FIFA
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: FIFA
egyebkent ami most igy eszembe jutott, hogy ezt az agyf.sz random igazolas generatort kicsit vissazbb tekerhetnek a karrier modokban.
ertem en, hogy kell egy kis jatekosmozgas, de hat olyan irrealis hulyesegek meg elborult keretek jonnek ki, hogy teljesen gagyi az egesz nehany szezon utan
peldakeppen, a player karrieremben a real elleni bl elodonto meccsen a real kezdoje es padja 2028-ban :
courtois
valami re-gen bhv
saliba
kounde
hakimi
foyth
aouar
harvey elliot
vini
nico gonzalez
raspadori
pad : bajrami, kayky, tayvon gray, schjelderupp, ostigard, fuidias
meg meg ilyenek, hogy talisca liverpoolban, grealish porto vagy valverde atleti.
nyilvan nem elet-halal kerdes de kisse rontja az elmenyt egy player carrierben, mikor odaigazolsz egy nagycsapathoz par szezon utan es ilyen szaudi liga szeru vegyesvagottak vannak.
ertem en, hogy kell egy kis jatekosmozgas, de hat olyan irrealis hulyesegek meg elborult keretek jonnek ki, hogy teljesen gagyi az egesz nehany szezon utan
peldakeppen, a player karrieremben a real elleni bl elodonto meccsen a real kezdoje es padja 2028-ban :
courtois
valami re-gen bhv
saliba
kounde
hakimi
foyth
aouar
harvey elliot
vini
nico gonzalez
raspadori
pad : bajrami, kayky, tayvon gray, schjelderupp, ostigard, fuidias
meg meg ilyenek, hogy talisca liverpoolban, grealish porto vagy valverde atleti.
nyilvan nem elet-halal kerdes de kisse rontja az elmenyt egy player carrierben, mikor odaigazolsz egy nagycsapathoz par szezon utan es ilyen szaudi liga szeru vegyesvagottak vannak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Annyival árnyalnám, hogy ez most ilyen nyári fun promo volt, nem kell különösebben komolyan venni.Most meg már Cech a legjobb csatár a játékban meg Lloris a legjobb VKP mert megkavarták a posztokat…
Komédia
Cech és LLoris is jók, de nem a legjobbak és ha nem tetszik tudsz választani több alternatívát.
Én TOTS óta jól szórakozom amúgy, az esett le, hogy talán érdemesebb lenne minden évben áprilisban megvenni a játékot, mert egyrészt olcsóbb, másrészt minimális idővel és energiával lehet jó csapatot építeni. Előtte kb. a WL is majdnem felesleges, 90%-ban 10k értékű kártyát kapsz.
sosem volt a fifa a gyarto. fifa csak a nevet adta eddigWhiteheart írta: El kell venni fos Fifatol ezt mert ugyanolyan szar a játékuk mint az egész szervezetük...
de attol meg igaz hogy egy raklap fos amiben evek ota ugyanazok a bugok javitatlanul szerepelnek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nem a fifa a gyártó, hanem az ea, ami amúgy már nem is fifa
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
El kell venni fos Fifatol ezt mert ugyanolyan szar a játékuk mint az egész szervezetük...
Ja az az egy kulonbseg van hogy kb 50 fajta spacial kartya van
Gondolom igy meg tobb penzt lehet ezekre kolteni
Gondolom igy meg tobb penzt lehet ezekre kolteni
Ezt ingyen is leírjuk minden évbencart írta: Most megvettem learazva a FIFA-t kiprobalni, 5 eve nem jatszottam vele. Ugyan olyan tragya mint akkor volt, 5 ev alatt 0 fejlodes.
10 éve ugyanaz a fos, ugyanazokkal a bugokkal.
Most meg már Cech a legjobb csatár a játékban meg Lloris a legjobb VKP mert megkavarták a posztokat…
Komédia
Most megvettem learazva a FIFA-t kiprobalni, 5 eve nem jatszottam vele. Ugyan olyan tragya mint akkor volt, 5 ev alatt 0 fejlodes.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ma jott ki ”gameplay” video is.dzsi91 írta: https://youtu.be/PzsKDyZ-8yg
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Women’s football is coming to Ultimate Team.
Oficial.
Szeptembertől az EAFC 24-ben.
Oficial.
Szeptembertől az EAFC 24-ben.
Minden évben ez van, most is kb novemberig volt értelmes aztán szétcseszték, jött a sok hülye patchoroszisti írta:
En konzolon jatszom. Szeptemberben bitang volt a jatek. Tenyleg az eddigi legjobb fifa. De most mar jatszhatatlan, a frissitesekkel teljesen szetbarmoltak.
Letoltom az aktualis platformon es mukodik.Kera írta: Köszi srácok!
Végül megvettem, de amit ez a retek anticheat program leművelt az vérlázító.
Tizen X év óta egy tört játék se adta így fel a leckét, de ezt 3 napig kellett bügykölnöm, hogy hajlandó legyen elindulni. Legalább kiírná ez a szerencsétlen, hogy mi lehet a baja, de csak annyit képes kiírni, hogy valami nem jó... Konkrétan az összes India videós tippjét.trükkjét végigcsináltam. Legszívesebben ment volna a refund, de nem adtam fel és már mindenféle boot beállítás után sikerült elindítani.
Ti hogy boldogultatok vele?
Szánalmas az egész, nem is fecsérlek rá több szót. A játék meg elmegy, nem rossz. Ha néha van 20-30 percem jó lesz 1-2 meccsre.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
En konzolon jatszom. Szeptemberben bitang volt a jatek. Tenyleg az eddigi legjobb fifa. De most mar jatszhatatlan, a frissitesekkel teljesen szetbarmoltak.Kera írta: Köszi srácok!
Tizen X év óta egy tört játék se adta így fel a leckét, de ezt 3 napig kellett bügykölnöm, hogy hajlandó legyen elindulni. Legalább kiírná ez a szerencsétlen, hogy mi lehet a baja, de csak annyit képes kiírni, hogy valami nem jó... Konkrétan az összes India videós tippjét.trükkjét végigcsináltam. Legszívesebben ment volna a refund, de nem adtam fel és már mindenféle boot beállítás után sikerült elindítani.
Szánalmas az egész, nem is fecsérlek rá több szót. A játék meg elmegy, nem rossz. Ha néha van 20-30 percem jó lesz 1-2 meccsre.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Köszi srácok!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jogos mostmar ea play elofizetesben is bennevan csak rég nemnyúltam játékokhoz.zsuninnyo írta: GamePassben mar benne van a fifa23
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
GamePassben mar benne van a fifa23
- dzsi91
Ea play előfizuba olyan junius környékén szokott bekerülni az aktuális fifa rész. Havi 1500-2000 kozott van asszem. A régebbi fifak alapból benne vannak meg sok ea játék.
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Nem véletlen akciózzák ennyire ,hát ha már felhoztad pont azért lett az Efootball is ilyen,hogy megnyerjék maguknak a fifa játékosokat,az ingyenes szerintem vársz vele pár hetet még ennyibe se fog kerülni.(mármint a Fifa).Kera írta: Sziasztok!
Steam-en most épp akcíós a FIFA 23, kb. 8000 pénz.
Soha nem vettem még játékot (Ncore ). FIFA 19-el toltam utoljára, ami azért már idejét múlt, a 23 meg már mégiscsak "next-gen". Ki tudja, hogy az új része esetleg lesz e majd virágboltban.
Csak koca gamer vagyok, heti egyszer van 1-2 órám és az online rész se annyira izgat, mert lehet csak ráfüggnék, cserébe még ki is idegelne.
Szerintetek így megér ennyit, vagy máshol esetleg hozzá lehet még férni hasonló árban?
Vagy hagyjam a francba és "mennyek ki a frisslevegűre..."?
ui.: Új "PES-t" próbáltam, de hát az valami tragédia.
Lehet ennek is vége lesz ,mert az EA nem fog csilliárdokat fizetni egy név miatt a szövetségnek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vedd meg kiprobalod, asszem max ket orat jatszhatsz vele es 14 napig, ha nem tetszik "visszakuldod", visszateritik, easy.
thereisonly1ronaldo