Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Na Jose Felix Diaz es Matteo Moretto is megerositette, hogy Benzema kozel a tavozashoz.
Ja Pedro Porro konkrétan ordított Nekünk, spanyol, fiatal és az összes jobbhátvédünknél jobb.
Már télen hozni kellett volna.
Már télen hozni kellett volna.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Alphonso Davies' agent Nedal Huoseh to @BILD: "It's a chaotic time at Bayern Munich. I'm not sure what's going on and who we'll be talking to. There seems to be too much instability and uncertainty about the direction of the club"
"Maybe it's better if we wait until 2024 and see how things develop with the club before we move on to a new contract."
Elég egyértelmű jel. Egy ajánlattal csak bepróbálkoznék. Ha Bayern nem adná el, legkésőbb januárban megkörnyékezhetjük. Bízom Franban, de egy Davies - Vini balszél azért elég kegyetlen lenne.
"Maybe it's better if we wait until 2024 and see how things develop with the club before we move on to a new contract."
Elég egyértelmű jel. Egy ajánlattal csak bepróbálkoznék. Ha Bayern nem adná el, legkésőbb januárban megkörnyékezhetjük. Bízom Franban, de egy Davies - Vini balszél azért elég kegyetlen lenne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Amúgy korábban 2 hónapja kb én már be dobtam Kane nevét mint lehetséges igazolás akkor lefikaztatok hogy milyen gáz lenne. Pedig sztem egy jól illene a játékunkba. Ja és ha már spurs és nincs európai Kupa indulás megprobalnam pedro porrot is elhozni. Ő is elég jó kis playa. Legalábbis vasqueznal és odrinal jobb carvajalnak meg elvetve van már jó meccse csak..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze.Yazid írta:Ezt en nem vágom, idén télen megint hosszabbíthat meg teszem azt 24 májusában is nem?Nem kell ezt már túlizgulni, jövőre vagy jön "ingyen" vagy nem jön soha.
De ha nem hosszabbit akkor akar ide is jöhet. Ha meg hosszabbit barmikor, akkor majd ha 30 lesz és le akar vezetni nagy pénzért
Én már csak akkor foglalkozok majd ezzel, ha ugyanígy kimondja hogy a Realba megyek, mint azt ahogy most hogy jövőre is ott lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt en nem vágom, idén télen megint hosszabbíthat meg teszem azt 24 májusában is nem?Nem kell ezt már túlizgulni, jövőre vagy jön "ingyen" vagy nem jön soha.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A védekezése csak kicsivel jobb, mint LV-é, és ezt nem kompenzálja irtó komoly támadó képességekkel. Ne is tweeteljenek ilyeneket..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Raphaël Guerreiro is ingyen lép a dortmundtol érdekes hogy róla nincsenek meg tweetek sem pedig keresünk ugye lbt
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jövőre ugyanezt fogják csinálni. nem kell félni. addigra neymar és messi is elhúz. ő lesz az egyetlen kis kedvenc. visszaugrik a kecskebaszó farkára (bocs).
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jelen állás szerint nekünk nagyon is kellene egy olyan kaliberű játékos, mint Ő. Nyilván jól megszivatott minket, előző nyáron, de még mindig ott tartok, egy 22-23 éves sráchoz vágtak hozzá túl nagy dellát és helyeztek rá túl nagy nyomást a szülők és az egész francia nemzet. Senki nem vigyázott rá. Jelen pillanatban meg azon kívül, hogy a jövője a psg-ben van nem is mondhatna mást, még ha mást is gondol. Nem kell ezt már túlizgulni, jövőre vagy jön "ingyen" vagy nem jön soha.KAG írta:Amen to that.tubatibi írta: Kylian Mbappé: “There's no more links about my future? I'm very happy here at PSG and with my choice to be part of this project”. #PSG
“I will be here at PSG next season”, Mbappé has added.
Kell a fasznak.
- Pad'em
Foot mercatón van egy cikk Benzemáról, miszerint gondolkodik az arabok 200 milliós ajánlatán, és a klub aggódik mostanában a hozzáállása miatt.
https://www.footmercato.net/a4758207433 ... eal-madrid
Gondolom csak szokásos szarkavarás, mert már megegyeztünk vele a hosszabbításról, amit nem tudom elképzelni, hogy felrúgna, de a Kanes pletykák fényében jó húzás a francia firkászoktól.
https://www.footmercato.net/a4758207433 ... eal-madrid
Gondolom csak szokásos szarkavarás, mert már megegyeztünk vele a hosszabbításról, amit nem tudom elképzelni, hogy felrúgna, de a Kanes pletykák fényében jó húzás a francia firkászoktól.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
24-ben ugrunk bappera. varhatunk meg egy evet
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amen to that.tubatibi írta: Kylian Mbappé: “There's no more links about my future? I'm very happy here at PSG and with my choice to be part of this project”. #PSG
Kell a fasznak.
ZIDANE
Kylian Mbappé: “There's no more links about my future? I'm very happy here at PSG and with my choice to be part of this project”. #PSG
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én voltam a legnagyobb Blanco fan , de eddig nem igazán bizonyítottTomidzsi írta: És akkor még van egy Reinier aki elvileg jön vissza kölcsönből a Gironából. Sztem nem lesz itt Kane, mert akkor Mbappe/Haaland hova jönne mondjuk 1-2 év múlva?
Vagy akkor 2 éves szerződést írjon alá pl. Kane.
Fran, Brahim, Reinier, Blanco, Bellingham és egy csere csatár. Sztem ez lesz. Ceballos is remelem marad.
De aztán lehet, hogy Brahim jön vissza jobb szélre, meg ugye ott van Fede is és akkor Rodrygo meg mehet be csatárnak. Azt meg van oldva
Hosszu lesz ez a nyar....
+ nem lesz hely a középpályán még Cebának sem nagyon, nem hogy neki...
Reinier ugyanez súlyosbítva, mert 30 millió volt, ő sem bizonyított
csak lesz előre valamilyen igazolás, ő sem nagyon kapna perceket...
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
És akkor még van egy Reinier aki elvileg jön vissza kölcsönből a Gironából. Sztem nem lesz itt Kane, mert akkor Mbappe/Haaland hova jönne mondjuk 1-2 év múlva?MarioCirolo írta:Nagyjabol Bellinghemen kivul egy EU-n kivuli igazolassal lehet szamolni, mert Endricke lesz a masik jovore. Szoval azok kozul akikkel hirbe hoztak minket az elmult egy evben, Firmino, Kubo, Kane, Davies es James maximum egy erkezhet.reeed_ati írta: Nekem sem a szìvem csücske a görbehátù angol..
Ugyanakkor a kèt fiatal titánon kìvül nincs olyan játèkos, akinek kifejezetten örülnèk..
Szòval, ha az elérhető opciòkat nèzzük, akkor nem feltètlen rossz vètel.
Gòlerős, a táttenemnek hála a sikerre is ki lesz èhezve.
Kicsit olyan RvN feelingem.van vele kapcsolatban, a hollandèrt sem voltam oda, aztán megszerettem, miután leigazoltuk..
Ha a belga hambistòl is megszabadulunk cserèbe, akkor az meg mèg egy hatalmas + pont..
Kane,Belingham,James+egy jobb szèlső, az ùgy elèggè adná a nyárra.
Vagy akkor 2 éves szerződést írjon alá pl. Kane.
Fran, Brahim, Reinier, Blanco, Bellingham és egy csere csatár. Sztem ez lesz. Ceballos is remelem marad.
De aztán lehet, hogy Brahim jön vissza jobb szélre, meg ugye ott van Fede is és akkor Rodrygo meg mehet be csatárnak. Azt meg van oldva
Hosszu lesz ez a nyar....
Toni
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nagyjabol Bellinghemen kivul egy EU-n kivuli igazolassal lehet szamolni, mert Endricke lesz a masik jovore. Szoval azok kozul akikkel hirbe hoztak minket az elmult egy evben, Firmino, Kubo, Kane, Davies es James maximum egy erkezhet.reeed_ati írta: Nekem sem a szìvem csücske a görbehátù angol..
Ugyanakkor a kèt fiatal titánon kìvül nincs olyan játèkos, akinek kifejezetten örülnèk..
Kicsit olyan RvN feelingem.van vele kapcsolatban, a hollandèrt sem voltam oda, aztán megszerettem, miután leigazoltuk..
Ha a belga hambistòl is megszabadulunk cserèbe, akkor az meg mèg egy hatalmas + pont..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hazarddal hogyan, beszámítják kilónként?gutihaz14 írta: ki beszélt 100 milliokrol kane ugyben?
eddig max 60-ban mindenki megallt ha jol emlekszem. ezt lehet csokkenteni hazard bevonasaval
Nincs az a hülye, aki az elmúlt4éve után vinné a csapatába, a szertáros anyósa előbb kerül csapatba nálunk, mint Hambi..
Pedig így, hogy konfettiliga sincs, biztos van, aki menne/mennie kell majd onnan.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
azert sirnak mert ok lettek az ev luzerei. nem azert mert olcson adjak judetANDS írta:Német oldalakon megy a sírás, hogy nagyon olcsón adják, a Realnak van pénze, miért nem kérik meg az árát.Pad'em írta: Mirror szerint 100+24M euróba került Bellingham.
valamelyik univerzumban:
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nekem sem a szìvem csücske a görbehátù angol..