Egyéb sportok
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Én azon pislogtam nagyokat, hogy éjszaka is másztak.. A saját házamban képes lennék a nyakam kitörni a gyerek játékaiban, ezek meg mennek fel a hegyen, mint a pók.. Nem semmi..
Meg hogy többször fel-le mászkáltak a csúcson.. Mint amikor 2szer megyek a boltba, mert elfelejtettem valamit, csak ők 8800 méteren, szélben-fagyban, miközben a fehérember meg palack nélkül azt sem tudja merre van előre..
Meg hogy többször fel-le mászkáltak a csúcson.. Mint amikor 2szer megyek a boltba, mert elfelejtettem valamit, csak ők 8800 méteren, szélben-fagyban, miközben a fehérember meg palack nélkül azt sem tudja merre van előre..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Bizonyos serpák között komoly verseny megy ezekért a rekordokértgutihaz14 írta:mit erdekli oket hogy valakik a zold asztalnal beleszamoljak nekik vagy semGondolom a helikopteres segítség miatt ezt nem fogják nekik mint csúcsmászás elismerni).
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
mit erdekli oket hogy valakik a zold asztalnal beleszamoljak nekik vagy semGondolom a helikopteres segítség miatt ezt nem fogják nekik mint csúcsmászás elismerni).
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Még egy kis érdekesség, hogy mennyire fontos az oxigén illetve milyen szervezeti előnyük van a Serpáknak akik 4000 méteren élnek.
Akik a keressétek indultak, a 2es táborból (oda mondjuk kipihenten, helikopterrel érkeztek) 20 óra alatt érték fel. Másoknak erre napokra van szükségük. És keresés közben a csúcsot is megmászták. (Gondolom a helikopteres segítség miatt ezt nem fogják nekik mint csúcsmászás elismerni).
De durva, hogy hiába van egy rakás vilagklasszis hegymászó, a Serpák más ligában játszanak.
Akik a keressétek indultak, a 2es táborból (oda mondjuk kipihenten, helikopterrel érkeztek) 20 óra alatt érték fel. Másoknak erre napokra van szükségük. És keresés közben a csúcsot is megmászták. (Gondolom a helikopteres segítség miatt ezt nem fogják nekik mint csúcsmászás elismerni).
De durva, hogy hiába van egy rakás vilagklasszis hegymászó, a Serpák más ligában játszanak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jó, hogy megírta, eddig azt se tudtam létezik egy ilyen nevű ember..
De azért ehhez gyomor kel, hogy közszereplőként a lábát törölje a szerencsétlenbe.. Szebb jövőt..
De azért ehhez gyomor kel, hogy közszereplőként a lábát törölje a szerencsétlenbe.. Szebb jövőt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jobbik szolnoki elnoke odatette a mondokat suhajdarol
Van benne igazsag, csak ennyire taplogeci nem lehet egy politikus.
Meg egyáltalán minek pofazik bele barmilyen politikus.
Van benne igazsag, csak ennyire taplogeci nem lehet egy politikus.
Meg egyáltalán minek pofazik bele barmilyen politikus.
thereisonly1ronaldo
Azt tudni kell hogy Suhajda Szilard felesege egyben a magyar hattercsapat tagja hanem egyetlen tagja volt. Tehat mindketten Szilard hegymaszasara alapoztak...igy egy picit megfontolando hogy mennyire is egyeduli "hibas" hogy apa nelkul no fel a fia. Egyebkent en evek ota kovettem őt es Klein Davidot igy megjegyeznem hogy abbol amit kaptam belole egy szimpatikus ficko volt. Nem ellensegeskedeskent mondtam, inkabb elgondolkodtatonak.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez szép volt! Gratulálok! Remélem büszke vagy arra, hogy ezt lepötyögtedSüti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
eleg bizarr es ellentetes hatas, de nekem pedig konkretan meg is hozta a kedvemet a turazashoz.
igaz, nyilvan total mas kategoria, mert mi eddig csak ilyen 600-1200 kozotti helyeken voltunk meg mo-n es walesben/peak districtben, de mikor megyunk nemetorszagba cimboramhoz, ott lesznek 2000 koruli csucsok, alig varom.
igaz, nyilvan total mas kategoria, mert mi eddig csak ilyen 600-1200 kozotti helyeken voltunk meg mo-n es walesben/peak districtben, de mikor megyunk nemetorszagba cimboramhoz, ott lesznek 2000 koruli csucsok, alig varom.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugyan nem pont ez a mufaj, de talan a témában van hasonlóság. Hegyek, mászás.
A free solo-t is ajánlanám, ha filmekrol és teljesítményről beszélgettek alább.
A free solo-t is ajánlanám, ha filmekrol és teljesítményről beszélgettek alább.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mindenkinek lehet véleménye. Ez még fórum.Realista24 írta:Miért? Mert durva őszinteséggel leírja amit gondol?Mickey írta:
ember !
azért patkányságért neked sem kell a szomszédba menni
bár ezt már előzőleg is bizonyítottad, odébb, pár oldallal
Te meg mindenkit fiakzol aki nem szopkodja telibe ezt a “teljesítményt” és rosszat mer szólni.
De amit most írtál, az szimplán hazugság, nem járja Laci
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Everest és a 14 csúcs letöltve, mikor máskor lenne aktuális "művelődni" ebbe az irányba, inkább sose hallottunk volna serpákról, Hillary lépcsőről, egy emberi életről van szó, nyugodjon békében, már a hegyé több napja szerintem...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
+ EverstRealista24 írta:Utóbbi alapműhehetheoriginal írta:
The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemes
Meg persze a cliffhangert stalloneval
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utóbbi alapműhehetheoriginal írta:The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemesRealista24 írta: Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
The summit of the gods francia rajzfilmet is erdemesRealista24 írta: Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arra jó volt ez a téma amúgy, hogy kicsit többet olvastam a témában, a 14 peakset valószínű meg is fogom nézni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem akartam hozzászólni, mert amit akartam volna, azt főleg hehe leírta. De ez mi? Ez kiverte a biztosítékot nálam. Az egész családja szomorúsága és gyásza nem jut eszébe ilyenkor, hogy miatta tönkre mehetnek lelkileg? A szülei pl nem jöttek szóba. De azt mondják, hogy az a legnagyobb fájdalom, ha a gyereked temeted el. Na, őt még temetni se tudják...Amitől sokkal jobban félek, az a hétköznapok gyásza. Nem a hegyen: hanem amikor másokat látok szenvedni, veszteséget átélni, összetörni. Sokkal tanácstalanabb tudok lenni, mint egy hegyi tragédia során. Mások szomorúságától és gyászától jobban megrendülök, mint a halál látványától nyolcezer méteren.”
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en speciel nem is okolom, de gondolom o biztos hibaztatja majd magat valamilyen szinten.Ez nem jogos szerintem. Ketszer is visszakerdezett, hogy biztos vegig tudja-e csinalni idoben a maszast. Nyilvan a Szilard hangja nem volt tul meggyozo nekem sem, de ilyen oxigen hianyos allapotban inkabb meglepo hogy meg beszelgetest tudott kezdemenyezni.
no mindegy, gondolom 1-2 nap es leul a tema, azert meg a holnapi helikopteres kort megvarnam, mert ha az meglatja valahol, akkor azzal par napig megint lehet cikkeket gyartani.
kicsit megporgettuk az egyeb sportok topicot is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért? Mert durva őszinteséggel leírja amit gondol?Mickey írta:ember !Süti írta: Majd jön a magára maradt a gyászoló család kérlek utalj az alábbi OTP számlára, mert minden pénz elment a hegymaszasra.
azért patkányságért neked sem kell a szomszédba menni
bár ezt már előzőleg is bizonyítottad, odébb, pár oldallal
Te meg mindenkit fiakzol aki nem szopkodja telibe ezt a “teljesítményt” és rosszat mer szólni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ez nem jogos szerintem. Ketszer is visszakerdezett, hogy biztos vegig tudja-e csinalni idoben a maszast. Nyilvan a Szilard hangja nem volt tul meggyozo nekem sem, de ilyen oxigen hianyos allapotban inkabb meglepo hogy meg beszelgetest tudott kezdemenyezni.'shutterisland írta: amugy a telefonbeszelgetes nem volt valami meggyozo, lehetett erzekelni azert ezt kivulrol is.
szerintem az volt az utolso pont, ahol kulso jozan esszel bele lehetett volna nyulni, nem tette meg a feleseg.
azert ezert sokan hibaztatjak.
Sajnos nem tartotta magat a megbeszelt strategiahoz, senki mas nem hibaztathato ezert.
Szerk.: lehet akarmit mondani de ez a gyerekenek egy orok trauma lesz. Es meg csak meg sem talaltak, ez szerintem meg nagyobb uresseget fog okozni a csaladban. Nagyon sajnalom oket.