Semmi köze nincs ehhez a hármashoz a spanyolnak.ANDS írta:Isco is zseni- volt.realmadrid95 írta:
Ilyen, igen. Viszont Bellingham jatekintelligenciaja csak a toredeke Kdbnek. Szerintem ennek a korszaknak a 3 legjobb CMe ketsegkivul Kroos, Modric es Kdb. Hihetetlen nagy tanar mindharom.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Még majdnem ott tartok, nekünk jobb az eredmény, mert a citynek a torkán a kés, nyerniük kell, ha nem akarnak kiesni
Kár az x-ért, kár azért a Cama labdaeladásért (1 hibája az egész meccsről...), kár, hogy az egyenlítésük előtt nem sikerült összehozni a másodikat.
Ami egyébként tetszett, hogy Kroosnak mennyire megy ez a nyugtatós6-os a védelem előtt, tiszta Xabi 2.0. Meg Rodry is nagyon ment szerintem, nyáron jh-et hoznék, elég lesz az (Walker nekem nagyon adja (bár angol, ez ellene szól.. viszont **rvázik, ez )), valami izomember rendet tart, ő meg el csellózgat, bőrözget, finomkodik ahogy kell. De kb. az egész csapat dicséretet érdemel, egyedül Fede szürke egy pöttyet.
Szerintem nagyon jó meccs volt, elképesztő profi munka folyik a csapatnál. A kupadöntő után 2 nap rákészülés is elég volt.. Wow.. Szóval nekem tetszett, hétvégén menjen fel a legBébb B csapat, ami elképzelhető, a tegnapi kezdő meg jövő héten ugyanígy citybe fel.. Aztán vamos..
(PS: arról nincs valami hír, hogy Grilics keze nem tört-e el, mert (vas)golyón találta Carvajalt? , azt jól láttam? )
Kár az x-ért, kár azért a Cama labdaeladásért (1 hibája az egész meccsről...), kár, hogy az egyenlítésük előtt nem sikerült összehozni a másodikat.
Ami egyébként tetszett, hogy Kroosnak mennyire megy ez a nyugtatós6-os a védelem előtt, tiszta Xabi 2.0. Meg Rodry is nagyon ment szerintem, nyáron jh-et hoznék, elég lesz az (Walker nekem nagyon adja (bár angol, ez ellene szól.. viszont **rvázik, ez )), valami izomember rendet tart, ő meg el csellózgat, bőrözget, finomkodik ahogy kell. De kb. az egész csapat dicséretet érdemel, egyedül Fede szürke egy pöttyet.
Szerintem nagyon jó meccs volt, elképesztő profi munka folyik a csapatnál. A kupadöntő után 2 nap rákészülés is elég volt.. Wow.. Szóval nekem tetszett, hétvégén menjen fel a legBébb B csapat, ami elképzelhető, a tegnapi kezdő meg jövő héten ugyanígy citybe fel.. Aztán vamos..
(PS: arról nincs valami hír, hogy Grilics keze nem tört-e el, mert (vas)golyón találta Carvajalt? , azt jól láttam? )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
gutihaz14 írta:bellingham ilyen ahogy észrevettemKerlon írta: Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
Ilyen, igen. Viszont Bellingham jatekintelligenciaja csak a toredeke Kdbnek. Szerintem ennek a korszaknak a 3 legjobb CMe ketsegkivul Kroos, Modric es Kdb. Hihetetlen nagy tanar mindharom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Modricra eleve azt irtak, hogy bar jatszott, de oriasi rizikot vallaltak, ami ha rosszul sul el, akkor honapokra kieshet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tchuanemi jó lenne ha formában lenne, mehetne a kezdőbe és Modric jönne a 70-től a hosszabbításra is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
NePeti765 írta:Van ilyenünk Valverdenek hívják csak mostanában formán kívül.Kerlon írta: Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
Kérlek szépen
thereisonly1ronaldo
bellingham ilyen ahogy észrevettemKerlon írta: Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
miert szerinted egy triplazo haaland mar veszelyes lehet egy 4 tizigolt rugo pessire? ugyanmarhehetheoriginal írta: De ha meg akarjak nyeretni a cityvel, mi lesz messi aranylabdajaval?
Vagy ez is a hatterben a ki a nagyobb tevebaszo harc?
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem a Cityvel akarjak megnyeretni, hanem a Realt nem akarjak gyoztesnek.hehetheoriginal írta: De ha meg akarjak nyeretni a cityvel, mi lesz messi aranylabdajaval?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Van ilyenünk Valverdenek hívják csak mostanában formán kívül.Kerlon írta: Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Akármelyik csapat megy tovább a mi párharcunkból azért azt ne gondolja senki,hogy sétagalopp lesz valamelyik milanói csapatot a döntőben megverni és ha ez pl City lesz ,elbuknak mindjárt szabad az út a másik projekthezhehetheoriginal írta: De ha meg akarjak nyeretni a cityvel, mi lesz messi aranylabdajaval?
Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Camavinga eladta, új birtoklás onnantól, az elõtte lévõ dolgok nem nézhetõek vissza.Kerlon írta:Mi az, hogy nem nezheti vissza?Anthony írta: Kint volt, a Marca szerint azt nem nézhette vissza a VAR. De jó hogy a partjelző lófaxt sem látott egész meccsen.
Mi az, hogy nem nezheti vissza?Anthony írta: Kint volt, a Marca szerint azt nem nézhette vissza a VAR. De jó hogy a partjelző lófaxt sem látott egész meccsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De ha meg akarjak nyeretni a cityvel, mi lesz messi aranylabdajaval?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt nem értem miért nem jelzi valami mint a golvonalnal.Anthony írta: Kint volt, a Marca szerint azt nem nézhette vissza a VAR. De jó hogy a partjelző lófaxt sem látott egész meccsen.
2023ban ennek alapnak kene lennie.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Kint volt, a Marca szerint azt nem nézhette vissza a VAR. De jó hogy a partjelző lófaxt sem látott egész meccsen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elég megnézni a gol előtti szituációkat.
Nem kaptunk szögletet.
Kroos ellen szabálytalan volt a Citys.
A legfontosabb pedig hogy kint volt a labda.
Nem kaptunk szögletet.
Kroos ellen szabálytalan volt a Citys.
A legfontosabb pedig hogy kint volt a labda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Az volt.Impostor írta: R*banc volt a bíró a 2. félidőben, pont akkor kellett pár látványos tévedés, szem behunyás tőle, mikor kezdtünk föléjük kerekedni és bennünk volt a 2. gól..
Attól tartok ezt meg akarják nyeretni a Cityvel..
Én az első félidőben még védtem, nem fúj be minden szart, oké, na de aztán?
De ha nem akarom védeni Rodrygot a 0-ik percben felvágták hogy nyekkent, aztán Camavinga kapott egy talpast hátulról a lábikrájára, mintha mi sem történt volna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carvajalnak amúgy ez egy védjegye…amit konkrétan én nagyon nem szeretek, mert ismétlésben is látszik hogy mi az egyértelmű célja és általában megússza mert vállal megy, de volt hogy fújtak ellene.lestat írta:Én értem hogy neki esett a táblának stb enyje benyje Carvajalmakkosreal írta: https://twitter.com/CGeorgeGamble/statu ... 1869729792
test a test elleni párbaj
izomból beleszáll vállal
De ilyen szitu minden meccsen van. Ketten futnak a labdáért ütköznek vállal. Nehogy már Carvajal hibája legyen hogy Grealish nem állt ellen. Bele sem állt az ütközésbe. Kb hagyta h felboritsák. Ezért tűnik nagyobbnak az esés. Általában ha valaki nem dobálni akarja magat már beleáll a vállával mert jön a védő mögötte és védeni akarja a labdát...
Szarul nézki hogy elgurult a tábláig de a saját hibája is hogy hagyta magát.
Aki focizott valaha (magasabb szinten mint a haverokkal péntekenként) az tudja miről beszélek.
És általában ezt tizenhatosnal csinálja. Nem túl szerencsés.
Ez az eset meg teátrális volt az angol részéről.
Más: az a kacsintas Haalandtol Rudiger fele parades volt, miután gyötörte a nemet
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema