dortev írta:
Ez most hajdúbé számmisztikáira emlékeztet. Lehet onnan is nézni, hogy 2013 óta mekkora százalékban jutottunk a BL döntőbe, ha elértünk az elődöntőig, aztán egyből más a leányzó fekvése. De a valóságban ezek független események. Szerintem nem olyan lehetetlen hozni a továbbjutást.
Újabb számmisztika: a City utoljára 2022. novemberben kapott ki hazai pályán, és február 5. óta egyáltalán nem vesztett meccset, se otthon, se idegenben. Február óta döntetlenből is csak 4 jött össze, a Nottingham Forest mellett 3 BL meccsen: Lipcsében, Münchenben és Madridban. Mindegyik meccs egyébként 1-1-re végződött.
Viszont minden sorozat megszakad egyszer, és szerintem a Lipcsével és a Bayernnel összehasonlítva messze mi játszottunk a legjobban. Ha nem ajándékozunk gólt a Citynek (Militao) akkor van esélyünk. Mi sokkal jobban kontrázunk mint a Lipcse vagy a Bayern.
Az első meccs előtt a pesszimisták közé tartoztam, attól féltem, hogy Rooney-nak igaza lesz, de most már Modriccsal értek egyet. 50-50% a továbbjutás esélye.