Ilyet sem surun latok/hallok, hogy valaki birja Ha nem is KD szintu utalat ovezi, de a kozeleben van. En pl jobban utalom HardentBerti írta: Harden testbeszéde végig szarokbele stílus volt, még magához képest is. Utána meg lenyilatkozza, hogy ott folytatja, ahol látja hogy esélyes a bajnokság.
Én bírom szakállat, de ez eddmegafaszom szitu, inkább vedd a hátadra a csapatot minimális szinten és akkor ugass..
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Harden testbeszéde végig szarokbele stílus volt, még magához képest is. Utána meg lenyilatkozza, hogy ott folytatja, ahol látja hogy esélyes a bajnokság.
Én bírom szakállat, de ez eddmegafaszom szitu, inkább vedd a hátadra a csapatot minimális szinten és akkor ugass..
Doc soha nem fog bajnokságot nyerni és inkább az ő menesztésének lett volna értelme, mint Budenholzer vagy Monty.
Lakers-Celticsre tippelek, de minkdenképp érdekes innentől mind a 4 csapat és mindegyik megérdemelné.
A Morant szitu meg ilyet nem láttam, hogy valaki aki ilyen gyorsan felér ilyen magasra és ennyire barom, hogy ilyen kamugengszterséggel bassza szét az egészet.
Doc soha nem fog bajnokságot nyerni és inkább az ő menesztésének lett volna értelme, mint Budenholzer vagy Monty.
Lakers-Celticsre tippelek, de minkdenképp érdekes innentől mind a 4 csapat és mindegyik megérdemelné.
A Morant szitu meg ilyet nem láttam, hogy valaki aki ilyen gyorsan felér ilyen magasra és ennyire barom, hogy ilyen kamugengszterséggel bassza szét az egészet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pont ez hozta meg a változást az elmúlt 2 meccsen, többiek izomból védekeztek Embiiden meg Hardenen, minden erővel, White meg a padról jött amikor már seggén vette a levegőt a két sztár.hehetheoriginal írta: Azert az a legjobbkor formaba lendules, tatu dobott valahogy 51-et, brown 25-öt, tobbiek 4-5 pontokat.
Nem reménytelen amúgy ez a Phili, csak Doc semmit nem változtatott miután Mazzulla lépett egyet. A mag jó lesz még jövőre, kell köréjük pár értelmes kiegészítő, meg egy edző aki taktikailag kicsit többrétű.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RM
Nagy kókler az öreg,de adjuk meg a Bostonnak,ami jár. Nem volt 3-1hehetheoriginal írta: Btw doktor rivers megint 3-1rol kullog haza...
Kíváncsi vagyok,hogy szakáll és Embiid is ugyanott kezdik-e meg a következő szezont. Maxey helyében a szép szavak után venném a kabátom.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azert az a legjobbkor formaba lendules, tatu dobott valahogy 51-et, brown 25-öt, tobbiek 4-5 pontokat.
Nem lattam a meccset, de ez nekem azt mutatja, hogy volt egy jo napja az embernek, nyilvan ez extrem fontos, mert 7. meccs volt.
De azert a miami vagy a nyugatiak nem harden szintu vedekezes lesz.
Btw doktor rivers megint 3-1rol kullog haza...
meg azt hittem az mvp az azert mvp, mert nem fullatlag egy ember a sok kozul...
De gondolom a terde darabokban, az is egy process lesz
Nem lattam a meccset, de ez nekem azt mutatja, hogy volt egy jo napja az embernek, nyilvan ez extrem fontos, mert 7. meccs volt.
De azert a miami vagy a nyugatiak nem harden szintu vedekezes lesz.
Btw doktor rivers megint 3-1rol kullog haza...
meg azt hittem az mvp az azert mvp, mert nem fullatlag egy ember a sok kozul...
De gondolom a terde darabokban, az is egy process lesz
thereisonly1ronaldo
- nmate
Boston legjobbkor kezd formába lendülni, innentől tényleg ők a fő esélyesek. Van rendszer, nem esnek össze meccsekre - sőt inkább képesek a negyedik negyedben nagy sprinteket nyomni. Sixers az utolsó puskaport is elsütötte az 5. meccsen, ebben nekik nem nagyon volt több. Embiid pedig jobban teszi, ha innentől nem az mvp címet hajtja majd, hanem a bajnokságra koncentrál, látszólag a kettő nem fér össze nála, nem bír ki ennyi meccset.
Természetesen Denver - Boston döntő a realitás innen, de a Lakers-t még simán el tudom képzelni, hogy bejutnak. Nekik minden megvan (Davis), hogy megfogják Jokicot.
Miami viszont szerintem kifulladt itt. Nem lesz könnyű a Bostonnak, de egy szinttel feljebb vannak ők azért.
Természetesen Denver - Boston döntő a realitás innen, de a Lakers-t még simán el tudom képzelni, hogy bejutnak. Nekik minden megvan (Davis), hogy megfogják Jokicot.
Miami viszont szerintem kifulladt itt. Nem lesz könnyű a Bostonnak, de egy szinttel feljebb vannak ők azért.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Egy kis erdekesseg a 6. Celtics Sixers meccsrol.
An interesting dynamic approaching Celtics-Sixers Game 7, per sources: NBA’s officiating game report shared with teams from Game 6 revealed a significant disparity: 13 officiating errors disadvantaging 76ers to four disadvantaging Boston. Those can include calls and non calls.
Remelem azok a nyomorek zebrak mehetnek a G-Leaguebe jovore
An interesting dynamic approaching Celtics-Sixers Game 7, per sources: NBA’s officiating game report shared with teams from Game 6 revealed a significant disparity: 13 officiating errors disadvantaging 76ers to four disadvantaging Boston. Those can include calls and non calls.
Remelem azok a nyomorek zebrak mehetnek a G-Leaguebe jovore
- nmate
Is this your MVP?
Nagyon inkonzisztens ez a Phili
Nagyon inkonzisztens ez a Phili
- Bencze
Ez a csere mar ott megbukik, hogy Green FA es trade’n’sign-ban nem lehet tobb jatekos bevonni egy csapatbol egy jatekosert.
Na meg Green kb MLE-t kap majd, ha szerencses
- Bencze
Tegnapi estem utan nem hittem, hogy tobb agysejtet is veszthetek, de rikko es rejzen, kb megfelezte a megmaradtakat.
LeBron onzo, akirol allandoan mondjak, hogy pass first jatekos es meg igy is megdontotte KAJ rekordjad. CP, Poole, Simmons, akiknek tobb 10 miilio van hatra a szerzodesukbol a taiwani ligaban jatszanak Majd
Rikko, poolert ki a fene adna ertekelheto jatekost? Hat nem lehetett palyara kuldeni, mert annyira ramaty. Hat az a harmas is mi volt par meccse 30 meterrol? 0 BBIQ. Egyik legrosszabb szerzodes a ligaban
LeBron onzo, akirol allandoan mondjak, hogy pass first jatekos es meg igy is megdontotte KAJ rekordjad. CP, Poole, Simmons, akiknek tobb 10 miilio van hatra a szerzodesukbol a taiwani ligaban jatszanak Majd
Rikko, poolert ki a fene adna ertekelheto jatekost? Hat nem lehetett palyara kuldeni, mert annyira ramaty. Hat az a harmas is mi volt par meccse 30 meterrol? 0 BBIQ. Egyik legrosszabb szerzodes a ligaban
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
úgyis mindegy, pár óra múlva jön megint valami random hülyeséggel.Tjacks írta: A legfontosabbat elfelejtettem, válaszolni : a tél.
írta hogy relatív későn kezdte el nézni a kosárlabdát, de ennyire?:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A legfontosabbat elfelejtettem, válaszolni : a tél.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne ölj már meg pls hát hogy a picsbe lehet ilyet kérdezni egy állítólagos NBA fannak?_Bushido_ írta: Taiwan League next season !
Chris Paul
Jordan Poole
Dillon Brooks
Ben Simmons
Dwight Howard
A kosárlabdában Tajvan az arab világ?
Oda mennek pénzt keresni?
Chris Paul az off szezonra mehet a Lakersbe.
Mi az az off szezon? A nyár?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Van egy mém eminem 8 mile-bol a clarence-es szöveg a vegerol pont ideillik.
Ostoba barom.
Ostoba barom.
thereisonly1ronaldo
Na hehe még azt sem mondhatod, hogy apa nélkülinmate írta:Memphis el is tiltotta a csapattól, NBA még vizsgálja az esetet. Gratulálok, igazi agytrösztnmate írta: Hogyan lehet valaki ilyen retardált, mint Morant?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Taiwan League next season !
Chris Paul
Jordan Poole
Dillon Brooks
Ben Simmons
Dwight Howard
Chris Paul
Jordan Poole
Dillon Brooks
Ben Simmons
Dwight Howard
- nmate
Memphis el is tiltotta a csapattól, NBA még vizsgálja az esetet. Gratulálok, igazi agytrösztnmate írta: Hogyan lehet valaki ilyen retardált, mint Morant?
- nmate
Hogyan lehet valaki ilyen retardált, mint Morant?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Én relatíve későn kezdtem el meccseket nézni. De neten sok helyen olvastam, hogy Lbj önzőzött korábban. De persze ez is lehet nézőpont kérdése, meg h mikorról volt szó.hehetheoriginal írta: Mondd mar el pls, mikor volt lebronra jellemzo, hogy önző
Pont hogy mindenki mindig orditott, hogy ember te vagy allitolag a legjobb a vilagon, ne add mar le a sarokba valami mikiegernek az utolso masodpercben, legyel mar ember, vedd mar a kezedbe a dolgokat.....
All star meccs vegen az egesz garnitura raszallt, hogy hulye vagy micsinalsz?
Milliard peldat fel lehet sorolni, vesztes meccsek tomkelege, amikor szepen szallt el az esely, hogy valaha is goat lehessen mj elott.
De itt a fórumon is írta valaki, h megváltozott a játéka. Aztan lehet másra gondolt.