Igen, én nem is hibáztatom, amit tavaly lehozott az emberfeletti volt, törvényszerű volt a visszaesés. De engem nem is érdekelt különösebben, 3 kupát így is behúztunk, eljutottunk a BL elődöntőig, és azért így is eltett 29 gólt. Elmúlt 35 éves, nem is lehet tőle elvárni a tavalyi menetelést még egyszer.Realista24 írta: Mivel tavaly csapagyasra lett hajtva, majd a serulesek hatraltattak, plusz a huzavona a francia szovetseggel.
Igy is ott van a G/A mutatokban a jobbak kozott.
Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
Egy jobb kiszolgálású támadójátéknál nem Benzema lenne a probléma.
Annak ellenére, hogy tényleg visszaesett mezőnyben az elmúlt időszakban.
De hát sajna lassan itt a vége ennek a csodálatos karriernek.
Annak ellenére, hogy tényleg visszaesett mezőnyben az elmúlt időszakban.
De hát sajna lassan itt a vége ennek a csodálatos karriernek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mivel tavaly csapagyasra lett hajtva, majd a serulesek hatraltattak, plusz a huzavona a francia szovetseggel.
Ami hianyzott tole a tavalyihoz kepest ugy altalanossagban, a meccseket eldonto pillanatok.
Ami hianyzott tole a tavalyihoz kepest ugy altalanossagban, a meccseket eldonto pillanatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azelőtt ugyanúgy homály volt hónapokig 1-2 meccs kivételével. Ez a szezonja elég gyengén sikerült, már ősszel se ment neki.LaMartin írta: Április 2-29 között 3 mesterharmast lőtt, elég szelektív a memória.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Április 2-29 között 3 mesterharmast lőtt, elég szelektív a memória.Yazid írta: Szegény karim, esküszöm nem emlékszem mikor volt utoljára értékelhető meccse, ő lélekben már a seychelle szigeteken van, csak nem tudom akkor minek erőltetjük
-
jovo evi alap kezdonk
szep jovokep
szep jovokep
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Főleg, hogy jelenlegi formájában esélye sincs 6 gólt rúgniYazid írta: Szegény karim, esküszöm nem emlékszem mikor volt utoljára értékelhető meccse, ő lélekben már a seychelle szigeteken van, csak nem tudom akkor minek erőltetjük
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Szegény karim, esküszöm nem emlékszem mikor volt utoljára értékelhető meccse, ő lélekben már a seychelle szigeteken van, csak nem tudom akkor minek erőltetjük
Getafe ellen is fel kellett volna mar hozni, Tobiast szinten.KAG írta:Benzema idei formáját nézve, idén is bőven elfért volna a gyerek rendszeresen.Jim írta:
Bellinham-en kívül nem hiszem hogy lesz nagy vásárlás
( esetleg ha Mendyt sikerül eladni)
így hajrá Alvaro
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Benzema idei formáját nézve, idén is bőven elfért volna a gyerek rendszeresen.Jim írta:Bellinham-en kívül nem hiszem hogy lesz nagy vásárlásdzsi91 írta: 🎖| Real Madrid's plan is to give space in the squad to Álvaro Rodríguez. The idea is not to sign an elite striker and keep relying on Benzema.
@relevo
így hajrá Alvaro
ZIDANE
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Bellinham-en kívül nem hiszem hogy lesz nagy vásárlásdzsi91 írta: 🎖| Real Madrid's plan is to give space in the squad to Álvaro Rodríguez. The idea is not to sign an elite striker and keep relying on Benzema.
@relevo
így hajrá Alvaro
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem Kroos elfaradt egyszeruen.Faust írta: Tegnap ott engedtem el a maradek remenyt, amikor Kroost lehozta. Feladassal egyenerteku csere volt.
Nem veletlen,hogy lehozta Carlo.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
en akkor mar csak fel szemmel kovettem, de valverde meg vegig tolta a meccset?Faust írta: Tegnap ott engedtem el a maradek remenyt, amikor Kroost lehozta. Feladassal egyenerteku csere volt.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Tegnap ott engedtem el a maradek remenyt, amikor Kroost lehozta. Feladassal egyenerteku csere volt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kroos amúgy nemtudom miért van egy zsákba rakva benzemaval meg modrical a tegnapi után. Egész szezonban emberfelettit ment félig Casemirot játszva. Vele még simán számolnék kezdőként is. Modric fogyott el nagyon dehát érthető vb-t is szinte végig nyomta és 100 éves.Kerlon írta: jelenleg csak Kroost erzem hasznalhatonak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem hinném, hogy a támadásaink problémája Benzema lenne. Szerintem idén év elején még Valverde komoly támogatást adott előre és gyakorlatilag az ő visszaesésével lettünk gólszegények és gyengék. Aztán a szelsővédő problémakat isnismerjük... Tegnap kb 3 embernél több nem járt 30 méteren belül a Citynél pedig rendre keresztbe elmozgott Gundogan, de leginkabb De Bruyne a tamadaharmadban.Sierra írta: Valszeg Benzinek lefőtt, de hát ki térdekel, mit ment 2021-2022-ben... topppp, most már pihenhet. De hogy jövőre mi lesz... vagyis mindenki tudja, ugyanúgy kezdő lesz végig. Csak így sajnos a kupáktól is messze leszünk.
Nalunk meg a kp mintha fel sem akarna lepni, inkabb 2rn beallnak a vedok koze hatul passzolgatni, aztan igy kene felhozni a labdat...
Felfogasunkat kene vegre valtoztatni es nem arra a turelem jatekra alapozno, ami azbelmult evekben volt, hogy majd a 70. perc utan a faradt ellenfelet bezuzzuk addig meg stabil labdajaratas.
Plusz el kell engedni az oregek kezet, jelenleg csak Kroost erzem hasznalhatonak.
K
K
Hely most is van neki a csapatban, csak nem játszik
Nem nagy otlet ez, tekintettel hogy egyetlen elit csatar nincs manapsag.
2024 endredzsi91 írta: 🎖| Real Madrid's plan is to give space in the squad to Álvaro Rodríguez. The idea is not to sign an elite striker and keep relying on Benzema.
@relevo
es bappe
valamelyik univerzumban: