Egyéb sportok
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Egyéb sportok
Az ember, az ember.
Jól mutatja Suhajda teljesítménye, és az itteni kommentek minősége is .
Nincs új a nap alatt.
Kinek inge, vegye magára !
Jól mutatja Suhajda teljesítménye, és az itteni kommentek minősége is .
Nincs új a nap alatt.
Kinek inge, vegye magára !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyrészt mert emberi sorsról van szó.Süti írta: Engem az lepett meg a legjobban hogy ez mindenkit ennyire érdekel. Bárcsak a tényleg fontos dolgokkal foglalkozna ennyit a társadalom, nem egy random valaki öncélú hobbijaval.
Másrészt pedig ez ugyanúgy komoly sportteljesítmény. Ha a pingpongosaink olimpiai aranyat nyernek akkornis beszámolnának róla. Magyarnak ez még nem sikerült.
Az meg hogy más röhögve felmegy palackkal- az egy másik sport. Kb mintha a maratonfutót a kísérő biciklishez hasonlítanánk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Süti
Engem az lepett meg a legjobban hogy ez mindenkit ennyire érdekel. Bárcsak a tényleg fontos dolgokkal foglalkozna ennyit a társadalom, nem egy random valaki öncélú hobbijaval.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
engem megint a buta komnentelok sokkolnak, bar hozzaszokhattam volna.
a fb oldalan tobb tucatnyian felhaborodva irjak, hogy ez cserbenhagyas, miert nem hoztak le, foztek neki teat, adnak ra oxigenpalackot stb, pedig mindenki odairja, hogy ez a valosagban miert nem lehetseges.
amugy ha valahogy le is jonne, gondolom az agykarosodas garantalt.
a fb oldalan tobb tucatnyian felhaborodva irjak, hogy ez cserbenhagyas, miert nem hoztak le, foztek neki teat, adnak ra oxigenpalackot stb, pedig mindenki odairja, hogy ez a valosagban miert nem lehetseges.
amugy ha valahogy le is jonne, gondolom az agykarosodas garantalt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ket dolog jutott eszembe ezzel a hegymaszoval kapcsolatban:
Egy egesz/fel ország "röhög" rajta kb, beharangozva a mediaban, most indul a csucstamadasra, aztan par ora mulva game over , tenyleg darwin dij, csaladdal a hata mögött. Igazi barom. Ennyi egy emberi elet, kedvtelesbol, hobbibol.
A masik, hogy a serpak mennyire unhatjak ezt a sok balfaszt, akiket folyamat ki kell menteni, na teso mar megint egy, gyertek induljunk...
Megertenem, ha lezarnak a hegyet - nem a halala miatt, hanem mert nem o volt az egyeduli es nem is o lesz az utolso -, es vele egyutt a tobbi, ennel durvabb komolyabb hegyet is, de hat mindenkinek joga van, a sajat dontese beleszaladni a halalba.
Egy egesz/fel ország "röhög" rajta kb, beharangozva a mediaban, most indul a csucstamadasra, aztan par ora mulva game over , tenyleg darwin dij, csaladdal a hata mögött. Igazi barom. Ennyi egy emberi elet, kedvtelesbol, hobbibol.
A masik, hogy a serpak mennyire unhatjak ezt a sok balfaszt, akiket folyamat ki kell menteni, na teso mar megint egy, gyertek induljunk...
Megertenem, ha lezarnak a hegyet - nem a halala miatt, hanem mert nem o volt az egyeduli es nem is o lesz az utolso -, es vele egyutt a tobbi, ennel durvabb komolyabb hegyet is, de hat mindenkinek joga van, a sajat dontese beleszaladni a halalba.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
értem, köszi.hehetheoriginal írta: sok emberrel talalkoztam, sok ellen jatszottam, de par csapattarsra emlekszek csak, regen volt mar.
egyetemi bajnokságban én is megfordultam
meg az összes streetball bajnokságon a ligetben pl így 2006-2013 között.
Sajnálom ezt a hegymászót, de sajnos ez mindig benne van a pakliban náluk, hogy nem jönnek haza.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
balazs mindig a mentalis/lelki oldalat latja ha nepal/tibet tema van
foleg hogy oxigenpalackkal "szinte rohogve" csinaljak meg sokan nem tudom miert olyan nagy plane kicsinalni magadat azert hogy elmondhatod hogy te oxigenpalack nelkul masztad meg. gyerekkel es feleseggel mogottedSosem fogom megérteni miért csinálja ezt valaki ilyen szinten hogy bele is halhat
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ja balazs sokat volt hegyek kozottgutihaz14 írta: akkor rendkivul onzo dolognak talalom ezt a "hobbit"
es nem tudom pl balazsek miert szoptak fel ennyire. vagy miert nem emlitettek ennek az onzo oldalat is.
ket napja meg mondogatta a balazs hogy milyen jo a suhajdanak mert o van meg a hegy es mekkora lelki felszabadulas. aztan latjuk mekkora...
Ő már csak tudja…
Elég szomorú történet.
Én tavaly baktattam fel Unokatesommal 3,5 ora alatt egy “hegyre” emelkedőre nem is tudom hogy nevezzem…
Majd 3.5 lefele.
Megmondtam neki hogy most egy darabig sem őt sem erdőt sem hegyet nem akarok látni.
Sosem fogom megérteni miért csinálja ezt valaki ilyen szinten hogy bele is halhat.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
akkor rendkivul onzo dolognak talalom ezt a "hobbit"
es nem tudom pl balazsek miert szoptak fel ennyire. vagy miert nem emlitettek ennek az onzo oldalat is.
ket napja meg mondogatta a balazs hogy milyen jo a suhajdanak mert o van meg a hegy es mekkora lelki felszabadulas. aztan latjuk mekkora...
valamelyik univerzumban:
Evek ota kovetem facebookon es azok alapjan "sajnos" csalad apa. Van egy kisfiagutihaz14 írta: nem neztem utana. van suhajdanak gyereke vagy csak a felesege van?
nem neztem utana. van suhajdanak gyereke vagy csak a felesege van?
valamelyik univerzumban:
onnan vagy lejössz vagy ott maradsz, nem igen tudnak segíteni abban a magasságban senkinek
mi fel se fogjuk mi van ott fent, nem úgy megy, hogy felbattyognak páran és lecipelik
sajnos ez már teljesen esélytelen, hogy megmentik
mi fel se fogjuk mi van ott fent, nem úgy megy, hogy felbattyognak páran és lecipelik
sajnos ez már teljesen esélytelen, hogy megmentik
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát bakker, nem siették el a mentés elindítását... olyan érzésem van mintha spórolni akartak volna...
Mondjuk nem értek hozzá, de a Hilary lépcsőről nem hiszem hogy le tudták volna hozni.
Eléggé szomorú sztori..
Mondjuk nem értek hozzá, de a Hilary lépcsőről nem hiszem hogy le tudták volna hozni.
Eléggé szomorú sztori..
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
81-82-es korosztályban toltam én is sokáig.hehetheoriginal írta:Te oregebb vagy akkor par evvelrikko írta:
Melyik korosztályban toltad? Szolnok ellen mi is játszottunk anno Kecskeméten 96-ban az országos bajnokságban. Illetve az hiszem 94-ben a debreceni általános iskolai országoson is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Te oregebb vagy akkor par evvelrikko írta:Melyik korosztályban toltad? Szolnok ellen mi is játszottunk anno Kecskeméten 96-ban az országos bajnokságban. Illetve az hiszem 94-ben a debreceni általános iskolai országoson is.hehetheoriginal írta: sok emberrel talalkoztam, sok ellen jatszottam, de par csapattarsra emlekszek csak, regen volt mar.
Szolnoki olaj utanpotlas/korosztalyos csapatok, altalanos suli alatt igazoltak le egy varosi, iskolak kozti torna utan; középsulival orszagos döntő, aztan mikor kezdett igazan komolyra fordulni a dolog es mentünk volna a felnott csapattal alapozni, meg felkeszulni nb1re (mint a castillasok madridban nyaron kb), a mol megvett egy halom szerb meg amerikai jatekost, es mindannyian otthagytuk a dolgot, sokan elmentek pl alacsonyabb osztalyba, en meg hallgattam szuleimre es léptem egyetemre. Egyetem alatt fel-profikent nyomtam tobb helyen meg budapest bajnoksagban, mindenfele osztalyban, egyetemi bajnoksagban, evfolyamtarsakkal, ismerosokkel, mindig volt valami, annyi csapat volt, sok nevvel, vagy kis pénzért, vagy ingyen, edzes nelkul, csak meccs, amig egy faszszopo ra nem esett oldalrol a terdemre acl off, utana csak hobbikent. Fun fact, focizni mindig is jobban szerettem, es valamiert mikor mar nem mondta semmilyen edzo mit kene csinalni (ertsd nem akart betanitani, skatulyaba rakni) akkor kattant be valami es allt ossze a kep mit es hogy kene csinalni es nyílt ki szemem elott a palya meg a lattam meg a dolgokat, mint a matrixban neo . Csak akkor mar kb keso volt, kihagytam par evet, aztan jott a serules.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hja, felesége is elmondta hogy jó eséllyel nem lesz már életben.
Mondjuk neki már reggel is a hivatalos közleményen járt az esze.
Köszi a válaszokat.
Mondjuk neki már reggel is a hivatalos közleményen járt az esze.
Köszi a válaszokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kommentekben azt irogatjak hogy nehany ora mulva mar reggel van Nepalban. Szilard palack nelkul 14 ora alatt ert fel, velhetoen a palackos serpak par orat sporolnak ezzel. Ez jobb esetben is tobb mint fel nap mostantol nezve.Realista24 írta:Ez meg hány orat jelent?69erssam írta:
Most jott a hir a hivatalos oldalarol hogy 25-en reggel a Hillary lepcso aljaban megtalaltak ot, akkor meg adott eletjelet magarol de mar fagyasi serulesei es agyodema jelei voltak lathatoak. Hajnalban helikopterrel megkiserelnek kozelebe kerulni illetve 3 serpa is indul akik 26. ESTE erkezhetnek a helyszinre
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Ott most hajnali fél kettő van elvileg. Tehát az este még legalább 15-16 óra...Realista24 írta:Ez meg hány orat jelent?69erssam írta:
Most jott a hir a hivatalos oldalarol hogy 25-en reggel a Hillary lepcso aljaban megtalaltak ot, akkor meg adott eletjelet magarol de mar fagyasi serulesei es agyodema jelei voltak lathatoak. Hajnalban helikopterrel megkiserelnek kozelebe kerulni illetve 3 serpa is indul akik 26. ESTE erkezhetnek a helyszinre
-
26 este már nepáli időszámítás szerint is brutál késő, nemhogy magyar szerint69erssam írta:Most jott a hir a hivatalos oldalarol hogy 25-en reggel a Hillary lepcso aljaban megtalaltak ot, akkor meg adott eletjelet magarol de mar fagyasi serulesei es agyodema jelei voltak lathatoak. Hajnalban helikopterrel megkiserelnek kozelebe kerulni illetve 3 serpa is indul akik 26. ESTE erkezhetnek a helyszinre'shutterisland írta: kozben a reggeli temazgatas ota gyakorlatilag semmi update nincs, amik voltak is, azok csak baljos jelek, minthogy nem lattak a serpak sehol es hogy nepalban kozben be is sotetedett mar.
sajnos kezdenek lemondani rola a "szakertok" is.
remiszto belegondolni, mi lehet ott egy hoviharos ejjelen oxigenmaszk nelkul.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez meg hány orat jelent?69erssam írta:Most jott a hir a hivatalos oldalarol hogy 25-en reggel a Hillary lepcso aljaban megtalaltak ot, akkor meg adott eletjelet magarol de mar fagyasi serulesei es agyodema jelei voltak lathatoak. Hajnalban helikopterrel megkiserelnek kozelebe kerulni illetve 3 serpa is indul akik 26. ESTE erkezhetnek a helyszinre'shutterisland írta: kozben a reggeli temazgatas ota gyakorlatilag semmi update nincs, amik voltak is, azok csak baljos jelek, minthogy nem lattak a serpak sehol es hogy nepalban kozben be is sotetedett mar.
sajnos kezdenek lemondani rola a "szakertok" is.
remiszto belegondolni, mi lehet ott egy hoviharos ejjelen oxigenmaszk nelkul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema