Összefolynak neki a Barcások, elborul az agya tőlerikko írta:Hogy miért engem idéztél Kerr-el kapcsolatban?Tjacks írta:
Erről beszéltem múltkor: érted nyugati közêpdöntőn 4-2el kiesik valaki és már megy az edző váltás szöveg.
4xes bajnokok, future hof tagokról beszélünk, future hof edzőről.
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Hogy miért engem idéztél Kerr-el kapcsolatban?Tjacks írta:Erről beszéltem múltkor: érted nyugati közêpdöntőn 4-2el kiesik valaki és már megy az edző váltás szöveg.rikko írta:
Gsw-nél meg nyáron lehet elgondolkozni Kerr-en is, megfáradt ez a kapcsolat.
Sajnos ez a GSW már elfáradt, ennyi volt benne. Sok sérült, öreg játékos + nulla palánk alatti játék. Így ezt nem nagyon lehet.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nekem semmi bajom Kerr-el, félreértesz.Tjacks írta:
Erről beszéltem múltkor: érted nyugati közêpdöntőn 4-2el kiesik valaki és már megy az edző váltás szöveg.
De néha kell a váltás, az új impulzusok.
Megfáradt kapcsolatnak érzem ezt, és ebben a párharcban is teljesen ez volt az érzésem.
Nem próbálta limitálni pl a tripladobást, mikor látszott, hogy nem tudnak így nyerni, mert nem nyúltak szarba egy meccsen sem.
Szerintem ez hiba.
Nem azt mondtam egyébként, hogy el kell hajtani, de gondolkozni lehetne, vagy beszélni vele (ahogy lesz is), hogy mi a véleménye a dolgokról.
Számomra már a tavalyi is csoda volt, nem gondoltam volna, hogy oda tudnak érni még egyszer.
Viszont szerintem itt a Lakers ellen a két szorosan elvesztett meccsből pl egyet illet volna megnyerni.
De pont az történt, amit írtam fentebb: kidolgozatlan téglavetések Poole-tól pl.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocsánat rikko, csababarcától idéztem volna.Tjacks írta:Erről beszéltem múltkor: érted nyugati közêpdöntőn 4-2el kiesik valaki és már megy az edző váltás szöveg.rikko írta:
Sajnos ez a GSW már elfáradt, ennyi volt benne. Sok sérült, öreg játékos + nulla palánk alatti játék. Így ezt nem nagyon lehet.
-
Erről beszéltem múltkor: érted nyugati közêpdöntőn 4-2el kiesik valaki és már megy az edző váltás szöveg.rikko írta:
-
Halfkey írta:Én itt nyugodtam meg hogy zsebben a Lakers továbbjutás, be is jött hálistennek.legoat is huzza a bokáját/lábfejét, fáj a dereka, tropa az ember teljesen.
erre jön rá a schröder es russell féle ostoba amőba szintű balfasz játékosok, akik hibát hibára halmoznak - sztem a mezük alatt gsw apparel van -, a mai után gsw-t mondom 60%-ra, ha ad nem játszik a protokoll miatt a kövin, akkor 70-80% gsw nyugati döntő nálam.
Grat a Lakersnek, nem igazán volt olyan pillanat ahol akár 1 percig is láttam magam elött a warriors győzelmet. Ha Davis kiesett volna akkor igen.
Davissel a fedélzeten a nuggets is meglesz úgy érzem. A túl oldalt meg így akkor remélem Boston jut oda, az pikáns matchup lenne.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Schröder kiszoratta magat 3. negyedben, nem rajta múlt.Halfkey írta:Én itt nyugodtam meg hogy zsebben a Lakers továbbjutás, be is jött hálistennek.legoat is huzza a bokáját/lábfejét, fáj a dereka, tropa az ember teljesen.
erre jön rá a schröder es russell féle ostoba amőba szintű balfasz játékosok, akik hibát hibára halmoznak - sztem a mezük alatt gsw apparel van -, a mai után gsw-t mondom 60%-ra, ha ad nem játszik a protokoll miatt a kövin, akkor 70-80% gsw nyugati döntő nálam.
Denver ellen ad is fel kell kosse a gatyeszt, nem lesz setagalopp.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Poole -ert egy egész kellemes csomagot lehetne kérni. Hiába zseni a gyerek, ha fejben ennyire gyenge. Klay szerintem normális csapatnak nem kell.csababarca írta: Kívàncsi vagyok, hogy a Denver a 6-7 fős rotációjával mit tud csinálni majd.
Valahogy nem lepne meg, ha mondjuk kiesne Murray sérülés miatt, akár Gordon.
4-1 a Lakersnek, előzetesen.
Klay, Poole kettősből is egyet cserélni kellene, ha nem mindkettőt, bár Thompsont nem hiszem hogy elveszik Currytől.
De akkor meg össze kellene rakni fejben az embert, mert ez nagyon csúnya volt tőle a teljes po-ban.
Kell egy komoly magas ember aki támadásban is tényező.
Innentől hajrá Joker
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kívàncsi vagyok, hogy a Denver a 6-7 fős rotációjával mit tud csinálni majd.
Klay, Poole kettősből is egyet cserélni kellene, ha nem mindkettőt, bár Thompsont nem hiszem hogy elveszik Currytől.
De akkor meg össze kellene rakni fejben az embert, mert ez nagyon csúnya volt tőle a teljes po-ban.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Én itt nyugodtam meg hogy zsebben a Lakers továbbjutás, be is jött hálistennek.legoat is huzza a bokáját/lábfejét, fáj a dereka, tropa az ember teljesen.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem Randle-ért senki nem adna értelmes csomagot.hehetheoriginal írta:Foleg hogy stephen a azonnali randle cseret követel, mert szetrombolja az ember a csapategyseget, csak a sajat statjait nezi, ha nem ul a dobas, minden egy szar.nmate írta: Steve Kerr alatt az első nem döntőben elszenvedett PO veresége volt ez a Warriorsnak.
Brunsonnal nagyot fogott a Knicks, kellemes mellé egy kis firepower még, vagy nem széthajtani Randle-t alapszakasban, hanem fejben a pora készíteni és jó lesz ez jövőre. Knicks
Brunson 14 kosar, egész csapat rajta kivul 13 kosar
Ez a max, sztem is cserelni kell, ramenni jaylenbrownra lillardra, kat-ra pl (nem tudom a penzeket, hogy menne e)
- hehetheoriginal
Foleg hogy stephen a azonnali randle cseret követel, mert szetrombolja az ember a csapategyseget, csak a sajat statjait nezi, ha nem ul a dobas, minden egy szar.nmate írta: Steve Kerr alatt az első nem döntőben elszenvedett PO veresége volt ez a Warriorsnak.
Brunsonnal nagyot fogott a Knicks, kellemes mellé egy kis firepower még, vagy nem széthajtani Randle-t alapszakasban, hanem fejben a pora készíteni és jó lesz ez jövőre. Knicks
Brunson 14 kosar, egész csapat rajta kivul 13 kosar
Ez a max, sztem is cserelni kell, ramenni jaylenbrownra lillardra, kat-ra pl (nem tudom a penzeket, hogy menne e)
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Steve Kerr alatt az első nem döntőben elszenvedett PO veresége volt ez a Warriorsnak.
- hehetheoriginal
Ismet csak azt tudom felhozni, arenas a podcastben megmondta, meg kell nezni kik lesznek a birok a meccsen, 99,7% lal lezarja a parharcot.
Nekem kisebb meglepetes, megint ekkora különbség, ennyivel nem jobb a lakers az esetleges tamadojatekukkal.
De ezt a gsw curryn kivul nagyon elengedte, ertem hogy nincs palank körül semmilyuk, de azert na, kisebb harcossag vedekezesben nem artott volna.
Mint mindig, csak hajigalassal nem nyersz.
Nekem kisebb meglepetes, megint ekkora különbség, ennyivel nem jobb a lakers az esetleges tamadojatekukkal.
De ezt a gsw curryn kivul nagyon elengedte, ertem hogy nincs palank körül semmilyuk, de azert na, kisebb harcossag vedekezesben nem artott volna.
Mint mindig, csak hajigalassal nem nyersz.
thereisonly1ronaldo
-
Ah , jobb volt inkább még aludni.Tjacks írta: Én nem érzem az ellenfújást, most ennyi van a gswben.
Nézem a kezdőből csak Curry dobott 10 pont felett.
Így nemhogy PO-ban nehéz, de egy utolsó előtti csoporthely is necces lenne.
Kerrnek valamit ki kell találnia. Leginkább a fejekben kellene rendet rakni.
Magyar adó nem adja a meccset? :O
Megébredtem, gondoltam ránézek, de nem találom
Megébredtem, gondoltam ránézek, de nem találom
-
Én nem érzem az ellenfújást, most ennyi van a gswben.
-
Úgy döntöttem így félidőben elengedem ezt a GSW meccset
Sporik totál hazait fújnak, GSW legjobb embere Looney... Inkább alszom egyet, hátha reggelre valami csoda folytán megfordul a meccs menete.
Thompson valami 2-14 .... Curry-t levették... Ez ennyi volt... Remélem Jokerék elkenik LBJ & Co -t
Sporik totál hazait fújnak, GSW legjobb embere Looney... Inkább alszom egyet, hátha reggelre valami csoda folytán megfordul a meccs menete.
Thompson valami 2-14 .... Curry-t levették... Ez ennyi volt... Remélem Jokerék elkenik LBJ & Co -t
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
https://ibb.co/album/FbChcx hehenek specialba. A Beasley buntetonel latszik hol volt a szekem
Igen, az a berlet baromi jo uzlet volt. Marquee meccsek $75-ba kerultek berlet nelkul, ma mar az also karelyba sem kapsz annyiert a Target Centerben. Loszar Magic meccsre fizettem 140et kb. 20 sorba a tavalyi szezonban marciusban. Hihetetlenul elszabadultak az arak.
Igen, az a berlet baromi jo uzlet volt. Marquee meccsek $75-ba kerultek berlet nelkul, ma mar az also karelyba sem kapsz annyiert a Target Centerben. Loszar Magic meccsre fizettem 140et kb. 20 sorba a tavalyi szezonban marciusban. Hihetetlenul elszabadultak az arak.
- hehetheoriginal
az amugy apropénz.43 meccs 1400 dollarert a hazai paddal szemben a gyuru magassagaban.
gondolom nyilvan nem első sor, meg hát kg utáni éra de azért na.
Kobeval pacsiztam
hát ja, néha megnézem még a 2001-es all star meccset, mikor t-mac meg kobe egymást fogja és fullba all-in vedekeznek egymáson, t-mac palánkra saját magának alley-oop, iverson, duncan, kg, shaq, vc, stb, számomra az a korosztály volt messze a legtehetségesebb, nem ezek a mai hajigáló- meg rinyagépek. ott még fizikalitás, trash talk, versengés.Ezután nekem kedvenc csapatom nem volt, 2000es években vhogy mindig az aktuális playoffban volt egy szimpi csapat vagy játékos. Nem volt nehéz, rakat klasszis all star, Kobe, Iverson, T-Mac majd a Garnett, Allen, Pierce celtics, all star gálákat úgy vártam mint a jézuskát. Nba 2k szarrá játszva PC-n.
aztán jöttek lebronék a biszembaszom banana boattal meg a zacsipacsi mindenki mindenkivel haver, és szétbaszták az egész ligát, player empowerment meg összeállunk 2-3-4-en, ahelyett, hogy lett volna apjuk és annyi vér bennük, hogy csakazértse, és le akarok győzni mindenkit, jobb akarok lenni mindenkinél.
persze, hogy durant soha a büdös életben nem lesz boldog - nyugdijasként sztem meg fog bolondulni - nem kellett lofaszt se csinalnia a bajnoki cimhez, ezek a mai srácok legacyja és teljesitménye eltörpül.
load management azaz
aztán keresik itt a supermaxokat 4-5 évre 250 milliokkal mire bazmeg?
thereisonly1ronaldo