hehetheoriginal írta:
Miki ram utalt, en fogalmaztam kemenyebben, en megertem, hogy ilyet nem lehet nyiltan mondani, de attol meg az emberek nagy resze gondolja.
Nem fogalmaznek igy, nem gondolnam igy, ha egyedulallo ember lenne. A gyereke helyeben benne van a pakliban, hogy elete vegeig gyulolni fogja es soha nem bocsat meg neki, hogy apa nelkul kell felnonie, egy hóbort, egy hobbika miatt.
A társ, a feleség meg plane más kérdés, rendes normális egeszseges felnott ferfiembernek nem lehet fontosabb semmi a vilagon, mint a nője es a gyerekei.
A médiás rész is teljesen igaz, mint ahogy az is, hogy jövő heten mar senki se fog rola beszelni.
Akárkire is utaltam, aki gépel vagy csak read only, nem csak Te
Az biztos, hogy a gyermek majd másképpen éli meg, bele sem megyek innen a fotelből...de magát a teljesítményt és az egész mögött lévő lélektant, életpályát stb...azt nem vitatom, az önmagáért beszél.
Csak elég nehéz szétszedni a dolgokat, nem fekete meg fehér. ( Az egész mögött nagy szerepe van, a szerető családnak )
Bár...lehet úgy is, hogy büdös kocsog mer elmegy meghólni meg ez ki a gct érdekel, mer a világon van fontosabb dolog is.
Ez is egy látásmód
No, vagy valami
szrk
a Serpák csúcstartó, aki meg piknikezni jár fel a csúcsra, az köszöni szépen. ha már említetted őket