Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 26., péntek 8:06

hehetheoriginal írta: Miki ram utalt, en fogalmaztam kemenyebben, en megertem, hogy ilyet nem lehet nyiltan mondani, de attol meg az emberek nagy resze gondolja.
Nem fogalmaznek igy, nem gondolnam igy, ha egyedulallo ember lenne. A gyereke helyeben benne van a pakliban, hogy elete vegeig gyulolni fogja es soha nem bocsat meg neki, hogy apa nelkul kell felnonie, egy hóbort, egy hobbika miatt.
A társ, a feleség meg plane más kérdés, rendes normális egeszseges felnott ferfiembernek nem lehet fontosabb semmi a vilagon, mint a nője es a gyerekei.
A médiás rész is teljesen igaz, mint ahogy az is, hogy jövő heten mar senki se fog rola beszelni.
Akárkire is utaltam, aki gépel vagy csak read only, nem csak Te

Az biztos, hogy a gyermek majd másképpen éli meg, bele sem megyek innen a fotelből...de magát a teljesítményt és az egész mögött lévő lélektant, életpályát stb...azt nem vitatom, az önmagáért beszél.
Csak elég nehéz szétszedni a dolgokat, nem fekete meg fehér. ( Az egész mögött nagy szerepe van, a szerető családnak )

Bár...lehet úgy is, hogy büdös kocsog mer elmegy meghólni meg ez ki a gct érdekel, mer a világon van fontosabb dolog is.
Ez is egy látásmód :mrgreen:

No, vagy valami

szrk
a Serpák csúcstartó, aki meg piknikezni jár fel a csúcsra, az köszöni szépen. ha már említetted őket :kalapos:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2023. május 26., péntek 8:08-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 26., péntek 8:05

felesege is hegymaszo azt mondtak. az hogy milyen szinten nem derult ki de lehet nekik nem igazan kellett volna az a gyerekvallalas
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 26., péntek 8:00

Akinek a hegymászás az élete célja, az hegyet fog mászni.
tehat a feleseg a hibas, hogy kezdett vele es hozzament, meg a gyerek, hogy volt pofaja megszuletni :lol:

(tudom nem ezt mondtad, de akkor miert alapit csaladot az ilyen? De lehet en vagyok kicsi ezeket a dolgokat felfogni)
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 26., péntek 7:57

Ez felfogás kérdése, az én szememben is egy hülye, önző hobbi ez. Haverom faterja is járkált az Alpokba, láttam képeket (maga a látvány tényleg lenyűgöző), mindenféle tákolt szarokon szurdokokban, gerinceken átkelni, úgyhogy otthon 3 gyerek várta. Nem a felelősségteljes volt az első szó, ami beugrott.

A medve nem játék.
füst írta:Klasszikust idézve a tigris nem vetheti le a csíkjait. Akinek a hegymászás az élete célja, az hegyet fog mászni.
jajj, kiakadt a gaydarom :lol: :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2023. május 26., péntek 7:56

zsuninnyo írta:

Akar tetszik, akar nem, ha gyereket vallalsz, felelosseggel tartozol erte. Ha te eletveszelyes hobbit uzol, akkor akarmennyire is szarul hangzik, egy hulye felelotlen onzo ember vagy. A gyerek nem valasztja hova szuletik, nem osszehuzogatja a perkeit meg a csaladjat, hogy na, en szeretnek apa nelkul felnoni szeretnek porallergiat es szemuveget.
Vagy akkor ne vallaljon gyereket.
Az utolsó mondathoz:
Az élet egy ajándék, akkor is, ha apa nélkül marad a gyerek. Máshogy is hozzá lehet állni, majd ha felnő az utód, meg lehet kérdezni, hogy örül-e annak hogy él. Remélhetőleg igent fog mondani.

Azzal egyetértek, hogy önző dolog a hegymászás, ha már gondoskodni kell valakiről. De esendő az ember, senki sem éli hiba nélkül az életét. Klasszikust idézve a tigris nem vetheti le a csíkjait. Akinek a hegymászás az élete célja, az hegyet fog mászni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 26., péntek 7:49

Miki ram utalt, en fogalmaztam kemenyebben, en megertem, hogy ilyet nem lehet nyiltan mondani, de attol meg az emberek nagy resze gondolja.
Nem fogalmaznek igy, nem gondolnam igy, ha egyedulallo ember lenne. A gyereke helyeben benne van a pakliban, hogy elete vegeig gyulolni fogja es soha nem bocsat meg neki, hogy apa nelkul kell felnonie, egy hóbort, egy hobbika miatt.
A társ, a feleség meg plane más kérdés, rendes normális egeszseges felnott ferfiembernek nem lehet fontosabb semmi a vilagon, mint a nője es a gyerekei.
A médiás rész is teljesen igaz, mint ahogy az is, hogy jövő heten mar senki se fog rola beszelni.
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 26., péntek 7:38

Mickey írta: Az ember, az ember.
Jól mutatja Suhajda teljesítménye, és az itteni kommentek minősége is .

Nincs új a nap alatt.
Kinek inge, vegye magára ! :salute:
Akar tetszik, akar nem, ha gyereket vallalsz, felelosseggel tartozol erte. Ha te eletveszelyes hobbit uzol, akkor akarmennyire is szarul hangzik, egy hulye felelotlen onzo ember vagy. A gyerek nem valasztja hova szuletik, nem osszehuzogatja a perkeit meg a csaladjat, hogy na, en szeretnek apa nelkul felnoni szeretnek porallergiat es szemuveget.
Vagy akkor ne vallaljon gyereket.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 26., péntek 7:06

Az ember, az ember.
Jól mutatja Suhajda teljesítménye, és az itteni kommentek minősége is .

Nincs új a nap alatt.
Kinek inge, vegye magára ! :salute:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. május 26., péntek 6:55

Süti írta: Engem az lepett meg a legjobban hogy ez mindenkit ennyire érdekel. Bárcsak a tényleg fontos dolgokkal foglalkozna ennyit a társadalom, nem egy random valaki öncélú hobbijaval.
Egyrészt mert emberi sorsról van szó.

Másrészt pedig ez ugyanúgy komoly sportteljesítmény. Ha a pingpongosaink olimpiai aranyat nyernek akkornis beszámolnának róla. Magyarnak ez még nem sikerült.

Az meg hogy más röhögve felmegy palackkal- az egy másik sport. Kb mintha a maratonfutót a kísérő biciklishez hasonlítanánk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 26., péntek 6:26

Engem az lepett meg a legjobban hogy ez mindenkit ennyire érdekel. Bárcsak a tényleg fontos dolgokkal foglalkozna ennyit a társadalom, nem egy random valaki öncélú hobbijaval.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 26., péntek 6:01

engem megint a buta komnentelok sokkolnak, bar hozzaszokhattam volna.

a fb oldalan tobb tucatnyian felhaborodva irjak, hogy ez cserbenhagyas, miert nem hoztak le, foztek neki teat, adnak ra oxigenpalackot stb, pedig mindenki odairja, hogy ez a valosagban miert nem lehetseges.

amugy ha valahogy le is jonne, gondolom az agykarosodas garantalt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 26., péntek 5:44

Ket dolog jutott eszembe ezzel a hegymaszoval kapcsolatban:
Egy egesz/fel ország "röhög" rajta kb, beharangozva a mediaban, most indul a csucstamadasra, aztan par ora mulva game over :coffee: , tenyleg darwin dij, csaladdal a hata mögött. Igazi barom. Ennyi egy emberi elet, kedvtelesbol, hobbibol.
A masik, hogy a serpak mennyire unhatjak ezt a sok balfaszt, akiket folyamat ki kell menteni, na teso mar megint egy, gyertek induljunk... :coffee: :fpalm:
Megertenem, ha lezarnak a hegyet - nem a halala miatt, hanem mert nem o volt az egyeduli es nem is o lesz az utolso -, es vele egyutt a tobbi, ennel durvabb komolyabb hegyet is, de hat mindenkinek joga van, a sajat dontese beleszaladni a halalba. :taps:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 26., péntek 2:51

hehetheoriginal írta: sok emberrel talalkoztam, sok ellen jatszottam, de par csapattarsra emlekszek csak, regen volt mar.
értem, köszi.
egyetemi bajnokságban én is megfordultam :mrgreen:
meg az összes streetball bajnokságon a ligetben pl így 2006-2013 között.

Sajnálom ezt a hegymászót, de sajnos ez mindig benne van a pakliban náluk, hogy nem jönnek haza.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 25., csütörtök 23:12

balazs mindig a mentalis/lelki oldalat latja ha nepal/tibet tema van
Sosem fogom megérteni miért csinálja ezt valaki ilyen szinten hogy bele is halhat
foleg hogy oxigenpalackkal "szinte rohogve" csinaljak meg sokan nem tudom miert olyan nagy plane kicsinalni magadat azert hogy elmondhatod hogy te oxigenpalack nelkul masztad meg. gyerekkel es feleseggel mogotted

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 25., csütörtök 23:08

gutihaz14 írta: akkor rendkivul onzo dolognak talalom ezt a "hobbit"
es nem tudom pl balazsek miert szoptak fel ennyire. vagy miert nem emlitettek ennek az onzo oldalat is.
ket napja meg mondogatta a balazs hogy milyen jo a suhajdanak mert o van meg a hegy es mekkora lelki felszabadulas. aztan latjuk mekkora...
Ja balazs sokat volt hegyek kozott :x
Ő már csak tudja…

Elég szomorú történet.
Én tavaly baktattam fel Unokatesommal 3,5 ora alatt egy “hegyre” emelkedőre nem is tudom hogy nevezzem…
Majd 3.5 lefele.
Megmondtam neki hogy most egy darabig sem őt sem erdőt sem hegyet nem akarok látni.

Sosem fogom megérteni miért csinálja ezt valaki ilyen szinten hogy bele is halhat.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 25., csütörtök 23:04

akkor rendkivul onzo dolognak talalom ezt a "hobbit"
es nem tudom pl balazsek miert szoptak fel ennyire. vagy miert nem emlitettek ennek az onzo oldalat is.
ket napja meg mondogatta a balazs hogy milyen jo a suhajdanak mert o van meg a hegy es mekkora lelki felszabadulas. aztan latjuk mekkora...

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2023. május 25., csütörtök 23:01

gutihaz14 írta: nem neztem utana. van suhajdanak gyereke vagy csak a felesege van?
Evek ota kovetem facebookon es azok alapjan "sajnos" csalad apa. Van egy kisfia

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 25., csütörtök 22:57

nem neztem utana. van suhajdanak gyereke vagy csak a felesege van?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 25., csütörtök 22:42

onnan vagy lejössz vagy ott maradsz, nem igen tudnak segíteni abban a magasságban senkinek

mi fel se fogjuk mi van ott fent, nem úgy megy, hogy felbattyognak páran és lecipelik

sajnos ez már teljesen esélytelen, hogy megmentik

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 25., csütörtök 22:20

Hát bakker, nem siették el a mentés elindítását... olyan érzésem van mintha spórolni akartak volna...

Mondjuk nem értek hozzá, de a Hilary lépcsőről nem hiszem hogy le tudták volna hozni.

Eléggé szomorú sztori..

Vissza: