hat ez nem hangzik tul jol.Hivatalos Twitter-oldalán számolt be a Paris Saint-Germain, hogy a klub második számú kapusát, Sergio Ricót baleset érte. A Relevo információi szerint a spanyol játékos leesett a lováról és súlyos sérüléseket szenvedett, intenzív osztályon ápolják
Egyéb bajnokságok
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Egyéb bajnokságok
Ha egyoldalúan felmondanak neked, az esetek többségében jár a végkielégítés. Az hogy a cég azt mondja hogy szarul dolgozol, attól még jár.
Ha mondjuk van egy videó hogy odaszarsz a főnököd asztalára, akkor nem jár
Ha mondjuk van egy videó hogy odaszarsz a főnököd asztalára, akkor nem jár
csoportos leepites abban extra csak hogy nem kell megindokolni miert basznak ki. ha utal a fonokod az is eleg nem kell megindokolnia miert neked kell menni masokkal egyutt.Sierra írta:Én úgy tudom, hogy csak ha leépítés van és azért küldenek el, akkor jár. Ha gyökér vagy és szarul végzed a munkád majd kibasznak, akkor nem hinném hogy kapnál végkielégítést.gutihaz14 írta: amugy meg halando munkahelyen is letezik x ido utan vegkielegites szoval ha szar vagy es kibasznak de 5 ev utan akkor jar 1-3 havi penz kb.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Én úgy tudom, hogy csak ha leépítés van és azért küldenek el, akkor jár. Ha gyökér vagy és szarul végzed a munkád majd kibasznak, akkor nem hinném hogy kapnál végkielégítést.gutihaz14 írta: amugy meg halando munkahelyen is letezik x ido utan vegkielegites szoval ha szar vagy es kibasznak de 5 ev utan akkor jar 1-3 havi penz kb.
hat de ok hatarozott ideju szerzodest kotnek ami az edzot vediSierra írta:Na de várjál, legszebb a foci világban, hogy az edzőt is ha kibasszák, brutál mód a zsebükbe kell nyúlni.Faust írta: Letezik meg ilyen munkahely a vilagon, hogy euromilliokat keresel evente, es ha szarul vegzed a dolgod/bena, balhes, keves vagy, a fonokodet basszak ki, te meg elsz tovabb mint marci hevesen?
Tehát ha edző vagy, szarul végzed a dolgod és béna vagy, aztán kibasznak, még kapsz egy csomó pénzt is.
amugy meg halando munkahelyen is letezik x ido utan vegkielegites szoval ha szar vagy es kibasznak de 5 ev utan akkor jar 1-3 havi penz kb.
valamelyik univerzumban:
Na de várjál, legszebb a foci világban, hogy az edzőt is ha kibasszák, brutál mód a zsebükbe kell nyúlni.Faust írta: Letezik meg ilyen munkahely a vilagon, hogy euromilliokat keresel evente, es ha szarul vegzed a dolgod/bena, balhes, keves vagy, a fonokodet basszak ki, te meg elsz tovabb mint marci hevesen?
Tehát ha edző vagy, szarul végzed a dolgod és béna vagy, aztán kibasznak, még kapsz egy csomó pénzt is.
Letezik meg ilyen munkahely a vilagon, hogy euromilliokat keresel evente, es ha szarul vegzed a dolgod/bena, balhes, keves vagy, a fonokodet basszak ki, te meg elsz tovabb mint marci hevesen?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Twitteren azt írják balhé volt a játékosok és a stáb között.Toti írta: Raadasul olyan hirtelen lécel, h az utolso bajnokin mar ott sem lesz a padon. Engem is erdekelne mi tortent.
Gondolom az edzőt könnyebb és olcsóbb elküldeni.
Amin eldől a BL selejtezős hely, ha kikapnak, akkor az Ajax előzhet.Toti írta: Raadasul olyan hirtelen lécel, h az utolso bajnokin mar ott sem lesz a padon. Engem is erdekelne mi tortent.
Ez a durva.
Raadasul olyan hirtelen lécel, h az utolso bajnokin mar ott sem lesz a padon. Engem is erdekelne mi tortent.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Két kupát berantott.dzsi91 írta:Rvn miert? Jolment neki vagy van más kérője?realmadrid95 írta: RvN es Pirlo is felbontotta a szerzodeset a jelenlegi csapataval.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rvn miert? Jolment neki vagy van más kérője?realmadrid95 írta: RvN es Pirlo is felbontotta a szerzodeset a jelenlegi csapataval.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
RvN es Pirlo is felbontotta a szerzodeset a jelenlegi csapataval.
bappe butított rendesen
https://dubz.co/c/4c0378
https://dubz.co/c/4c0378
valamelyik univerzumban:
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Évi 500-600 millió Messinek, mi a f*sz? Értem hogy végtelen pénze van az araboknak, ezek elmebetegek.
Mondjuk az tuti hogy rendet rakna ott a sok primadonna között. Kérdés mennyi idő alatt utálnák meg kezdenék ki a játékosok. Nem adnék neki ott fél évet.gutihaz14 írta: Paris St-Germain football adviser Luis Campos has spoken to Roma boss Jose Mourinho's agent over the possibility of taking over at the French club. (RMC Sport)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hja, tegnap irtak, hogy elvileg a Chelsea megkereste, de visszautasitotta, mert vagy Real vagy PSG lesz belole.gutihaz14 írta: Paris St-Germain football adviser Luis Campos has spoken to Roma boss Jose Mourinho's agent over the possibility of taking over at the French club. (RMC Sport)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Paris St-Germain football adviser Luis Campos has spoken to Roma boss Jose Mourinho's agent over the possibility of taking over at the French club. (RMC Sport)
valamelyik univerzumban:
Most olvasom hogy másodosztályú csapatból csinált bajnokcsapatot. Nem is akárhogyan, zsinórban 7x. Minket is hányszor szivattak a 2000-esekben, mindig féltem amikor ellenük játszottunk. Voltak komoly nevek ott annak idején, Coupet, Edmílson, Wiltord, Juninho, Essien, Govou, Sonny Anderson, Abidal, M.Diarra, Malouda meg ugye Benzema is... nem volt rossz csapat volt európai szinten se.Realista24 írta: Lyon elnoke visszavonult.
Nagy alakja o is a focinak, meg ha kisebb leptekben is, mint a "nagyok".
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lyon elnoke visszavonult.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema