Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
In the meeting between Florentino Pérez, JAS and Carlo Ancelotti yesterday it was decided that Harry Kane is now an OBJECTIVE for ST position. @marca #rmalive
karim kane duóval ez tripla
karim kane duóval ez tripla
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Ez a fektetett "S" minta amikor Hazard hasán 3D-vé alakul, és kocogás közben lötyög majd...
Hát mind behaluzunk tőle
Hát mind behaluzunk tőle
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Gagyidas. Remelem fake.Kerlon írta:pfejj adidasRealista24 írta: Idegenbeli mez jövőre, elvileg.
https://twitter.com/madridxtra/status/1 ... sxT-_X3liw
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
pfejj adidasRealista24 írta: Idegenbeli mez jövőre, elvileg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
épp most írtam Karim topicba majdnem ugyan ezt, annyi különbséggel, hogy miér tvárnánk aug végéig? Nyár elején lejár a szerződése, ha nem ír alá hozzánk egyből akkor becsuknám az ajtót és mennék a következő opcióért legyen az bárki. Szerintem Pérez pontosan ezt teszi majd, nem fog játszadozni, közlik vele, hogy jöhetsz, megbocsájtunk de vagy egyből aláírsz vagy baszhatod a rezet a psg-ben.Buitre írta: Ha marad KAK, idén jön egy Joselu mögé és kész. Aztán majd jövőre augusztus végéig (ismét hiába) várunk majd a tekenyős fiatalemberre...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ha marad KAK, idén jön egy Joselu mögé és kész. Aztán majd jövőre augusztus végéig (ismét hiába) várunk majd a tekenyős fiatalemberre...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ziro hány csomag zsepit lőtt tele azóta?Realista24 írta: Miert kell nekem azt olvasni, hogy Havertz is a shortlisten van.....
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én is elcsábultam, de most olvastam, hogy Rose áll. a kupadöntő előtt Kuki utolsó heteiről beszélt "velünk", hogy odateszi magát és reméljük jó vége lesz...KAG írta: Faszi 91 meccs 19 gól. (Havertz)
Óriási kapufa lenne. Még olcsóért se kéne hozni.
Amúgy, június van, Nkunku deal meg nem ofi. Perez helyébe én minden követ megmozgatnék a srácért.
65-ért, ajándék lehetne.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Faszi 91 meccs 19 gól. (Havertz)
Amúgy, június van, Nkunku deal meg nem ofi. Perez helyébe én minden követ megmozgatnék a srácért.
65-ért, ajándék lehetne.
65-ért, ajándék lehetne.
ZIDANE
- nzooli93
Igazolnank egy jatekost a jobbszelre, aki nem jobb szelso. Az eredeti posztja nalunk nem is letezik,de ott is sima kozepszer egyebkent. Csatarkent is probalgattak chelseanel ,de Rodrygonal is gyengebb ott. Konkretan a bl góljabol el evek ota. Ne tegyunk szívességet a chelseanek. Nekunk se szoktak.Realista24 írta:Miért kell azt olvasom hogy ha marad Karim, ha nem is le akarjuk igazolni.Realista24 írta: Miert kell nekem azt olvasni, hogy Havertz is a shortlisten van.....
mint valami piacos kinai nylon
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Idegenbeli mez jövőre, elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért kell azt olvasom hogy ha marad Karim, ha nem is le akarjuk igazolni.Realista24 írta: Miert kell nekem azt olvasni, hogy Havertz is a shortlisten van.....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem akkor győzött meg, mikor a horvatok ellen 4x pattant vissza hozzá a labda.
Persze, mert ül a padon...'shutterisland írta: a cityben kevesebbet lattam.
De másfél éves teljesítményre a Fifánál ott volt a világ 7. legjobbjaként...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem biztos, hogy manapsag a rafujasos, homeopátiás vudubabas modszerek a nyerok....Realista24 írta: Belinek nem lesz műtét. Olvasta offban Nikat.
Aztan 60%on elszarakodik, mignem ket ev szenvedes utan csak meg kell műteni, de akkor mar game over es kuka az egész....
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, beszeltetek e rola, mert az opciok kozt nem latom, de alvarez a citybol rohadtul adna magat hozzatok, csak gondolom nem szivesen erositenenek titeket.
engem nagyon meggyozott a vb-n, konkretan sprintben kozlekedett szinte mindig, bar az is igaz, hogy ott minden argentin eleteert ment, a cityben kevesebbet lattam.
pepnek is ki kell valamit talaljon, mert nem fog evekig haaland mogott locazni.
engem nagyon meggyozott a vb-n, konkretan sprintben kozlekedett szinte mindig, bar az is igaz, hogy ott minden argentin eleteert ment, a cityben kevesebbet lattam.
pepnek is ki kell valamit talaljon, mert nem fog evekig haaland mogott locazni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Belinek nem lesz műtét. Olvasta offban Nikat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Fel. Mindkettő évek óta a radarunkon.untouchable írta:Franciaországból nekem is Gouiri és Cherki játéka tetszik, de nem tudom, hogy készen állnak-e Madridra illetve, hogy felmerültek-e egyáltalán.realmadrid95 írta:
Ramos fix 100, vagy annal tobb lenne. Moukoko most hosszabbitotz, o kiesve. Hojlundnak iden 3 jo meccse volt csak, az is a valogatottban. Gouirinek orulnek speciel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Franciaországból nekem is Gouiri és Cherki játéka tetszik, de nem tudom, hogy készen állnak-e Madridra illetve, hogy felmerültek-e egyáltalán.realmadrid95 írta:Ramos fix 100, vagy annal tobb lenne. Moukoko most hosszabbitotz, o kiesve. Hojlundnak iden 3 jo meccse volt csak, az is a valogatottban. Gouirinek orulnek speciel.Pad'em írta: Szerintem valami fiatal csatarra fogunk rámenni, akiért azert nem kell 100 milliókat fizetni. Ramos, Hojlund, Gouiri, Moukoko vagy valami hasonszőrűt, scoutolunk párat egy ideje elvileg. Mondván hátha beválik, aztán jövőre meg loholunk Mbappe után. Meg egy backup Joselu/Firmino.
Na COPE is kezdi Mendy? Mondjuk az se lenne sokkoló.
A Real Madrid player who is NOT a free agent could shockingly leave the club this summer. @COPE
Hala Madrid y nada más