Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
uj jatek sipszotol sipszoig tart nem??? a golt megelozo sipszoig mindent bele kell venni en ugy tudom
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Nálunk volt már a labda az eset után, csak Camavinga adott 1 rossz passzt Már 1 új játékhelyzet volt, ilyen esetekben szerintem jó döntés, ha nem fújják vissza.RealAsensio írta:Ancelotti: "BeinSport showed the ball was out. We all saw it. 3D technology. But VAR didn't see it..."gutihaz14 írta: remelem ancelotti nem tartja magaban hogy kint volt a labda. ikyenkor uefanak egy kommunikaciot minimum kozolnie kell a gollal kapcsolatban
Ancelotti: "The ball was off the pitch. That's it. Technology said it. I don't understand why VAR didn't check. The referee didn't pay attention to many things."
nagyon helyes. ennek lennie kell valamilyen visszhangnak
valamelyik univerzumban:
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ancelotti: "BeinSport showed the ball was out. We all saw it. 3D technology. But VAR didn't see it..."gutihaz14 írta: remelem ancelotti nem tartja magaban hogy kint volt a labda. ikyenkor uefanak egy kommunikaciot minimum kozolnie kell a gollal kapcsolatban
Ancelotti: "The ball was off the pitch. That's it. Technology said it. I don't understand why VAR didn't check. The referee didn't pay attention to many things."
Pont ez a lényeg, hogy általában nyert a csapat, ha az első meccs hazai volt. Azóta két meccs volt, ahol nem nyert a csapat az első hazai meccsen, egyszer a City elleni 1:2, meg a Chelsea elleni 1:1 2021-ben, igaz elég ritkán volt hazai pályán az első meccs.petiamadridista írta:Azóta ha végiggondolom egyszer játszottunk otthon döntetlent, úgy hogy az vopt az első meccs.. A Chelsea ellen 2 éve.illgner írta:
Utoljára 2013-ban a MU ellen sikerült hazai döntetlen (akkor is 1:1 volt) után továbbjutni a BL-ben. Szóval fel lehet kötni a gatyát a fiúknak
Csak van 1 nem annyira apró különbség.
Az idegenben lőtt gól szabály már nem él.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem èrtem mi a baj.
1-1
Nincs idegenbeli gol szabaly.
Kezdjük elölröl Manchesterben. Azert ezek a sracok nyertek mar tobb nagy meccset idegenben. Ez nem a Bernabeu. Nem kell befosni az etihadtol.
Teljesen jo eredmeny. Mèg javulhatunk is innen. Citynek nehezebb hetvegeje lesz.
Abszolut nyitott minden ugyanugy.
1-1
Nincs idegenbeli gol szabaly.
Kezdjük elölröl Manchesterben. Azert ezek a sracok nyertek mar tobb nagy meccset idegenben. Ez nem a Bernabeu. Nem kell befosni az etihadtol.
Teljesen jo eredmeny. Mèg javulhatunk is innen. Citynek nehezebb hetvegeje lesz.
Abszolut nyitott minden ugyanugy.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
remelem ancelotti nem tartja magaban hogy kint volt a labda. ikyenkor uefanak egy kommunikaciot minimum kozolnie kell a gollal kapcsolatban
valamelyik univerzumban:
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
City idegenben meccsel az Evertonnal, akik most rugtak otot idegenben a Brightonnak. Szoval nem nagyon tartalekolhatnak, mert az Arsenal meg otthon jatszik.dzsi91 írta:Jó de ezek olyan statok... Tavaly hátrányból fordítottunk most majd 0-0ról indul a meccs kb. Még jól is járhatunk azzal, hogy otthon lesz a city mert ott nekünk fognak esni szerintem és mi kontrázhatunk kedvünkre. Persze akkor ugyanilyen betonnak kell lenni hátul elől meg élesebbnek.illgner írta:
Utoljára 2013-ban a MU ellen sikerült hazai döntetlen (akkor is 1:1 volt) után továbbjutni a BL-ben. Szóval fel lehet kötni a gatyát a fiúknak
Mindegy szerintem baszott stabil meccset hoztunk és a city sokkal jobban megremegett a bekapott góltól mint mi az egyenlítéstől, ez otthon ahogy pereg le az idő mégjobban kifog jönni náluk. Persze csak ha nem nyelünk be az elején 2-őt mint tavaly.
Lényeg, hogy rajtuk lesz a nyomás megint. De 1 gólt mindenképpen kéne találni megint
Jah meg nekünk 1 hét pihi ők gondolom nemnagyon fognak tartalékolni a hétvégén. Megleszaz.
Raadasul mi szombaton letudjuk a meccset Madridban, utazni sem kell, a City meg vasarnap jatszik…0
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ez most hajdúbé számmisztikáira emlékeztet. Lehet onnan is nézni, hogy 2013 óta mekkora százalékban jutottunk a BL döntőbe, ha elértünk az elődöntőig, aztán egyből más a leányzó fekvése. De a valóságban ezek független események. Szerintem nem olyan lehetetlen hozni a továbbjutást.illgner írta:Utoljára 2013-ban a MU ellen sikerült hazai döntetlen (akkor is 1:1 volt) után továbbjutni a BL-ben. Szóval fel lehet kötni a gatyát a fiúknakdzsi91 írta:
Benzemanal se túl gyakori azért
Ezt az egyet rühellem a blben, hogy nem másnap vannak a visszavágok
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Ez látszott élőben nem is értem pedig a partjelző is erről volt lehet aludt.p.csabi1 írta: https://twitter.com/RMadridistaReal ... JbA&s=19
Most már mindegy ezen kár sopankodni,de ha ez a nagy taktika amit játszanak akkor a vissza vágó sem lesz más, csak találjunk először mi egy gólt ezt kérem ettől a szezontól csak.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azóta ha végiggondolom egyszer játszottunk otthon döntetlent, úgy hogy az vopt az első meccs.. A Chelsea ellen 2 éve.illgner írta:Utoljára 2013-ban a MU ellen sikerült hazai döntetlen (akkor is 1:1 volt) után továbbjutni a BL-ben. Szóval fel lehet kötni a gatyát a fiúknakdzsi91 írta:
Csak van 1 nem annyira apró különbség.
Az idegenben lőtt gól szabály már nem él.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó de ezek olyan statok... Tavaly hátrányból fordítottunk most majd 0-0ról indul a meccs kb. Még jól is járhatunk azzal, hogy otthon lesz a city mert ott nekünk fognak esni szerintem és mi kontrázhatunk kedvünkre. Persze akkor ugyanilyen betonnak kell lenni hátul elől meg élesebbnek.illgner írta:Utoljára 2013-ban a MU ellen sikerült hazai döntetlen (akkor is 1:1 volt) után továbbjutni a BL-ben. Szóval fel lehet kötni a gatyát a fiúknakdzsi91 írta:
Mindegy szerintem baszott stabil meccset hoztunk és a city sokkal jobban megremegett a bekapott góltól mint mi az egyenlítéstől, ez otthon ahogy pereg le az idő mégjobban kifog jönni náluk. Persze csak ha nem nyelünk be az elején 2-őt mint tavaly.
Lényeg, hogy rajtuk lesz a nyomás megint. De 1 gólt mindenképpen kéne találni megint
Jah meg nekünk 1 hét pihi ők gondolom nemnagyon fognak tartalékolni a hétvégén. Megleszaz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Utoljára 2013-ban a MU ellen sikerült hazai döntetlen (akkor is 1:1 volt) után továbbjutni a BL-ben. Szóval fel lehet kötni a gatyát a fiúknakdzsi91 írta:Benzemanal se túl gyakori azértillgner írta: A rossz hír, hogy Haaland nem talált be. Elég ritkán fordul elő, hogy két meccsen ne lőjön gólt.
fura h ateszka nem regisztrált még, ennyire kussban van úgy látszik. bár ő képes lenne ezt is kimagyarázni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A bíró ellenünk volt a második felesben.
Faszmákja volt a Citynek. Ez ma a Madridnak állt.
Nem tudom miben lenne más a második meccs. De éles lesz nagyon.
Faszmákja volt a Citynek. Ez ma a Madridnak állt.
Nem tudom miben lenne más a második meccs. De éles lesz nagyon.
It does look like the ball went out but I believe they gave it as a goal because they did not have clear evidence that it’s out.
ugyanilyen okkal kaptunk golt anno az ajax ellen de szerintem most sokkal jobb technika allt volna rendelkezesre.....
ugyanilyen okkal kaptunk golt anno az ajax ellen de szerintem most sokkal jobb technika allt volna rendelkezesre.....
valamelyik univerzumban:
Reméljük hogy a jövő héten a sors visszaadja ezt majd a csapatnak a döntő pillanatban.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Pad'em
Úgy tudtam Atesztől, hogy csak faszmákkal lehet esélyünk a nagy Manchester City ellen, erre most nekik volt? Bírói segítséggel találtak egy gólt? Nem értem, most mi van.
Prime Carvajal honnan került ma elő nem tudom de hatalmasat ment. Camavinga, Vini szél nagyon brutál.
Tavaly erősebbnek tűntek, szerintem Manchesterben ezt elhozzuk.
Prime Carvajal honnan került ma elő nem tudom de hatalmasat ment. Camavinga, Vini szél nagyon brutál.
Tavaly erősebbnek tűntek, szerintem Manchesterben ezt elhozzuk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Ez milyen gigantikus hiba. Ott a technologia es nem hasznaljak.gutihaz14 írta: Arsene Wenger: “VAR should have checked Bernardo Silva’s controlling the ball out of play.”
beIN Sports later confirmed with 3D technology that the ball was indeed out of play.