Egyéb sportok
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Egyéb sportok
Ugyan nem pont ez a mufaj, de talan a témában van hasonlóság. Hegyek, mászás.
A free solo-t is ajánlanám, ha filmekrol és teljesítményről beszélgettek alább.
A free solo-t is ajánlanám, ha filmekrol és teljesítményről beszélgettek alább.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mindenkinek lehet véleménye. Ez még fórum.Realista24 írta:Miért? Mert durva őszinteséggel leírja amit gondol?Mickey írta:
ember !
azért patkányságért neked sem kell a szomszédba menni
bár ezt már előzőleg is bizonyítottad, odébb, pár oldallal
Te meg mindenkit fiakzol aki nem szopkodja telibe ezt a “teljesítményt” és rosszat mer szólni.
De amit most írtál, az szimplán hazugság, nem járja Laci
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Everest és a 14 csúcs letöltve, mikor máskor lenne aktuális "művelődni" ebbe az irányba, inkább sose hallottunk volna serpákról, Hillary lépcsőről, egy emberi életről van szó, nyugodjon békében, már a hegyé több napja szerintem...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
+ EverstRealista24 írta:Utóbbi alapműhehetheoriginal írta:
The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemes
Meg persze a cliffhangert stalloneval
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utóbbi alapműhehetheoriginal írta:The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemesRealista24 írta: Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemesRealista24 írta: Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem akartam hozzászólni, mert amit akartam volna, azt főleg hehe leírta. De ez mi? Ez kiverte a biztosítékot nálam. Az egész családja szomorúsága és gyásza nem jut eszébe ilyenkor, hogy miatta tönkre mehetnek lelkileg? A szülei pl nem jöttek szóba. De azt mondják, hogy az a legnagyobb fájdalom, ha a gyereked temeted el. Na, őt még temetni se tudják...Amitől sokkal jobban félek, az a hétköznapok gyásza. Nem a hegyen: hanem amikor másokat látok szenvedni, veszteséget átélni, összetörni. Sokkal tanácstalanabb tudok lenni, mint egy hegyi tragédia során. Mások szomorúságától és gyászától jobban megrendülök, mint a halál látványától nyolcezer méteren.”
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en speciel nem is okolom, de gondolom o biztos hibaztatja majd magat valamilyen szinten.Ez nem jogos szerintem. Ketszer is visszakerdezett, hogy biztos vegig tudja-e csinalni idoben a maszast. Nyilvan a Szilard hangja nem volt tul meggyozo nekem sem, de ilyen oxigen hianyos allapotban inkabb meglepo hogy meg beszelgetest tudott kezdemenyezni.
no mindegy, gondolom 1-2 nap es leul a tema, azert meg a holnapi helikopteres kort megvarnam, mert ha az meglatja valahol, akkor azzal par napig megint lehet cikkeket gyartani.
kicsit megporgettuk az egyeb sportok topicot is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért? Mert durva őszinteséggel leírja amit gondol?Mickey írta:ember !Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
Te meg mindenkit fiakzol aki nem szopkodja telibe ezt a “teljesítményt” és rosszat mer szólni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ez nem jogos szerintem. Ketszer is visszakerdezett, hogy biztos vegig tudja-e csinalni idoben a maszast. Nyilvan a Szilard hangja nem volt tul meggyozo nekem sem, de ilyen oxigen hianyos allapotban inkabb meglepo hogy meg beszelgetest tudott kezdemenyezni.'shutterisland írta: amugy a telefonbeszelgetes nem volt valami meggyozo, lehetett erzekelni azert ezt kivulrol is.
szerintem az volt az utolso pont, ahol kulso jozan esszel bele lehetett volna nyulni, nem tette meg a feleseg.
azert ezert sokan hibaztatjak.
Sajnos nem tartotta magat a megbeszelt strategiahoz, senki mas nem hibaztathato ezert.
Szerk.: lehet akarmit mondani de ez a gyerekenek egy orok trauma lesz. Es meg csak meg sem talaltak, ez szerintem meg nagyobb uresseget fog okozni a csaladban. Nagyon sajnalom oket.
- 'shutterisland
amugy a telefonbeszelgetes nem volt valami meggyozo, lehetett erzekelni azert ezt kivulrol is.
szerintem az volt az utolso pont, ahol kulso jozan esszel bele lehetett volna nyulni, nem tette meg a feleseg.
- Süti
Itt nem arra gondolok hogy a család tehet bármiről, nyilván semmiről. Hanem hogy az a gyerek nem fogja felnevelni magát. Nem a család ellen szól, hanem hogy milyen helyzetben lesznek/lehetnek.hehetheoriginal írta:Ez mondjuk faszsag, a csalad nem hiszem hogy tehet rola, hogy fater fullbolond volt.Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
Vagy ha nem is fullbolond de tul sok onbizalma volt es elbaszta.
Szoval ha gyujteni kell nekik, nem hibaztatom oket.
Ha a fickoban volt annyi, hogy tudta, hogy kurvaveszelyes es elotte mindent elrendezett a csaladdal, így az anyagiakat is, az egy fel fokkal talan jobb
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
Ez mondjuk faszsag, a csalad nem hiszem hogy tehet rola, hogy fater fullbolond volt.Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
Vagy ha nem is fullbolond de tul sok onbizalma volt es elbaszta.
Szoval ha gyujteni kell nekik, nem hibaztatom oket.
Ha a fickoban volt annyi, hogy tudta, hogy kurvaveszelyes es elotte mindent elrendezett a csaladdal, így az anyagiakat is, az egy fel fokkal talan jobb
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ember !Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Süti
Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
Nem huznek en meg semmilyen hatart senkinek, mindenki azt csinal, amit akar.
Viszont az ilyen es hasonlo tevekenysegeknel legalabb egy x osszegu eletbiztositast vagy x jovedelmet eloirnek a gyerekvallalashoz. Mondjuk fatert/mutert az se hozza vissza, de legalabb a gyerek nem fog ehenhalni.
En monnyuk x jovedelem alatt tiltanam a gyerekvallalast mindenkinek, nem csak tuzoltoknak, bankrabloknak, ciganyoknak, drogosoknak, hegymaszoknak. csak ez megint olyan tema, ami sokak szemet szurja, nem lehet rola nyiltan beszelni.
Rabiosa +1 igen, sztem se tudta mar mi van, csak ott volt vhogy a fejeben, hogy menni kell tovabb, aztan az utrol is letert...
Viszont az ilyen es hasonlo tevekenysegeknel legalabb egy x osszegu eletbiztositast vagy x jovedelmet eloirnek a gyerekvallalashoz. Mondjuk fatert/mutert az se hozza vissza, de legalabb a gyerek nem fog ehenhalni.
En monnyuk x jovedelem alatt tiltanam a gyerekvallalast mindenkinek, nem csak tuzoltoknak, bankrabloknak, ciganyoknak, drogosoknak, hegymaszoknak. csak ez megint olyan tema, ami sokak szemet szurja, nem lehet rola nyiltan beszelni.
Rabiosa +1 igen, sztem se tudta mar mi van, csak ott volt vhogy a fejeben, hogy menni kell tovabb, aztan az utrol is letert...
thereisonly1ronaldo
Ehhez csak annyit szólnék hozzá hogy én azt is el tudom képzelni hogy az "időkorlát" leteltekor már nem volt olyan mentális állapotban a környezeti hatások miatt, hogy egyáltalán érzékelje az időt és realizálja, hogy na most kellene visszafordulni. Lehet konkrétan tudatánál sem volt már teljesen, és nem "döntött" arról hogy ő akkor megy tovább.hehetheoriginal írta: Biztos a protokoll meg a leirt es le nem irt szabalyok az evtizedek soran fasznak lettek kitalalva, de nem, kemeny nagytoku magyar gyerek vagyok, mit nekem a szabalyok, kik ezek te majd en megmutatom nektek.
Megmutatta. Nem patopal ur lett belole, hanem halott.
Kurvaszomoru ez, es engem szemely szerint nagyon felbasz az ilyen szintunfelelotlenseg es onzoseg, neadjisten nagykepuseg. remelem a gyerekenek valahogy normalis élete lesz.
- Süti
Pedig sok igazság van benne, megha a stílus olyan is amilyen.füst írta:Ahhoz képest hogy onnan indultál pár napja, hogy túl sokat foglalkoznak a témával, nem nagyon tudod megunni a gyalázkodást, te pörögsz rajta a legtöbbet. Engedd mar el szerencsétlent, legalább a halála napjaiban.hehetheoriginal írta: Ugye mennyit er egy emberélet.
A mentesre elköltött pénzből hany raszorulot lehetett volna tamogatni. Miutan a sajat dontese volt begyalogolni a halálba.
De ezek megint utopisztikus, költői kérdések, a vilag nem igy mukodik.
Darwin dij nalam megvan az evre azert.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- 'shutterisland
es te hol huznad meg a hatart hehe, mint felelotlen szulo ?
azt ertem, hogy o ezt a hatart atlepte, de akkor mi ennek a definicioja ?
tegyuk felre a rendor, katona, tuzolto szeru kozerdeku hivatasokat, ahol masok eleteert teszel...de kaszkadorok, cirkuszi artistak, buvarkodok, motorosok, ejtoernyosok, jetski-sek, vadaszpilotak, bungee jumpingozok, sielok ?
azt ertem, hogy o ezt a hatart atlepte, de akkor mi ennek a definicioja ?
tegyuk felre a rendor, katona, tuzolto szeru kozerdeku hivatasokat, ahol masok eleteert teszel...de kaszkadorok, cirkuszi artistak, buvarkodok, motorosok, ejtoernyosok, jetski-sek, vadaszpilotak, bungee jumpingozok, sielok ?