Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Mondtam már hogy szeretem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Én se értem mi van
Most kellett volna jöjjön a búcsú erre lenyom egy ilyen interjút. Fura.
Most kellett volna jöjjön a búcsú erre lenyom egy ilyen interjút. Fura.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Semmit nem tudok, semmit nem értek.Realista24 írta: Hagyjatok békén.
Szerk.
Benzema: "Say something about my future? Why would I say anything? People talking? It's internet. Reality isn't internet."
It looks like Karim Benzema is staying at Real Madrid.
— @josemorenoco
🗣 Karim Benzema: "I know how much Real Madrid fans love me, that means a lot."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
Július 1. hivatalosan az átigazolási szezon első napja.Tomidzsi írta: Sok hulye firkasz... Mondjuk spanyolok elen jarnak ebben.
Be kell épülni! El kell menni portasnak vagy masszoznek .
Sok idiota kavarja a szaros hireket. Csurik csavarjak...
Mai nap nyilt az atigazolasi piac ugye? Ugye! Mar most elegem van...
Hala Madrid y nada más
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na hali.
Nyaralni vagyok, csak néha olvasgattam a hozzászólásokat.
Szerintem ha elmegy Benzema nagyon korrekt részéről ha úgy érzi hogy nem tud eleget nyújtani nem ül a klub nyakán mint pl. Raul anno.
Én már több éve mondogattam hogy a CR - Bale - Benzema hármast (és a középpályát) fokozatosan meg kell újítani. Közben ők rámcáfoltak olyan értelemben hogy jóval kitolták a karrierüket és sokkal tovább voltak a topon mint amire lehetett számítani. Pl. Raul is 2009-2010-ben amikor a szezon végén távozott alig volt 34 éves és (ha jól emlékszem) mindenki várta mikor nem akadályozza már a csapatot.
Benzema 35 éves, az már egy jó kor a visszavonuláshoz. Az hogy most elmegy az arabokhoz lötyögni az mellékes dolog, annyi pénzért miért ne érné meg levezetni?
A vezetőség ha talált volna éveken át egy értelmes alternatívát, hogy ne kelljen Benzemának minden évben 46-50 meccseket játszani akkor lehet nem lenne ennyire leamortizálva.
Úgyhogy én teljesen megértem ha megy, rég elmondta hogy addig marad ameddig top szinten tud teljesíteni. Ha megy akkor köszi mindent és a legjobbakat.
Legenda!
Nyaralni vagyok, csak néha olvasgattam a hozzászólásokat.
Szerintem ha elmegy Benzema nagyon korrekt részéről ha úgy érzi hogy nem tud eleget nyújtani nem ül a klub nyakán mint pl. Raul anno.
Én már több éve mondogattam hogy a CR - Bale - Benzema hármast (és a középpályát) fokozatosan meg kell újítani. Közben ők rámcáfoltak olyan értelemben hogy jóval kitolták a karrierüket és sokkal tovább voltak a topon mint amire lehetett számítani. Pl. Raul is 2009-2010-ben amikor a szezon végén távozott alig volt 34 éves és (ha jól emlékszem) mindenki várta mikor nem akadályozza már a csapatot.
Benzema 35 éves, az már egy jó kor a visszavonuláshoz. Az hogy most elmegy az arabokhoz lötyögni az mellékes dolog, annyi pénzért miért ne érné meg levezetni?
A vezetőség ha talált volna éveken át egy értelmes alternatívát, hogy ne kelljen Benzemának minden évben 46-50 meccseket játszani akkor lehet nem lenne ennyire leamortizálva.
Úgyhogy én teljesen megértem ha megy, rég elmondta hogy addig marad ameddig top szinten tud teljesíteni. Ha megy akkor köszi mindent és a legjobbakat.
Legenda!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hagyjatok békén.
Szerk.
Benzema: "Say something about my future? Why would I say anything? People talking? It's internet. Reality isn't internet."
Szerk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: RMFC
amúgy bennem szarabb érzés kezd lenni mint amikor CR ment el.. rendesen olyan, mint amikor együtt vagy a csajoddal akivel szeretitek egymást de nem működtök, és tudod h lassan szakítani kell
-
Karim Benzema: “I am very proud of my career, I remember when I signed here, I was a kid, with a dream to play for Real Madrid.” @marca #rmalive
Karim Benzema: “Real Madrid are the best in the world, I dreamed of playing here." @marca #rmalive
🗣 Karim Benzema: "When I signed for this club I was a boy, 21 years old. I was just thinking about enjoying and winning trophies, and in the END I see that I have won a lot with Real Madrid." @MarioCortegana #rmalive
Karim Benzema: “Real Madrid are the best in the world, I dreamed of playing here." @marca #rmalive
🗣 Karim Benzema: "When I signed for this club I was a boy, 21 years old. I was just thinking about enjoying and winning trophies, and in the END I see that I have won a lot with Real Madrid." @MarioCortegana #rmalive
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Sok hulye firkasz... Mondjuk spanyolok elen jarnak ebben.
Toni
-
Most van a Marca dijatadon, lehet mond valamit.
https://youtu.be/gUf5mBJkk9EPad'em írta: Florentino Pérez has not spoken to Karim and no one in the club thinks he will leave without telling the president. Many of the things being reported are false. He has not spoken with Ancelotti and the trophy room is not being prepared for his goodbye.
— @diarioas
Mi van?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Florentino Pérez has not spoken to Karim and no one in the club thinks he will leave without telling the president. Many of the things being reported are false. He has not spoken with Ancelotti and the trophy room is not being prepared for his goodbye.
— @diarioas
Mi van?
— @diarioas
Mi van?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
van valami hivatalos?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Kerlon írta:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
| Karim Benzema will receive a ‘hero’s send off’ at the Santiago Bernabéu on Sunday. @MarioCortegana, @GuillerRai
- Tomidzsi
Jó hát nyilván ő érzi, hogy mennyit bír még. (De hosszabbitott volna ha nem jön az álom ajánlat...)Sierra írta:Mondjuk az ő korában azért 1 év már sokat számít, lehet annyit meg nem akartak kockáztatni vele. Meg mi van, ha jövő nyáron bemondja az unalmast és visszavonul? Nekik meg most kell. Így is simán lehet, hogy csak 1 évet lesz ott.Tomidzsi írta: Tevehajcsaroknak 1 ev mulva is lesz penzuk.Ha nem jelentkeztek volna be erte, akkor hosszabitott volna...
Leyenda
Toni
- Tomidzsi
Akkor cumi van, Rodrygo keszulj.Süti írta: Fel evig még nem lehet tárgyalni vele. Nincs mit alairatni.
Toni
Mondjuk az ő korában azért 1 év már sokat számít, lehet annyit meg nem akartak kockáztatni vele. Meg mi van, ha jövő nyáron bemondja az unalmast és visszavonul? Nekik meg most kell. Így is simán lehet, hogy csak 1 évet lesz ott.Tomidzsi írta: Tevehajcsaroknak 1 ev mulva is lesz penzuk.Ha nem jelentkeztek volna be erte, akkor hosszabitott volna...
- Süti
Fel evig még nem lehet tárgyalni vele. Nincs mit alairatni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.