Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 21:39

https://www.youtube.com/watch?v=6FBzmAPUGkY

annyira beletapossák hópihe ad-t a földbe, hihetetlen :lol:
old school. :sziv:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 10:08

belenéztem, de nem néztem meg végig kispocok :mrgreen:
mikor láttam, hogy megy az animáció, hogy ezt az arccsontot érhette az ütés, blablabla, már tudtam is miről van szó :D
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 11., csütörtök 9:41

hehetheoriginal írta: en nem a sérülésen röhögök, nem néztem meg a botcsinálta doki magyarázatát (2 perccel az eset után már fenn van a látatlanban otthonrol elkészitett elemző diagnozis video
Annyira jó, hogy "nem néztem meg", de azért kritizálod, amikor azt sem tudod mit állít. :mrgreen:

De nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy bizony benne van ilyen sérülés. AD meg szerencsétlen, ezt mindenki tudja. :x Lebron is sérült, tény, nem véletlenül ment 60%-on végig. Nézzetek vissza róla januárból pár videót, teljesen máshogy mozog.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 9:21

en nem a sérülésen röhögök, nem néztem meg a botcsinálta doki magyarázatát (2 perccel az eset után már fenn van a látatlanban otthonrol elkészitett elemző diagnozis video :lol: biztos nem a nézettségért :mrgreen: ), en tudom/elhiszem, hogy van olyan, hogy bizonyos érzékeny pontok veszélyesek es könnyen sérülnek.

en azon röhögök, hogy ha kiteszed a mező közepére az embert egy zárt atombunkerbe, minden nélkül, még ott is megsérül valahogy bazzeg :lol:

legoat is huzza a bokáját/lábfejét, fáj a dereka, tropa az ember teljesen.
erre jön rá a schröder es russell féle ostoba amőba szintű balfasz játékosok, akik hibát hibára halmoznak - sztem a mezük alatt gsw apparel van -, a mai után gsw-t mondom 60%-ra, ha ad nem játszik a protokoll miatt a kövin, akkor 70-80% gsw nyugati döntő nálam.
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 11., csütörtök 8:58

Berti írta:
Nem akarok hehebe menni, de baszki 20 éve kaptál legalább 5 ilyet egy meccsen és játszottál tovább :lol:
Hordágy baszki..
Mert mindenkinek akkora nyakizma volt, hogy meg sem tudott mozdulni a feje => nem volt rázkódás. :D

Ez most egy baromi szerencsétlen szitu, de hallgasd végig mit mond azért a doki.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2023. május 11., csütörtök 8:50

nmate írta:
hehetheoriginal írta: Ad-t fejbeverik, en elhiszem hogy faj meg forog a vilag kicsit, de ennyitol ne kelljen mar toloszekkel kitolatni magad :lol:
Anthony Davis Leaves in Wheelchair After Hit to the Head - Doctor Explains
Nem akarok hehebe menni, de baszki 20 éve kaptál legalább 5 ilyet egy meccsen és játszottál tovább :lol:
Hordágy baszki..

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 11., csütörtök 8:27

Lakers Defense in the Playoffs so far:

▫️103.9 DRTG (1st in NBA)
▫️9.3 BPG (1st in NBA)
▫️50.1 RPG (1st in NBA)
▫️40.3% FG (1st in NBA)
▫️45.7% 2PT (1st in NBA)
▫️55.2% in Restricted Area (2nd in NBA)
▫️53.9 Contests/G (2nd in NBA)
The best defensive team in the NBA.

6 napos stat.
A védekezés legtöbbször okes, de most pl az 5.meccsen rettentő kevés volt a támadó részleg. Ad és Lbj mellett nem nőtt fel senki a feladathoz. Így még nem lehet ezt csinálni...

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 11., csütörtök 7:38

hehetheoriginal írta: Ad-t fejbeverik, en elhiszem hogy faj meg forog a vilag kicsit, de ennyitol ne kelljen mar toloszekkel kitolatni magad :lol:
Anthony Davis Leaves in Wheelchair After Hit to the Head - Doctor Explains

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 11., csütörtök 7:16

Azonban a sokak által utált/ kiutált Green magába szállt és rendesen odeteszi magát, míg Poole mint egy durcás kislány ....
Pedig megmutatta, hogy tud ő bőven vezér lenni.
Nem értem mi van a mai fiatalok fejében, de ha én béremelést kapok akkor nem a pofám járatom feleslegesen, hanem tolom a melót ezerrel.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 7:05

Poole megkapta a penzecsket 4 év 120 millio vagy mi, azota drasztikus nagypofa flegma a riportok szerint.
Kb nem lehet vele beszelni azt hiszi o szarta a vilagot.
Kozben aztan mar nincs a meglepetes ereje, felkeszultek belole az ellenfelek.
Nem volt veletlen az a draymond lecsapasos sem az eloszezonban....
thereisonly1ronaldo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 11., csütörtök 7:01

nmate írta: Kings - GSW sokkal jobb párharc volt. Ham edzői utasítás, "if you're open, shoot it" :smile:
LeBronnak való edző.
Majd James intéz mindent is. Igazolást, taktikát... Eddig működik, hisz vezetnek 3-2-re.

Bár most nem csak AD és LBJ tett a közösbe, de szerencsére kevés volt. Végre Curry mellé felnőtt Wiggins is. Green nagyon jól játszik és megint 20 pont 10+ lepattanó...
Viszont Thompson valahogy nagyon nincs topon , Poole meg a tavalyi győzelem után mintha elfelejtett volna játszani...

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 11., csütörtök 6:27

Kings - GSW sokkal jobb párharc volt. Ham edzői utasítás, "if you're open, shoot it" :smile:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 6:24

Es ez a szinvonal egy nyugat elodontoben :coffee:

Ad-t fejbeverik, en elhiszem hogy faj meg forog a vilag kicsit, de ennyitol ne kelljen mar toloszekkel kitolatni magad :lol:
Plusz nba concussion protocollal kiszedi a 6. meccsrol is, ott akkor meszeltek az egesz bandanak.
:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. május 11., csütörtök 6:28-kor.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 6:15

Tényleg kabare ez a nyamvadt lakers :lol:
Akinek van ideje nezze meg a masodik felidot, hogy mit produkalt ez a csapat balfasz :lol:
Hihetetlen, hogy profi jatekosok ezen a szinten hogy lehetnek fejben ennyire puhak, dekoncentraltak.
Nem lennek meglepve ha a gsw megforditja 1-3rol
thereisonly1ronaldo

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2023. május 10., szerda 9:50

Nem is látom Brownban, hogy 2 évnél tovább maradjon még. Máshol simán franchise player lehet, egy Nets pl jól is állna neki.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 7:56

Tatum - Brown hierarchia lassan átértékelődhetne Bostonban, playoffban egyértelműen az utóbbi mutat jó játékot + védekezése is elit (bármit is mutat a box score, meccset érdemes nézni)
en ezt evek óta latom, tendencia. Brown jobb, eleve a mozgasa, az adottsagai magasabb szint, a feje es a szive is jobban a helyen van kielezett szitukban, tatum nem egyszer olvadt le fejben az elmult evekben.
De ugye a narrativa, hogy ő kobe üdvöskéje, meg ki lett kialtva a kovi nagy sztarnak, aztan nyomni kell, kozben meg brown minden szempontbol beelozte mar evek ota, de megsem csereltek ki a prioritasi sorrendet csapaton belul kettejuk kozt.
Aztan brownt akartak cserelni, es csodalkoznak, hogy sose lesznek bajnokok ezzel a gardaval
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 10., szerda 7:45

hehetheoriginal írta: Phi nagy win bostonban, eleg nagy flop sztem, ha nem dontoznek.
De teny, hogy a jatekosok minosege harden es embiid javara billenti a dolgot, es most meg ugy nez ki klappol is minden.
Néztem hajnalban a végét, én ezt a Sixerst még mindig nem hiszem el. :lol: Továbbra is arra tennék, hogy kiesnek, lehet most jó pénz is jár érte.
Boston meg úgy néz ki, mint akik nem nyomják tövig a gázpedált. Lehet nem ártana lassan beletaposni...
Tatum - Brown hierarchia lassan átértékelődhetne Bostonban, playoffban egyértelműen az utóbbi mutat jó játékot + védekezése is elit (bármit is mutat a box score, meccset érdemes nézni)

3. negyedes leolvadás a Sunsnál betett rendesen, végre Booknak ráléptek a tökére. Le kell zárnia a Denvernek a 6. meccsen, mert egy 7-en bármi lehet. De mondjuk ehhez el kell hagyni azt, hogy sokat törődnek az ellenféllel, meg a cigánykodással, ebbe kerülhet még nekik fontos meccs.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 7:19

Phi nagy win bostonban, eleg nagy flop sztem, ha nem dontoznek.
De teny, hogy a jatekosok minosege harden es embiid javara billenti a dolgot, es most meg ugy nez ki klappol is minden.

Suns sok nagykepu majom, belülről olvadnak le, ahogy neztem a snitteket az időkérésekrol, ayton igazi faszkalap pl, nuggets jobban egyben van.

Szoval most egy heat-76ers, den-lal nez ki, heatnek kicsivel kevesebbet mondok, mert nincs meg a firepower, a masik harom kozul barki nyerheti az egeszet
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 9., kedd 21:26

_Bushido_ írta:

Érdekes módon, a 4.meccsen már nem forgatta annyira a csapatot Ham, mint előtte meccseken. 14 vs 9 játékos a 3. és a 4 mérkőzéseken.
Ahogy írtam is, az eredmény miatt.
3. meccs egy tükörsima meccs volt, 4. negyedre eldőlt, ott kaptak 6-8 perceket a pad végén ülők.
Előtte nem tette pályára őket.

4. meccs meg egy végig szoros küzdelem volt, a szokásos 8 játékossal játszott a Lakers.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 9., kedd 20:14

csababarca írta: Kikre gondolsz?
Akik a garbage time-ban összeszedtek legutóbb 6-8 perceket?

Egyértelmű volt a meccs, nagy volt a különbség, ilyenkor becserélnek mindenkit, főleg azért hogy az aktív rotáció pihenhessen.

Az aktív rotàciója a lakersnek is kb 8 ember, amikor szoros, akkor ők játszanak, és őket forgatja az edző.
Így van ez a legtöbb (majdnem mindegyik) csapatnál már a playoffban.

Ilyenkre nem is értem miért kell, hogyan lehet rácsodálkozni.
Ha valamelyik már régebb óta ott van, sorry, csak nekem új neveknek tűnnek.
Szóval akikre gondoltam:
Tristan Thompson, Shaquille Harrison, Max Christie.

Érdekes módon, a 4.meccsen már nem forgatta annyira a csapatot Ham, mint előtte meccseken. 14 vs 9 játékos a 3. és a 4 mérkőzéseken.

Vissza: