baj ott kezdődött, hogy felrúgják és a bíró vigyorogva továbbot int. Végignyomott a gyerek úgy egy fél szezont, hogy szarrárúgták és rendszerint ő kapott lapot. Persze hiba, hogy nem tűri csöndben, vagy nem veri szarrá a védőket vigyorogva (amúgy de, ezt is csinálja, de akkor jönnek a kritikusok, hogy mennyire irritáló a vigyorgása, és mennyire nem illik a Real Madridhoz, stb
), de én totál megértem. Ott a BL. Ott minden csapat fogyatékos, hogy nem tudják mit kell ellene csinálni? Lofenét. Ott volt a példa Liverpoolban. Elkezdték faragni, majd a spori odahívta Fabinhot, hogy akkor ezt most abba lehet hagyni. Onnan nem is tudták nagyon tartani és kaptak 5-öt... A BL-ben kb fele annyit szabálytalankodnak vele szemben (ugye ez csak a lefújt eseteket nézi). Sok mindenben hibás Vini, de meg kell nézni Carlo reakcióit néha. Sok esetben nála is elgurult a gyógyszer a Vinivel való törődés kapcsán, pedig a Don nem arról híres.
Tjacks: mint írtam: Neymart felrúgták és pörgött, mint a búgócsiga. Vinit felrúgták és a bíró nevetve továbbot intett. Ez a difi.