Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Ha ebben a Celticsben vagy akár bármelyik másik top10 csapatban meglenne ez a mentalitás, mint a Miamiban, rommá vernék a mezőnyt. Butler egy állat, de sajnos szerinte továbbra sincs esélyük továbbjutni.
Van talent csak kosárlabdázni nem tanítja meg őket senki. Fontosabb a heroball, yt - tiktok videókhehetheoriginal írta: usa talent elfogyni latszik - marmint az über pofaleszakad szint -, mint a brazil foci.
https://www.youtube.com/shorts/45djdfKnrgA
Ez a videó kb mindent elmond az ottani kultúráról. Már a 8 évesek is kapják a highlight videókat, megy a kamerába pózolás. A videóért egyébként meg anyu-apu fizet a yt csatornának.
Ahogy Máté írja, picit lutri a srác, viszont ha bejön akkor nem csak franchise player hanem az NBAre is hatással lesz.
240 wingspannel és ilyen dobótechnikával baszki nem tudom ki tud ellene érdemben védekezni majd. Védelemben meg egy peak Gobert lehet benne.
A gond tényleg az, hogy már egy jó éve az NBA olyan súlyt tesz a nyakába, hogy ilyet még nem láttam. Elég introvert fickónak tűnik, de anno Kawhi is megoldotta.
Miller, Scoot és a Thompson ikrek is bíztatóak, de én az underdog titkolt kedvencemre Taylor Hendricksre vagyok kíváncsi
240 wingspannel és ilyen dobótechnikával baszki nem tudom ki tud ellene érdemben védekezni majd. Védelemben meg egy peak Gobert lehet benne.
A gond tényleg az, hogy már egy jó éve az NBA olyan súlyt tesz a nyakába, hogy ilyet még nem láttam. Elég introvert fickónak tűnik, de anno Kawhi is megoldotta.
Miller, Scoot és a Thompson ikrek is bíztatóak, de én az underdog titkolt kedvencemre Taylor Hendricksre vagyok kíváncsi
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kenneth lofton jrziro4vr írta:Onnan jönnek az átképzett amcsifocisták mint desmond bane vagy most scoot henderson.hehetheoriginal írta: usa talent elfogyni latszik - marmint az über pofaleszakad szint -, mint a brazil foci.
Meg a fegyveres értelmiség.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Onnan jönnek az átképzett amcsifocisták mint desmond bane vagy most scoot henderson.hehetheoriginal írta: usa talent elfogyni latszik - marmint az über pofaleszakad szint -, mint a brazil foci.
Meg a fegyveres értelmiség.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RM
És növésben van még.Realista24 írta: Annyit irtatok itt rola, hogy szembejott egy Mbappe-val valo kozos video. 220 centi...beszaras
- hehetheoriginal
ja kinn volt a tegnapi/tegnapelotti meccsén a párizs ellenRealista24 írta: Annyit irtatok itt rola, hogy szembejott egy Mbappe-val valo kozos video. 220 centi...beszaras
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Annyit irtatok itt rola, hogy szembejott egy Mbappe-val valo kozos video. 220 centi...beszaras
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
usa talent elfogyni latszik - marmint az über pofaleszakad szint -, mint a brazil foci.
thereisonly1ronaldo
-
Ezért várok egy amerikai arcot,akit majd tolnak. Wembanyama ha beválik,akkor az nba top5 játékosa külföldi lesz? Joker,Luka,Giannis,Embiid,Wem. Oda kell egy amerikai is és nem hinném,hogy Tatum megugorja ezt. Még a csapatában sem mindig egyértelműen elsőszámú ember,nemhogy liga szinten vetélkedjen a legmagasabb polccal.hehetheoriginal írta: a hype meg érthető, egyrészt ilyen fizimiskaju ember ilyen szinten még nem volt, illetve lebron sztem 2 év mulva - 1 ev vs bronny - után nyugger lesz, maradnak a zsamorantok meg egyeb kisebb sztárocskák, kell valakit tolni megint.
- hehetheoriginal
a hype meg érthető, egyrészt ilyen fizimiskaju ember ilyen szinten még nem volt, illetve lebron sztem 2 év mulva - 1 ev vs bronny - után nyugger lesz, maradnak a zsamorantok meg egyeb kisebb sztárocskák, kell valakit tolni megint.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
ilyen szempontból a tökéletes prototipus az mj, aztan jött lebron, de ő meg sosem volt fluid es higany mozgasu
en azon csodalkozom, hogy egy kd pl 1-2 sulyos serulessel meguszta, es nem total game over, es még eddig huzta. (bár a no-kontakt kosarlabda, ami manapsag megy, nagyban segit sztem)
en azon csodalkozom, hogy egy kd pl 1-2 sulyos serulessel meguszta, es nem total game over, es még eddig huzta. (bár a no-kontakt kosarlabda, ami manapsag megy, nagyban segit sztem)
thereisonly1ronaldo
- nmate
Semmi baj nincs ezzel, en el tudom képzelni azt is, hogy működni fog a srác. A probléma szerintem az, hogy van körülötte akkora hype, mint LeBron körül volt.
-
De szegény srácra ránézel és szisszensz egyet,hogy az a láb mit kap felugrás után,azt vajon mi tartja egyben. Neki fog a nyakába ugrani majd Embiid a palánk alatt? 7 láb fölött pokol az élet,a csávó meg guggolva is 6,9 kb Képességekben,technikában mai világ szülötte. Ha 15 centivel kisebb lenne és 15 kilóval több,még jó is lenne. De így a háta meghal 3 év alatt.nmate írta: Elég nehéz megmondani ezekről a draft prospectekről, hogy mi lesz belőlük, nálunk sokkal okosabb emberek sem tudják. Ez a Wemby olyan arc, akit nem hagyhatsz ott, mert ha mégsem törik össze, akkor meg franchise player.
- nmate
Elég nehéz megmondani ezekről a draft prospectekről, hogy mi lesz belőlük, nálunk sokkal okosabb emberek sem tudják. Ez a Wemby olyan arc, akit nem hagyhatsz ott, mert ha mégsem törik össze, akkor meg franchise player.
- hehetheoriginal
sztem is széttörik magától, mint az okc-s gyerek tavaly
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Giannis is vékonyabb volt újoncként, Durant meg most is fogpiszkáló:DYazid írta: Nézem ezt a hurkapálca wembanyamát, mennyi idő kb mikor fizikailag is kosarlabdazóvá valik?
Kíváncsi leszek rá, mert nagyon fel van hype-olva.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nézem ezt a hurkapálca wembanyamát, mennyi idő kb mikor fizikailag is kosarlabdazóvá valik?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nmate írta:De igazából mindegy, mert a srác aki az éjjel 34-21-14-es tripladuplát rakott fel, egy taco bell reklám alatt lett kiválasztva.Berti írta: A Spurs megérdemelt már egy 1es picket, a Detroit húzta talán a legrövidebbet. A Mavsnek meg nem rossz a 10 ahhoz képest hogy egy héttel a vége előtt adták le.
Denver - Lakers párharc abból a szempontból jó - Nekem - hogy nem izgat ki jut tovább.
A Lakersnek itt már nem lesz annyi FT előnye mint a warriorsnál , Joker ráadásul jól is büntetőzik.
Lakers in 7, de szerintem is mindegy, ha a Boston nem szórakozza el akkor ez meglesz Nekik.
- nmate
De igazából mindegy, mert a srác aki az éjjel 34-21-14-es tripladuplát rakott fel, egy taco bell reklám alatt lett kiválasztva.Berti írta: A Spurs megérdemelt már egy 1es picket, a Detroit húzta talán a legrövidebbet. A Mavsnek meg nem rossz a 10 ahhoz képest hogy egy héttel a vége előtt adták le.