Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Engem ez a meccs nem baszott fel valahogy, bar csunya lett a vege.
Ami felbaszott az a bajnoki szereplesunk es nehol Ancelotti maradisaga.
Es, hogy a jovore nezve jo e az meg, hogy pl. Modriccal hosszabbitunk vagy toljuk tovabb azt a kenyszert, hogy alapjaiban kell valtoznia a csapatnak.
Ami felbaszott az a bajnoki szereplesunk es nehol Ancelotti maradisaga.
Es, hogy a jovore nezve jo e az meg, hogy pl. Modriccal hosszabbitunk vagy toljuk tovabb azt a kenyszert, hogy alapjaiban kell valtoznia a csapatnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Engem most ért utol az az érzés, amit évek óta tudok, hogy el fog jönni, de ezek a srácok bőven ki tudták tolni egészen egy évtizedre.
Most van vége, azt hiszem most zárult le egy korszak, egy olyan korszak ami döbbenetes.
A 4-0 persze nem olyan szép, de egy olyan sorozat végén, amikor az elmúlt 2 évben játszottunk
1x a PSG-vel
2x a Chelsea-vel
2x a Liverpoolal
2x a Cityvel
és elvesztettünk 1 db párharcot ebből.
Lehet utánunk csinálni.
Annyira el voltunk kényeztetve, hogy sokan talán még fel sem fogják ezt a 10 évet. Amikor olyan szinten van a csapatod, hogy ha a BL elődöntőben a jelenlegi top1 úthenger csapat ellen összejön egy rossz meccs, valaki nem játszik jól, akkor már egészen drasztikus kommentek jönnek
Az elmúlt 10 évben
5 BL győzelem
3 elődöntő
2 nyolccadöntő.
Ez olyan szinten korszakos csapat, hogy egy darabig nem fogunk ilyet látni.
Tegyétek ezt kicsit kontextusba, a Barca, a “világ valaha volt legjobb” jelzőkkel illetett csapatával meg játékosával meg Xavival meg stb stb 2009-18 között 3 BL-t tud felmutatni.
Meg akkor korszakos Liverpoolról meg ilyenekről beszélünk egy BL győzelem meg 2 bukott döntő után, ó emberek…
Félő volt, hogy 2018 után jön el a vége, intő volt az az Ajax elleni kiesés, de Carlo a legjobbkor jött, és az a tavalyi volt az igazi last dance, az döbbenetes volt, örökké az lesz.
Idén meg megpróbálta a csapat még egyszer, mert ez egy ilyen csapat, hogy a BL győzelem után 20 perccel már a következőn agyalnak, sok esetben a test már nem bírta, de azért csak elhoztunk egy kupát, meg 1-2 apróságot a vitrinbe, soha rosszabb “rossz szezont”.
Picit lehet szomorúnak lenni, mert igen, ezek a legendák elfáradtak, de amit ebben a 10 évben adtak, olyan 10 évet egyhamar nem fog egy szurkolótábor sem megélni ezen a szinten.
Valószínűleg fel kell rá készülni, hogy nem ilyen lesz a kövekező 10 év, aztán ki tudja
Addig is, élmény volt átélni, életem végéig fogom ezeket a videokat újranézni. Mindenki beletett ebbe a 10 évbe, mindig volt aki elő tudott lépni. Nekem ők örökre érinthetetlenek maradnak.
Carvajal
Ramos
Marcelo
Modric
Casemiro
Kroos
Ronaldo
Benzema
Always.
Most van vége, azt hiszem most zárult le egy korszak, egy olyan korszak ami döbbenetes.
A 4-0 persze nem olyan szép, de egy olyan sorozat végén, amikor az elmúlt 2 évben játszottunk
1x a PSG-vel
2x a Chelsea-vel
2x a Liverpoolal
2x a Cityvel
és elvesztettünk 1 db párharcot ebből.
Lehet utánunk csinálni.
Annyira el voltunk kényeztetve, hogy sokan talán még fel sem fogják ezt a 10 évet. Amikor olyan szinten van a csapatod, hogy ha a BL elődöntőben a jelenlegi top1 úthenger csapat ellen összejön egy rossz meccs, valaki nem játszik jól, akkor már egészen drasztikus kommentek jönnek
Az elmúlt 10 évben
5 BL győzelem
3 elődöntő
2 nyolccadöntő.
Ez olyan szinten korszakos csapat, hogy egy darabig nem fogunk ilyet látni.
Tegyétek ezt kicsit kontextusba, a Barca, a “világ valaha volt legjobb” jelzőkkel illetett csapatával meg játékosával meg Xavival meg stb stb 2009-18 között 3 BL-t tud felmutatni.
Meg akkor korszakos Liverpoolról meg ilyenekről beszélünk egy BL győzelem meg 2 bukott döntő után, ó emberek…
Félő volt, hogy 2018 után jön el a vége, intő volt az az Ajax elleni kiesés, de Carlo a legjobbkor jött, és az a tavalyi volt az igazi last dance, az döbbenetes volt, örökké az lesz.
Idén meg megpróbálta a csapat még egyszer, mert ez egy ilyen csapat, hogy a BL győzelem után 20 perccel már a következőn agyalnak, sok esetben a test már nem bírta, de azért csak elhoztunk egy kupát, meg 1-2 apróságot a vitrinbe, soha rosszabb “rossz szezont”.
Picit lehet szomorúnak lenni, mert igen, ezek a legendák elfáradtak, de amit ebben a 10 évben adtak, olyan 10 évet egyhamar nem fog egy szurkolótábor sem megélni ezen a szinten.
Valószínűleg fel kell rá készülni, hogy nem ilyen lesz a kövekező 10 év, aztán ki tudja
Addig is, élmény volt átélni, életem végéig fogom ezeket a videokat újranézni. Mindenki beletett ebbe a 10 évbe, mindig volt aki elő tudott lépni. Nekem ők örökre érinthetetlenek maradnak.
Carvajal
Ramos
Marcelo
Modric
Casemiro
Kroos
Ronaldo
Benzema
Always.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Amugy mèg valahol mindig inkabb essünk ki egy sima meccsen 2-0 v 4-0 nem szamit.
De olyat nem szivesen elnek at amit a City tavaly ellenunk. Vagy mikor kiestunk a bayern ellen tizikkel
2-0nal mar fel sem basztam magam.
De olyat nem szivesen elnek at amit a City tavaly ellenunk. Vagy mikor kiestunk a bayern ellen tizikkel
2-0nal mar fel sem basztam magam.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sajnáltam a srácokat tegnap, a 4:0 biztos nem esett jól, de tényleg egy vállrándítással túlléptem az egészen, nekem a bl-ben a 'pooli meccs 20. perce óta minden pillanat ajándék és kaptunk is szépeket..
Biztos el lehetne kezdeni, hogy mi a frászt csinált a csapat -úgy en bloc- az egész első félidőben, Kroos-Modric-Cama(-Vini) az első 2 gólnál, de a gyerekemet se dobom máglyára, csak mert elront valamit a matekháziban. Csinált már előtte is rengeteg mindent jól és még fog is.
Nálam edzőkérdés nincs, nem is volt. 2-3 igazolás (hátvéd + csatár minimum) kell, nem ilyen Conte/Allegri féle futballniemandok. A meg szvsz brutál, a 3 öregecskedő zseninket (Modric, Benz, Kroos) okosan használva és okosan erősödve a nyáron láthatunk majd még nagy dolgokat.
Én elégedetten dőlök hátra, a csapatnak pacsi és kösz a halakat.
Biztos el lehetne kezdeni, hogy mi a frászt csinált a csapat -úgy en bloc- az egész első félidőben, Kroos-Modric-Cama(-Vini) az első 2 gólnál, de a gyerekemet se dobom máglyára, csak mert elront valamit a matekháziban. Csinált már előtte is rengeteg mindent jól és még fog is.
Nálam edzőkérdés nincs, nem is volt. 2-3 igazolás (hátvéd + csatár minimum) kell, nem ilyen Conte/Allegri féle futballniemandok. A meg szvsz brutál, a 3 öregecskedő zseninket (Modric, Benz, Kroos) okosan használva és okosan erősödve a nyáron láthatunk majd még nagy dolgokat.
Én elégedetten dőlök hátra, a csapatnak pacsi és kösz a halakat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Legyünk őszinték, ennyi sikeres év után, ez ellen a city ellen kiesni az elődöntőben egyáltalán nem gáz. Az eredmény nem feltétlenül tükrözi a kép csapat valós tudását, de tegnap olyan sok volt a rossz és a gyenge teljesítmény, hogy ez visszaütött.
A kezdő miatt sem venném elő Carlot, felküldte a lehető legjobbat. A védelem balszélét idén csak Cama tudta stabilizálni, Militao azért szerintem is kihagythatatlan, Rüdigernek volt egy jó meccse de azon kívül Ő sem igazán mutatta magát idén. A kp-n meg az első meccsből kiindulva akár jó is lehetett volna. Nem lett, ez van.
A tegnapi meccs tökéletesen megmutatta, ha nem erősítjük meg a védelem széleit, nem gondoskodunk Benzema pótlásáról és nem kerül Modric már csere szerepbe, akkor jövőre meg lassabb, még körülményesebb lesz a csapat.
Nagyon az volt az érzésem, hogy Carlo a kezdésre valami extra védekező taktikát kért amit nem mindenki értett, nem tudtak alkalmazni, de kár ebbe belemenni, ez a csapat ki lett maxolva és már a ráadást is elhasználtuk. Én egy kicsit sem vagyok csalódott és bízom abban, hogy a megfelelő következtetést vonják le az okosok Madridban
A kezdő miatt sem venném elő Carlot, felküldte a lehető legjobbat. A védelem balszélét idén csak Cama tudta stabilizálni, Militao azért szerintem is kihagythatatlan, Rüdigernek volt egy jó meccse de azon kívül Ő sem igazán mutatta magát idén. A kp-n meg az első meccsből kiindulva akár jó is lehetett volna. Nem lett, ez van.
A tegnapi meccs tökéletesen megmutatta, ha nem erősítjük meg a védelem széleit, nem gondoskodunk Benzema pótlásáról és nem kerül Modric már csere szerepbe, akkor jövőre meg lassabb, még körülményesebb lesz a csapat.
Nagyon az volt az érzésem, hogy Carlo a kezdésre valami extra védekező taktikát kért amit nem mindenki értett, nem tudtak alkalmazni, de kár ebbe belemenni, ez a csapat ki lett maxolva és már a ráadást is elhasználtuk. Én egy kicsit sem vagyok csalódott és bízom abban, hogy a megfelelő következtetést vonják le az okosok Madridban
Sztem meg azért volt visszafogott, mert mi visszafogtuk őket. Egész máshogy játszottunk az odavágón, annyit engedtük nekik, amennyit. Uraltuk a meccset. Tegnap viszont mintha pályán se lettünk volna.p.csabi1 írta: Dehogy volt rendben.
Madridban a City visszafogott volt ezt tegnap pontosan látszott.
Amúgy tényleg kemény ez a City, ha megnézitek a keretet jó játékosok vannak, de kevés olyan van akire azt mondanánk hűű de nagy spíler. Akire ez ráaggatható azt Haaland, De Bruyne meg talán Gündogan. Többiek még névre se semmi extrák, és mégis milyen csapatuk van.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én csak annyit tudok írni, hogy Carloval kell folytatnunk.
Idén a kupa, az UEFA szuperkupa és a Klub VB jutott, nem egy rossz szezon ez.
A bajnokságban a Barca, a BL-ben a City volt kiéhezve a győzelemre, mindennél jobban kellett nekik a győzelem. Mi pedig próbáltuk rutinból hozni a dolgoakt és egy ilyen kerettel a legtovább eljutni. Hát ez össze is jött a BL-ben, mivel a legerősebb csapat ellen hullottunk el.
A bajnokságban mutatott teljesítmény amúgy hagy kívánni valót maga után, de ezt még így is el tudom fogadni. A szezon elején a kupa győzelmet és a BL elődöntőt a további két mini kupával, szó nélkül aláírtam volna, a keretre tekintettel.
A jövőre nézve viszont tényleg újítanunk kell. Imádom Kroost és Modricot, de ez a tegnapi meccs láthatóan kihozta a gyengeségeiket, nem véletlen, hogy a vezetőség már most Bellinghamet akarja, jobban tudták ők mint mi. Fran Garciát is sürgősen vissza kell hozni, mert Camavingának az angol mellett lenne a helye, így Valverde előtt is több terület nyílna, tudná kamatoztatni a tempóját, kijönnének az erősségei. A jobb oldalt Carvajal iszonyat gyenge huzamosabb ideje és Grealishhel szemben is kevés volt, ezért el kell hozni Reece Jamest is, most ugyanis le lehet csapni rá.
Csatár / jobb szélső poszton legalább egy ember kelleni fog. Nyilván lehet itt Mbappét szidni a tavalyi dolgokért, de mind a két posztot tudná játszani és ha óriási pénz is, ezt a súlytalanságot -ami a támadó szekcióban van - meg lehetne vele szüntetni. Mindenki tudja ugyanis, hogy nálunk csak Vini veszélyes, Benzema egyyre ritkábban húz váratlant/nyújt kiemelkedőt, a jobb szélünk meg felejtős.
Idén a kupa, az UEFA szuperkupa és a Klub VB jutott, nem egy rossz szezon ez.
A bajnokságban a Barca, a BL-ben a City volt kiéhezve a győzelemre, mindennél jobban kellett nekik a győzelem. Mi pedig próbáltuk rutinból hozni a dolgoakt és egy ilyen kerettel a legtovább eljutni. Hát ez össze is jött a BL-ben, mivel a legerősebb csapat ellen hullottunk el.
A bajnokságban mutatott teljesítmény amúgy hagy kívánni valót maga után, de ezt még így is el tudom fogadni. A szezon elején a kupa győzelmet és a BL elődöntőt a további két mini kupával, szó nélkül aláírtam volna, a keretre tekintettel.
A jövőre nézve viszont tényleg újítanunk kell. Imádom Kroost és Modricot, de ez a tegnapi meccs láthatóan kihozta a gyengeségeiket, nem véletlen, hogy a vezetőség már most Bellinghamet akarja, jobban tudták ők mint mi. Fran Garciát is sürgősen vissza kell hozni, mert Camavingának az angol mellett lenne a helye, így Valverde előtt is több terület nyílna, tudná kamatoztatni a tempóját, kijönnének az erősségei. A jobb oldalt Carvajal iszonyat gyenge huzamosabb ideje és Grealishhel szemben is kevés volt, ezért el kell hozni Reece Jamest is, most ugyanis le lehet csapni rá.
Csatár / jobb szélső poszton legalább egy ember kelleni fog. Nyilván lehet itt Mbappét szidni a tavalyi dolgokért, de mind a két posztot tudná játszani és ha óriási pénz is, ezt a súlytalanságot -ami a támadó szekcióban van - meg lehetne vele szüntetni. Mindenki tudja ugyanis, hogy nálunk csak Vini veszélyes, Benzema egyyre ritkábban húz váratlant/nyújt kiemelkedőt, a jobb szélünk meg felejtős.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Dehogy volt rendben.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A tegnapi. Egy hettel ezelott meg rendben voltak.illgner írta:
A tegnapi meccs pont azt mutatta, hogy a középpálya romokban hever.
A Barca ellen szinten,a cfc meg a pool ellen meg alig akartak labdat veszteni.
Ez egy elkurt elso felidos taktika volt. Ami utan nyilvanvaloan mar mashogy jossz ki 2:0-nal a felidorol.
Arrol nem is beszelve,hogy addig konnyen jon rank egy City,amig tudja,hogy elol viniciuson kivul nem volt olyan jatekos aki barmennyi veszelyt is jelente rajuk.
Gatyaba kell razni csumat es valverdet. Camavingat is a posztjan kell jatszatni,es akkor ott van meg mellettuk egy Kroos meg Modric. Ne hogy ez legyen mar keves.
Igyis a kozeppalyas tehetseg jatszik balhatvedet,meg egy evig a masik jobbszelsot.
A Stones Rodri Gundogan mivel gyorsabb jatekos,mint Modric vagy Kroos? Vagy Fabinho,Thiago es meg sorolhatnam?
Kroos 5 eve is ilyen lassu volt,fejben kell gyorsnak lenni.
Elkell osztani a perceket jobban,a fiatalokban meg ott a jovo.
De elore kell valami,mert Benzema se lesz fiatalabb,Rodrygora meg nem epitenek egy egesz szezont.
Abszolut nem lenne rossz ha akar forognanak elol.
Az egesz szezonra mi a jellemzo? Vini-Benzema,ha ok tudnak vedelmet bontani akkor valami van,ha nem akkor passzolunk.
Arrol nem is beszelve,hogy Carvajalnak is konnyebb lenne,ha valaki vegre elotte standard lenne,es jatszana.
Nem csak a tegnapi meccsbol kell a jovore gondolni,hanem az egesz szezonbol.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
A tegnapi meccs pont azt mutatta, hogy a középpálya romokban hever.miro. írta: Mondjuk Bellingham helyett lehet Bernardo Silvara mennek ra. Elvileg o is hajlik a valtasra.
Vele lenne jobboldal,az a kreativitas amit o tud nagyon jot tenne nekunk.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Mondjuk Bellingham helyett lehet Bernardo Silvara mennek ra. Elvileg o is hajlik a valtasra.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legalább Csoki kívánsága teljesült.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Üdv mindenkinek. Szerintem évek óta nem jártam itt. Anno sem írtam túl sok hozzászólást, de a fórumot napi szinten követtem éveken keresztül. Jó látni, hogy a régiek közül még sokan itt vannak.
Én is úgy vélem, hogy a mai egy korszak vége. 18ban is ezt éreztem, amikor távozott Zidane és CR, de aztán tavaly még jött egy last dance, nem is akármilyen. Élmény volt minden pillanata. Most egy valóban új korszak veszi kezdetét.
Szurkolóként én is kicsit belefásultam az egészbe.. milyen fura ezt leírni. A BL triplázás után, Zidane és CR távozása után a megnézett meccsek száma nálam drasztikusan lecsökkent, a bajnokságból csak El Clasico, illetve BL egyenes kieséses szakasza. De azért tavaly tavasszal hosszú idő után újra tudtam üvöltve ugrálni örömömben a BL egyenes kieséses szakaszában, rohadt jó érzés volt.
Viszont a vereségek már nem hatnak meg. Ma is beszólt apám, hogy na mi van, verik a Realt? Annyit mondtam verik há, oszt akkó mivan? És hát tényleg, mi van? Semmi. Nem lehet mindig nyerni. Az elmúlt 10 évben olyan szinten el voltunk kényeztetve, mint talán futballszurkoló még soha. 2002 óta szorítok a csapatnak kisgyerekkorom óta, szóval átéltem a 2003-2013 közötti időszakot. Kurva kemény, pityergős időszak volt, aminek azt hittem, sosem lesz vége. De aztán bummm, mindenki tudja mi következett.
A mai meccset elnézve lehet, hogy most ismét egy nehéz időszak következik. Kibírja majd mindenki. Böjtölés után sokkal édesebb a siker, pont mint nekem 2014-ben, akkor 12 év böjt után.
Fel a fejjel és Hala Madrid!
Én is úgy vélem, hogy a mai egy korszak vége. 18ban is ezt éreztem, amikor távozott Zidane és CR, de aztán tavaly még jött egy last dance, nem is akármilyen. Élmény volt minden pillanata. Most egy valóban új korszak veszi kezdetét.
Szurkolóként én is kicsit belefásultam az egészbe.. milyen fura ezt leírni. A BL triplázás után, Zidane és CR távozása után a megnézett meccsek száma nálam drasztikusan lecsökkent, a bajnokságból csak El Clasico, illetve BL egyenes kieséses szakasza. De azért tavaly tavasszal hosszú idő után újra tudtam üvöltve ugrálni örömömben a BL egyenes kieséses szakaszában, rohadt jó érzés volt.
Viszont a vereségek már nem hatnak meg. Ma is beszólt apám, hogy na mi van, verik a Realt? Annyit mondtam verik há, oszt akkó mivan? És hát tényleg, mi van? Semmi. Nem lehet mindig nyerni. Az elmúlt 10 évben olyan szinten el voltunk kényeztetve, mint talán futballszurkoló még soha. 2002 óta szorítok a csapatnak kisgyerekkorom óta, szóval átéltem a 2003-2013 közötti időszakot. Kurva kemény, pityergős időszak volt, aminek azt hittem, sosem lesz vége. De aztán bummm, mindenki tudja mi következett.
A mai meccset elnézve lehet, hogy most ismét egy nehéz időszak következik. Kibírja majd mindenki. Böjtölés után sokkal édesebb a siker, pont mint nekem 2014-ben, akkor 12 év böjt után.
Fel a fejjel és Hala Madrid!
Rólad mindig meggyőződésem volt, hogy egy bot vagy.
Ugyanazok az összeolvadó, tartalmatalan, üres hsz-ek állandóan.
Ugyanazok az összeolvadó, tartalmatalan, üres hsz-ek állandóan.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A 2 meccs képe alapján, talán valóban szerencsésebb lett volna, ha a visszavágót játsszuk ismét otthon. Na abszolút nem azt mondom, hogy továbbjutottunk volna (sőt), de erőt biztosan többet tudtunk volna meríteni.Maradjunk annyiban, hogy ha a második meccs Madridban van, akkor megint mehetett volna a fejvakarás a kóklernél...
Ezzel is maximálisan egyetértek. Annyi kiegészítéssel, hogy Valverde, illetve Modric ma hihetetlen gyenge volt, mintha ólom lábakkal közlekedtek volna, egyfeszt lemaradtak és mellé még baromi pontatlanok is voltak. Rodrygo, Karim szintén nagyon halovány teljesítményt rakott le, Camavinga meg szerintem messze nem volt egészséges és talán Ceballos is hamarabb érkezhetett volna. Igaz, Kroos és Courtois-n kívül gyakorlatilag kollektíven elhullottunk.Carlo betolta a buszt,gondolvan ha labdatszerzunk szepen utana megtartjuk,igy a City nem tudja felvenni a ritmusat amit szokott.
Ami nem lett volna rossz gondolat,mert a vilag leglabdabiztosabb kozeppalya a mienk.
Viszont azzal nem szamolt,hogy a city minden parharcot megnyer,illetve tokeletesen tamad le.
Innen viszont egyik percrol a masikra nem lehet atallni,hogy jojjon fel az egesz csapat,mert kivegeznek.
Szvsz megkellett varnia a felidot,hogy rendezzek a sorokat. A baj az,hogy ez mar kurva keso volt.
Talan ha az oreg jobban belemer allni ebbe a meccsbe..
Magyarázni nagyon nincs mit, gól nélkül ugye eleve nem lehet döntőről álmodni ezen a szinten. A City idén megérdemelten van a fináléban, a mi srácainknak, illetve Carlonak pedig a maitól függetlenül is jár taps és puszi.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Most mit szomorkodtok? Végülis múlt héten sikerült megverni őket 1-1-re
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Én, aki egy sima kupakiesés miatt letargiába tudtam esni az elmúlt években. most kb megvonom a vállamat ezután a kiesés után. Sajnos várható volt, hogy ez elöregedett keretünk egyszer beleszalad a késbe. Nem volt jó nézni a csapat szenvedését, de ez van. Inkább az bánt, hogy mennyire rossz irányba tart a futball. Van olyan csapat amelyik több mint 1,2 milliárd fontot költ új játékosokra egy edzővel. Tudom pont a Real Madrid szurkoló sír emiatt Inkább az keserít el, hogy öregrókáink még 1 évvel idősebbek lesznek és a nyáron maximum Fran Garcia meg Brahim Diaz jönnek, meg esetleg Bellingham. Sajnos nincsen jobb hátvédünk, balhátvédünk, jobb szélsőnk, (csere)csatárunk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát olyan szinten túlnyertük magunkat, hogy bl elődöntőn meg döntőn kívül kb úgy ülök le meccsek elé mint régen egy nyári felkészülési meccs elé. Ilyenkor jön azért a dráma, hogy mindenki mondjon le de nagyon szépen végigvittük a generációváltást egy szélsővédő meg egy csatárt leszámítva. Szélsővédőt szerintem fogunk találni csatárnál meg mostmár azért lentebb kéne adni az igényeket és nem várni a következő Céronaldot hanem elhozni akár 2 olyan támadót aki tud gólokat rúgni mégha nem is lesz belőle aranylabdás.realbeckham írta: Amúgy jó látni a fórumot a mostani állapotban. Egy bajnoki vereség utan felgyullad a topic, most meg keserű szájízzel, de zen allapotban konyvelunk. Szeretjük a sracokat nagyon.
Olyan, mintha jollaktunk volna, tele a has, mar nem birsz, nem akarsz enni. Annyi blt nyertunk mostanában, hogy van, mikor rá kell gugliznom, hogy mikor, hol, melyiket. Viccen kívül nem tudom sokszor.
Semmi baj nincs amugy, apró finomhangolás kell, es pár regi haver, kedvenc elengedése, ami már érik egy ideje, számomra ez az edzőre is igaz. Sosem feledem ezt a generaciot. 2009 nyara, ronaldo madridja, ckm, karim es a brazilok.mou, zz, carlo. Jöjjön valami új.
Benzema már nem lehet kezdő jövőre.Modric sem, modnjuk neki a helyettesei azért már itt vannak csak játszatni kéne őket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
4:0as vereségnél védőket, meg védekező középpályást cseréltünk. Ebből is látszik hogy nagy a baj a kerettel.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy jó látni a fórumot a mostani állapotban. Egy bajnoki vereség utan felgyullad a topic, most meg keserű szájízzel, de zen allapotban konyvelunk. Szeretjük a sracokat nagyon.
Olyan, mintha jollaktunk volna, tele a has, mar nem birsz, nem akarsz enni. Annyi blt nyertunk mostanában, hogy van, mikor rá kell gugliznom, hogy mikor, hol, melyiket. Viccen kívül nem tudom sokszor.
Semmi baj nincs amugy, apró finomhangolás kell, es pár regi haver, kedvenc elengedése, ami már érik egy ideje, számomra ez az edzőre is igaz. Sosem feledem ezt a generaciot. 2009 nyara, ronaldo madridja, ckm, karim es a brazilok.mou, zz, carlo. Jöjjön valami új.