hehetheoriginal írta: 90es években már volt hazai nba meccs közvetites.
DSF is tolt összefoglalókat, top10-eket.
akkor kosaraztam gyerekként igazolt játékosként már, szóval a többiekkel a csapatban ittuk szivtuk fel az infomorzsákat. tudtuk ki kicsoda, hogy merre, jött a kosaraskártya, jött a space jam, a bullst láttuk évről évre a nagydöntőben.
első emlékem a 93-as nagydöntő barkley ellen, teljes meccset adott a tv (m1, vagy nem tudom melyik).
aztan jött a sport tv, onnan meg elérkeztünk a mához, ahol minden meccs, infomorzsa, neten, streamen, podcastokban, sportshow-ban pillanatok alatt elérhető.
aki most kapcsolódik be, ha megvan benne a játék iránti szeretet, az ugyanúgy vissza fog menni a 80-as évek közepéig, esetleg még korábbra a magic vs bird időkre, hogy képbe tegye magát, pont mint aki a focival kapcsolatban megy vissza es keres napolis maradona vagy pelés brazilia vagy ajaxos cruyff meccseket.
btw most néztem meg az AIR-t, pont témába vág, hogy mit is jelentett az egy darab ember, a teljes világnak, a kosárlabdának, és bármelyik sportnak, a popkultúrának.
az isteni státusz és ikon, az elérhetetlen, felfoghatatlan, amikor nem hiszed el, hogy ez lehetséges egy másik embertől. ugyanezt éreztem ronaldonal is a 90es években.
ez 2, azaz 2 db ember összesen valaha a világtörténelem során az én olvasatomban a 2 kedvenc sportágamban, akikre nem lehet szavakat találni.
csinálhat lebron vagy bárki a jövőben bármit, ezt még egyszer, vagy ennél jobban nem lehet megcsinálni.
Így így nagy +1
Plusz Ferrari. Ebből nem engedek, még akkor sem ha Hambi ülne be.