Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
Nem eladnank, csak ha vki gigant osszgert elvinne.
Amugy padon nyilvan maradhat.
Tucsipöcsinek egy szezont adok.
Btw kar, hogy pato alairt a sao paulohoz, en akkor is hoznam csakazertis
Amugy padon nyilvan maradhat.
Tucsipöcsinek egy szezont adok.
Btw kar, hogy pato alairt a sao paulohoz, en akkor is hoznam csakazertis
thereisonly1ronaldo
- ateeemadrid
Alig van minőség ígyis, aztán eladnátok Valverdét, aki a szezon első harmadában a legjobb játékosunk volt, ggwp.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Valverde szerintem nem fog sehova menni,Perez es Carlo is imadja,meg jo jatekos is.
Most ezen a nyaron O lesz az akit allandoan elakarnak kuldeni,aztan augusztus elejen meg lenyilatkozza,hogy a Real az alma es semmi esely nem volt arra,hogy O elmenjen.
Arrol nem is beszelve,hogy a jobbszel igyis necces evek ota..
Most ezen a nyaron O lesz az akit allandoan elakarnak kuldeni,aztan augusztus elejen meg lenyilatkozza,hogy a Real az alma es semmi esely nem volt arra,hogy O elmenjen.
Arrol nem is beszelve,hogy a jobbszel igyis necces evek ota..
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- ateeemadrid
Remélem akkor már Perez elkattan, ha így alakult.
Valverdéért én se ejtenék egy könnycseppet sem, botrány amit leművelt a vb óta. Kurvagyenge. Szomorú, de hehének abban igaza van, hogy abban megáll nála a tudomány, hogy fut, gyorsan. Meg néha elsül a lába, de amúgy nem egy extra játékos.
Aztán jön a hoszeluhaverckén trió 6 évre 250 millióért. Calderón nem akar visszajönni esetleg?hehetheoriginal írta: Ha vmi balfasz durrant erte egy szazas ajanlatot, nem is kerdes, hogy eladnam. Igazabol sokat fut es gyorsan. Futballbol nem tud tul sokat. Ilyet lehet talalni.
Plane hogy benzema is megy, ha lud kegyen kövér, minden homokzsakot/gyenge kepessegu arcot ki kell csapni akkor mar.
Nalam valverde koztuk van. Verekedni tud, fodballozni mar nem annyira.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elkeserítlek de màr ilyent se nagyon lehet...hehetheoriginal írta: Ha vmi balfasz durrant erte egy szazas ajanlatot, nem is kerdes, hogy eladnam. Igazabol sokat fut es gyorsan. Futballbol nem tud tul sokat. Ilyet lehet talalni.
- hehetheoriginal
Ha vmi balfasz durrant erte egy szazas ajanlatot, nem is kerdes, hogy eladnam. Igazabol sokat fut es gyorsan. Futballbol nem tud tul sokat. Ilyet lehet talalni.
Plane hogy benzema is megy, ha lud kegyen kövér, minden homokzsakot/gyenge kepessegu arcot ki kell csapni akkor mar.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Padon meg majd ülünk mi ketten, 4 lab egy ép szalag sehehetheoriginal írta: Valverde mendy mind mehet, kurvagyengek. meg a vegen vidam nyar lesz
Mendy mehet, Valverde nem. Meg ha a piac fullon lenne jobb játékosokkal, talán. De így nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
És jövőre ki fog játszani? Oké Hazard meg Mariano nem zavartak sok vizet, Asensiót viszont pótolni kell. Mint ahogy adott esetben Nachot is, Karimot és Mendyt is - mendy helyén idén is lyuk volt akármennyire jól is tolta ott Cama.hehetheoriginal írta: Valverde mendy mind mehet, kurvagyengek. meg a vegen vidam nyar lesz
Fede meg egész évben talán a legtöbbet melózó játékos volt. Nálam érinthetetlen.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
Valverde mendy mind mehet, kurvagyengek. meg a vegen vidam nyar lesz
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Guerreiro? Szabaduszo, eleg sok kanadai pontot szerez, iden 12 golpassz 4 gol, csak a bajnoksagban.Pad'em írta: Fede Valverde is NOT as 'non-transferable' as he was a year ago. Real Madrid want him to stay, but if a big offer arrives, then... @relevo
Ferland Mendy is for SALE. The club is not happy with his injury record and want to see him leave this summer - they will definitely sign a top LB if Mendy leaves. @relevo
Na jó, azért nem kell túlzásba esni, Fedét egy szar tavasz után biztos nem adnám el. Persze nem is fogjuk.
Top LB alatt kit érthetnek, van 2 darab a piacon Daviest kizártnak tartom, hogy eladná a Bayern most még.
Ui: most latom, hogy iden kozeppalyan jatszott, annak is a kozepen.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Fede jobbszélső leszcart írta: Így hogy Kroos, Modric és Ceballos is marad nem tudom hova jönne Bellingham, o lenne a 7. ember a középpályára
Kroos Modric többet pihen, máris játszik mindenki
Fresnedáról tényleg semmi hír?
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ancelotti chelsea ota nyomatott mast, mint a 4-3-3 at? En ugy emlekszem sosem kiserletezett azota, mert ha marad ez a felallas, akkor Cama is padon fog kezdeni, sajnos.Pad'em írta:Tchouameni, Camavinga, Kroos, Modric, Ceballos, Bellingham, Valverde, Havertzcart írta: Így hogy Kroos, Modric és Ceballos is marad nem tudom hova jönne Bellingham, o lenne a 7. ember a középpályára
Jöhet egy jó 3-6-1-es felállás Citysen
------------Benzema
Vini Havertz Bellingham Fede
-------Kroos Camavinga
----Alaba Rüdiger Militao
-------------Courtois
Carlot ismerve persze Kroos-Modric-Valverde lesz orrvérzésig Modric gondolom jövőre felváltva nyomja Bellinghammel, én jelenleg inkább Tchouameninek nem látom a helyét.
- Pad'em
Fede Valverde is NOT as 'non-transferable' as he was a year ago. Real Madrid want him to stay, but if a big offer arrives, then... @relevo
Ferland Mendy is for SALE. The club is not happy with his injury record and want to see him leave this summer - they will definitely sign a top LB if Mendy leaves. @relevo
Na jó, azért nem kell túlzásba esni, Fedét egy szar tavasz után biztos nem adnám el. Persze nem is fogjuk.
Top LB alatt kit érthetnek, van 2 darab a piacon Daviest kizártnak tartom, hogy eladná a Bayern most még.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Vinicus felveszi a hetest, Rodrygo meg a 11est.
Mbappe majd megkapja a 10-est Modrictol, Haaland pedig a kilencest Benzitol 2024 nyarán.
Mbappe majd megkapja a 10-est Modrictol, Haaland pedig a kilencest Benzitol 2024 nyarán.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
tuti az lesz.wZoLee7 írta: Mar a Hazard tavozas bearanyozta a napomat. Vegre nem varjuk meg h lejarjon a szerzodes hanem megmutatjuk merre van az ajto. Az sem lepne meg ha a 7es mez pihenne egy evet hat ha jon Bappe.
Vini - 11
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Viszont azt is vedd figyelembe, hogy Kroos és Modric is távozik 1 év múlva, illetve jelenleg Tchouameni és Valverde egyáltalán nem képvisel minőségi szintet.cart írta: Így hogy Kroos, Modric és Ceballos is marad nem tudom hova jönne Bellingham, o lenne a 7. ember a középpályára
Szerintem egyáltalán nem gond, jövőre nem kellene, hogy a középpályával foglalkozzunk, 24-ben remélem az lesz a legnagyobb gondunk, hogy Mbappé vagy Haaland érkezik.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Pad'em
Tchouameni, Camavinga, Kroos, Modric, Ceballos, Bellingham, Valverde, Havertzcart írta: Így hogy Kroos, Modric és Ceballos is marad nem tudom hova jönne Bellingham, o lenne a 7. ember a középpályára
Jöhet egy jó 3-6-1-es felállás Citysen
------------Benzema
Vini Havertz Bellingham Fede
-------Kroos Camavinga
----Alaba Rüdiger Militao
-------------Courtois
Carlot ismerve persze Kroos-Modric-Valverde lesz orrvérzésig Modric gondolom jövőre felváltva nyomja Bellinghammel, én jelenleg inkább Tchouameninek nem látom a helyét.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Így hogy Kroos, Modric és Ceballos is marad nem tudom hova jönne Bellingham, o lenne a 7. ember a középpályára