Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
Faust
El director de fotografía

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 1., csütörtök 21:12

Jo, es Ce mennyi kapufat lott?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 1., csütörtök 21:11

Messi all time PSG goals: 32

Cristiano Ronaldo goals for Juventus in his first season: 34
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 31., szerda 21:11

Babinho írta: Sergio Ricoról van valami hír azóta?
Továbbra is válságos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 31., szerda 21:08

Sergio Ricoról van valami hír azóta?

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 29., hétfő 11:11

Szerk.
Egy utolso meg.
Nekem o a kedvencem most,hehe neked is inkabb ez jonne be szvsz,mint sesko. :mrgreen:

https://youtu.be/kSSfsfKAIiE

Illetve ot tudnam nalunk Carvajal moge elkepzelni.

https://youtu.be/nNMTyGUYrAc

Csak ra kene meg egy kis suly.
Bar a Bl meccseken 3x is a legjobb jatekos jatekos lett, egyszer Leaot megfogva,ketszer Sterlinget. Hatrafele is abszolut megbizhato,nagyon agressziv jatekos.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 29., hétfő 10:31

hehetheoriginal írta: Azt mondd el a csecsko gyerek micsinal, mert nagyon keves anyag van rola youtubeon.
Liverpool elleni barimeccsen 1 eve nagyon odatette
Sesko 16 gólig jutott,ami lehetett volna bőven 20 fölött is,de amikor ősszel berobbant és sejteni lehetett,hogy ő lesz az idei év igazi sztárjátékosa,ott lehetett látni rajta,hogy kicsit elbillent a feje( önző volt,mindent egyedül akart megoldani,lőtt minden helyzetből természetesen fölöslegesen, és ahogy ilyenkor lenni szokott kihagyta a helyzeteit is ) így volt kb 5-8 meccs,ahol teljesen kikerült a kezdőből is.
Aztán egyszer beszállt talán az Rapid Wien ellen és rúgott kb 20 perc alatt hármat,majd azután beállt a sorba,jobb lett a teljesítménye is,jöttek a gólok és a második féléve már úgy sikerült ahogy kellett.
Erős,magas,gyors,szikár,a lövője nagyon rendben van. Helyzetbe tud kerülni és a korához képest nagyon jó százalékban értékesíti azokat. Nem az elöl állok,és a 11-es pontról jó vagyok csatár.
Technikailag is jó,persze a termetéből adódóan vannak nála kis területeken gyorsabb játékosok.
De kell neki a Lipcse szint,ennél feljebb most még nem tudna ugrani. A Salzburgot kinőtte ezzel az utóbbi félévvel. Az alázata,letámadása,védekező munkája nagyon jó,de ezt megköveteli a felfogás amit itt tanult.
Viszont alapjába véve kevés játékost tudnék Salzburgból elképzelni a spanyol ligába,vagy esetleg nálunk. ( Egyszerűen a felfogás,a játék,az iskola teljesen más mint a latin foci. Melósabb,direktebb,rengeteg párharccal,dinamikusabb,de ezáltal több hibával is játszó.)
Meg is lehet nézni,hogy a Salzburg a játékoosai nagy részét Bundesligába vagy a PL-be értékesíti.
Nekem Ő is PL vagy Bundesliga. Ott viszont ha még jön rá rutin,és felszed egy 5 kiló izmot,akkor elit lehet.
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 29., hétfő 10:11

Azt mondd el a csecsko gyerek micsinal, mert nagyon keves anyag van rola youtubeon.
Liverpool elleni barimeccsen 1 eve nagyon odatette
thereisonly1ronaldo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 29., hétfő 10:04

raul 4 ever írta: Kocsival se vészes szerintem. Az aftobahn a pálya mellett fut, gondolom a parkolás is megoldott..
Abszolút nem vészes. Illetve a parkolás is elég jól megoldott.Érdemes azért 1 órával a stadionhoz érkezni,mert ilyen nagyobb meccseknél szeret bedugulni az autópálya a stadion környékén már,vagy ha esetleg baleset van,azt is jó belekalkulálni,de igazából sokan a városba parkolnak,mert onnan viszont jön busz,amit jeggyel ingyenesen használhatsz,a stadion mellett van közvetlenül egy nagy parkoló,illetve kb 500 méterre egy nagy árkád féleség,aminek van sima,tető,illetve óriási mélygarázsa is.
Ezek mellett meg van egy még nagyobb parkoló kb 3-4 kmre,ahonnan ugyanúgy jönnek a buszok a stadionhoz,mint az előbb említett megoldásnál.
Nika91127 írta:
Salzburg a világ legszebb helye szerintem. Eddig 3x voltam, imádom.
A téli vásár a legszebb.
Ezzel nagyon egyetértek,én kb 100 km-re ca. 50 percre lakok Salzburgtól,de minden meccs előtt bemegyünk egyet sétálni vagy ebédelni egyet. :)

A kölykök meg akiket az ember lát..elképesztő tehetségek.
Tényleg az a felfogás,hogy minden meccsen 110%-ot nyújtsanak. Nem látni Fradi féle lötyögést,itt mindenki a saját jövőjéért játszik.
Pl itt a Szoboszlait nagyon imádják/imádták. Amikor a válogatottba elkezdett játszani,meg kezdett kitudódni,hogy van egy magyar tehetség itt,akkor már az egyik legnagyobb kedvenc volt náluk. Nem hiába múlt héten is visszajött a VIP-be,amikor megnyerték a bajnokságot.
Szóval nagyon ajánlom mindenkinek,a stadion modern,nagyon szép,profi,mellette viszont megtartotta a város arcát.
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 29., hétfő 9:54

miro. írta: Szerk.

Ha esetleg valakit erdekelne majd nyaron fekeszulesi,( tavaly liverpool,elotte real,atletico,chelsea,barcelona volt itt) vagy osszel bl meccs,akkor nagyon szivesen segitek,mert premium berletem van es eleg koran tudok jegyet vasarolni,szinte tokeletes helyekre.
Pestrol vonattal nincs messze,szep a varos,a stadion a hangulat meg nagyon jo. :)
Salzburg a világ legszebb helye szerintem. Eddig 3x voltam, imádom.
A téli vásár a legszebb.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 29., hétfő 9:49

Kocsival se vészes szerintem. Az aftobahn a pálya mellett fut, gondolom a parkolás is megoldott..

Tényleg gyönyörű város/környék..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 29., hétfő 9:42

Szerk.

Ha esetleg valakit erdekelne majd nyaron fekeszulesi,( tavaly liverpool,elotte real,atletico,chelsea,barcelona volt itt) vagy osszel bl meccs,akkor nagyon szivesen segitek,mert premium berletem van es eleg koran tudok jegyet vasarolni,szinte tokeletes helyekre.
Pestrol vonattal nincs messze,szep a varos,a stadion a hangulat meg nagyon jo. :)
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 28., vasárnap 22:43

Srácok,hátha valakit érdekel,írok kicsit a másik szeretett csapatomról a Salzburgról.

Most sikerült nekik tizedszer(!!) zsinórban a bajnoki arany.
Múlt héten pont a második Sturm Graz ellen tudtak otthon 2:1-re nyerni és ezzel bebiztosítani az első helyet.
Viszont a szezon kurva nehéz volt,ugyanis állandóan rengeteg sérült volt (kettő hete pl 13 játékos) illetve az utóbbi évek legfiatalabb csapatával mentek neki most a szezonnak.
(Talán a CFC elleni Bl meccsen volt az,hogy a bl történelem második legfiatalabb csapatával álltak ki.)

Itt vannak a legnagyobb tehetségek:

Benji Sesko,Nicolas Seiwald - Ők mennek mindketten a Lipcsébe. Seskoról volt itt is anno szó,Seiwald pedig biztos vagyok benne,hogy pár éven belül a Bayerné lesz.
Tipik Kroos,Kimmich féle középpályás. Ő végigment az akadémia összes lépcsőjén itt.

Oumar Solet - 23 éves,Francia,belső védő,1,95m,erős,gyors,párharcba nagyon extrán kiemelkedő.Szvsz legjobb játékos volt ebben a szezonban. Szerintem top hátvéd lesz. A Napoli,Inter,Milan,Juventusról lehet nála hallani.

Amar Dedic - 20 éves,jobbhátvéd,tavaly jött vissza kölcsönből. Gyors,erőszakos és előre felé nagyon jó. Még nálunk is megnézném,de sajnos a Barcelonát lehet hallani,hogy tárgyalnak vele. Első igazi felnőtt éve után valószínű, hogy őt is elviszik.

Karim Konaté - 19 éves csatár. Tavaly nyáron hozták Elefántcsontpartból. Elsőnek az U19-be tervezték,de ott 7 meccsen 6gól/2gólpassz volt a teljesítménye,azonnal felvitték a Lieferingbe,(Fiókcsapat,Osztrák másodosztály) ott ment egy 18meccs/15gól/3 gólpasszt.
Úgy hogy az évet a felnőttbe fejezte be, 158perc 3 gól/1 gólpasszal. :lol:
A múlt héten épp a 82.percben állt be,és döntötte el a bajnoki aranyat a 88.percben. :lol:
Baromi gyors,technikás,és mintha keresné a labda őt.

Oscar Gloukh - 19 éves, Izareli támadó középpályás. A Maccabiból hozták el télen.
Elképesztően technikás és lát a pályán,nagyon éretten játszik,bár néha vannak még labdavesztései amik kicsit bugyuták,de 19 évesen úgy irányít és diktálja a tempót,mintha 27 éves lenne. Volt vele egy interjú,egy komoly ajánlata volt még amin gondolkozott mielőtt a Salzburgot választotta és az a Barcelonától volt.

Ott van még Okafor,akit állítólag Napoliba vinnének,bár megmondom őszintén én annyira nem voltam sose tőle hasra esve,illetve most ki is dőlt jó pár hónapra. Illetve Susiccal ugyanez a helyzet.

100 milliót eurót vár az rbs nyáron az eladásokból,de nagyon érdekes lesz mivel most majdnem túltolták ezt a fiatalítást. Nem olyan a játék amilyen volt és sokszor az utolsó percekben egyenlítettek. Illetve az edző is lehetséges,hogy elmegy.
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 28., vasárnap 21:46

hehetheoriginal írta: psg-t straszburgbol hazafele erve bajnokkent 3, azaz harom darab szurkolo varta :lol:
az egyik tuti PSG Ogli 7 volt. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 28., vasárnap 21:31

psg-t straszburgbol hazafele erve bajnokkent 3, azaz harom darab szurkolo varta :lol:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 28., vasárnap 19:54

Remy írta:Lens ujra BLben, az se gyenge.
Ez nagyon kemény. :ozil: Amit idén lehoztak, az szép teljesítmény. Pedig az elmúlt bő 10 évben kb a Ligue1-2 között ugrálgattak. Sőt a nagy PSG is csak 4 ponttal van előttük.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 28., vasárnap 19:51

Lens ujra BLben, az se gyenge.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 28., vasárnap 19:06

'shutterisland írta: akkor laikuskent eleg evidensnek tunik, hogy itt mar nem a sportkarrier a kerdes, hanem az eletbenmaradas es lebenulas.

ugye a hegymaszos story okan ment abban a topicban a temazas az "extrem" sportokrol, hat ujabb pelda, ahogy masodpercek alatt mehet tonkre egy jol felepitett elet. :|
Lásd anno MSC. De ez már nagyon off. Jobbulást Riconak!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 28., vasárnap 18:35

akkor laikuskent eleg evidensnek tunik, hogy itt mar nem a sportkarrier a kerdes, hanem az eletbenmaradas es lebenulas.

ugye a hegymaszos story okan ment abban a topicban a temazas az "extrem" sportokrol, hat ujabb pelda, ahogy masodpercek alatt mehet tonkre egy jol felepitett elet. :|

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 28., vasárnap 18:22

lordgabi írta:
'shutterisland írta:

hat ez nem hangzik tul jol. :|
A Paris Saint Germain kapusát, Sergio Ricot fejbe rúgta egy ló, és ez miatt agyvérzést kapott, az életéért küzdenek az orvosok.
Én ezt olvastam, borzasztó. :'(
Valószínű akkor állományi + subduralis fixen. De lehet még komplexebb. Az, hogy a CT előtt már intubálni kellett, nem sok jót sejtet - agyödéma, romló tudatállapot...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 28., vasárnap 18:14

'shutterisland írta:
Hivatalos Twitter-oldalán számolt be a Paris Saint-Germain, hogy a klub második számú kapusát, Sergio Ricót baleset érte. A Relevo információi szerint a spanyol játékos leesett a lováról és súlyos sérüléseket szenvedett, intenzív osztályon ápolják
hat ez nem hangzik tul jol. :|
A Paris Saint Germain kapusát, Sergio Ricot fejbe rúgta egy ló, és ez miatt agyvérzést kapott, az életéért küzdenek az orvosok.
Én ezt olvastam, borzasztó. :'(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: