Bellinghamen majd egy évet dolgoztunk, hetek óta tárgyalunk és már meg is egyeztünk kb a Dortmunddal, a játékossal már rég, ezt nem fogjuk visszamondani. Nem kell műteni a térdét, csak pihentetni, nyáron elmúlik aztán ősztől nyomja itt.kiserik írta: Nekem most van egy olyan érzésem, hogy Kai egy vészforgatókönyv része. Ha lehet hinni annak a hírnek, hogy a vonalak közé szánják, akkor az is lehet, hogy Jude helyett őt tervezik. Ha Karim lép, akkor kell csatár is, és a német olcsóbb lenne, mint a térdbajos angol. A különbözet meg mehetne egy csatárba.
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mar a Hazard tavozas bearanyozta a napomat. Vegre nem varjuk meg h lejarjon a szerzodes hanem megmutatjuk merre van az ajto. Az sem lepne meg ha a 7es mez pihenne egy evet hat ha jon Bappe.
Nekem most van egy olyan érzésem, hogy Kai egy vészforgatókönyv része. Ha lehet hinni annak a hírnek, hogy a vonalak közé szánják, akkor az is lehet, hogy Jude helyett őt tervezik. Ha Karim lép, akkor kell csatár is, és a német olcsóbb lenne, mint a térdbajos angol. A különbözet meg mehetne egy csatárba.
Inkább tett volna be egy dagadt vagy zabálós képet a végére. Persze sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy ő csak egy sérülés áldozata.p.csabi1 írta: https://twitter.com/RMadridInfo/status/ ... 2pSAw&s=19
Ide rakom mert már zárva van a topicja.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Barca fog indulni az ázsiai BLben.hehetheoriginal írta:Leigazol mashova, aztan verhetjuk a fejunket a falba mikor az o goljaval esunk kip.csabi1 írta: https://twitter.com/RMadridInfo/status/ ... 2pSAw&s=19
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nachosért nagy kár lenne, minőségi emberünk hátul, ahol egyébként is vannak bajok...pláne ha valóban leszarjuk a jobbos védőt.
Remélem akkor a többiek maradnak
Remélem akkor a többiek maradnak
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Leigazol mashova, aztan verhetjuk a fejunket a falba mikor az o goljaval esunk kip.csabi1 írta: https://twitter.com/RMadridInfo/status/ ... 2pSAw&s=19
thereisonly1ronaldo
Gondolom Mendyt is megpróbálják akkor már eladni, neki is annyi haszna van mint Hazardnak volt. Azt írták már 20 millió körül elengednéktubatibi írta: Az, hogy az LB-t tartjuk prioritásnak az annyira nem tetszik, ott megadnám a lehetőséget Frannak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2023. június 4., vasárnap 10:03-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
azt a kurva egy scooter koncert alatt mennyi minden törént se hazard se mariano se asensio, mondjuk ebből csak hazardon pislogtam reggel
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Szuper, remélem ma a maradékot is eltakarítjuk.
Egyedül Nachot sajnálom, középen, szélen, bárhova berakhattad és az esetek nagyrészében konstans jó teljesítményt nyújtott.
Ceballos hosszabbításának örülök(ami remélhetőleg bekövetkezik), főleg, hogy jövőre Kroos és Modric is távozik, így kelleni fog mindenféleképpen.
Az, hogy az LB-t tartjuk prioritásnak az annyira nem tetszik, ott megadnám a lehetőséget Frannak, a jobboldalunk viszont bebizonyosodott, hogy 0, fellángolások se voltak ebben a szezonban, hogy ebből lehet valami, továbbra is azt tartanám fontosabbnak, hogy a jobbszélt megerősítsük.
Havertz egyébként számomra egy szimpatikus játékos, magas, jó technikával rendelkezik és szerintem feküdne neki a madridi közeg.
Alapvetően 4-5 igazolással viszonylag erős keretünk lehetne, a rossz hír, hogy ebből konkrétan 4 a kezdőbe kellene jöjjön, ami szinte lehetetlen.
Karimtól rengeteg minden függ, ha marad akkor érkezik egy Joselu és egy Havertz és esetlegesen érkezik 1-2 szélsőhátvéd.
Ha nem, akkor valószínűleg rámegyünk Kane-re és mellé nem igazán fog érkezni nagy név a hátvédsorba.
Most valamiért bizakodó vagyok, mintha elkezdte volna olvasni Perez a fórumot vagy csak kibaszottul nem tetszett neki az az impotencia, amit a City ellen látott és igazából egész évben a bajnokságban.
Egyedül Nachot sajnálom, középen, szélen, bárhova berakhattad és az esetek nagyrészében konstans jó teljesítményt nyújtott.
Ceballos hosszabbításának örülök(ami remélhetőleg bekövetkezik), főleg, hogy jövőre Kroos és Modric is távozik, így kelleni fog mindenféleképpen.
Az, hogy az LB-t tartjuk prioritásnak az annyira nem tetszik, ott megadnám a lehetőséget Frannak, a jobboldalunk viszont bebizonyosodott, hogy 0, fellángolások se voltak ebben a szezonban, hogy ebből lehet valami, továbbra is azt tartanám fontosabbnak, hogy a jobbszélt megerősítsük.
Havertz egyébként számomra egy szimpatikus játékos, magas, jó technikával rendelkezik és szerintem feküdne neki a madridi közeg.
Alapvetően 4-5 igazolással viszonylag erős keretünk lehetne, a rossz hír, hogy ebből konkrétan 4 a kezdőbe kellene jöjjön, ami szinte lehetetlen.
Karimtól rengeteg minden függ, ha marad akkor érkezik egy Joselu és egy Havertz és esetlegesen érkezik 1-2 szélsőhátvéd.
Ha nem, akkor valószínűleg rámegyünk Kane-re és mellé nem igazán fog érkezni nagy név a hátvédsorba.
Most valamiért bizakodó vagyok, mintha elkezdte volna olvasni Perez a fórumot vagy csak kibaszottul nem tetszett neki az az impotencia, amit a City ellen látott és igazából egész évben a bajnokságban.
Mondom Én, szerintem kibaszottul eddig finomkodtunk. Elege lett Don Flonak.ELSiete írta: Kylian Mbappé has 7 months to decide if he wants to play for Real Madrid. If he decides that he does, he MUST sign a pre-contract in January 2024. @marca #rmalive
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kylian Mbappé has 7 months to decide if he wants to play for Real Madrid. If he decides that he does, he MUST sign a pre-contract in January 2024. @marca #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En is igy gondolom. A lehetseges tavozokat inkabb emberileg, mint szakmailg sajnalom. Hazard, Mariano es Ordriozola szora sem erdemes szakmailag, Nacho 34 lesz jovore es hiaba megbizhato az nem normalis, hogy harom poziociot akarunk vele lefedni cserekent. Benzema 36 lesz es lutri, hogy meg tud-e ujulni. Asensio szerintem remek 12. ember volt, jo szamokat is hozott, de a kezdobe keves. Szerintem Mendy is menni fog, mert amikor epp nem serult akkor is elegge hektikus volt a teljesitemenye es most meg lehetne belole penzt csinalni. Ceballos remelem marad, mert ha jovore nem is, utana Kroos es Modric tavozasaval siman lehetne hasznalni a rotacioban. Remelem feltoltjuk a keretet es lesz minden poziciora legalabbb ket hasznalhato jatekosunk.Remy írta:Alapvetően úgy vagyok most vele, pláne így, hogy a koloncok leléptek tegnap, (Mariano és hazard), hogy hátradőlve várom a fejleményeket. Nem érdekel, hogy ki jön.Realista24 írta: Kezdek kiváncsi lenni a következő évi csapatra.
Tetszik ez a nagy változás. Amellett hogy időszerű is volt.
Haaland és Bappé úgyse. Azt tudjuk, hogy mi van most, ezt fel kell kavarni, kell az új impulzus. Bárki jön, változni fogunk, valószínűleg pozitív irányba. Az, hogy az majd mire lesz elég, az más kérdés.
Tőlem jöhet már Kane, Havertz, bárki...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Alapvetően úgy vagyok most vele, pláne így, hogy a koloncok leléptek tegnap, (Mariano és hazard), hogy hátradőlve várom a fejleményeket. Nem érdekel, hogy ki jön.Realista24 írta: Kezdek kiváncsi lenni a következő évi csapatra.
Haaland és Bappé úgyse. Azt tudjuk, hogy mi van most, ezt fel kell kavarni, kell az új impulzus. Bárki jön, változni fogunk, valószínűleg pozitív irányba. Az, hogy az majd mire lesz elég, az más kérdés.
Tőlem jöhet már Kane, Havertz, bárki...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
70-85-öt írtak tegnapDupla D írta: Árban Havertzről írtak már valamit? Chelseanek muszáj eladnia játékosokat, de ettől függetlenül gondolom sokat próbálnak majd kérni érte. Én nem rá mennék, de ha jön, 50-nél többet véletlen se adjunk érte.
- Pad'em
JUST IN: Nacho is very close to joining Inter Milan. @AranchaMOBILE, @RM4Arab
Dani Ceballos is close to renewing his contract, unless a surprise happens. @AranchaMOBILE, @RM4Arab
Real Madrid would like to reinforce the fullback positions with the LB position being more urgent than the RB position but if there is money left to spend, the goal is to buy someone to compete with Carvajal. @relevo
Dani Ceballos is close to renewing his contract, unless a surprise happens. @AranchaMOBILE, @RM4Arab
Real Madrid would like to reinforce the fullback positions with the LB position being more urgent than the RB position but if there is money left to spend, the goal is to buy someone to compete with Carvajal. @relevo
Eddig nem túl lényegi forrásból de 70-85M közti árról olvastam.Dupla D írta: Árban Havertzről írtak már valamit? Chelseanek muszáj eladnia játékosokat, de ettől függetlenül gondolom sokat próbálnak majd kérni érte. Én nem rá mennék, de ha jön, 50-nél többet véletlen se adjunk érte.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közös és elvileg fele fizut kapta meg.Galacticos írta:Arrol van barmi mert en nem talaltam sehol hogy a daginak kifizettuk elore a kovi evet es ugy bontottunk szerzodest, vagy kozos megegyezessel ingyen elment?Realista24 írta: Kezdek kiváncsi lenni a következő évi csapatra.
Tetszik ez a nagy változás. Amellett hogy időszerű is volt.Ha mar chelsea es eladasi kenyszer en sokkal inkabb reece jamesert mennek, havertznak sosem tudtam eldonteni a posztjat. Nem csatar, nem is tipikus szelso, valahol a csatar mogott kene lennie amilyen poszt nalunk nincs.Dupla D írta: Árban Havertzről írtak már valamit? Chelseanek muszáj eladnia játékosokat, de ettől függetlenül gondolom sokat próbálnak majd kérni érte. Én nem rá mennék, de ha jön, 50-nél többet véletlen se adjunk érte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Arrol van barmi mert en nem talaltam sehol hogy a daginak kifizettuk elore a kovi evet es ugy bontottunk szerzodest, vagy kozos megegyezessel ingyen elment?Realista24 írta: Kezdek kiváncsi lenni a következő évi csapatra.
Ha mar chelsea es eladasi kenyszer en sokkal inkabb reece jamesert mennek, havertznak sosem tudtam eldonteni a posztjat. Nem csatar, nem is tipikus szelso, valahol a csatar mogott kene lennie amilyen poszt nalunk nincs.Dupla D írta: Árban Havertzről írtak már valamit? Chelseanek muszáj eladnia játékosokat, de ettől függetlenül gondolom sokat próbálnak majd kérni érte. Én nem rá mennék, de ha jön, 50-nél többet véletlen se adjunk érte.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kezdek kiváncsi lenni a következő évi csapatra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Árban Havertzről írtak már valamit? Chelseanek muszáj eladnia játékosokat, de ettől függetlenül gondolom sokat próbálnak majd kérni érte. Én nem rá mennék, de ha jön, 50-nél többet véletlen se adjunk érte.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amikor ilyen Brahimok meg Kubok jönnek képbe valakiknel, akkor Szoboszlai megváltás lenne ezekhez képest.ferni írta:Amúgy én nem hinnék benne túlságosan, de tudja milyen BLt nyerni, sőt ő lőtte a győztes gólt a döntőben. HA mentálisan rendbe tudjuk tenni jó lehet, de így se igazolnám le annyira, bár még mindig jobb, mint Joao FelixRealAsensio írta:
Havertz a felet sem mutatta a Chelseaben, amit valojaban tud. Ha Ancelotti lat benne fantaziat, akkor jojjon.
Szoboszlai kéne ide, ma is Német Kupát nyert góllal fűszerezve
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema