Luka Modrić - 10
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Luka Modrić - 10
huni menni arábia, búcsú meccs
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hónapok óta terveze hogy jövőre elmegyek Madridba a búcsúmeccsére, ki más baszná el ezt is, mint a tetves arabok...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bárhogy dönt, érthető, RM legenda, amit adott a klubnak azért maximális tisztelet jár csak. A szezonunk már nem rajta múlik, ha marad jó kis role player meg mentor lehet, ha megy, a kpra pont van ember.
Nem illik.
Sose lesz könnyű elengedni ezeket a Legendákat sajnos, döntse el mit akar azt majd lesz valahogy.
Kezdő szintre jelenleg Kroos, aki fixen elég, lehetett látni a City elleni visszavágón is, hogy kb ő volt a csapat legjobbja a mezőnyben magasan.
Kezdő szintre jelenleg Kroos, aki fixen elég, lehetett látni a City elleni visszavágón is, hogy kb ő volt a csapat legjobbja a mezőnyben magasan.
Tőlem mehet.
Gondolom ez van amögött, hogy még Ceballos sorsa sem dőlt el.
- Mickey
Én mennék
lenne saját caspatom, azt leigazolnám messit, majd megtenném vizesfiúnak
jah, benitezt is vinném, szertárosnak, azt gyakoroltatnám vele, hogy kell külivel lőni
lenne saját caspatom, azt leigazolnám messit, majd megtenném vizesfiúnak
jah, benitezt is vinném, szertárosnak, azt gyakoroltatnám vele, hogy kell külivel lőni
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Krvajó
Elmennek a picsába már ezek az arabok.
Mondjuk azt se értem miért nem irattuk már alá vele a szerződését hetek óta.
Elmennek a picsába már ezek az arabok.
Mondjuk azt se értem miért nem irattuk már alá vele a szerződését hetek óta.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
JUST IN: Luka Modric has received a new offer from Saudi Arabia of €80M + €20M for 2 seasons & he's seriously considering it.
@Ramon_AlvarezMM
BREAKING: Al Sadd offered Modrić a deal to end his career at the Qatari club and then become the coach of the team.
@Romain_Molina
@Ramon_AlvarezMM
BREAKING: Al Sadd offered Modrić a deal to end his career at the Qatari club and then become the coach of the team.
@Romain_Molina
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Mickey
Remélem marad, a megfelelő minőségben.
Szerintem simán lehet vele beszélni, hogy ígyúgyamúgy....de megfelelően használva, még mindig a caspatunk hasznára válhat.
Szerintem simán lehet vele beszélni, hogy ígyúgyamúgy....de megfelelően használva, még mindig a caspatunk hasznára válhat.
Én nagyon remélem, hogy marad, a korának megfelelő játékperccel és fizetéssel.
Illetve most még menjen a válogatotthoz erre a négyes döntöre, de aztán tényleg lemondhatna.
Illetve most még menjen a válogatotthoz erre a négyes döntöre, de aztán tényleg lemondhatna.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A válogatott szerepnél azért nem csak a vb meccsek vannak egy évben. Barátságos meccsek, utazás össze-vissza. Edzések a válogatottal amik biztos nem madridi módszerekkel történnek. Ilyen korban ezek összessége igenis sokat számít. Gyakran volt csere vagy lecserélve nálunk, de a fontos időszakokban sokat játszott, sokszor lehetett volna pihentetni Cebaval ami nem történt meg. Mindent összeadva, idén is komoly terhelést kapott és Ő már azon a szinten van aki egyszer eléri a szezonban a túlterhelést, nem jön vissza csak egy hosszú pihenővel és egy jó alapozással. Erre tökéletes lett volna a vb időszaka, látható Krooson is, hogy jobban bírja fizikailag mindenképp, pedig Ő aztán sosem volt az a fizikális játékos, Luka meg futott hajtott minden meccsen. Ezek nem véletlenek, nincs olyan h egy meccsre kiveszed és a stamina visszatöltődik. Cserének több mint tökéletes, úgyis játszana bőven eleget. Szerintem az, hogy a klub tájékoztatta egy teljesen jó lépés, de leginkább érthető döntés. Egy okos játékos vigye bármennyire a szíve nagyon is jól tudja mit bír és elfogadja, szerintem nála sem lesz ezzel gond. Én csalódnék, ha ezekután nem hosszabbítana.
- Süti
Egyrészt az a 10 komoly túlzás, másrészt sok más középpályásunknak még kevesebb. Mégse mondjuk hogy vonuljanak nyugdíjba.Kerlon írta: Doomsday vagy nem doomsday volt vagy 10 jo meccse iden.
Engem mondjuk a horvát válogatott nem érdekel, nem azért fizetjük, hogy ott legyen sikeres itt meg tavaszra idegenben rendre szopunk. Nyilvan ebbe nem csak az o felelossege van benne, de ott van Kroos esete, aki sokkal realisabban merlegelt.
Másrészt lehet hogy téged nem érdekel a horvát válogatott, őt igen. Tiszteletben lehet tartani egy legendánál. A reális mérlegelést hagyjuk, sokan lemondatták volna vele a válogatottságot az ezüst után, és még volt benne egy komoly vb.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Azért nem valami öregfiúkról beszélünk és idén btw. már csak a meccsek felén játszott, utolsó 3 bajnokin fél órát (a getafe ellen, többin keretbesevót), nyilván nem olyan, mint a 6 évvel fiatalabb Case, hogy kihagy egy meccset, aztán megint megy szerda-szombatban 10x90 perc, mert bírja, már el lett kezdve a "tartósítása".
Amúgy a city ellen fáradtságot Vinin láttam inkább, nem Lukán, a brazil csak sétált-lézengett, vissza se zárt. De kb. az egész csapat is..
Amúgy a city ellen fáradtságot Vinin láttam inkább, nem Lukán, a brazil csak sétált-lézengett, vissza se zárt. De kb. az egész csapat is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem doomsday hangulat van. Egész évben mondta kb mindenki, hogy figyelni kell rá, nem lehet csapágyasra hajtani, mert el fog fogyni a végére. City ellen nem csak ő volt rossz, de ő sem csak erre a meccsre fogyott el.
Persze, Carlo knows, de hányszor játszott kis csapatok ellen amikor pihenhetett volna? Lehetett volna őt is jobban menedzselni. És ha még szeretnénk egy ideig élvezni a zseniális játékát akkor kell is egybkicsot jobban menedzselni.
Persze, Carlo knows, de hányszor játszott kis csapatok ellen amikor pihenhetett volna? Lehetett volna őt is jobban menedzselni. És ha még szeretnénk egy ideig élvezni a zseniális játékát akkor kell is egybkicsot jobban menedzselni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Imádom a csókát, addig marad amíg akar. Valóban a City ellen gyengén játszott, fáradtnak tűnt, de az egész csapat kuka volt. Higgyétek el őt még jövőre is fogjuk tudni használni, mégha jön is Bellingham, vagy más nem 200 millió euró, és Jude Csucsuval csücsül majd a padon. Nálam inkább szimpatikus, hogy nem mondta le a válogatottságot és júniusban próbálja megnyerni a Nemzetek Ligáját, nagyon szurkolok neki (amilyen sok csalódás ért a labdarúgásban az idei szezonban ennyi nekem is jár )
Ez szerintem korrekt így.Realista24 írta: Kommunikaltak neki, hogy jön Jude és a jatekideje kevesebb lesz, így írjon alá ha alá akar.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Doomsday vagy nem doomsday volt vagy 10 jo meccse iden.
Engem mondjuk a horvát válogatott nem érdekel, nem azért fizetjük, hogy ott legyen sikeres itt meg tavaszra idegenben rendre szopunk. Nyilvan ebbe nem csak az o felelossege van benne, de ott van Kroos esete, aki sokkal realisabban merlegelt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
+1.Süti írta: Micsoda doomsday hangulat lett mert egy 60 meccses szezon végére elfáradt, úgy hogy télen még vbn vezette a csapatát megint éremig. Tényleg maximum 5 meccs az átalgos szurkoló emlékezete. Nem sok.
Persze,dehat szerda ota keves,mint az egesz kozeppalya. Liverpool ellen még biztos gyorsabban tudtak futni Kroossal.
Ez a Real azert jutott idaig el,mert a vedelem es a kozeppalya akkora extra,hogy eleg ket jatekos elore.
De az oda-vissza gyoztes Chelsea,Liverpool meccseken vagy a Barca 0:4-nel még fiatal csikok voltak,azota viszont kevesek.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Süti
Micsoda doomsday hangulat lett mert egy 60 meccses szezon végére elfáradt, úgy hogy télen még vbn vezette a csapatát megint éremig. Tényleg maximum 5 meccs az átalgos szurkoló emlékezete. Nem sok.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.