HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 26., péntek 17:33
szerintem akiknek nincs gyereke, azok is egyetertenek veled alapjaraton.
en is racionalis ember vagyok, kb az elso gondolatom ugyanez volt, hogy mennyire felelotlennek kell ehhez lenni.
nekem csak az nem tetszik, hogy bar az extremitasa es hirverese miatt ez kiemelkedo eset, de rengeteget kap minden feluleten.
a mindennapi eletben a szulok nagyreszenel ott a szenvedelybetegseg, ami a sajat magat/csaladjat kozvetett/kozvetlen veszelybe sodorja, legyen az barmilyen veszelyesebb sport, motorozas, szerencsejatek/alkohol/drog/cigaretta es ezeknek a komboja, most meg mindenki ugy felkelt ellene, mintha a minta apak es anyak orszaga lennenk es o a fekete barany.
mielott meg valaki kiforgatna, az, hogy valaki havonta 2x szetcsapja magat vagy elkartyazza a csaladi budzset az nem egyenlo azzal, hogy oxigen es serpak nelkul nekivagsz 8800 meteres hegynek, de szerintem ertheto a lenyeg.
egyebkent rengetegen nonek fel apa nelkul, ami borzalmas dolog, de en pl ha valaszthattam volna, akkor inkabb egy oriasi kuzdo, sportember apam legyen akire buszke lehetek es a mount everestben tunt el, nem a sarki kocsma fustjeben.