Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
Mondom nalunk valtozott az a mentalitasa, mit nem lehet ezen megerteni. Csak kellett hozza par krach a csapattal, Mourinho masodik evetol szamitom en olyannak, amiert szerettuk, mentalitasban. En speciel nagyon emlekszem, mert elotte kivoltam tole, ha a goljait nem szamitjuk, de ott valami atkattant nala, ahogy az egesz csapatnal is.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, idejött és onnantól már nem volt azlestat írta:Hisztis majom. Nalunk?Faust írta: Hat nem tudom, szerintem nalunk lett hisztis majombol minden idok legjobbja. Elotte is embertelen volt persze. De amugy is szerintem teljesen baromsag oket osszehasonlitani.
Phu nekem ilyen abszolut nem remlik.
Voltak neki felesleges cselezgetesei a MUban arrol gyorsan leszoktattak. Dobalta magat a MU-ban. Arrol is leszokott.
Ilyen tekintetben mi komplett jatekost kaptunk.
Emlekszem egy almeria elleni meccsen asszem felrugtak 09-10 kormyeken. Felallt es mutogatottna kozomsegnek hogy hangosabban szidjak nyugodtan.
Abszolut nem volt hisztis. Max ha kikaptunk lett agyergorcse.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Hát ő is elég sokszor vergődött, reklamált. Ha nem passzoltak neki azért, ha nem tudta berúgni a helyzetét akkor azért. Vagy emlékezzünk csak a Magyar-Portugál 3-3-ra, ott is szétsavazták az emberek.lestat írta:Hisztis majom. Nalunk?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hisztis majom. Nalunk?Faust írta: Hat nem tudom, szerintem nalunk lett hisztis majombol minden idok legjobbja. Elotte is embertelen volt persze. De amugy is szerintem teljesen baromsag oket osszehasonlitani.
Phu nekem ilyen abszolut nem remlik.
Voltak neki felesleges cselezgetesei a MUban arrol gyorsan leszoktattak. Dobalta magat a MU-ban. Arrol is leszokott.
Ilyen tekintetben mi komplett jatekost kaptunk.
Emlekszem egy almeria elleni meccsen asszem felrugtak 09-10 kormyeken. Felallt es mutogatottna kozomsegnek hogy hangosabban szidjak nyugodtan.
Abszolut nem volt hisztis. Max ha kikaptunk lett agyergorcse.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Hat nem tudom, szerintem nalunk lett hisztis majombol minden idok legjobbja. Elotte is embertelen volt persze. De amugy is szerintem teljesen baromsag oket osszehasonlitani.
Én meg azt nem értem miért kell valakit a világ egyik legjobb karrierjét befutó játékosához hasonlítani. Hát ez mennyire nem fair már, nyilván az e korú CR-hez képest a játékosok 99.99%-a lófütty.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én nemértem miről beszélnek. Cr 22-3 évesen a világ legjobbja volt aki már minden megnyert a uniteddel.
Mourinho még a horizonton sem volt amikor már egy kész játékos volt. 2003-06 kozott volt talán olyasmi mint vinidzsí. De akkor jóval fiatalabb volt mint a mostani vinicius.
Mourinho még a horizonton sem volt amikor már egy kész játékos volt. 2003-06 kozott volt talán olyasmi mint vinidzsí. De akkor jóval fiatalabb volt mint a mostani vinicius.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azert CR kicsit maskepp allt hozza ezekhez a provokaciokhoz mindig is.dzsi91 írta:22-3 éves cé aranylabdas szezont hozott 40 góllal.KAG írta: 20-on par eves a srac.
Nezzetek mar vissza a 22 23 eves cr-t.
Talan meg rosszabb is volt mentalisan.
Mourinho?
Meg 5-0?
MU-ban is mar elmebeteg mentalitasa volt. Nem nalunk kezdodott.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Mondjuk Cenek pont ide kellett jonnie eloszor, aztan kellett egy Mourinho es egy otnull, hogy a mentalitasa megvaltozzon, ez a gyerek meg mar most csunyan szarra nyeri magat, raadasul top huzoemberkent.
En szurkolok neki, mert amit fociban letesz, a balfaszsagai mellett is, elkepeszto. De nyilvanvaloan szakemberi segitsegre lesz szuksege.
En szurkolok neki, mert amit fociban letesz, a balfaszsagai mellett is, elkepeszto. De nyilvanvaloan szakemberi segitsegre lesz szuksege.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
22-3 éves cé aranylabdas szezont hozott 40 góllal.KAG írta: 20-on par eves a srac.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mbappenak sosem lesz Párizsban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
20-on par eves a srac.
Ezzel nem azt mondom, hogy be fog noni a feje lagya mert van ra boven ellenpelda is. De nem kell temetni. Benne van az is higy 25 6 eves korara tok mas lesz mentalisan.
Ezzel nem azt mondom, hogy be fog noni a feje lagya mert van ra boven ellenpelda is. De nem kell temetni. Benne van az is higy 25 6 eves korara tok mas lesz mentalisan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2023. május 7., vasárnap 21:30-kor.
ZIDANE
- Pad'em
Félidőben tuti elkapták a pöcsét mert látványosan visszavett az arcából. Amikor szarrá rúgják érthető a felháborodása, de amikor semmi agresszív nem történik ellene és taknyosra szopatja a védőjét + a csapat legjobbja akkor nem értem miért kell ez a kihaénnem vagánykodás meg kötözködés. Tényleg mint valami aluljárós cigány a Blahán.
Ez csak rosszabb lehet ha nem lesznek már az öregek, tehát sanszosan 2024 őszétől. Ő lesz a vezérürü, hát fel kell nőjön viselkedésben is. Teljesítményben top 3 támadó minimum, tarthatatlan, nem igen van ellenszer, Araujo volt eddig a kriptonitja, de legutóbb rá is bohócsipkát rakott végre. Még ha a lövőtechnikáján tudnak csiszolni akkor tényleg aranylabda pár éven belül, lehet elöbb lesz neki mint Mbappénak.
Ez csak rosszabb lehet ha nem lesznek már az öregek, tehát sanszosan 2024 őszétől. Ő lesz a vezérürü, hát fel kell nőjön viselkedésben is. Teljesítményben top 3 támadó minimum, tarthatatlan, nem igen van ellenszer, Araujo volt eddig a kriptonitja, de legutóbb rá is bohócsipkát rakott végre. Még ha a lövőtechnikáján tudnak csiszolni akkor tényleg aranylabda pár éven belül, lehet elöbb lesz neki mint Mbappénak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Realista24 írta:Ha ez be tud következni, akkor Aranylabdás lesz.lzoltan írta: Szerintem ki fogja nőni,majd ha nem ő lesz a legfiatalabb a csapatban. Ha már itt lesz Endrik akinek példát mutathat. Most még nagyon hajtja a bizonyítási vágy hogy felnőjjön a nagyok közé. Maximalista erős vehemenciával, daccal és gőggel. De ezek viszik előre a fejlődésben és ezért mer neki ugrani bárkinek bármikor. Engem is nagyon idegesít, de Benzema fociját vártam utoljára ennyire mint Viniét, még 2010 körül.
Remélem befog. Csak ne pakolják tele izommal, kell neki a sebesség, mert szerintem soha nem lesz egy Benzema féle játek inteligenciája.
Szerintem megéri türelmesnek lenni vele. Jó a lehetőség, reméljük érik fejben is. CR adhatna neki indulatkezelési tanácsokat, rá talán hallgatna is.
*A cityben
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ez be tud következni, akkor Aranylabdás lesz.lzoltan írta: Szerintem ki fogja nőni,majd ha nem ő lesz a legfiatalabb a csapatban. Ha már itt lesz Endrik akinek példát mutathat. Most még nagyon hajtja a bizonyítási vágy hogy felnőjjön a nagyok közé. Maximalista erős vehemenciával, daccal és gőggel. De ezek viszik előre a fejlődésben és ezért mer neki ugrani bárkinek bármikor. Engem is nagyon idegesít, de Benzema fociját vártam utoljára ennyire mint Viniét, még 2010 körül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Szerintem ki fogja nőni,majd ha nem ő lesz a legfiatalabb a csapatban. Ha már itt lesz Endrik akinek példát mutathat. Most még nagyon hajtja a bizonyítási vágy hogy felnőjjön a nagyok közé. Maximalista erős vehemenciával, daccal és gőggel. De ezek viszik előre a fejlődésben és ezért mer neki ugrani bárkinek bármikor. Engem is nagyon idegesít, de Benzema fociját vártam utoljára ennyire mint Viniét, még 2010 körül.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd Perez intez neki egy Robinho karriert bár sztem imádja.dzsi91 írta: Viniciusszal ez a vergődés még csak a kezdet. Az igazi balhé akkor fog beindúlni ha hozunk a nyakára egy bappét pl, vagy holandot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem leszel RaulReal kettő, akkor semmi gondolom.kiserik írta:Úgy lesz főnök. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeRealista24 írta: Kiserik. Gyere és dicserd, és akkor nem lesz csönd. De csak ha képes vagy közben nem beleallni abba aki nem dicséri.
Mert gondolom sejted hogy azonnal jön majd a fikacunami ha rászolgált, akar a teljesítménye alapján, akar a viselkedése miatt.
A teljesítményével meg két éve nincs gond összességében, ami jó, mert a tavalyi extra szezont meg lehet uberelni is tudja számokban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Úgy lesz főnök. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeRealista24 írta: Kiserik. Gyere és dicserd, és akkor nem lesz csönd. De csak ha képes vagy közben nem beleallni abba aki nem dicséri.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???