A szezonunk 2 legjobb meccse az Anfielden meg a Nou Campban voltak. Ott meg szurkolók is vannak.chronic írta: Srácok.
Az etihadban nem fogunk nyerni, ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.
Ott ma senki nem nyerne, egyszerűen lehetetlen.
Értékeld a legutóbbi meccset
- ateeemadrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Rüdi nagyon megette, de szerintem hosszútávú következtetéseket kár ebből levonni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jahjo akkor mindenki adha el a tvt. jezuschronic írta: Srácok.
Nem is kell amúgy nyerni a tovabbjutashoz.
Jah ha ironia volt akkor nemértettem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2023. május 9., kedd 23:09-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
ahhoz képest pályán se volt a kissrác. első felesben volt az a 2 vagy hány erőtlen kis gurítása, azon kívül momentuma nem volt.realistahuni írta: pedig már hetek óta elkönyveltem magamban hogy hali megszór már a Bernabeuban
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
X is jóchronic írta: Srácok.
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kellene egy jó Tchouanemi oda középre.
Sok jó lehetőséget elcsesztünk, passz helyett rossz lövések, stb. de összességében megérdemeltük volna a győzelmet.
Ami sokat segített volna, mert idegenben borzasztó nehéz lesz. Egy döntetlenre jók lettünk volna.
Jól látszott amúgy amikor rájuk mentünk és el akartuk dönteni hogy nem birtak velünk, de mi is jobban kinyíltunk, nem hoztuk a szokásos biztonsági játékot.
Sok jó lehetőséget elcsesztünk, passz helyett rossz lövések, stb. de összességében megérdemeltük volna a győzelmet.
Ami sokat segített volna, mert idegenben borzasztó nehéz lesz. Egy döntetlenre jók lettünk volna.
Jól látszott amúgy amikor rájuk mentünk és el akartuk dönteni hogy nem birtak velünk, de mi is jobban kinyíltunk, nem hoztuk a szokásos biztonsági játékot.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Srácok.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
De miért kell előre besz.rni?realistahuni írta: Sokkal sokkal rosszabbra számítottam.
Utóbbi hetekben a city nagyon baszo a pl-ben, az arsenalt ahogy földbeállították elég ijesztő volt.
Ehhez képest jól álltuk a sarat, visszavágón lehet stresszelni, pedig már hetek óta elkönyveltem magamban hogy hali megszór már a Bernabeuban és nem kell néznem visszavágót.
Ennyi erővel félhetnek ők is Vinyótól.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nagyon jól jàtszott a csapat , azért a vilàg legjobb csapatával jàtszottak és volt olyan labdafelhozatal làbról làbra hogy csak lestem , ha így jàtszanak Angliàban akkor nagyon éles ki ki meccs lesz és bàrmi lehet ..ez a jàték tetszett nagyon közelebb voltunk a győzelemhez megérdemelték volna a sràcok.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mi is ugyeltunk nem kicsit a vedekezesre. Visszavagon mindkét csapatnak jonnie kell, a Cityben továbbra is több golt érzek. Hazai pályán nagyot fognak menni. Nagyon nehéz lesz.RealAsensio írta:Ha igy jatszunk a visszavagon, mint ma, akkor nehezen fognak minket megverni. De van jo hirem is, szerintem ennel tudunk mi jobban is jatszani. Szerintem a City nagyon ugyelt a vedekezesre, nagyon nem akartak ma golt kapni, ugyhogy a visszavagon jobban kell tamadniuk.Sierra írta: ahh azért így bosszantó az 1-1. Ott kicsit kellett volna pontosabbnak lenni és 2-0. Még ha akkor is rúgnak 1-et, 1 gólos előnnyel mehettünk volna.. hát így nem tudom, visszavágón sztem elvernek.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
+1:
Évek óta hányingerem van Carvajal játékától, és évek óta cáfol még a legfontosabb meccseken.
Fogalmam nincs hogy lehet valaki ennyire a két véglet.
Évek óta hányingerem van Carvajal játékától, és évek óta cáfol még a legfontosabb meccseken.
Fogalmam nincs hogy lehet valaki ennyire a két véglet.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sokkal sokkal rosszabbra számítottam.
Utóbbi hetekben a city nagyon baszo a pl-ben, az arsenalt ahogy földbeállították elég ijesztő volt.
Ehhez képest jól álltuk a sarat, visszavágón lehet stresszelni, pedig már hetek óta elkönyveltem magamban hogy hali megszór már a Bernabeuban és nem kell néznem visszavágót.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Brutál!Faust írta: 9 emberrel is meglehetett volna, szerintem a biro faszkodasait is beleszamolva mindket iranyba, igazsagos eredmeny. Nem vagyok elegedetlen, de nyilvan egy 2-1-nel nyugodtabb lennek. Fejben brutal, mennyire ott volt mindenki.
Irgalmatlanul profi volt amúgy mindkét csapat. A kapusok is mindkét oldalon miket fogtak.
Itt a azon az X percen múlt, amikor kicsit a szitinek fújt a hátszél és mi éppen a darálót nyomtuk. Ha ott beőröljük őket és jön a 2-0 akkor nem lett volna ez.
De ez van. Mi még mindig nem voltunk a maxon azt érzem. Több gyengébb produkció is volt nálunk.Ebben bízom, hogy a visszavágón mindenki maxon lesz, leszarom ha idegenben leszünk.
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Én nem tudom mit látnak ebben a Cityben hatalmas focit?
Ez egy brusztolos hajtós csapat egy gusztustalan szar amit játszanak, lehet késünk de hogy ennyire ne akarjon focizni az ellenfél érdekes,ha ez a lövés nincs akkor arra az első félidőben 25 perces labda tartásra lehetne hivatkozni mert ötlet nem volt.
Ismét bebizonyította a csapat hogy itt számít a tapasztalat is, meglátjuk mi lesz de valami hasonlót várok a vissza vágón is, jó lenne ott is betalálni először akkor lehet esély.
Ez egy brusztolos hajtós csapat egy gusztustalan szar amit játszanak, lehet késünk de hogy ennyire ne akarjon focizni az ellenfél érdekes,ha ez a lövés nincs akkor arra az első félidőben 25 perces labda tartásra lehetne hivatkozni mert ötlet nem volt.
Ismét bebizonyította a csapat hogy itt számít a tapasztalat is, meglátjuk mi lesz de valami hasonlót várok a vissza vágón is, jó lenne ott is betalálni először akkor lehet esély.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Vininek jár a taps
Carvajal is egész jó így a szezon vége felé
nehéz lesz a visszavágó, de meglehet a továbbjutás
Carvajal is egész jó így a szezon vége felé
nehéz lesz a visszavágó, de meglehet a továbbjutás
mondjuk ez pont h a Realra is bármikor igaz, lásd ma Binícius.hunmadridista írta: City megint adogathat majd kényelmesen, mert elég ha egyszer elsül valamelyikük lába.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Volt visszajátszás, hogy kint volt e a labda? Én nem lattam.
Remek meccset hoztunk, de nem tudok elmenni amellett, hogy ha ez a tag nem hatraltat 3x is a második félidő első negyed órájában minket, akkor ez a meccs megvan. Gratulálok a sracoknak. Szép volt.
Rudiger jol vizsgázott sztem
Remek meccset hoztunk, de nem tudok elmenni amellett, hogy ha ez a tag nem hatraltat 3x is a második félidő első negyed órájában minket, akkor ez a meccs megvan. Gratulálok a sracoknak. Szép volt.
Rudiger jol vizsgázott sztem
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Le a kalappal elottuk.
Idegenben nehez lesz,de kell egy jo benzema,es fixen lovunk golt.
Hatul rendben voltunk,Kroos-Modric csak a szokasos.
Camavinganak rengeteg eladott labdaja volt a vege fele.
Idegenben nehez lesz,de kell egy jo benzema,es fixen lovunk golt.
Hatul rendben voltunk,Kroos-Modric csak a szokasos.
Camavinganak rengeteg eladott labdaja volt a vege fele.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Valverde, Benzema sajnos flop volt, a tobbiek rendben voltak.
Vinicius zseni volt, Camavinga az utolso 15 percben kiengedett, de elotte tanar volt.
Rudiger, Carvajal hibatlan, a visszavágóra meg kell tartani ezt a hatvedsort.
Rodrygo sokat melozott, szerintem Kroos is rendben volt, Modric mar sajnos lassu, sokszor nem ért oda.
Nagyon nagy kar erte. Bitang nehéz lesz.
Vinicius zseni volt, Camavinga az utolso 15 percben kiengedett, de elotte tanar volt.
Rudiger, Carvajal hibatlan, a visszavágóra meg kell tartani ezt a hatvedsort.
Rodrygo sokat melozott, szerintem Kroos is rendben volt, Modric mar sajnos lassu, sokszor nem ért oda.
Nagyon nagy kar erte. Bitang nehéz lesz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Valverde, Benzema gyenge volt, többieknek jár a keksz. Rudi meg Alaba beton volt.
Biztató volt ez de kellett volna az előny.
Biztató volt ez de kellett volna az előny.
Nem illik.