Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Minek var, ha ugysem hasznaljak? 2 percig vizsgaltak azt, hogy Mings mellkason talpalta Gakpot, mint anno De Jong Alonsot es csak sima sarga…
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Konate mekkora egy hulladek szegeny.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en eppenseggel birom, mert karakteres es csinalja a show-t, de valahogy, valamiert kiseri egy ilyen viharfelho is.
szerintem inkabb szovetsegi kapitanynak valo arc, ezeket a napi szintu surlodasokat a klubokon es oltozon belul szerintem jobb, ha elkeruli.
bar ha jol remlik, mar az is volt.
szerintem inkabb szovetsegi kapitanynak valo arc, ezeket a napi szintu surlodasokat a klubokon es oltozon belul szerintem jobb, ha elkeruli.
bar ha jol remlik, mar az is volt.
- Galacticos
Azert ezzel vitatkoznek. A juventus miutan o elment, ugyanugy leuralta olaszorszagot es par evig a blben is komoly tenyezok voltak. Ha 2017ben nem vagyunk bivalyerosek (szerintem ott voltunk a legjobbak) akkor siman blt nyertek volna allegrivel'shutterisland írta: pont ez a baj conteval.
fel tud razni csapatokat atmenetileg, mukodhetnek az elvei es a felallasai bizonyos korulmenyek kozott, de altaban a vegen harag lesz belole / szetesik minden es sokszor meg azutan is csak a karmentes folyik, hogy mar lelepett.
most ez attol fuggetlenul, hogy ez a keret nem top 4-es.
ja, egyebkent a brightonnak ez alom eredmeny.
Az inter inzaghival mas lett, szegyen valahol hogy egy olasz bajnoknak megkell valni a szezon vegen a legjobbjaitol. Lukaku elment, meg hakimi. Visszaestek es epp hogy lemaradtak a bajnoki cimvedesrol.
A chelsea pedig utana sarrit vitte oda, teljesen mas stilus.
Egyebkent contet lehet biralni, oda szart ahonnan evett. De miben nem volt igaza? Igy nem lehet kommunikalni, nem volt elegans, a sajat csapatot tamadta hatba, de igaza volt sok mindenben.
- 'shutterisland
pont ez a baj conteval.
fel tud razni csapatokat atmenetileg, mukodhetnek az elvei es a felallasai bizonyos korulmenyek kozott, de altaban a vegen harag lesz belole / szetesik minden es sokszor meg azutan is csak a karmentes folyik, hogy mar lelepett.
Tottenhamnek nemhogy bl, de lassan europa liga sem lesz meg. Sőt, ahogy nezem az aston villa meg a konferencia ligatol is elutheti oket.
Gondolom ha iden nyaron nem lep kane akkor mar soha.
Gondolom ha iden nyaron nem lep kane akkor mar soha.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
#Liverpool have announced that James Milner, Robert Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain and Naby Kieta will leave the club this summer.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tovabbra is a hirek alapjan: a Real ajanlata eleg massziv, amit überelhet a City, de nem annyival, hogy a Dortmundnak megerje kockaztatni azt, hogy aztan lejaro szerzodesu jatekos legyen a vegen Bellinghambol vagy aztan felezodjon az ara, mert csak 1 ev lesz hatra a szerzodesebol. Ha jol tudom 2025ig szol a szerzodese.Halfkey írta: Abban én is biztos vagyok hogy Judeal van megállapodás.
De ha 2 hét múlva odamegy a City hogy tessék itt van 200 mill, míg a Real 100 körül ajánl, nem tartom reálisnak hogy a BVB azt mondja hogy jó de hát Jude nem oda szeretne menni. Ha meg a között választhat Bellingham hogy marad egy évet vagy City, ez sem biztos hogy nagy kérdés lesz neki.
Szóval itt azért vannak még buktatók, hagyományosan nem a játékosokkal hanem a klubokkal a nehezebb megegyezni.
120-140 milliokat irnak a Real reszerol, ami tobb, mint jo a mai piacot figyelembe veve is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Abban én is biztos vagyok hogy Judeal van megállapodás.
De ha 2 hét múlva odamegy a City hogy tessék itt van 200 mill, míg a Real 100 körül ajánl, nem tartom reálisnak hogy a BVB azt mondja hogy jó de hát Jude nem oda szeretne menni. Ha meg a között választhat Bellingham hogy marad egy évet vagy City, ez sem biztos hogy nagy kérdés lesz neki.
Szóval itt azért vannak még buktatók, hagyományosan nem a játékosokkal hanem a klubokkal a nehezebb megegyezni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem ez már csak a külvilágnak szól, meg hivatalos formába öntik, amire mar kezet fogtak multheten.
Nyilván ha elhisszük, hogy JAS ott járt.
Meg a Fabrizio podcastjeben is a BVB szaki is kvázi megerősítette a dolgot.
Nyilván ha elhisszük, hogy JAS ott járt.
Meg a Fabrizio podcastjeben is a BVB szaki is kvázi megerősítette a dolgot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Dortmunddal kicsit azért más tárgyalni mint Katarral. Ők el is akarják adni, hiszen erre épül a klubmodelljük, persze megkérik az árát. A játékos ide akar jönni, nem látom hol tud megborulni az ügy. Done dealnek amúgy még nem mondanám, hiszen most küldjük a hivatalos ajánlatot, bónuszokon még simán mehet kis huzavona, pláne, hogy megvárjuk, hogy eldöljön a Bundesliga. De szerintem is kb 95%, hogy itt lesz jövőre.Halfkey írta:Mint Kylian volt? Majd ha fehérben dekázik a Bernabeuban akkor hiszek el már bármit is.Realista24 írta:
Bellingham done deal. Nyugi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szived joga, persze.
De egy kis update:
@jfelixdiaz
yesterday reported that Bellingham will be Real Madrid’s 2nd signing when BVB end their season.
@FabrizioRomano
today reported that the timing of the deal depends on the Bundesliga title race.
Lehoztak mindezeket azutan, hogy a BVB lenyilatkozta, nincs ajanlat, dontes, stb, semmi, a szezonra koncentral mindenki.
De egy kis update:
@jfelixdiaz
yesterday reported that Bellingham will be Real Madrid’s 2nd signing when BVB end their season.
@FabrizioRomano
today reported that the timing of the deal depends on the Bundesliga title race.
Lehoztak mindezeket azutan, hogy a BVB lenyilatkozta, nincs ajanlat, dontes, stb, semmi, a szezonra koncentral mindenki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mint Kylian volt? Majd ha fehérben dekázik a Bernabeuban akkor hiszek el már bármit is.Realista24 írta:Bellingham done deal. Nyugi.hehetheoriginal írta: Ha a pool megy a beellbe, belingem oda mehet, jobb, ha hagyjuk süllyedni oket tovabb vissza a kozepszerbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bellingham done deal. Nyugi.hehetheoriginal írta: Ha a pool megy a beellbe, belingem oda mehet, jobb, ha hagyjuk süllyedni oket tovabb vissza a kozepszerbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha a pool megy a beellbe, belingem oda mehet, jobb, ha hagyjuk süllyedni oket tovabb vissza a kozepszerbe.
thereisonly1ronaldo
Liverpoolnak a legkönnyebb, viszont nekik már csak 2 meccs. Én szurkolok nekik, inkább ők legyenek ott a BL-ben mint a Manchester.
- 'shutterisland
de a brighton az el-be meg igy is siman odaerhet, ha nem toljak el nagyon a veget.
a chelsea meg szerintem valakit elgancsol.
a chelsea meg szerintem valakit elgancsol.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Brighton is ott lehetne ha nem dobták volna el a 3 pontot az Everton ellen, illetve nemrég a Nottinghamtől is kikaptak. A Brighton olyan mint Robin Hood, a gazdagoktól elveszi a pontokat és a szegényeknek adja
Mondjuk még játszanak a Cityvel és az Aston Villával, de szép szezont futottak így is.
Érdekes lesz a Bl cica harc, nem is tudom kinek szurkoljak most már.
Mondjuk még játszanak a Cityvel és az Aston Villával, de szép szezont futottak így is.
Érdekes lesz a Bl cica harc, nem is tudom kinek szurkoljak most már.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BL indulasert folytatott harc:
Newcastle 66pts
Man Utd 66pts
Liverpool 65pts
Newcastle fixtures:
Brighton (h)
Leicester (h)
Chelsea (a)
Man Utd fixtures:
Bournemouth (a)
Chelsea (h)
Fulham (h)
Liverpool fixtures:
Aston Villa (h)
Southampton (a)
Chelsea donto faktor lehet, kerdes mennyire motivaltak, hogy fix kimaradnak Europabol.
Newcastle 66pts
Man Utd 66pts
Liverpool 65pts
Newcastle fixtures:
Brighton (h)
Leicester (h)
Chelsea (a)
Man Utd fixtures:
Bournemouth (a)
Chelsea (h)
Fulham (h)
Liverpool fixtures:
Aston Villa (h)
Southampton (a)
Chelsea donto faktor lehet, kerdes mennyire motivaltak, hogy fix kimaradnak Europabol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
most mar azert elkepzelheto az a liverpool bl indulas.
persze meg mindig van 1-1 pont hatranyuk es eggyel tobb lejatszott meccsuk mind a mu-hoz, mind a newcastlehez kepest, de azert szepen feljottek.
a mu-nal raadasul annyival jobb a golaranyuk, hogy oket esetleges azonos pont eseten is eloznek.
jo buli lesz, csakugy mint a kieses elleni harc.
jelenleg a biztos bucsuzo sotonon kivul a maradek 2 kieso helyre 5 csapat is eselyes matematikailag.
persze meg mindig van 1-1 pont hatranyuk es eggyel tobb lejatszott meccsuk mind a mu-hoz, mind a newcastlehez kepest, de azert szepen feljottek.
a mu-nal raadasul annyival jobb a golaranyuk, hogy oket esetleges azonos pont eseten is eloznek.
jo buli lesz, csakugy mint a kieses elleni harc.
jelenleg a biztos bucsuzo sotonon kivul a maradek 2 kieso helyre 5 csapat is eselyes matematikailag.