Ahhoz képest hogy onnan indultál pár napja, hogy túl sokat foglalkoznak a témával, nem nagyon tudod megunni a gyalázkodást, te pörögsz rajta a legtöbbet. Engedd mar el szerencsétlent, legalább a halála napjaiban.hehetheoriginal írta: Ugye mennyit er egy emberélet.
A mentesre elköltött pénzből hany raszorulot lehetett volna tamogatni. Miutan a sajat dontese volt begyalogolni a halálba.
De ezek megint utopisztikus, költői kérdések, a vilag nem igy mukodik.
Darwin dij nalam megvan az evre azert.
Egyéb sportok
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Egyelőre eltűntnek lesz nyilvánítva. Erőss Zsolt és Kiss Péter is így volt, az elején.'shutterisland írta:lehet csak elvesztem a sorok kozott, de azokat a reszleteket, hogy letert a palyarol, hogy tul messzire volt toluk kotel nelkul es hogy fekudt, azt nem lattam.Nem utólag, már lehetett tudni korábban is, hogy letért a pályáról
amig nincsen holttest, addig gondolom hivatalosan halottnak nyilvanitani egy ideig nem lehet ?
( de fene tudja majd )
Én cask abban bíztam, hogy megtalálják a casládnak. Már az is nagy szó lett volna...
de nem
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Biztos a protokoll meg a leirt es le nem irt szabalyok az evtizedek soran fasznak lettek kitalalva, de nem, kemeny nagytoku magyar gyerek vagyok, mit nekem a szabalyok, kik ezek te majd en megmutatom nektek.
Megmutatta. Nem patopal ur lett belole, hanem halott.
Kurvaszomoru ez, es engem szemely szerint nagyon felbasz az ilyen szintunfelelotlenseg es onzoseg, neadjisten nagykepuseg. remelem a gyerekenek valahogy normalis élete lesz.
Megmutatta. Nem patopal ur lett belole, hanem halott.
Kurvaszomoru ez, es engem szemely szerint nagyon felbasz az ilyen szintunfelelotlenseg es onzoseg, neadjisten nagykepuseg. remelem a gyerekenek valahogy normalis élete lesz.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet csak elvesztem a sorok kozott, de azokat a reszleteket, hogy letert a palyarol, hogy tul messzire volt toluk kotel nelkul es hogy fekudt, azt nem lattam.Nem utólag, már lehetett tudni korábban is, hogy letért a pályáról
amig nincsen holttest, addig gondolom hivatalosan halottnak nyilvanitani egy ideig nem lehet ?
- Mickey
Nem utólag, már lehetett tudni korábban is, hogy letért a pályáról. Nem véletlen nem mentek oda hozzá azok sem, kik elhaladtak és látták.( ismerőse is volt közöttük, felismerték ugye )
Ott már nem volt jól, finoman szólva,
azóta pedig napok teltek el.
Holnap még lesz egy helikopteres "kanyar", és ennyi.
Mindenesetre, jelenleg Ő ért fel legtovább O. palack és teherhordó segítsége nélkül(Hazánkból)...de összességében is valami 2% azoknak a száma, akik így jutottak el a csúcsig, és ebben nincs benne, hogy teherhordó sem volt vele. ( mármint az össz. teljesítőket tekintve )
Az ottaniak szerint, kibsztt hideg is volt, nagyon nem volt most ez frankó. Nem mintha bármikor is akkora "buli" lenne.
Volt az állítólagos pont, ahol kicsúszott az időkapuból ( fejből meg nem mondom ) Na talán ott ha ráhagyja az egészet, és visszafordul, ahogy a protokoll "előírja"....
De, HA...az nem játszik
Ott már nem volt jól, finoman szólva,
azóta pedig napok teltek el.
Holnap még lesz egy helikopteres "kanyar", és ennyi.
Mindenesetre, jelenleg Ő ért fel legtovább O. palack és teherhordó segítsége nélkül(Hazánkból)...de összességében is valami 2% azoknak a száma, akik így jutottak el a csúcsig, és ebben nincs benne, hogy teherhordó sem volt vele. ( mármint az össz. teljesítőket tekintve )
Az ottaniak szerint, kibsztt hideg is volt, nagyon nem volt most ez frankó. Nem mintha bármikor is akkora "buli" lenne.
Volt az állítólagos pont, ahol kicsúszott az időkapuból ( fejből meg nem mondom ) Na talán ott ha ráhagyja az egészet, és visszafordul, ahogy a protokoll "előírja"....
De, HA...az nem játszik
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- 'shutterisland
azert utolag kiderul, hogy fekudt, es nem is az utvonalon volt hanem amellett, igy bar akkor azt mondtak, eletjeleket mutatott, ezek alapjan mar az utolso oraiban lehetett.
hogy hova tunt, az jo kerdes, gondolom most majd megindulnak talalgatasok, hogy biztos elindult lefele csak elkerultek egymast, mikozben velhetoen lesodrodott egy nem lathato helyre vagy betemette a ho.
a szponzorokhoz meg annyit, hogy ez igy rohadt kegyetlen leirva, de igy tobbszor annyi elerese volt a projektnek, mintha megcsinalja, es sajnos jobban is benne marad a koztudatban a szponzorfeliratos cuccaiban lott kepek tomkelege, igy barmennyire is durvan hangzik, ok a celjukat sajnos elertek ezzel a forgatokonyvvel is.
nyugodjon bekeben, annak ellenere, hogy a sajat dontese volt es mennyire megoszto lett ez az egesz, en borzasztoan sajnalom ot es a csaladjat is.
hogy hova tunt, az jo kerdes, gondolom most majd megindulnak talalgatasok, hogy biztos elindult lefele csak elkerultek egymast, mikozben velhetoen lesodrodott egy nem lathato helyre vagy betemette a ho.
a szponzorokhoz meg annyit, hogy ez igy rohadt kegyetlen leirva, de igy tobbszor annyi elerese volt a projektnek, mintha megcsinalja, es sajnos jobban is benne marad a koztudatban a szponzorfeliratos cuccaiban lott kepek tomkelege, igy barmennyire is durvan hangzik, ok a celjukat sajnos elertek ezzel a forgatokonyvvel is.
nyugodjon bekeben, annak ellenere, hogy a sajat dontese volt es mennyire megoszto lett ez az egesz, en borzasztoan sajnalom ot es a csaladjat is.
- hehetheoriginal
Ugye mennyit er egy emberélet.
A mentesre elköltött pénzből hany raszorulot lehetett volna tamogatni. Miutan a sajat dontese volt begyalogolni a halálba.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ennyi volt. Csodák továbbra sincsenek. Vége a keresésnek.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Mickey
itt el lehet olvasni, részletesen a mentés körülményeit, és egyebeket.
https://www.facebook.com/groups/hohatar/?locale=hu_HU
Napokkal megelőzően, mikor már "kint" feküdt, letért a pályáról, biztosítás nélkül...el sem tudták onnan hozni.
Én már akkor elengedtem. Meg sem találták...
R.I.P.
https://www.facebook.com/groups/hohatar/?locale=hu_HU
Napokkal megelőzően, mikor már "kint" feküdt, letért a pályáról, biztosítás nélkül...el sem tudták onnan hozni.
Én már akkor elengedtem. Meg sem találták...
R.I.P.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Feladták a keresését.
- Mickey
jah persze, sok-sok milliós költségvetése van egy ilyen projektnek . igen.
- h3x0r
Pár éve volt Klein Dáviddal egy interjú, abban mesélte, hogy nagyon drága egy ilyen hegymászás, a szponzorok pedig nem tolakodnak. Magáért az engedélyért Nepál 11 ezer dollárt kér el, ennek az elrendezése különböző közvetítői díjakkal együtt már 20 ezer körül van. Repülőjegy, táborhasználati díj, kaja, biztosítás ezen felül van. Ha élőben akarsz a csúcsról bejelentkezni, az újabb ezres.Mickey írta: Így votl szponzor?
Ezt tudod, vagy csak egy rosszmájú megjegyzés?
Nekem fogalmam sincs. komolyan.
Szponzorként az nem olyan nagy "buli", hogy valaki kilencedik magyarként feljut a csúcsra, annyira már nem érdekli az embereket, de ha palack nélkül elsőként teszi, az máris hír, megéri szponzorizálni. Valószínűleg a hegymászók se jókedvükből teszik, csak így van lehetőségük egyáltalán elindulni.
Egy kis fun fact: Varga Csaba nagyváradi hegymászó, a piacon egyik rokonomtól szokott vásárolni, neki mesélte még régebben, hogy hiába kapcsolta ki a fűtést, még mindig túl meleg volt a lakásban, épp készült egy 8ezres mászásra, ezért heteken keresztül a balkonon aludt.
- Mickey
h3x0r
Suhajda már nem először ment ptlólagos Ox. nélkül.
Legutóbb első magyarként ment fel a K2-re, Ox. nélkül !
Ami alacsonyabb mint az Everest, de szarabb időjárással és nehezebb, technikás szakaszokkal, egyebekkel tarkítva. Összességében nehezebb mászás. Talán a legnehezebb a földön a K2...
Klein Dávid itt visszafordult, együtt indultak neki.
Így votl szponzor?
Suhajda már nem először ment ptlólagos Ox. nélkül.
Legutóbb első magyarként ment fel a K2-re, Ox. nélkül !
Ami alacsonyabb mint az Everest, de szarabb időjárással és nehezebb, technikás szakaszokkal, egyebekkel tarkítva. Összességében nehezebb mászás. Talán a legnehezebb a földön a K2...
Klein Dávid itt visszafordult, együtt indultak neki.
Így votl szponzor?
- hehetheoriginal
2 észrevétel, az milyen király név, hogy ugyan anita es mennyire kurvakemeny csaj lehet az
Nem volt eleg egyszer, ujra nekiment egy evvel később
Nem volt eleg egyszer, ujra nekiment egy evvel később
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Találtam egy listát a magyarokról, akik már felmásztak. Pont ezért fura, hogy miért indult neki oxigén nélkül, ha korábban még oxigénnel se jutott fel. Ja hogy csak így volt szponzor?Mickey írta: Ráadásul az elmondottak alapján, a legrosszabbkor indult el, pótlólagos oxigén nélkül, tiszta mászással.
2002. május 25. Erőss Zsolt (dk. gerinc, ???? m-től oxigénpalackkal)
2007. május 23. Jelinkó Attila (dk. gerinc, 7300 m-től oxigénpalackkal)
2009. május 21. Ugyan Anita (dk. gerinc, 7950 m-től oxigénpalackkal)
2010. május 17. Ugyan Anita (dk. gerinc, 7950 m-től oxigénpalackkal)
2016. május 20. Neszmélyi Emil (ék. gerinc, 7100 m-től oxigénpalackkal)
2018. május 18. Németh Alexandra (dk. gerinc, 7300 m-től oxigénpalackkal)
2022. május 13. Neszmélyi Emil (dk. gerinc, 7100 m-től oxigénpalackkal)
2023. május 14. Price Márton (dk. gerinc, 7100 m-től oxigénpalackkal)
- Mickey
Az a csoport, amelyik elhaladt mellette...napokkal ezelőtt, már az sem volt túl derűs az állapotát illetően.
Azóta pedig egyedül van.( ha minden igaz)
A körülményekről pedig lehet olvasni a neten, embertelen, pláne x magasságnál.
Ráadásul az elmondottak alapján, a legrosszabbkor indult el, pótlólagos oxigén nélkül, tiszta mászással.
Ezt, kb. Isten segedelmével lehet....
Legalább találják meg.
Azóta pedig egyedül van.( ha minden igaz)
A körülményekről pedig lehet olvasni a neten, embertelen, pláne x magasságnál.
Ráadásul az elmondottak alapján, a legrosszabbkor indult el, pótlólagos oxigén nélkül, tiszta mászással.
Ezt, kb. Isten segedelmével lehet....
Legalább találják meg.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nimsék hoztak le pár napja a déli nyeregből valakit, az jelenleg a világ legmagasabb mentőakciója. De az kb 50-100 méterrel lejjebb volt (szintben, nem távban). És ott csak 1 éjszakát kellett a csávónak tulélnie. Szilárdnak 3at.
A 3ra is volt példa pont napra pontosan x éve, de ott magától le tudott jönni.
Szóval 2 kiugró eset van amiknek most kb egyszerre kellene megismétlődnie. Az esély tehát elméletileg nem 0, de nagyon közel van hozzá, tulajdonképpen csoda kellene.
A 3ra is volt példa pont napra pontosan x éve, de ott magától le tudott jönni.
Szóval 2 kiugró eset van amiknek most kb egyszerre kellene megismétlődnie. Az esély tehát elméletileg nem 0, de nagyon közel van hozzá, tulajdonképpen csoda kellene.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha jól értem, semmi esély sincs, mert x méter (8000) felett rákerül a szervezet egy pályára, aminek halál a vége.'shutterisland írta: *persze vannak csodak meg mennek az imadkozos emojik, de biologiailag, fizikailag mennyi lehet a tuleles eselye ?*
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
Hat hatezerre felmegyek valahogy, az garantalt.Mickey írta: 6000, aha....
sok lesz az a nulla, nem Hehe !?
keresd inkább a brazil mezt az adidasban
De szerintem edzessel barki.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
a masik meg az, hogy nyilvan azt o is nagyon jol tudta, hogy onnan mar embert nem nagyon visznek le es azt is sejthette, hogy meg napokba telhet, mire felmennenek erte, igy konkretna varja a halalt szo szerint.zoli0415 írta: Én egy dologra lennék kíváncsi vele kapcsolatban, amit valószínű soha nem tud elmondani, hogy amikor ott fenn megrogyott, leült, tudatosult benne, hogy meg fog halni, akkor az utolsó tiszta gondolataiban (ha volt ilyen egyáltalán) hogyan összegezte az életét. Nem tudom elképzelni, hogy hősként tekintett volna magára és úgy érezte, hogy ez igen, ezért megérte élni.
amugy tegnap esti update, hogy 12-24 oran belul lehet friss info, ami azt jelenti, hogy ma delutan/este.
de ugye ha eddig nem futottak bele a serpak, az nyilvan azt jelenti, hogy szilard a remenyekkel ellentetben nem volt lefele mozgasban es szerda este ota el sem mozdult a hillary steprol/kornyekerol.
persze vannak csodak meg mennek az imadkozos emojik, de biologiailag, fizikailag mennyi lehet a tuleles eselye ?
0.0001 % arra hogy egy alien vagy talalt egy eddig fel nem fedezett futott szobat a hegyoldalban ?
kb ilyenekbe kapaszkodnak mar az emberek kb.