Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
granada es a las palmas erkezik jovore, a maradek helyre az alaves, eibar, albacete, levante negyes palyazik.
erdekesseg, hogy a malaga pedig kiesik a harmadik ligaba, pedig 10 eve meg a bl negyeddontoben voltak iscoval, joaquinnal, saviolaval, santa cruzzal vagy baptistaval a fedelzeten.
mekkorat tud fordulni a vilag egy evtized alatt.
erdekesseg, hogy a malaga pedig kiesik a harmadik ligaba, pedig 10 eve meg a bl negyeddontoben voltak iscoval, joaquinnal, saviolaval, santa cruzzal vagy baptistaval a fedelzeten.
mekkorat tud fordulni a vilag egy evtized alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
La Ligában nem lesz golvonal technológia jövőre mert Tebas nem fizet érte 3 milliót.
Állítólag.
Állítólag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ahogy az lenni szokott, *barki a Real ellen vert hugyozva, foggal korommel harcol, es er el sikereket, aztan rogton a kovetkezo forduloban siman kiszopik. Lasd most a Valenciat a Mallorca ellen. A dolog pikanteriaja, hogy jon a Valencia-Espanyol, es ha utobbi gyozni tud a Mestallaban, akkor akar ki is eshet a Valencia az utolso forduloban a Betis ellen. Persze nem valoszinu…
Megneztem a tabellat es az utolso ket fordulot. 12. helyen allo Rayo biztosan bent maradt, 13. Valencia viszont meg kieshet, mert ossze-vissza jatszanak meg egymassal is. Pl: Valencia-Espanyol, Almeria-Valladolid, Valladolid-Getafe, Espanyol-Almeria, Cadiz-Celta, Celta-Elche, Elche-Cadiz.
Biztosan nagyon szoros lesz, es az is szinte biztos, hogy aki ket meccsen 0 pontot szerez, hatalmas bajba kerulhet.
En ugy tippelem, hogy a Valladolid, Valencia, Espanyol, Celta bent fog maradni, es kiesik a Cadiz meg a Getafe vagy az Almeria, a biztosan kieso Elche mellett.
Megneztem a tabellat es az utolso ket fordulot. 12. helyen allo Rayo biztosan bent maradt, 13. Valencia viszont meg kieshet, mert ossze-vissza jatszanak meg egymassal is. Pl: Valencia-Espanyol, Almeria-Valladolid, Valladolid-Getafe, Espanyol-Almeria, Cadiz-Celta, Celta-Elche, Elche-Cadiz.
Biztosan nagyon szoros lesz, es az is szinte biztos, hogy aki ket meccsen 0 pontot szerez, hatalmas bajba kerulhet.
En ugy tippelem, hogy a Valladolid, Valencia, Espanyol, Celta bent fog maradni, es kiesik a Cadiz meg a Getafe vagy az Almeria, a biztosan kieso Elche mellett.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Petike2910 írta: https://twitter.com/JuezDoom/status/166 ... 40966?s=20
Vini tapsolása után pár percel ez erős
Hosszu evekkel ezelott a Real szurkoloi enekeltek ezt a Rayo szurkoloinak, azota a Rayosok magukeva tettek es ironikusan eneklik a meccseiken. A mai meccsen is ok enekeltek es nem a Real szurkolok.
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká
- Kedvenc csapatod: AC Milan
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jolkibasznak velunk ha nem lesznek sevilla szukrolok sevillabanRealista24 írta: Sevilla fans are planning to boycott their home game against Real Madrid to protest Vinicius' red card getting cancelled.
"Sevilla fans are asked not to go to the stadium for the game vs Real Madrid or to do so after the start of it." @VMScom
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Tök jogos, durrot meg a kapust kellett volna utolag eltiltani
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Amúgy...fellebbezett a klub a piros lap miatt?Realista24 írta: Sevilla fans are planning to boycott their home game against Real Madrid to protest Vinicius' red card getting cancelled.
"Sevilla fans are asked not to go to the stadium for the game vs Real Madrid or to do so after the start of it." @VMScom
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sevilla fans are planning to boycott their home game against Real Madrid to protest Vinicius' red card getting cancelled.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kezdo
Courtois, Carvajal, Rüdiger, Alaba, Nacho, Kroos, Modrić, Camavinga, Valverde, Benzema, Rodrygo
Courtois, Carvajal, Rüdiger, Alaba, Nacho, Kroos, Modrić, Camavinga, Valverde, Benzema, Rodrygo
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mai meccsen Fran Garciara kíváncsi leszek! Nem nagyon láttam/figyeltem még játszani.
Alvaro gyereket is megneznem egesz meccsen:
Lunin
Odri, Rudiger, Nacho, Mendy
Tucsi, Kroos, Ceba
Asensio,Hazard
Alvaro
Alvaro gyereket is megneznem egesz meccsen:
Lunin
Odri, Rudiger, Nacho, Mendy
Tucsi, Kroos, Ceba
Asensio,Hazard
Alvaro
Toni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyenek nekem nem kellenének az biztos.Remy írta:Rendes rotacioval pont ilyen emberek kellenek padra. LV is kozepszer, megis aranyat ert.Realista24 írta: Hagyjuk Kubot is meg Brahimot is.
Középszer mind a kettő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rendes rotacioval pont ilyen emberek kellenek padra. LV is kozepszer, megis aranyat ert.Realista24 írta: Hagyjuk Kubot is meg Brahimot is.
Középszer mind a kettő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hagyjuk Kubot is meg Brahimot is.
Középszer mind a kettő.
Középszer mind a kettő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Elkapta a ritmust. Egész jó húzóember lett a Sociedadban. Egy szezont még nyomjon le ott náluk és utána meglátjuk. Úgy tudom 2. szezonja után is van visszavásárlási opciónk még.Remy írta: Még mindig inkább őt hoznám vissza, mint Brahimot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Megneznem mi mit csinalnank szamunkra tet nelkuli meccseken, amikor az Atleti kiesesre allna es a kieses kozeleben levo csapattal jatszanankdzsi91 írta: Jah ennyire nemvagyok kepben, hogy rekordot buknának ilyen okból.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jah ennyire nemvagyok kepben, hogy rekordot buknának ilyen okból.r_gabi88 írta:Az espanyolt akarjak gondolom kiejtetni, én raktam is a barca ellen. Úgy látszik bejött.dzsi91 írta: Valladolid gyorsan véget vet a barsza rekordjanak. Még 2 golt kapnak idén akkor nemlesz meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: RMFC
Az espanyolt akarjak gondolom kiejtetni, én raktam is a barca ellen. Úgy látszik bejött.dzsi91 írta: Valladolid gyorsan véget vet a barsza rekordjanak. Még 2 golt kapnak idén akkor nemlesz meg.
- dzsi91
Valladolid gyorsan véget vet a barsza rekordjanak. Még 2 golt kapnak idén akkor nemlesz meg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még mindig inkább őt hoznám vissza, mint Brahimot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots