Nem kell elköszönni, csak olyan szerepkörben alkalmazni, amit elbír.p.csabi1 írta: Ha igazak a hírek hogy ő még a válogatottban is játszani akar a klub csapata mellett akkor el kell köszönni tőle.
Luka Modrić - 10
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
Pasz nemtudom de ha done deal úgy hogy ő még a válogatottban fog játszani akkor az kurva gáz szerintem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nem done deal, hogy marad meg egy evet?p.csabi1 írta: Ha igazak a hírek hogy ő még a válogatottban is játszani akar a klub csapata mellett akkor el kell köszönni tőle.
Ha igazak a hírek hogy ő még a válogatottban is játszani akar a klub csapata mellett akkor el kell köszönni tőle.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Eminem, is that you?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Modric 38 evesen is a Real Madrid jatekosa lesz.
Puskas elozi csak meg a listan a 39 eletevevel.
Puskas elozi csak meg a listan a 39 eletevevel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kibaszott brutal a pali. Tokeletes lekepzese a modern koru Real Madrid legendanak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindezt az új Bernabeuban.
Bár ha Remy készül oda, akkor ennek meszeltek.
Bár ha Remy készül oda, akkor ennek meszeltek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem is erre megy ki a játék, hogy hárman egyszerre. Ez mondjuk instant agyverzes lesz majd a részemről, de várható. Kroos és Modric szinte biztos. Karimmal még év elején számoltam legalább 1 évre, de egyre több a sérülése, amivel látszólag nem tudnak már mit kezdeni. A hírek is egyre inkabb felerosodtek, hogy még 1 év és részéről is ennyi.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Pedig sanszosan, jovore mar mindenki leadja...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kak csak nem... az túl sok lenne egyszerre minden téren.Tjacks írta:A szemétláda hogy nem gondoskodik a családjáról.Realista24 írta: 40 milliós évi fizut utasított vissza.
Akkor jövőre úgy néz ki még van esély egy Kak-Toni-Luka búcsúra? azért az kik*rt epic lenne.
Ki is néztük az utolsó hazai meccset.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A szemétláda hogy nem gondoskodik a családjáról.Realista24 írta: 40 milliós évi fizut utasított vissza.
Akkor jövőre úgy néz ki még van esély egy Kak-Toni-Luka búcsúra? azért az kik*rt epic lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
40 milliós évi fizut utasított vissza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fabrizio
Luka Modrić will stay at Real Madrid also next season, here we go! Agreement in principle over new contract valid until June 2024. #RealMadrid
Modrić has turned down huge bid from Saudi Arabia to continue at Madrid. He never had any doubt: only priority, Real Madrid.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Arról, hogy ki volt eddig a legkeményebb ellenfele:
Szoboszlai: „Modric. Amikor a Real Madrid ellen játszottunk, mindenhol megjelent a pályán. Ha balra fordultam, akkor ott volt. Ha jobbra mentem, akkor is. Ha előre indultam, akkor egy lépéssel előttem járt. Amikor megfordultam, már ott volt mögöttem. Ezért őt mondanám.”
Szoboszlai: „Modric. Amikor a Real Madrid ellen játszottunk, mindenhol megjelent a pályán. Ha balra fordultam, akkor ott volt. Ha jobbra mentem, akkor is. Ha előre indultam, akkor egy lépéssel előttem járt. Amikor megfordultam, már ott volt mögöttem. Ezért őt mondanám.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egy válogatott meccs nem csak arról a 90 percről szól, utazás, ottani edzés (más módszerekkel) stb.. Kroos sem véletlenül mondta le. Benzema kb nem is volt része a válogatottnak. Sokat számít szerintem 30 felett, Luka meg már 37. Persze lehetne kevesebbet játszani madridban is, de ez olyan hogy az ég kék, a fű zöld, Carlo tolja Benzemat meg Modricot ha kell ha nem. Egyébként valahogy idénre én Modric esetében nem is érzem, hogy túl sokat lenne játszatva. Kíváncsiságból megnéztem és 2780perc kb.. Ha már túl játszatás akkor Benzema esete sokkal égetőbbbesteve7 írta:Én se támogatom ezt a válogatottságot már ilyen korban, de három havont 2-3 meccsről beszélünk.wZoLee7 írta: Sokat dobna az is ha a jatekos aki ennyi idosen a legmagasabb szinten akar jatszani mar lemondja a valogatottsagot.
Itt inkább azzal van baj, folyamatosan 90 perceket játszik, ha nem kezd akkor pedig muszáj becserélni fél órára, csapágyasra van hajta. holott lenne alternativa a játszatására, sokszor többre is mentünk volna vele.
Hogy ez az ő döntése vagy Carloé az jó kérdés.
Egyébként nem értem miért nem lehet csereként használni. Sztem baromi nagy segítség lenne a meccsek késői szakaszában behozni, frissen. Azért a skill megvan, még a sebessége sem kopott meg annyira. Helyette meg nyomatni kéne Ceballost.
Ugyhogy hetek ota a leggyengebb lancszem a kpn...Faust írta: Fontos volt a jelenlete 13 pont hatrannyal a Girona ellen is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Én se támogatom ezt a válogatottságot már ilyen korban, de három havont 2-3 meccsről beszélünk.wZoLee7 írta: Sokat dobna az is ha a jatekos aki ennyi idosen a legmagasabb szinten akar jatszani mar lemondja a valogatottsagot.
Itt inkább azzal van baj, folyamatosan 90 perceket játszik, ha nem kezd akkor pedig muszáj becserélni fél órára, csapágyasra van hajta. holott lenne alternativa a játszatására, sokszor többre is mentünk volna vele.
Hogy ez az ő döntése vagy Carloé az jó kérdés.