Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
https://www.youtube.com/watch?v=6FBzmAPUGkY
annyira beletapossák hópihe ad-t a földbe, hihetetlen
old school.
annyira beletapossák hópihe ad-t a földbe, hihetetlen
old school.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
belenéztem, de nem néztem meg végig kispocok
mikor láttam, hogy megy az animáció, hogy ezt az arccsontot érhette az ütés, blablabla, már tudtam is miről van szó
mikor láttam, hogy megy az animáció, hogy ezt az arccsontot érhette az ütés, blablabla, már tudtam is miről van szó
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyira jó, hogy "nem néztem meg", de azért kritizálod, amikor azt sem tudod mit állít.hehetheoriginal írta: en nem a sérülésen röhögök, nem néztem meg a botcsinálta doki magyarázatát (2 perccel az eset után már fenn van a látatlanban otthonrol elkészitett elemző diagnozis video
De nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy bizony benne van ilyen sérülés. AD meg szerencsétlen, ezt mindenki tudja. Lebron is sérült, tény, nem véletlenül ment 60%-on végig. Nézzetek vissza róla januárból pár videót, teljesen máshogy mozog.
- hehetheoriginal
en nem a sérülésen röhögök, nem néztem meg a botcsinálta doki magyarázatát (2 perccel az eset után már fenn van a látatlanban otthonrol elkészitett elemző diagnozis video biztos nem a nézettségért ), en tudom/elhiszem, hogy van olyan, hogy bizonyos érzékeny pontok veszélyesek es könnyen sérülnek.
en azon röhögök, hogy ha kiteszed a mező közepére az embert egy zárt atombunkerbe, minden nélkül, még ott is megsérül valahogy bazzeg
legoat is huzza a bokáját/lábfejét, fáj a dereka, tropa az ember teljesen.
erre jön rá a schröder es russell féle ostoba amőba szintű balfasz játékosok, akik hibát hibára halmoznak - sztem a mezük alatt gsw apparel van -, a mai után gsw-t mondom 60%-ra, ha ad nem játszik a protokoll miatt a kövin, akkor 70-80% gsw nyugati döntő nálam.
en azon röhögök, hogy ha kiteszed a mező közepére az embert egy zárt atombunkerbe, minden nélkül, még ott is megsérül valahogy bazzeg
legoat is huzza a bokáját/lábfejét, fáj a dereka, tropa az ember teljesen.
erre jön rá a schröder es russell féle ostoba amőba szintű balfasz játékosok, akik hibát hibára halmoznak - sztem a mezük alatt gsw apparel van -, a mai után gsw-t mondom 60%-ra, ha ad nem játszik a protokoll miatt a kövin, akkor 70-80% gsw nyugati döntő nálam.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Mert mindenkinek akkora nyakizma volt, hogy meg sem tudott mozdulni a feje => nem volt rázkódás.Berti írta:Nem akarok hehebe menni, de baszki 20 éve kaptál legalább 5 ilyet egy meccsen és játszottál tovább
Hordágy baszki..
Ez most egy baromi szerencsétlen szitu, de hallgasd végig mit mond azért a doki.
Nem akarok hehebe menni, de baszki 20 éve kaptál legalább 5 ilyet egy meccsen és játszottál továbbnmate írta:Anthony Davis Leaves in Wheelchair After Hit to the Head - Doctor Explainshehetheoriginal írta: Ad-t fejbeverik, en elhiszem hogy faj meg forog a vilag kicsit, de ennyitol ne kelljen mar toloszekkel kitolatni magad
Hordágy baszki..
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Lakers Defense in the Playoffs so far:
103.9 DRTG (1st in NBA)
9.3 BPG (1st in NBA)
50.1 RPG (1st in NBA)
40.3% FG (1st in NBA)
45.7% 2PT (1st in NBA)
55.2% in Restricted Area (2nd in NBA)
53.9 Contests/G (2nd in NBA)
The best defensive team in the NBA.
6 napos stat.
A védekezés legtöbbször okes, de most pl az 5.meccsen rettentő kevés volt a támadó részleg. Ad és Lbj mellett nem nőtt fel senki a feladathoz. Így még nem lehet ezt csinálni...
103.9 DRTG (1st in NBA)
9.3 BPG (1st in NBA)
50.1 RPG (1st in NBA)
40.3% FG (1st in NBA)
45.7% 2PT (1st in NBA)
55.2% in Restricted Area (2nd in NBA)
53.9 Contests/G (2nd in NBA)
The best defensive team in the NBA.
6 napos stat.
A védekezés legtöbbször okes, de most pl az 5.meccsen rettentő kevés volt a támadó részleg. Ad és Lbj mellett nem nőtt fel senki a feladathoz. Így még nem lehet ezt csinálni...
- nmate
Anthony Davis Leaves in Wheelchair After Hit to the Head - Doctor Explainshehetheoriginal írta: Ad-t fejbeverik, en elhiszem hogy faj meg forog a vilag kicsit, de ennyitol ne kelljen mar toloszekkel kitolatni magad
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Azonban a sokak által utált/ kiutált Green magába szállt és rendesen odeteszi magát, míg Poole mint egy durcás kislány ....
Pedig megmutatta, hogy tud ő bőven vezér lenni.
Nem értem mi van a mai fiatalok fejében, de ha én béremelést kapok akkor nem a pofám járatom feleslegesen, hanem tolom a melót ezerrel.
Pedig megmutatta, hogy tud ő bőven vezér lenni.
Nem értem mi van a mai fiatalok fejében, de ha én béremelést kapok akkor nem a pofám járatom feleslegesen, hanem tolom a melót ezerrel.
- hehetheoriginal
Poole megkapta a penzecsket 4 év 120 millio vagy mi, azota drasztikus nagypofa flegma a riportok szerint.
Kb nem lehet vele beszelni azt hiszi o szarta a vilagot.
Kozben aztan mar nincs a meglepetes ereje, felkeszultek belole az ellenfelek.
Nem volt veletlen az a draymond lecsapasos sem az eloszezonban....
Kb nem lehet vele beszelni azt hiszi o szarta a vilagot.
Kozben aztan mar nincs a meglepetes ereje, felkeszultek belole az ellenfelek.
Nem volt veletlen az a draymond lecsapasos sem az eloszezonban....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
LeBronnak való edző.nmate írta: Kings - GSW sokkal jobb párharc volt. Ham edzői utasítás, "if you're open, shoot it"
Majd James intéz mindent is. Igazolást, taktikát... Eddig működik, hisz vezetnek 3-2-re.
Bár most nem csak AD és LBJ tett a közösbe, de szerencsére kevés volt. Végre Curry mellé felnőtt Wiggins is. Green nagyon jól játszik és megint 20 pont 10+ lepattanó...
Viszont Thompson valahogy nagyon nincs topon , Poole meg a tavalyi győzelem után mintha elfelejtett volna játszani...
- nmate
Kings - GSW sokkal jobb párharc volt. Ham edzői utasítás, "if you're open, shoot it"
- hehetheoriginal
Es ez a szinvonal egy nyugat elodontoben
Ad-t fejbeverik, en elhiszem hogy faj meg forog a vilag kicsit, de ennyitol ne kelljen mar toloszekkel kitolatni magad
Plusz nba concussion protocollal kiszedi a 6. meccsrol is, ott akkor meszeltek az egesz bandanak.
Ad-t fejbeverik, en elhiszem hogy faj meg forog a vilag kicsit, de ennyitol ne kelljen mar toloszekkel kitolatni magad
Plusz nba concussion protocollal kiszedi a 6. meccsrol is, ott akkor meszeltek az egesz bandanak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. május 11., csütörtök 6:28-kor.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Tényleg kabare ez a nyamvadt lakers
Akinek van ideje nezze meg a masodik felidot, hogy mit produkalt ez a csapat balfasz
Hihetetlen, hogy profi jatekosok ezen a szinten hogy lehetnek fejben ennyire puhak, dekoncentraltak.
Nem lennek meglepve ha a gsw megforditja 1-3rol
Akinek van ideje nezze meg a masodik felidot, hogy mit produkalt ez a csapat balfasz
Hihetetlen, hogy profi jatekosok ezen a szinten hogy lehetnek fejben ennyire puhak, dekoncentraltak.
Nem lennek meglepve ha a gsw megforditja 1-3rol
thereisonly1ronaldo
Nem is látom Brownban, hogy 2 évnél tovább maradjon még. Máshol simán franchise player lehet, egy Nets pl jól is állna neki.
- hehetheoriginal
en ezt evek óta latom, tendencia. Brown jobb, eleve a mozgasa, az adottsagai magasabb szint, a feje es a szive is jobban a helyen van kielezett szitukban, tatum nem egyszer olvadt le fejben az elmult evekben.Tatum - Brown hierarchia lassan átértékelődhetne Bostonban, playoffban egyértelműen az utóbbi mutat jó játékot + védekezése is elit (bármit is mutat a box score, meccset érdemes nézni)
De ugye a narrativa, hogy ő kobe üdvöskéje, meg ki lett kialtva a kovi nagy sztarnak, aztan nyomni kell, kozben meg brown minden szempontbol beelozte mar evek ota, de megsem csereltek ki a prioritasi sorrendet csapaton belul kettejuk kozt.
Aztan brownt akartak cserelni, es csodalkoznak, hogy sose lesznek bajnokok ezzel a gardaval
thereisonly1ronaldo
- nmate
Néztem hajnalban a végét, én ezt a Sixerst még mindig nem hiszem el. Továbbra is arra tennék, hogy kiesnek, lehet most jó pénz is jár érte.hehetheoriginal írta: Phi nagy win bostonban, eleg nagy flop sztem, ha nem dontoznek.
De teny, hogy a jatekosok minosege harden es embiid javara billenti a dolgot, es most meg ugy nez ki klappol is minden.
Boston meg úgy néz ki, mint akik nem nyomják tövig a gázpedált. Lehet nem ártana lassan beletaposni...
Tatum - Brown hierarchia lassan átértékelődhetne Bostonban, playoffban egyértelműen az utóbbi mutat jó játékot + védekezése is elit (bármit is mutat a box score, meccset érdemes nézni)
3. negyedes leolvadás a Sunsnál betett rendesen, végre Booknak ráléptek a tökére. Le kell zárnia a Denvernek a 6. meccsen, mert egy 7-en bármi lehet. De mondjuk ehhez el kell hagyni azt, hogy sokat törődnek az ellenféllel, meg a cigánykodással, ebbe kerülhet még nekik fontos meccs.
- hehetheoriginal
Phi nagy win bostonban, eleg nagy flop sztem, ha nem dontoznek.
De teny, hogy a jatekosok minosege harden es embiid javara billenti a dolgot, es most meg ugy nez ki klappol is minden.
Suns sok nagykepu majom, belülről olvadnak le, ahogy neztem a snitteket az időkérésekrol, ayton igazi faszkalap pl, nuggets jobban egyben van.
Szoval most egy heat-76ers, den-lal nez ki, heatnek kicsivel kevesebbet mondok, mert nincs meg a firepower, a masik harom kozul barki nyerheti az egeszet
Suns sok nagykepu majom, belülről olvadnak le, ahogy neztem a snitteket az időkérésekrol, ayton igazi faszkalap pl, nuggets jobban egyben van.
Szoval most egy heat-76ers, den-lal nez ki, heatnek kicsivel kevesebbet mondok, mert nincs meg a firepower, a masik harom kozul barki nyerheti az egeszet
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ahogy írtam is, az eredmény miatt._Bushido_ írta:
Érdekes módon, a 4.meccsen már nem forgatta annyira a csapatot Ham, mint előtte meccseken. 14 vs 9 játékos a 3. és a 4 mérkőzéseken.
3. meccs egy tükörsima meccs volt, 4. negyedre eldőlt, ott kaptak 6-8 perceket a pad végén ülők.
Előtte nem tette pályára őket.
4. meccs meg egy végig szoros küzdelem volt, a szokásos 8 játékossal játszott a Lakers.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ha valamelyik már régebb óta ott van, sorry, csak nekem új neveknek tűnnek.csababarca írta: Kikre gondolsz?
Akik a garbage time-ban összeszedtek legutóbb 6-8 perceket?
Egyértelmű volt a meccs, nagy volt a különbség, ilyenkor becserélnek mindenkit, főleg azért hogy az aktív rotáció pihenhessen.
Az aktív rotàciója a lakersnek is kb 8 ember, amikor szoros, akkor ők játszanak, és őket forgatja az edző.
Így van ez a legtöbb (majdnem mindegyik) csapatnál már a playoffban.
Ilyenkre nem is értem miért kell, hogyan lehet rácsodálkozni.
Szóval akikre gondoltam:
Tristan Thompson, Shaquille Harrison, Max Christie.
Érdekes módon, a 4.meccsen már nem forgatta annyira a csapatot Ham, mint előtte meccseken. 14 vs 9 játékos a 3. és a 4 mérkőzéseken.