Egyéb sportok
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Egyéb sportok
6000, aha....
sok lesz az a nulla, nem Hehe !?
keresd inkább a brazil mezt az adidasban
sok lesz az a nulla, nem Hehe !?
keresd inkább a brazil mezt az adidasban
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jobb mint a noi strandroplabda?hehetheoriginal írta: De amugy ha mar egyeb sportok topik, ratalaltam a kerekesszekes teniszre, bazzeg kurvajo
- hehetheoriginal
De amugy ha mar egyeb sportok topik, ratalaltam a kerekesszekes teniszre, bazzeg kurvajo
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Hat ja. Mondanam megvarlak titeket lenn egyes taborban a talponalloban, es barmire esküszöm isten bizony nagyon drukkolnek es szoritanek nektek
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ennél okosabbak vagyunk hehe. El sem indulnank.hehetheoriginal írta:Utolso tiszta gondolat az lejjebb volt hogy megcsinalja. Utana delirium meg hallicinaciok, nincs ilyen romantika sztem, hogy osszegezte az eletet, a csaladjara gondolt vagy ilyesmi. Nem is tudatosult, hogy megáll vagy leül, ez viszont azt is jelenti, hogy bar halalra fagyott, de valszeg nem szenvedett.zoli0415 írta: Én egy dologra lennék kíváncsi vele kapcsolatban, amit valószínű soha nem tud elmondani, hogy amikor ott fenn megrogyott, leült, tudatosult benne, hogy meg fog halni, akkor az utolsó tiszta gondolataiban (ha volt ilyen egyáltalán) hogyan összegezte az életét. Nem tudom elképzelni, hogy hősként tekintett volna magára és úgy érezte, hogy ez igen, ezért megérte élni.
Tovabbra sincs semmi penz, hogy en egy ilyenre vallalkozzak, sztem en mar 6000 korul sirva kapaloznek vmi serpa hatan hogy vigyel vissza a kocsmaba
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Utolso tiszta gondolat az lejjebb volt hogy megcsinalja. Utana delirium meg hallicinaciok, nincs ilyen romantika sztem, hogy osszegezte az eletet, a csaladjara gondolt vagy ilyesmi. Nem is tudatosult, hogy megáll vagy leül, ez viszont azt is jelenti, hogy bar halalra fagyott, de valszeg nem szenvedett.zoli0415 írta: Én egy dologra lennék kíváncsi vele kapcsolatban, amit valószínű soha nem tud elmondani, hogy amikor ott fenn megrogyott, leült, tudatosult benne, hogy meg fog halni, akkor az utolsó tiszta gondolataiban (ha volt ilyen egyáltalán) hogyan összegezte az életét. Nem tudom elképzelni, hogy hősként tekintett volna magára és úgy érezte, hogy ez igen, ezért megérte élni.
Tovabbra sincs semmi penz, hogy en egy ilyenre vallalkozzak, sztem en mar 6000 korul sirva kapaloznek vmi serpa hatan hogy vigyel vissza a kocsmaba, meg vadallatkent tepkednem le az utolso erommel a tobbiek oxigenpalackjait magamnak
thereisonly1ronaldo
Én egy dologra lennék kíváncsi vele kapcsolatban, amit valószínű soha nem tud elmondani, hogy amikor ott fenn megrogyott, leült, tudatosult benne, hogy meg fog halni, akkor az utolsó tiszta gondolataiban (ha volt ilyen egyáltalán) hogyan összegezte az életét. Nem tudom elképzelni, hogy hősként tekintett volna magára és úgy érezte, hogy ez igen, ezért megérte élni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elvileg hirzarlat van, amig fel nem ernek a serpak, es hat a tegnapi hirekkel ellentetben (ma este felerhetnek) ez akar napokba is telhet, mert bar az atlagosnal gyorsabbak de az idojaras is rosszabb.
tehat mire felernek, addigra kb 100 oraja lesz mar a halalzonaban.
tehat mire felernek, addigra kb 100 oraja lesz mar a halalzonaban.
https://raketa.hu/az-egyetlen-ember-aki ... -everestrehehetheoriginal írta: Milyen helikopter?
8800 meteren?
Brutál miket meg nem csináltak
- RealMadridFanatic
Egyreszt sokan nem tudjak mivel jar a gyerekvallalas, sot gyerekvallalas elott senki nem tudja. Aki sejti is, az is szembekerulhet olyan helyzetekkel, amit nem bir elvinni. Ez nem is feltetlen az O hibaja, "eros" emberkent kurva konnyu palcat torni felette.hehetheoriginal írta: Szerintem lenyegtelen, hogy megéli e valaki vagy nem.
Szerintem mindenki tudja, hogy a gyerekvallalas mivel jar, lemondasok, kompromisszumok, aldozatok, de a masik oldala miatt gondolom mindenkinek megeri a nap vegen.
Egy alkoholistahoz vagy egy drogoshoz tudnam ezt az ipset hasonlitani amugy, ott is az addikcio felulir mindent, es egy ido utan se isten, se ember nem szamit, csak hogy o megkapja amit akar.
Leszarom a figurat, az o dontese volt, felnott emberkent, mindenki azt csinal, amit akar, en itt vegig az elmult ket napban a gyerek szemszogebol probaltam nezni a dolgokat.
Ennek a tagnak valoszinuleg nem voltak ilyen problemai, csak, hogy kicsit arnyaljuk a kepet, azert jegyzem meg ezeket.
Nala mas lehetett, es direkt extremitasba forditott helyzet: nem probal csucsra jutni, elete almat igyekszik elengedni, cserebe mindig ures marad, ezt az urt gyarlo emberkent a gyereke sem tuja betolteni, mert nem kizarolag fajfenntartasra - szuloi letre erkezunk a vilagba. Szepen depresszioba fordul, iszik, drogozik vagy "csak" vegkepp kieg es kilep.
Ez mennyivel jobb forgatokonyv?
Mindamellett, hogy az eletemben a legfontosabbak a gyerekeim es eszembe nem jutna ennyire extrem modon kockaztatni az eletem.
A lenyeg, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb es nagyon ovatosan kell itelkezni masok felett.
(Persze nem a semmilyen korulmenyek kozott nem elfogadhato bunokre gondolok, mint pedofilia es tarasai.)
(Persze ennek spiritualis ertelemben is lehet ertelmet keresni, de azt foleg nem szeretnem.)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem tudom mennyire igaz mostanra, de egy ismerős volt Nepálban "csak" 5-6 ezres magasságokban, és azt mesélte hogy amúgy ezek a serpák lofaszt nem keresnek ahhoz képest hogy mennyi a rizikó.KAG írta:Azt a kurva anyját. Ez emberfeletti.
Állítólag még pluszban seftelnek olyan cuccokkal amit a mászók otthagynak mert már nem éri meg hazareptetni, de ennyi.
Persze ott a másik lehetőség, gondolom lehet menni az emberi jogokkal marketingelő nikenak napi 3 dollárért gyártani a cipőket.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Szerintem lenyegtelen, hogy megéli e valaki vagy nem.
Szerintem mindenki tudja, hogy a gyerekvallalas mivel jar, lemondasok, kompromisszumok, aldozatok, de a masik oldala miatt gondolom mindenkinek megeri a nap vegen.
Egy alkoholistahoz vagy egy drogoshoz tudnam ezt az ipset hasonlitani amugy, ott is az addikcio felulir mindent, es egy ido utan se isten, se ember nem szamit, csak hogy o megkapja amit akar.
Leszarom a figurat, az o dontese volt, felnott emberkent, mindenki azt csinal, amit akar, en itt vegig az elmult ket napban a gyerek szemszogebol probaltam nezni a dolgokat.
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Alapvetoen igazad van, de ezt Te megelted?hehetheoriginal írta:Nem ertem mit irsz, de lehet nekem lett sok az alkohol marHalfkey írta: Mármint milyeneket? Ha arra gondolsz hogy azok akik nem feszítik keresztre az embert hogy nem adta fel a karrierjét, akkor az a rossz hírem hogy az eddig fórumon megosztott dolgok alapján köztünk több az apa ;) Könnyű persze elméletben királynak lenni a gyereknevelésben (is), valós gyakorlat nélkül.
Menni sztem nem menne innen senki, de ez nem is a mi hivatásunk.
Sztem eleg egyértelmű kikre gondolok, kik irnak olyat, hogy ez volt az o palyaja, meg álma meg inkabb ilyen legyen egy apa, hogy bár halott, de kurvanagy tökei voltak, ahelyett, hogy a gyerekei mellett, felelossegteljesen viselkedik.
Es szerintem az az igazi faszagyerek meg ferfi (patopal.... ) aki inkabb feladja az álmait es a hobortjait, aldozatot hoz a csaladja, nője es gyerekei erdekeben, mert belatja, hogy ok a legfontosabbak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
Nem ertem mit irsz, de lehet nekem lett sok az alkohol marHalfkey írta:Mármint milyeneket? Ha arra gondolsz hogy azok akik nem feszítik keresztre az embert hogy nem adta fel a karrierjét, akkor az a rossz hírem hogy az eddig fórumon megosztott dolgok alapján köztünk több az apa ;) Könnyű persze elméletben királynak lenni a gyereknevelésben (is), valós gyakorlat nélkül.hehetheoriginal írta: Akik ilyeneket irnak, azoknak garantalom, hogy nincs / még nincs gyereke.
De hozzateszem, nem is kell, alapveto eq, jozan paraszti esz is eleg. Mint ahogy pl biblia meg papok nélkül is tudja az ember, hogy mi a jo es mi a rossz.
Sztem eleg egyértelmű kikre gondolok, kik irnak olyat, hogy ez volt az o palyaja, meg álma meg inkabb ilyen legyen egy apa, hogy bár halott, de kurvanagy tökei voltak, ahelyett, hogy a gyerekei mellett, felelossegteljesen viselkedik.
Es szerintem az az igazi faszagyerek meg ferfi (patopal.... ) aki inkabb feladja az álmait es a hobortjait, aldozatot hoz a csaladja, nője es gyerekei erdekeben, mert belatja, hogy ok a legfontosabbak.
thereisonly1ronaldo
Mármint milyeneket? Ha arra gondolsz hogy azok akik nem feszítik keresztre az embert hogy nem adta fel a karrierjét, akkor az a rossz hírem hogy az eddig fórumon megosztott dolgok alapján köztünk több az apa ;) Könnyű persze elméletben királynak lenni a gyereknevelésben (is), valós gyakorlat nélkül.hehetheoriginal írta: Akik ilyeneket irnak, azoknak garantalom, hogy nincs / még nincs gyereke.
De hozzateszem, nem is kell, alapveto eq, jozan paraszti esz is eleg. Mint ahogy pl biblia meg papok nélkül is tudja az ember, hogy mi a jo es mi a rossz.
- 'shutterisland
a legfrisebb, amit olvastam, hogy meg nem ertek fel a serpak, es ugye ott mar ejjel 11 ora utan vagyunk.
hat eleg meredek, szoszerint, de akkor gondolom az is kizarhato, hogy meg elt es esetleg uton lett volna lefele, mert akkor talalkoztak volna mar vele.
hat eleg meredek, szoszerint, de akkor gondolom az is kizarhato, hogy meg elt es esetleg uton lett volna lefele, mert akkor talalkoztak volna mar vele.
- 'shutterisland
szerintem akiknek nincs gyereke, azok is egyetertenek veled alapjaraton.
en is racionalis ember vagyok, kb az elso gondolatom ugyanez volt, hogy mennyire felelotlennek kell ehhez lenni.
nekem csak az nem tetszik, hogy bar az extremitasa es hirverese miatt ez kiemelkedo eset, de rengeteget kap minden feluleten.
a mindennapi eletben a szulok nagyreszenel ott a szenvedelybetegseg, ami a sajat magat/csaladjat kozvetett/kozvetlen veszelybe sodorja, legyen az barmilyen veszelyesebb sport, motorozas, szerencsejatek/alkohol/drog/cigaretta es ezeknek a komboja, most meg mindenki ugy felkelt ellene, mintha a minta apak es anyak orszaga lennenk es o a fekete barany.
mielott meg valaki kiforgatna, az, hogy valaki havonta 2x szetcsapja magat vagy elkartyazza a csaladi budzset az nem egyenlo azzal, hogy oxigen es serpak nelkul nekivagsz 8800 meteres hegynek, de szerintem ertheto a lenyeg.
egyebkent rengetegen nonek fel apa nelkul, ami borzalmas dolog, de en pl ha valaszthattam volna, akkor inkabb egy oriasi kuzdo, sportember apam legyen akire buszke lehetek es a mount everestben tunt el, nem a sarki kocsma fustjeben.
en is racionalis ember vagyok, kb az elso gondolatom ugyanez volt, hogy mennyire felelotlennek kell ehhez lenni.
nekem csak az nem tetszik, hogy bar az extremitasa es hirverese miatt ez kiemelkedo eset, de rengeteget kap minden feluleten.
a mindennapi eletben a szulok nagyreszenel ott a szenvedelybetegseg, ami a sajat magat/csaladjat kozvetett/kozvetlen veszelybe sodorja, legyen az barmilyen veszelyesebb sport, motorozas, szerencsejatek/alkohol/drog/cigaretta es ezeknek a komboja, most meg mindenki ugy felkelt ellene, mintha a minta apak es anyak orszaga lennenk es o a fekete barany.
mielott meg valaki kiforgatna, az, hogy valaki havonta 2x szetcsapja magat vagy elkartyazza a csaladi budzset az nem egyenlo azzal, hogy oxigen es serpak nelkul nekivagsz 8800 meteres hegynek, de szerintem ertheto a lenyeg.
egyebkent rengetegen nonek fel apa nelkul, ami borzalmas dolog, de en pl ha valaszthattam volna, akkor inkabb egy oriasi kuzdo, sportember apam legyen akire buszke lehetek es a mount everestben tunt el, nem a sarki kocsma fustjeben.